PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اختراع داروی گیاهی سرطان

adoration_88
29th November 2012, 01:39 PM
با سلام
دو سال است که بر روی داروی گیاهی سرطان های دستگاه گوارش و...تحقیق وبررسی وآزمایش بالینی میکنم. الان دارو حاضر است وبا جوابهایی که از آزمایشات گرفته ام ،دارویی قطعی است.
دو ماه است که به اداره اختراع فرستاده ام .الان در مرحله استعلام است. لطفا و خواهشا راهنمایی ام کنید:
1-این جواب استعلام چند روز طول میکشد از دانشگاه؟
2-آیا من از حالا که هنوز اختراعم ثبت نشده میتوانم به شرکتهای دارویی پیشنهاد همکاری ویا فروش بدهم؟یا تبلیغ کنم؟
3- لطفا اگه کسی میدونه در همه موارد راهنمایی ام کند.[negaran][esteghbal]
با تشکر

hossien
29th November 2012, 11:32 PM
1-حداقل یک ماه طول می کشه
یک سوال شما داروی خودتان را ایا روی بیماران تست کردین جواب داده چون فک کنم مدت زیادی طول بکشه دوره درمان تا به نتیجه برسه.
در ضمن این لینک را هم مطالعه فرمایید.
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?71755-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B9-%DA%A9%D8%B1%D9%85-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88

mehrab123
29th November 2012, 11:47 PM
سایت روی طرحها سرمایه گذاری میکنه

عرفان سلیم زاده
30th November 2012, 08:45 AM
سلام تبریک می گم بابت دارو.[golrooz]
شما به نظر من دنبال ثبت دارو نباشید.چون بعدش طبق قوانین ثبت اختراع باید ترکیباتش رو افشا کنین و قطعا این به نفع شما و زحماتتون نخواهد بود.
بیاید کاری که سالهاست کوکاکولا انجام میده رو پی بگیریم. یعنی مخفی نگه داشتن فرمول ساخت دارو.
شما به جای ثبت به دنبال تاییدیه وزارت علوم پزشکی باشید که یه 1 تا 2 سال طول میکشه که صادر بشه.در این حین هم دنبال مذاکرات با شرکت های دارویی باشید و با حضور وکیل باهاشون قرارداد سفت و سخت ببندین تا کار تولید انبوه این محصول رو براتون انجام بدن.
یه قرارداد واسه مخفی نگه داشتن فرمول ساخت ببندید.(درصورت افشا بتوانید خسارت میلیاردی دریافت کنین) یکی هم برای شریک شدن در سهام شرکت.
موفق باشید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد