توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پروژه آز الکترونیک 1 تروخدا کمکم کنید
مهلقا
27th November 2012, 08:55 PM
پروژه آز الکترونیک دارم باید سه هفته دیگه تحویل بدم تروخدا هر کی می تونه کمکم کنه خواهش می کنم یه دید کلی بهم بدین .یه تقویت کننده 2تا3 طبقه با بهره 800، 15=Vcc, مقاومت ورودی حداقل 1mega
مقاومت خروجی حداکثر 1k, بیشترین نوسان متقارن 15, خواهش می کنم هر کی می تونه کمکم کنه
sajad_moshtaqi
4th January 2013, 10:07 AM
سلام سوالش رو به ایمیلم بفرست فکر کنم بتونم جوابش رو بدم . من حلّ آزمایشم بد نیست .
sajad_moshtaqi@yahoo.com
SSardar
25th December 2014, 11:05 AM
سلام
این کارو برا منم می تونی انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟
گیرم به خدا...
نو آور
25th December 2014, 12:12 PM
پروژه آز الکترونیک دارم باید سه هفته دیگه تحویل بدم تروخدا هر کی می تونه کمکم کنه خواهش می کنم یه دید کلی بهم بدین .یه تقویت کننده 2تا3 طبقه با بهره 800، 15=Vcc, مقاومت ورودی حداقل 1mega
مقاومت خروجی حداکثر 1k, بیشترین نوسان متقارن 15, خواهش می کنم هر کی می تونه کمکم کنه
البته خوبه که مسئله ای را که نمی دانید بپرسید، اما این آسانترین راه است ؛ در واقع شما، تمام آنچه را برای طراحی چنین مداری نیاز دارید، قبلا در دروس تئوری خوانده اید. دوستانه عرض می کنم که یک تحلیلی روی نحوه درس خواندن خود داشته باشید و ببینید عیب کار شما یا سیستم آموزشیتان کجاست، چون این قضیه؛ نمایانگر آینده شغلی و مهارتهای عملی مورد نیاز شماست.[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.