توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دندون عقل!!!
nafise khanom
26th November 2012, 08:12 PM
سلام به دوستان.
من چون خودم تازه دندون عقل درآوردم گفتم شماهم بدنیست یه چیزایی راجع بهش بدونین!!
چرا دندان عقل را باید کشید؟
دندان پزشكان می گویند بهترین سن برای جراحی دندان عقل زیر سن 20 سالگی است، چرا كه عوارض و درد كمتری دارد.
http://img.tebyan.net/big/1386/12/3782861891712138130144412611514223377253.jpg
دندان عقل به سومین دندان آسیاب بزرگ اطلاق میشود. این دندان كمی دیرتر از دندانهای دیگر رشد میكند و در سنین 17 تا 21 سالگی میروید. با رشد انسان و كوچك شدن فك، فضا برای رشد دندان عقل محدود شده و در نتیجه دندان عقل خود را به شكل نهفته و نیمه نهفته نشان میدهد.
http://img.tebyan.net/big/1386/12/1591810425524013522810188651648511895018.jpg
تحقیقات انجام شده در زمینه دندانهای عقل نشان میدهد كه این دندانها در بسیاری ازموارد، مشكلساز بوده و به جراحی ختم شدهاند. دندانهای عقل بعد از پوسیدگی، موجب پوسیدگی دندانهای مجاور (مانند تصویر بالا) و عفونت در اطراف میشود و گاهی نیز با بستری شدن در بیمارستان و جراحی همراه است.
از طرفی دندان عقل با توجه به اینكه در آخرین ردیف دندانها رشد میكند وجای کمی برای رشد آن وجود دارد، به دندانهای مجاور فشار آورده و سبب كج قرار گرفتن دندانهای دیگر میشود. همچنین این دندانها باعث بروز دردهایی در ناحیه مفصل فك، گوش، چشم و سر میشود و برای مقابله با پیدایش چنین دردهایی، بهتر است كه دندانهای عقل توسط پزشك متخصص كشیده شود.
درآوردن دندانهای عقل در سنین سالمندی ممکن است این مشكلات را به همراه داشته باشد:
با افزایش سن ریشهها قطورتر شده و ممکن است کشیدن دندان را سختتر کند،
التیام ضعیفتر بعد از کشیدن دندان،
پوسیدگی دندانهای مجاور،
احتمال فک جوش شدن دندان،
احتمال شکسته شدن استخوان در افراد پیر در حین جراحی و درآوردن دندان،
کاهش تحمل بیمار به دلیل شرایط سنی و درمانهای پزشکی از قبیل مصرف داروهای قلبی، ریوی و ... .
توجه كنید كه اگر این دندان تصمیم به رویش و قرار گرفتن در محیط دهان را داشته باشد، پیش از اینكه شما تولد 20 سالگی را جشن بگیرید، سر و كلهاش در دهانتان پیدا میشود. بنابراین اگر تا این سن خبری از دندان عقلتان نشده است، باید به فكر جراحی آن و خارج كردنش باشید.
اگر سن شما از 40 سالگی گذشته است و هیچ مشكلی با دندان عقل تان ندارید، بهتر است دیگر به فكر خارج كردن آن نباشید، چون بعید به نظر میرسد بعد از این نیز دچار بیماریهای لثه، پوسیدگی و یا تغییرات كیستیك در اطراف این دندان شوید. فقط كافی است هر 1 یا 2 سال یكبار، یك عكس رادیوگرافی از دندانتان تهیه كنید تا مطمئن شوید هیچ عارضه جانبی وجود ندارد.
http://img.tebyan.net/big/1386/12/180581632152115110118213432438131211131199.jpg
یاسمین5454
26th November 2012, 08:23 PM
ممنون از مطلبتون
آره منم دکترم بهم گفته دندون عقلت تانوک زد بیا بکش
Amaterasu
26th November 2012, 08:26 PM
من که دندون هام درومده خیلی هم خوب و باحالن. [nishkhand][khande]
ایشالا برا همه بدون مشکل رشد کنه!
ab.bb
26th November 2012, 08:28 PM
تا حالا که دندون عقلم درد نگرفته؛ مشکل ساز هم نبوده . چند بار دکتر هم رفتم، چیزی درباره اش بهم نگفت
toot farangi
26th November 2012, 08:52 PM
جالب بود منم دندون عقلمو دکتر کشید وقتی هنوز تو لثه بود خیلی زیاد درد داشت
somayehfaridi
26th November 2012, 09:05 PM
سلام
مرسی از اطلاعاتت
ولی این قدر که تو سر دندون عقل کوبیدید، دندون عقل من تازه بهم کمک هم کرده، راستش دندونای اطراف دندونای عقلم خراب شده کشیدمشون و دندونای عقلمو جایگزین اونا کردم
farzane*
26th November 2012, 09:30 PM
ممنون دوست عزیز[golrooz]
منم گوشم یه مدت خیلی درد می کرد
فهمیدیم که به خاطر دندون عقله...
مجبور شدم جراحی کنم
واااای که چقدر درد داشت[narahat]
امیدوارم این دندون عقل شما رو اذیت نکنه...[cheshmak]
^*زهرا*^
26th November 2012, 09:34 PM
تو دوران راهنمایی یه معلم بهمون گفت دندون عقلتونو بکشی از هوشتون یا عقلتون کم میشه!!!!!!
yasaman hedayati
26th November 2012, 11:03 PM
وای واااای نگو از دندون عقل که کل عاشورا تاسوعا از دردش کل صورتم لمس شده بود و سردرد داش سرمو میپوکوند[negaran]
meys@m
27th November 2012, 12:27 AM
منم اون دفعه رفتم دندون پزشکی، دکتر بهم گفت هر 4 تا دندون عقلت دارن با هم رشد می کنن!!!
الان دندون عقل سمت چپ بالاییم یه کوچولو از لثه زده بیرون............دروغ چرا یکم ترس برم داشته[nadidan] [nishkhand]
دوستان هم که انقدر روحیه دادن که درد نداره و ...........[nishkhand]
mozhgan.z.1368
27th November 2012, 10:19 AM
سلام به دوستان.
من چون خودم تازه دندون عقل درآوردم گفتم شماهم بدنیست یه چیزایی راجع بهش بدونین!!
چرا دندان عقلی را باید کشید؟
دندان پزشكان می گویند بهترین سن برای جراحی دندان عقل زیر سن 20 سالگی است، چرا كه عوارض و درد كمتری دارد.
http://img.tebyan.net/big/1386/12/3782861891712138130144412611514223377253.jpg
دندان عقل به سومین دندان آسیاب بزرگ اطلاق میشود. این دندان كمی دیرتر از دندانهای دیگر رشد میكند و در سنین 17 تا 21 سالگی میروید. با رشد انسان و كوچك شدن فك، فضا برای رشد دندان عقل محدود شده و در نتیجه دندان عقل خود را به شكل نهفته و نیمه نهفته نشان میدهد.
http://img.tebyan.net/big/1386/12/1591810425524013522810188651648511895018.jpg
تحقیقات انجام شده در زمینه دندانهای عقل نشان میدهد كه این دندانها در بسیاری ازموارد، مشكلساز بوده و به جراحی ختم شدهاند. دندانهای عقل بعد از پوسیدگی، موجب پوسیدگی دندانهای مجاور (مانند تصویر بالا) و عفونت در اطراف میشود و گاهی نیز با بستری شدن در بیمارستان و جراحی همراه است.
از طرفی دندان عقل با توجه به اینكه در آخرین ردیف دندانها رشد میكند وجای کمی برای رشد آن وجود دارد، به دندانهای مجاور فشار آورده و سبب كج قرار گرفتن دندانهای دیگر میشود. همچنین این دندانها باعث بروز دردهایی در ناحیه مفصل فك، گوش، چشم و سر میشود و برای مقابله با پیدایش چنین دردهایی، بهتر است كه دندانهای عقل توسط پزشك متخصص كشیده شود.
درآوردن دندانهای عقل در سنین سالمندی ممکن است این مشكلات را به همراه داشته باشد:
با افزایش سن ریشهها قطورتر شده و ممکن است کشیدن دندان را سختتر کند،
التیام ضعیفتر بعد از کشیدن دندان،
پوسیدگی دندانهای مجاور،
احتمال فک جوش شدن دندان،
احتمال شکسته شدن استخوان در افراد پیر در حین جراحی و درآوردن دندان،
کاهش تحمل بیمار به دلیل شرایط سنی و درمانهای پزشکی از قبیل مصرف داروهای قلبی، ریوی و ... .
توجه كنید كه اگر این دندان تصمیم به رویش و قرار گرفتن در محیط دهان را داشته باشد، پیش از اینكه شما تولد 20 سالگی را جشن بگیرید، سر و كلهاش در دهانتان پیدا میشود. بنابراین اگر تا این سن خبری از دندان عقلتان نشده است، باید به فكر جراحی آن و خارج كردنش باشید.
اگر سن شما از 40 سالگی گذشته است و هیچ مشكلی با دندان عقل تان ندارید، بهتر است دیگر به فكر خارج كردن آن نباشید، چون بعید به نظر میرسد بعد از این نیز دچار بیماریهای لثه، پوسیدگی و یا تغییرات كیستیك در اطراف این دندان شوید. فقط كافی است هر 1 یا 2 سال یكبار، یك عكس رادیوگرافی از دندانتان تهیه كنید تا مطمئن شوید هیچ عارضه جانبی وجود ندارد.
http://img.tebyan.net/big/1386/12/180581632152115110118213432438131211131199.jpg
خیلی ازت ممنونم بابت این پست من 4تا دندون عقلم نهفته ست یکی جراحی کردم ولی اون 3 تا دیگه رو میترسم راست میگن باعث کیست میشه؟
nafise khanom
27th November 2012, 10:26 AM
خیلی ازت ممنونم بابت این پست من 4تا دندون عقلم نهفته ست یکی جراحی کردم ولی اون 3 تا دیگه رو میترسم راست میگن باعث کیست میشه؟
سلام.خواهش میکنم.من دندونای عقلم تازه دارن در میان!خب در بعضی مواقع تا اونجایی که من میدونم (نه همیشه)باعث عفونت دندون های دیگه میشه.(همونطوری که بالا اشاره شده!)ودربعضی مواقع هم اصلا مشکلی پیش نمیاد!
هاسدورف
27th November 2012, 10:34 AM
سلام دندون عقل منم تازه داره درمیاد واقعا باید برم بکشمش؟[tafakor][tafakor]
nafise khanom
27th November 2012, 10:42 AM
سلام دندون عقل منم تازه داره درمیاد واقعا باید برم بکشمش؟[tafakor][tafakor]
سلام دوستم.بهتره شما بادندونپزشکتون مشورت کنید.آخه اول باید ببینن دندوناتونو بعد نظر بدن.بعضی مواقع بدون دردسره.بعضی مواقع هم همونطوری که دوستان در بالا گفتن باعث دردسره!!!
Outta_Breathe1020
27th November 2012, 11:46 AM
منم یکی از دندونای عقلم مونده تا در بیاد! البته یکیشم کامل نشده!
یکم درد داشت! ولی نه زیاد یا غیر قابل تحمل!
معمولی بود!
[shaad]
Dirya_Del
27th November 2012, 05:16 PM
جل الخالق...پس چرا من همچین دندونی در نیاوردم؟![khanderiz]
نگی عقل ندارماااا[nishkhand]
ستاره کویر
27th November 2012, 07:13 PM
وای واااای دندون عـــــقل [negaran]
یادمه 15سالم که بود یه هفته سر همین دندون هر روز از کلاس میرفتم بیرون قرص بخورم :|
آخرم نفهمیم چه وقته درومدنش بود :|
هنوزم که هنوزه کامل در نیومد دیگه هم در نمیاد :|
کلا اضافه ان :|
واسه ایینکه نرم دندون پزشکی حاضرم الان یهو 40سالم بشه ولی نرم :|
nafise khanom
27th November 2012, 07:51 PM
جل الخالق...پس چرا من همچین دندونی در نیاوردم؟![khanderiz]
نگی عقل ندارماااا[nishkhand]
نه دوست خوبم.بالااشاره شدکه بعضی افرادتاسن 40 سالگی هم این دندونو درنمیارن.بعضی هاهم ازاون سن به بالا!!!
horiya
27th November 2012, 11:56 PM
مرسی خیلی مطلب خوبی بود چون یه مدتی هست این بلا دچار منم شده دیونم کرده خیلی درد داره همش هم که با هم در نمیاد جون آدمو میگره تا کامل دراد....ولی من یکی از فامیلامون دندانپزشک ازش پرسیدم میگفت این درست نیست که باید دندون عقل بکشی ولی باید خیلی ازش مراقبت کنی تا دندونای دیگه رو خراب نکنه یعنی باید خوب مسواک بزنی و نخ دندون استفاده کنی اگه این کارهارو انجام بدی لازم نیست بکشی
Dirya_Del
28th November 2012, 12:03 AM
نه دوست خوبم.بالااشاره شدکه بعضی افرادتاسن 40 سالگی هم این دندونو درنمیارن.بعضی هاهم ازاون سن به بالا!!!
مرسی عزیز
پس اینجور که پیداس حتما در آینده در میاد و حسابی اذیت میکنه[eynaki]
parsa_01
2nd January 2013, 05:24 PM
مرسی از اطلاعاتی که دادی!! اما اوضاع اینقدرا هم که گفتی خطری نیست!!!چون کلی دارن تحقیق می کنن که ببینن آیا کشیدن پروفیلاکسی دندان عقل ضرورت داره یا نه؟ وقتی سرجاش هست، خوب میشه تمیز کرد، نخ دندون کشید و ... چرا باید بکشیم!!!!
nafise khanom
4th January 2013, 11:21 AM
مرسی از اطلاعاتی که دادی!! اما اوضاع اینقدرا هم که گفتی خطری نیست!!!چون کلی دارن تحقیق می کنن که ببینن آیا کشیدن پروفیلاکسی دندان عقل ضرورت داره یا نه؟ وقتی سرجاش هست، خوب میشه تمیز کرد، نخ دندون کشید و ... چرا باید بکشیم!!!!
بله.شما استاد ماهستی.من هم گفتم تو نظرات دوستان که بعضی مواقع اصلا مشکلی نیست.ولی خیلیا هم همونطوری که دوستان گفتن ازاین دندون مشکلات بسیاری داشتن...
parsa_01
7th January 2013, 02:21 PM
هنوز دانشجوام تا استادی خیلی مونده !!!!![taajob]
اگه مطلب درباره نحوه مسواک زدن، دهان شویه و .... بذاری خوبه!!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.