PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تشکیل کارگروه نظامی

"مهدی"
25th November 2012, 06:25 PM
با سلام،

مدتی است تصمیم بر آن شده که کارگروهی نظامی جهت تالیف و ترجمه مطالب نظامی و تولید محتوی ایجاد شود.

اقدامات اولیه صورت گرفته و با ادمین گرامی هماهنگی لازم صورت گرفته......

چنانچه تمایل به کار در این کارگروه را دارید اعلام کنید.

+مهم نیست که چقدر وقت دارید، حتی اگر بتوانید دو خط محتوی هم تولید کنید، ارزشمند است.

یا حق

plarak12
25th November 2012, 07:19 PM
خوشحال میشم تو این راه سهیم باشم

natanaeal
25th November 2012, 07:31 PM
امیدوارم بتونم کمک کنم

ali-67
25th November 2012, 07:59 PM
سلام
دوست عزیز.
من هم خوشحال می شم کاری کنم.

M@hdi42
25th November 2012, 08:15 PM
من هستم پس مینوسم[cheshmak]

"مهدی"
25th November 2012, 08:49 PM
خب دوستان هر کسی تمایل داره لطفا زمینه همکاریش رو اعلام کنه:

نیروی هوایی
نیروی زمینی
نیروی دریایی
پدافند
هوانیروز
تاریخ نظامی
شخصیت های نظامی

دیگر بخش ها

عرفان سلیم زاده
25th November 2012, 08:55 PM
فکر می کنم بتونم کمک کنم.البته ایده هامو میگم.مثلا ایده هایی که میتونه باعث ایجاد تله پورت بشه. یا سلاح های فضایی که ایده اش از خودمه مثل توپ نوترونی که بخشی از ماده ای که دشمن رو تشکیل داده رو به انرژی تبدیل می کنه [nishkhand]

"مهدی"
25th November 2012, 10:01 PM
فکر می کنم بتونم کمک کنم.البته ایده هامو میگم.مثلا ایده هایی که میتونه باعث ایجاد تله پورت بشه. یا سلاح های فضایی که ایده اش از خودمه مثل توپ نوترونی که بخشی از ماده ای که دشمن رو تشکیل داده رو به انرژی تبدیل می کنه [nishkhand]

یا علییییییی

اقا عرفان فکر نمی کردم تا این حد خشن باشی........;)

عرفان سلیم زاده
25th November 2012, 11:11 PM
یا علییییییی

اقا عرفان فکر نمی کردم تا این حد خشن باشی........;)

مرسی عزیزم.
البته دلم اندازه گنجیشکه ولی چه کنم که دوست دارم مردم رو تیکه تیکه کنم[nishkhand]
رو راکت های هوازی هم دارم کار می کنم.

یاسمین5454
26th November 2012, 08:27 PM
سلام اگه قابل بدونین منم هستم

یاسمین5454
26th November 2012, 08:29 PM
خب دوستان هر کسی تمایل داره لطفا زمینه همکاریش رو اعلام کنه:

تاریخ نظامی
شخصیت های نظامی

دیگر بخش ها
در این زمینه میتونم بنویسم

amin619
26th November 2012, 08:56 PM
نحوه کار کردن اسلحه ها و تاریخ سلاح اگه به درد بخوره

"مهدی"
26th November 2012, 09:34 PM
از تمام دوستان خیلی خیلی ممنونم.

به امید خدا بزودی شرح وظایف دوستان اعلام میشه (نهایتا تا چهارشنبه).........البته همانطور که عرض کردم حتی چند خط هم کافی است.

سرکار خانم یاسمین5454 (http://www.njavan.com/forum/member.php?264939-%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D9%85%DB%8C%D9%865454)
در زمینه شخصیت و تاریخ نظامی انتخاب شده اند.

جناب amin619 (http://www.njavan.com/forum/member.php?275825-amin619)
در زمینه تاریخ تسلیحات و نحوه عملکرد آنها انتخاب شده اند.

جناب mahdi42
نیز در زمینه نیروی هوایی حضور دارند.

بنده نیز زمینه در زمینه پدافند و نیروی هوایی + شخصیت های نظامی حضور خواهم داشت.

منتظر دیگر دوستان هستم.

sahar72
27th November 2012, 02:53 PM
منم اگه بتونم کمک کنم حتما هستم

v.m 2020
28th November 2012, 06:01 PM
منم هستم . من عاشق مسایل نظامی هستم . مخصوصا بمبی که می تونه با انرژی حاصل از پاد ماده ( ضد ماده ) دو تا قاره رو تخریب کنه . واقعیه [cheshmak][cheshmak][cheshmak][cheshmak]

s.e.z
30th November 2012, 12:02 AM
سلام ما هم هستیم
نیروی هوایی
پدافند
عملیات چریکی
تله گذاری و تخریب
جنگ الکترونیک

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام ما هم هستیم
نیروی هوایی
پدافند
عملیات چریکی
تله گذاری و تخریب
جنگ الکترونیک

amin619
3rd December 2012, 11:07 PM
مراحل کار راکت انداز
راکت بوسیله خرج باروتی پرتاب می‌شود و پس از چند لحظه بعد از پرتاب خرج پرواز به کار میفتد و سرعت راکت را افزایش می‌دهد.در این هنگام پره‌ها باز شده و موجب تثبیت پرواز راکت می‌شود.بعد از برخورد با هدف زره‌ای، خرج نفوذ کننده فعال شده و با ایجاد منطقه متمرکز گازهای داغ موجب ذوب شدن زره می‌گردد.و پس از نفذ راکت به درون ذره خرج تخریب با انفجار خود موجب تخریب زره پوش می‌گردد. (در هنگام شلیک راکت وجود نفرات در پشت تیر انداز در فاصله زیر ۳۰ متر برای افراد بسیار خطرناک است.)
جهت قرار دادن راکت در هیچ زمانی قسمت انتهای موشک انداز را روی زمین قرار نداده زیرا با قرار دادن موشک امکان شلیک وجود دارد طرز قرار دادن راکت در موشک انداز : ۱ - دست راست را از ارنج شکسته یعنی به صورت l و با دست چپ راکت را گرفته و آنرا به داخل موشک انداز قرار می دهیم در ضمن سر موشک انداز هرگز به سمت زمین نباشد .
طرز کار راکتبعد از ضربه زدن سوزن بر روی چاشنی، خرج باروتی پرتاب بکار افتاده و با تولید گازهایی که در نتیجه اشتعال باروت سریع سوز خرج پرتاب تولید می‌گردد.راکت با سرعت اولیه ۱۲۰ متر در ثانیه به بیرون از راکت انداز پرتاب می‌شود.پس از خارج شدن راکت از لوله راکت انداز پره‌های دم راکت باز شده و با ایجاد حرکت دورانی موجب تثبیت حرکت راکت می‌گردد.پس از پرتاب ماسوره خرج پرواز به صورت خودکار فعال شده و در فاصله‌ای که برای تیر انداز بی خطر باشد خرج پرواز را بکار می‌اندازد. در نتیجه خروج گازهای خرج پرواز سرعت راکت افزایش یافته و به حدود ۳۰۰ متر در ثانیه می‌رسد.در لحظه اصابت به هدف، ماسوره راکت موجب تولید الکترسیته شده و خرج نفوذ کننده را فعال می‌نماید سپس موجب انفجار خرج تخریب می‌گردد

حسین متقی
4th December 2012, 12:11 AM
از تمام دوستان خیلی خیلی ممنونم.

به امید خدا بزودی شرح وظایف دوستان اعلام میشه (نهایتا تا چهارشنبه).........البته همانطور که عرض کردم حتی چند خط هم کافی است.

سرکار خانم یاسمین5454 (http://www.njavan.com/forum/member.php?264939-%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D9%85%DB%8C%D9%865454)
در زمینه شخصیت و تاریخ نظامی انتخاب شده اند.

جناب amin619 (http://www.njavan.com/forum/member.php?275825-amin619)
در زمینه تاریخ تسلیحات و نحوه عملکرد آنها انتخاب شده اند.

جناب mahdi42
نیز در زمینه نیروی هوایی حضور دارند.

بنده نیز زمینه در زمینه پدافند و نیروی هوایی + شخصیت های نظامی حضور خواهم داشت.

منتظر دیگر دوستان هستم.
مطالب رو به صورت تاپیکها و بحث ها و نظرسنجیهایی در بخض نظامی و هوانوردی وارد کنید و بعد سرگروه این کارگروه مطالب تخصصی رو گزینش و در تاپیکی جداگانه پیوست کنید(به صورت مقالاتی پشت سر هم یا 1 کتابچه!)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد