توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث احساس نمیکنید محرم امسال کمی سردتره؟
M@hdi42
22nd November 2012, 04:10 PM
سلام
یه چیز رو میخوام بپرسم: به نظرتون محرم امسال کمی بی روح نیست نسبت به سال های قبل؟ سال های قبل ما از یک ماه قبل محرم لحظه شماری میکردیم واسه عزاداری و مسائل مربوط بهش. اما امسال از هرکی میپرسم اصلا حواسشون نیست محرمه. اکثرا نمیدونن عاشورا چه زمانیه. انگار اصلا ....... . امسال باور میکنید تو منطقه ما دسته عزاداری نداریم؟ مردم انگار خیلی بی خیال شدن.الان محرم رو فقط تو ماشین ها با نوار های نوحه میشه ترجمه کرد نه با اون محرمی که ما میشناسیم.
احساس شما چیه؟ اصلا الان حال وهوای محرم شما رو گرفته؟ لطفا راست وحسینی جواب بدین و بگین جریان چیه؟
زهرا قربانی
22nd November 2012, 04:20 PM
چون اینقدر مشکلات زیاد شده که دیگه کسی وقتی برای فکر کردن به محرم رو نداره!!!
آسد مرتضي
22nd November 2012, 04:22 PM
نه اتفاقا من كه امسال حال و هوام يه جور ديگه بود
خيلي دوست داشتم سريع محرم بياد...
كلا وقتي محرم مياد همه مشكلاتم رو فراموش ميكنم و جايي تو ذهنم ندارن و احساس آرامش دارم...بخاطر نياز شديد به آرامش دوست داشتم سريع محرم بياد تا يه ذره آروم شم
M@hdi42
22nd November 2012, 04:23 PM
نه اتفاقا من كه امسال حال و هوام يه جور ديگه بود
خيلي دوست داشتم سريع محرم بياد...
كلا وقتي محرم مياد همه مشكلاتم رو فراموش ميكنم و جايي تو ذهنم ندارن و احساس آرامش دارم...بخاطر نياز شديد به آرامش دوست داشتم سريع محرم بياد تا يه ذره آروم شم
ببین سید من جو عمومی رو منظورمه وگرنه همه مثل توییم
آسد مرتضي
22nd November 2012, 04:25 PM
ببین سید من جو عمومی رو منظورمه وگرنه همه مثل توییم
خوب جو عمومي رو مگه كيا تشكيل ميدن؟؟؟؟
من و شما و همه!!!پس اين كه خيلي خوبه!!!
solinaz
22nd November 2012, 04:25 PM
درسته من که اصلا حوصله ندارم برم بیرون دسته تماشا کنم فقط از پشت پنچره.[bihosele]
forbiddenlove
22nd November 2012, 04:26 PM
سلام نه به نظر من اینجوریم که شما میگید نیست قیام امام حسین هر سال تازه تر از سال قبل میشه ....... حالا بعضیا اینقد درگیر زندگی مادی شدن که معنویاتشون رو فراموش کردن یا براشون کم رنگ شده دیگه بحثش جداس وبه خودشون یر میگرده.
ریپورتر
22nd November 2012, 04:28 PM
اینو قبول دارم جو عمومی کمی بی روح هست. میشه گفت خیلی درگیر بودن مردم هست و درست وقت نکردن جو محرم رو بر پا کنند
M@hdi42
22nd November 2012, 04:31 PM
خوب جو عمومي رو مگه كيا تشكيل ميدن؟؟؟؟
من و شما و همه!!!پس اين كه خيلي خوبه!!!
اخه همه جامعه که ما نیستیم. چرا محرم امسال به پر شوری پارسال نیست؟ چرا دسته ها کم شدن؟
mehrab123
22nd November 2012, 04:32 PM
وقتی کسی نباشد که دلت برایت تنگ باشد....همین است
اری ....برای منم چنین است....
یادم رفته که ...... برای مولایم دلم تنگ شود زیارت بخوانم گریه کنم سبک شوم....نه نه اصلا یادم رفته وقتی که اب بنوشم امام را یاد کنم و بر لبان تشنه سلام دهم .... آری وقتی دنیا برایت بهای سنگینی شود وقتی....برایت اهمیت پیداکند....
آری شما را نمی دانم ولی من بی نهایت بیمعرفتم ..... ببخش مرا یا ابا عبدالله الحسین
وحید 0319
22nd November 2012, 04:32 PM
امسال برای من حداقل بود.....خیلی...
درسته با تمام مشکلات هییت زدیم ....ولی زدیم
باید روحیه عاشورایی داشت ....تا فهمید ودرک کرد قیام حسین را...
سرد شدن مارا حسین نمیپسندد .......او در میان مشکل تنها نمیگذارد[golrooz]
آسد مرتضي
22nd November 2012, 04:35 PM
اخه همه جامعه که ما نیستیم. چرا محرم امسال به پر شوری پارسال نیست؟ چرا دسته ها کم شدن؟
اون قشري از جامعه كه سهم بيشتري تو اين جو دارن خوب ماييم...مگه نه؟
بعدشم من از هر كسي از رفقام كه ميپرسم در مورد هيئتي كه ميرن، ميگن شلوغ تر از پارسال شده.مثالش دانشگاه خودمون هستش
بعدشم خوب دسته ها از امشب شروع به بيرون اومدن ميكنن فكر كنم...مسجد ما كي اينجوريه فكر كنم.
ولي به نظرم اون چيزي كه مهم تره از شو و جو شعور و فهم مردم هست كه به نظرم تو اين چند سال خيلي بيشتر شده
*FATIMA*
22nd November 2012, 04:41 PM
چون اصولاً دسته ای نباید باشه !
والا محله ما که پرشوره ، عزاداری ها هم پابرجا و هرسال سوزناک تر از سال قبل و شاید من اینطور حس می کنم .
درسته درگیری ها زیاده و اصلاً نمیدونی روزها چجوری میگذره ! من راستش رو بخواین واقعاً تا دوستان اعلام نکردن نمی فهمیدم محرم 27 آبان بوده ولی محله ما از یک هفته قبلش اماده عزاداری بود .
و یه چیز دیگه ! من راستش چون خیلی خرافات وارد این عزاداری ها شده اصولاً به این مجالس نمی رم .این یکی از دلائل من .
سونای
22nd November 2012, 05:01 PM
سلام
اینجا که نه این هیئت ها و تکیه ها بیشتر شده
قدم به قدم
بلوار به بلوار میدون به میدون هر گوشه یه یادی از محرمو کربلا و شخصیت های کربلاست....
اما مثل اینکه علم قرار نیست باشه یا همون دوروز میارن شاید هم واسه خاطر بارونه.. نمیدونم
ولی ظاهر شهر رو همه دست به دست هم دادن خییییییلللللللللللییییییی ییی عوض شده
من که خیلی داغون شدم......
شاید باورتون نشه آدم توو تاکسی باشه پیاده باشه تو جمع توو خلوت ... اینا رو که میبینه امکان نداره صورتش خیس اشک نشه.... خدا خیرشون بده واقعا جو رو عوض کردن....
فقط بعضی جا ها مداحی هایی (البته نمیدونم اسمش مداحی هست نوحه هست چیه؟!) میذارن که خیلی نامحسوس و سریع گفته میشه حسین حسین
که دیگه درست تلفظ نمیشه و فقط حس.. حس... میاد
نمیدونم این چه فرقی با اوپس اوپس آهنگای... داره..
شنیدن اینا نمیدونم چرا خیلی اذیتم میکنه........................................ ...........
اما بعضی ها خیلی درست و متین یه روایتی رو حالا با یه نوایی میان میگن که پسندیده هست... اتفاقا بیشتر آدمو داغون میکنه.........
[golrooz]
ab.bb
22nd November 2012, 05:08 PM
نمیدونم. شاید شده؛ شایدم نه
برای جواب درست باید یه امار گیری درست حسابی کرد.
ایده تا پدیده
22nd November 2012, 05:23 PM
چون اینقدر مشکلات زیاد شده که دیگه کسی وقتی برای فکر کردن به محرم رو نداره!!!
باهات موافقم
sahar72
22nd November 2012, 05:50 PM
به نظر منم امسال محرم کمرنگ تر از سال گذشته هست شنیدین بعضی از این کسایی روضه می خونن اخرش حرف کم میارن فقط چرت وپرت می گن
م.محسن
22nd November 2012, 05:52 PM
درسته که نباید مادیات رو تو معنویات اونچنان دخیل کرد اما مشکلات اقتصادی مردم الآن اینقدر زیاده که اکثراً اون آرامش خاطر رو ندارن و این مسأله ناخودآگاه تأثیرش رو گذاشته
معمار حانیه
22nd November 2012, 05:55 PM
من يكي كه اصلا امسال حوصله خودمم ندارم چه برسه محرم
من هرسال دوست داشتم برم عزاداري تو مسجدا اما امسال نميرم دلم از مردمي كه ميگن عاشق اماميم وبعدش زندگيشون مث اونا نيست گرفته
همه مردما الان فقط به فكر قرض وام وگرونين... همه يادشون رفته كه محرم مال اقا امام حسين ........
اقا امام حسين خودش كمكمون كنه
toot farangi
22nd November 2012, 06:39 PM
اره راست میگی امسال خیلی سردتره تو دلیلشو میدونی؟
soham 313
22nd November 2012, 07:08 PM
سلام
اتفاقا کاملا برعکس تو شهر ما یعنی " زنجان " امسال مراسم محرم خیلی باعظمت تر شده و " دسته ی حسینیه ی اعظم زنجان " که عصر روز قبل از تاسوعا برگزار میشه و خیلی هم معروفه و هر سال شبکه های تلویزیونی داخلی و خارجی فیلمش رو پخش میکنن قراره فردا برگزار بشه من خودمم میخوام برم به همه تون قول میدم که امسال از سالهای قبل هم باشکوه تر باشه
" یل یاتار طوفان یاتار یاتماز ابوالفضل پرچمه
عالم امکان یاتار یاتماز حسینن پرچمه"
l.ghasemi
22nd November 2012, 07:44 PM
سلام
نه اتفاقا تو شهر ما(کاشان)هم نسبت به سالهای قبل پرشکوه تر است.راست حسینی فوق العاده است.....................
^*زهرا*^
22nd November 2012, 09:19 PM
منطقه شما رو نمیدونم! ولی تو محله و شهر ما محرم شور و حیجان خودشو داره! ولی بیشتر ناراحتی من از صدا و سیماست! قبلا تو ماه محرم فیلمای نسبتا خوبی پخش میکرد ولی الآن همش تکرار سال های قبله! برنامه های ویژه محرمم داره ولی نه اونجوری که مردم دلشون میخواد! درز کل محرم امسال شاید تقریبا 10% از سال های قبل کم حرارت تر بوده!
چکامه91
22nd November 2012, 09:29 PM
سلام
اصولا عزاداری یا بهتر بگم اهداف عزاداری چیزی نیست جز مخالفت و حذف انحراف، بلند نگه داشتن پرچم مقاومت، حفط قانون پیروزی خون بر شمشیر، حرکت هدفمند، غیرت و زنده نگه داشتن خاطرات ایثارگران
اما این حرکتا اداب و روش خودشو داره
قبول دارین خیلی از کارا در شان این ماه نیست؟
من با این موضوع تا حد زیادی موافقم
اما فکر میکنم این مسئله داره افراطی میشه؛ همون طور که در مورد نحوه عزاداری ها و ابراز عشق نسبت به صاحب این ماه حرکت های افراطی و ناشایسته ای وجود داشت
این موضوع که اگه برم دسته ریاستو از این قبیل من امسال خیلی شنیدم و احساس میکنم ما اصلا حد تعادل نداریم! و این موضوع نه تنها رو افکار خودمون تاثیر میذاره که بقیرو هم درگیر میکنه نمونش خوده من!! که واقعا احساس گیجی میکنم در حدی که واسه گذاشتن یک پست شعر که از نظر خودم شعر بسیار قشنگی هم در این باره بود و شاعر با تمام احساسش حرف میزد، کلی کلنجار رفتم با خودم!
Sabo3eur
22nd November 2012, 10:24 PM
سلام
یه چیز رو میخوام بپرسم: به نظرتون محرم امسال کمی بی روح نیست نسبت به سال های قبل؟ سال های قبل ما از یک ماه قبل محرم لحظه شماری میکردیم واسه عزاداری و مسائل مربوط بهش. اما امسال از هرکی میپرسم اصلا حواسشون نیست محرمه. اکثرا نمیدونن عاشورا چه زمانیه. انگار اصلا ....... . امسال باور میکنید تو منطقه ما دسته عزاداری نداریم؟ مردم انگار خیلی بی خیال شدن.الان محرم رو فقط تو ماشین ها با نوار های نوحه میشه ترجمه کرد نه با اون محرمی که ما میشناسیم.
احساس شما چیه؟ اصلا الان حال وهوای محرم شما رو گرفته؟ لطفا راست وحسینی جواب بدین و بگین جریان چیه؟
من که نمیرم هیچ احساسی ندارم
somayehfaridi
22nd November 2012, 10:34 PM
سلام
آره قبول دارم
نه تنها محرم بلکه رمضان امسال هم سرد بود حداقل واسه خودم، سخت ترین رمضانی بود که گذروندم
دلایل زیادی میتونه داشته باشه
مثل تاثیر رسانه های گروهی
امواج نا مرئی و خطرناکی که مغز آدمو تحت تاثیر قرار میده
گرونی و بیکاری
و هزاران علت دیگه
M@hdi42
22nd November 2012, 10:58 PM
من که نمیرم هیچ احساسی ندارم
چرا؟
Sabo3eur
22nd November 2012, 11:12 PM
چرا؟
چی چرا
SiDe
22nd November 2012, 11:15 PM
آره اتفاقا بنظر منم بی روحه.شاید بخاطره مشکلات زیادی هستش که همه یه جوری درگیرن پس حال هوای مردم هم با حال و هوای محرم خیلی فرقی نداره بخاطر همین خیلی محسوس نیست.
anael
22nd November 2012, 11:27 PM
برای من که محرم امسال مثل یال های قبل نیست
نمیتونم مثل سال های قبل توی روضه ها و عزاداری ها باشم
نه اینکه کمتر شده باشه نه، ولی یکم فرق کرده، نمیدونم چه طور بگم!
ولی همش تقصیر این دانشگاست، همش
آره مردم هم مثل سال های قبل نیستن، اصلا احساس نمیکنن که محرم اومده
خیلی پیش اومده که دیدم مردم خیلی راحت با صدای بلند آهنک و موسیقی گوش میدن،
حتی توی مکان های عمومی هم این مسئله بوده
هیچ حرمتی قائل نیستن
دلم میگیره اینجور وقتا حسابی. اصلا حالم گرفته میشه
قربون معصومیت و وظلومی امام حسین برم
خودش عاقبت هممون رو بخیر کنه
kahrupay
22nd November 2012, 11:35 PM
سلام
کاش هر روز در قلبم عاشورایی برپا بود تا در زمان آن برایش عزاداری نکنم.
کاش دلم عشق حسینی داشت و آزاده بود هر روز نه محرم
به نظرم ادم باید اول تحول رو از خودش شروع کنه.
M@hdi42
22nd November 2012, 11:43 PM
چی چرا
چرا نمیری؟
Sabo3eur
22nd November 2012, 11:52 PM
چرا نمیری؟
]چرا برم من جای هستم که هیت میرم با یه لیوان مشروب گرم میشن میرن میزنن سینه
پسرا میان باسه دختر بازی و دخترا چی بگم
فکر کنم نرفتن بهتره میشین م اینجا و گناه هم نمیکنم
رسومای قمه زنی ووو که گفتنش بدتره
dr samaneh
23rd November 2012, 12:29 AM
از وقتی از دانشگاه اومدم خونه اروم اروم دارم حسش میکنم .میدونی هیچ محرمی محرم شهر خود ادم نمیشه.
roziye
23rd November 2012, 01:33 AM
مردم اینقدر مشکل دارن که دیگه کسی به محرم فک نمیکنه
کاپیتان
23rd November 2012, 03:17 AM
به حال وهوای خودت بسته است کسی که مشکلات لاینحلنش بیشتر یا لاقل اینطوری فکر میکنه همیشه محرم براش
parmis12345
23rd November 2012, 08:59 AM
اولا شرایط آب و هوایی هم تاثیر گذاره .امسال هوا خیلی سرده . به نظر من لازم نیست که مردم بیان و تو خیابون ها جلو عموم عزا داری کنن .اگه مردم تو خونشون بشینن و خالصانه عزا داری بکنن خیلی بهتره تا بیان تو خیابان ها .
M@hdi42
23rd November 2012, 09:07 AM
اولا شرایط آب و هوایی هم تاثیر گذاره .امسال هوا خیلی سرده . به نظر من لازم نیست که مردم بیان و تو خیابون ها جلو عموم عزا داری کنن .اگه مردم تو خونشون بشینن و خالصانه عزا داری بکنن خیلی بهتره تا بیان تو خیابان ها .
اره خالصانه با هدفون وگوش دادن نوحه (بهتره بگیم ترانه غمگین)
EAGEL
23rd November 2012, 11:48 AM
ما هر چه بزرگتر میشیم بیشتر دنیای مادی برایمان اهمیت پیدا می کند تا دنیای معنوی!!!
s69
23rd November 2012, 01:49 PM
سلام
اتفاقا تو محله ما از اول محرم دسته های عزاداری شروع به عزاداری کردن
تو ایران هرچیزی فراموش بشه عزاداری برای حضرت امام حسین هیچ وقت فراموش نمیشه
ما ایرانی ها ارادت خاصی به امام حسین داری
Dirya_Del
23rd November 2012, 02:12 PM
100٪..........
amir sheykhzadeh
23rd November 2012, 07:33 PM
من بچه مشهدم از هر سال با شکوه تر مراسم جالب تر میشه گفت با کلاس تر
حالو هوا مثل همون قدیما برای ما چیزی فرق نکرده بین هر 3 تا کوچه یکیش هیئت دارن
البته ما همون هیئت قدیمیمونو میریم با این که دوووره
mazaheri.chem
23rd November 2012, 08:31 PM
تو شهرای مختلف قضیه فرق میکنه، خداروشکر توی اصفهان همیشه و امسال شور محرم زیاده بوده توی هر محله ای میری چندتا مجلس روضه برپاست.فرقی هم نمیکنه کجا باشه(چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید! مطمئنا اطراف شما هم زیاده)
*FATIMA*
23rd November 2012, 11:18 PM
تو شهرای مختلف قضیه فرق میکنه، خداروشکر توی اصفهان همیشه و امسال شور محرم زیاده بوده توی هر محله ای میری چندتا مجلس روضه برپاست.فرقی هم نمیکنه کجا باشه(چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید! مطمئنا اطراف شما هم زیاده)
آره خب ، تو محله ما هم زیاده ، سال به سال هم زیادتر میشه
اما میدونی برای چی ؟! (محله خودمون رو میگم)
برای چشم و هم چشمی یا شاید هم برای اینکه مشکلات زیاد شده و هر کسی یه نذری میکنه تا برآورده شه !نمیدونم شاید دومی درست تر باشه.
ولی بیشتر از همه چیزی که آدم رو عذاب میده اینه که مردم محلمون فقط برای گرفتن غذا میرن عزاداری
براشون هم فرق نمیکنه روضه خون چی میگه و از چی میگه و یا اصلاً ربطی به موضوع داره و حقیقته یا نه !
فکر کنم رادیو از همش بهتر باشه .
shivana69
24th November 2012, 12:38 AM
سلام
اتفاقا کاملا برعکس تو شهر ما یعنی " زنجان " امسال مراسم محرم خیلی باعظمت تر شده و " دسته ی حسینیه ی اعظم زنجان " که عصر روز قبل از تاسوعا برگزار میشه و خیلی هم معروفه و هر سال شبکه های تلویزیونی داخلی و خارجی فیلمش رو پخش میکنن قراره فردا برگزار بشه من خودمم میخوام برم به همه تون قول میدم که امسال از سالهای قبل هم باشکوه تر باشه
" یل یاتار طوفان یاتار یاتماز ابوالفضل پرچمه
عالم امکان یاتار یاتماز حسینن پرچمه"
امسالم مثل هرسال مراسم زنجان باشکوه بود من خیلی دوست دارم یه سال محرم زنجان باشم.
shivana69
24th November 2012, 12:50 AM
من فکر می کنم محرم امسال هیچ فرقی با سالهای قبل نداره باید ببینیم خودمون چه تغییری کردیم که نگاه و احساسمون عوض شده. مشکلات که همیشه بوده و هست.
بادامینا
24th November 2012, 01:30 AM
منم موافقم محرم امسال خیلی بی روح تر شده ،شاید تقصیر خودم باشه،نمیدونم
اسلام علیک یا ابا عبدالله
rayarasool
24th November 2012, 10:21 AM
سلام
اتفاقا خیلی هم خوبه حتی من فکر میکنم بهتر از قبل
همین دیشب مردم زیر باران تد و هوای خیلی سردی که بود دسته ها رو تشکیل میدادند و جوان ها زیر باران هم به خاطر امام حسین و یارانشون عزلداری میکردند .
اتفاقا امسال خطبایی که برا مردم سخنرانی میکنن خیلی عالین همشون تحقیق زیادی کردن و سعی میکنن چیز های نو به مردم بگن.
تازه امسال من رفتم تو یه روضه دیدم جادیگه نیس .فکر نکنید شب بودا صبح ساعت حدود 6 بود مردم تو کوچه هم نشسته بودند .همون لحظه بود که یادم افتاد به این پست و گفتم رفتم خونه این رو بنویسم .
M@hdi42
24th November 2012, 02:04 PM
الان دیگه نه من منظورم تا روز هفتم بود وگرنه تگر هم بباره تاسوعا وعاشورا ویکی دوروز قبلش شلوغ میشه.[golrooz]
حسین متقی
24th November 2012, 03:49 PM
راستش منکه اصلا چنین حسی ندارم!
برعکس امسال خیلی بیشتر تو جو محرم بودم!
اصلا امسال خیلی هم بیشتر وقت گذاشتم
همین دیشب تا 5صبح داشتیم گوساله رو تبدیل به قیمه میکردیم!!!
البته تا مواد اولیه ی لازم رسیدیم (خورد کردن گوشت و....)بعد بقیشو دادیم تحویل اشپزا!!!
سها
24th November 2012, 04:15 PM
سلام
سلام اصلا اینطور نیست اتفاقا نسبت به سالهای قبل خیلی پرشورتر شده! در محله ما و هر جا که رفتم از چند هفته قبل همه آماده بودند علم ها و پرچم های عزاداری امام حسین برپا شده بود ! خیلی ها 40 روز قبل از اول محرم چله ی زیارت عاشورا گرفته بودند! به نقل از یکی از دوستان در لندن و کشور های دیگه که خبرشو دارم خونه به خونه مراسم عزاداری امام حسین ع هست!اینا در کشوری هست که شیعه کم هست حالا چه برسه در ایران که اکثریت شیعه هستند و عاشق امام حسین( این نقل قول راست و حسینی بود!!!) دوست من، در هر جایی که یکی از هیئت های امام حسین ع برداشته میشه مطمئن باش به جاش چند تا تکیه و هیئت برپا میشه! تو خیابان که حرکت میکنی میبینی اینهمه بیرق و تکیه که هر سال بیشتر هم میشه به نظرت از کجا اومده!؟ از اول بوده!!!؟ از همین بیشتر شدن هر ساله ی شور و هیجان عزاداری امام حسین ع دیگه ! اگه قراربود سرد بشه امسال یا هر سالی، به دلیل مشکلات اقتصادی یا اجتماعی یا ... یا هر دلیل دیگه مطمئن باش بعد از گذشت 14 قرن از این واقعه، شاید دیگه چیزی از این عزاداری و مصیبت عاشورا به ما نمیرسید!!! مگه فقط دوران ما مشکل هست !!!! یعنی تو این 14 قرن مشکلی نبوده!!!؟؟ پس چرا هنوز هر ساله شور عاشورا بیشتر میشه!!!؟؟
نمیدونم این تاپیکو به چه نیتی درست کردی ولی مطئنم که انشاءلله هیچ قصد بدی نباشه !! فقط یه چیزی بگم !! این تاپیک و این حرفا نباید از طرف ماها که امام حسینی هستیم و از کوچیکی زیر بیرق امام حسین ع بودیم، زده بشه این مال کسایی هست که دشمن اسلام و اهل بیت علیم السلام هستند و میخوان با این حرفا عاشورا و شور و هیجانشو کم جلوه بدن( یه جورایی جنگ نرم) چون مطمئن باش این حرف ( احساس نمیکنید محرم امسال کمی سردتره؟ ) به سرد نشان دادن عاشورا کمک میکنه( مخصوصا اگر انتشار هم داده بشه) در صورتی که اینطوری نیست عاشورا هیچ وقت سرد و بی روح نمیشه!!! با خودت فکر کن ببین اینطوری نیست !!
التماس دعا
یا امام حسین ع
mazaheri.chem
25th November 2012, 10:54 AM
ممنون از دقتتون.متاسفانه اینکه "بعضی"ها فقط برا غذا میرن روضه درسته ولی این چیز تازه ای نیست همیشه بوده! اما هر سال هیئتایی که توسط جوونا راه می افته بیشتر از قبل میشه و هر کس تو این هیئتا میاد به خاطر امام حسین و سخنران های خوبش.(چون خود جوونا میدونن بیشتر چی می پسندند)
horiya
26th November 2012, 10:12 AM
به نظر من امسال مراسم عزاداری امسال خیلی زود شروع شد ولی یه موضوع که وجود داره ومن واقعادارم میبینم اینه که همه عزاداری امام حسین و تو لباس سیاه و نوحه خوندنای آدمای میدونن که شاید خودشون اصلا هیچ اعتقادی ندارن یا خیلی از کارهای دیگه که انجام میدن که هیچ کدومش واسه امام حسین نیست همش جنبه ی خود نمایی داره شاید واقعا دلیلش اینه اینقدر مردم بد میبینن ترجیح میدن تو خونه هاشون بمونن تا اینکه تو مراسم شرکت کنن من خودم باور دارم اگه خودمونو . اخلاق ورفتارمونو درست کنیم از این عزاداری ها خیلی بهتر چون امام حسین واسه همین شهید شد........................
majnon12
26th November 2012, 10:27 AM
هستند افرادی که خالصانه عزاداری میکنند اونم نه تو محرم بلکه در تمام سال محرم فقط اوج دلدادگیه
توشهر ما تو خیابونا . . . . چه میشه گفت وقتی افراد سالم تو مراسما شرکت نکنند مراسم پر میشه از . . . اما عاشورا دانشگاه عمومیه
daniell
26th November 2012, 03:06 PM
آره واقعا من اصفهان دانشجو هستم گفتم بمونم جو اصفهان رو ببینم اما هی چی نداشت خیمه اتیش نزدن شام غریبانم همه تو فست فودا بودن
mhnz
26th November 2012, 09:37 PM
موافقم امسال محرم سرد بود حتی خودم شورسالهای پیش رو نداشتم نمیدونم علتش چیه شاید ما بی معرفت شدیم و همه حواسمون به مشکلات روزمره است.من از دست خودم خیلی شاکیم که چرا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
SaSaMc2
27th November 2012, 04:28 AM
سلام...[golrooz]
من امسال بعد 15 سال رفتم و شركت كردم...
براي من پرشور تر از گذشته بود...
ولي اين بدان معنا نيست كه در كل هم همينطور هست...
نه ماه رمضون نه محرم ديگه مثل گذشته نيست...
انحراف از مسير واقعيت به هر دليلي فرار از واقعيت به حساب مياد...
پس اگر به دنبال درمان هستيم بهتره خودمون رو گول نزنيم...
راه پله ي برنامه ريزي شده ي ما، رو به پنجره است نه درب...
اينم ميشه نتيجه اش...
خيلي بيشتر به بازنگري احتياج داريم تا پافشاري...
پس بهتره از همين الان دهنمون رو ببنديم و چشمامون رو باز كنيم...
تا قبل از اين كه مقدسات ما كمرنگ تر بشه...
Outta_Breathe1020
27th November 2012, 11:43 AM
چیزی که دیده میشه در کل شور کمتری داره، حتی نوحه هایی هم که جدیدتر خونده شده، به نظرم از معنایی که باید داشته باشه دورتر و در کل کم شورتر هستش...
اما خود من امسال حس و حالم یه جور دیگه است کلا... درواقع خیلی گرمتر از هر سال...
محرم امسال...!!!
سیاوش ثابت کلوانق
27th November 2012, 10:00 PM
برادر آخرالزمان هست فكركنم.[negaran]
آن شرلی
28th November 2012, 07:39 PM
اما از نظر من با وجود وضع اقتصادی موجود مردم سنگ تموم گذاشتن
توی شهر ما که خداییش مردم بی معرفتی نکردن ومثل هر سال حتی بهتر وکامل تر مراسم ها رو برگزار کردند البته هنوزم ادامه داره.[tafakor]
fly in the sky
5th December 2012, 10:20 PM
باز هم از سال های قبل پرشورتربود ما که دلتنگ امدنش بودیم.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.