توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تو رو به خدا حتما گوش بديد!!!
آسد مرتضي
21st November 2012, 11:33 PM
اين صوت رو همه اونهايي كه ميگن چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است يا مملكت خودمون انقد مشكل داره كه غزه ربطي به ما نداره يا ....
اين صوت رو تو رو به خدا حتما گوش بديد!!!تو رو جان امام حسين گوش بديد!!!استدلال و منطقي بهتر از اين صوت براي جواب به اين حرفها سراغ ندارم
اين صوت سخنان استاد شهيد مطهري هستش....حتما گوش بديد
صــــــوتــــــــــ (http://eydadproductions.persiangig.com/mp3/UUUU6PE.mp3)
اين فيلم هم اضافه شد (http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/122/fb4c6fa111366bcb14664dcdf72fea00363806.mp4)
✿elnaz✿
22nd November 2012, 12:35 AM
اين صوت رو همه اونهايي كه ميگن چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است يا مملكت خودمون انقد مشكل داره كه غزه ربطي به ما نداره يا ....
آدمایی که اینجوری میگن "انسان" نیستن
- - - به روز رسانی شده - - -
اين صوت رو تو رو به خدا حتما گوش بديد!!!تو رو جان امام حسين گوش بديد!!!استدلال و منطقي بهتر از اين صوت براي جواب به اين حرفها سراغ ندارم
ممنون آقا سید.
واقعا ...
Majid_GC
22nd November 2012, 01:14 AM
یه چیز خیلی جالب رو توجه کرده اید !
همه ی ما وقتی صوت یکی را با آهنگ پس زمینه پخش میکنند چقدر روی ما تاثیر میزاره ! در صورتی که شاید ما خودمون هزاران بار این صوت رو شنیده ام اما وقتی یه بار اینطوری می شنویم کاملا تفاوت داره !
دوستان عزیز اینقدر زود احساساتی نشوید !
شما وقتی این صوت رو بدون آهنگ پس زمینه گوش میکنید روش فکر میکنید اما وقتی با یه آهنگ سوزناک جان گذار می شنوید فکری در کار نیست فقط می خواهید به جنبش در بیایید کاری کنید ...
---------------------
خیلی از حرف های آقای مطهری درست ، قشنگ بعضی هاش هم قابل تامل ، بحث کردن ، انتقاد کردن
اما موضوع این هست که از سخن تا عمل راه زیادی هست و همه ما ها هم وقتی به عمل می رسیم مشکل پیدا میکنیم ! کسانی که انتقاد میکنند روی عمل انتقاد میکنند نه روی سخن !
کسی منکر ارزش های انسانی ، دینی ، ملی نیست اما بحث روی چیز های دیگری ست ...
و این رو هم توجه کنید که مطهری زمانی داره حرف میزنه که فقط سخن میگفته ! عملی در کار نبوده ! که بخواد بهش توجه کنه ! نقدش کنه !
هر انسانی رو اگر از 40 -50 سال پیش به جلو ببریمش خیلی از حرف های خودش رو رد میکنه و نقد !
پس بهتره همیشه با عقل و منطق رد یا قبول کنیم نه با اسامی اشخاص .........
آدمایی که اینجوری میگن "انسان" نیستن
- - - به روز رسانی شده - - -
ممنون آقا سید.
واقعا ...
هیچ وقت در مورد هیچ انسانی اگر انسانیت رو قبول دارید اینطور قضاوت نکنیــــــــــد !
حسین متقی
22nd November 2012, 01:15 AM
امروز رئیس مجلس اعلام کرد تکنولوزی و امکانات تولید 2نوع موشک میان برد رو به غزه دادیم و امادگی داریم حتی خودمون هم برای جنگ به غزه بریم
اینو توی اخبار دیدم از دهن خود رئیس مجلس
کاملا درسته
غزه خیلی هم به ما مربوطه
اون چراغی که به خونه رواست و............... اصلا ربطی به قضیه نداره
اونجا که جنبه ی مسجد نداره!!
همسایه ی مان هم دین ما-حداقل همنوع ما که هستند
همسایتونو دزد بزنه عین ماست وایمیسین؟
همسایتون از گشنگش بمیره یا چندتا متجاوز بهش حمله کنن توجهی نمیکنین؟
برادر مسلمون ما داره از موشکی که به سرش میریزن فریاد میزنه و کمک میخواد
ما وایسیم نگاه کنیم؟
خودمون مشکل داریم؟
نمیتونیم وارد عمل بشیم مستقیم؟
حمایت مادی و معنوی که میتونیم بکنیم
میتونیم از قدرتمون استفاده کنیم
و این کاملا درسته
هم انسانیه هم دینی و هم منطقی و هم سیاسی و هم هر خصلت مثبتی که بگی!
رضوس
22nd November 2012, 02:39 AM
من نمیتونم گوشش بدم
زهرا قربانی
22nd November 2012, 09:59 AM
ما اسپیکر نداریم
میشه یک نفر تایپ کنه حرفاشون رو؟
ریپورتر
22nd November 2012, 10:14 AM
حرفهای ایشون کاملا بدون اهنگ پس زمینه هم تاثیر گذاره و اگر 100 سال دیگه هم باشه رد نمیشه .این حقیقت هست و راهکار که باید مسلمونا کمک کنن تا این رژیم نکبت و نجس از روی زمین محو بشه با تمام طرفداراش.
مسئله فلسطین در اولویت هست برای تمام مسلمانان جهان که سرامدشون شیعه هست البته قابل قبول هست این مسئله برای وهابیون منفور و عقب مانده و خائن در اولویت نیست
کسی هم که در مورد این موضوع سکوت کنه شک نکنید که از دایره انسانیت خارج هست
Outta_Breathe1020
22nd November 2012, 10:42 AM
مگه آهنگه که با موسیقی تاثیر گذار باشه و بدون اون فقط یه تکست باشه و هیچ؟!!!
حرفای ایشون واقعا همیشه تاثیر گذار بوده و حتی من رو به شخصه خیلی وقتا به خودم آورده!
از حق که نمیشه گذشت دیگه...!
پس دقیقا چه چیزایی باید باعث جنبش بشه؟! آدمای بزرگ هستن که روشن میکنن بقیه رو!
مطلب میخونی که به خودت نیای که باید جنبش کنی، حرفای یه آدم به این بزرگی رو میشنوی هم به خودت نیای که باید یه کاری بکنی پس دیگه....!!!
آسد مرتضي
22nd November 2012, 12:30 PM
ما اسپیکر نداریم
میشه یک نفر تایپ کنه حرفاشون رو؟
اين هم صحبت هاي كاملشون...بيشتر از اون چيزي كه تو فايل صوتي اومده
من زير صحبت هايي كه تو اين فايل صوتي اومد خط كشيدم
اگر پیغمبر اسلام زنده می بود، امروز چه میکرد؟ درباره چه مسئلهای می اندیشید؟ والله و بالله قسم میخورم که پیغمبر اکرم در قبر مقدسش امروز از یهود میلرزد. این یک مسئله دو دو تا چهار تاست. اگر کسی نگوید، گناه کرده است، من اگر نگویم و الله مرتکب گناه شدهام، هر خطیب و واعظی اگر نگوید، مرتکب گناه شده است. گذشته از جنبه اسلامی، فلسطین چه تاریخچه ای دارد؟ قضیه فلسطین مربوط به دولتی از دولتهای اسلامی هم نیست، مربوط به یک ملت است، ملتی که او را به زور از خانهاش بیرون کردهاند…والله و بالله ما در برابر این قضیه مسئولیم. به خدا قسم مسئولیت داریم. به خدا قسم ما غافل هستیم. و الله قضیهای که دل پیغمبر اکرم را امروز خون کرده است، این قضیه است. داستانی که دل حسین بن علی را خون کرده، این قضیه است. اگر میخواهیم به خودمان ارزش بدهیم، اگر میخواهیم به عزاداری حسین بن علی ارزش بدهیم، باید فکر کنیم که اگر حسین بن علی امروز بود و خودش میگفت برای من عزاداری کنید، میگفت چه شعاری بدهید؟ آیا میگفت بخوانید: “نوجوان اکبر من ” یا میگفت بگویید: “زینب مضطرم الوداع، الوداع “، چیزهایی که من (امام حسین) در عمرم هرگز به این جور شعارهای پست و کثیف ذلت آور تن ندادم و یک کلمه از این حرفها نگفتم؟! اگر حسین بن علی بود، میگفت اگر میخواهی برای من عزاداری کنی، برای من سینه و زنجیر بزنی، شعار امروز تو باید فلسطین باشد. شمر امروز موشه دایان است. شمر ۱۳۰۰ سال پیش مرد، شمر امروز را بشناس. امروز باید در و دیوار این شهر با شعار فلسطین تکان میخورد. هی دروغ در مغز ما کردند که آقا این یک مسئله داخلی است، مربوط به عرب و اسرائیل است.… به قول عبدالرحمن فرامرزی؛ اگر مال اینهاست و مذهبی نیست، چرا یهودیان دیگر دنیا مرتب برای اینها پول میفرستند؟ ما چه جوابی در مقابل اسلام و پیغمبر خدا داریم؟ آیا چند روز پیش در روزنامه نخواندید که در سال گذشته یهودیان سایر نقاط دنیا، نه یهودیانی که فعلاً شناسنامه اسرائیلی دارند، ۵۰۰ میلیون دلار برای اینها فرستادند که با این پولها فانتوم بخرند، بمب بریزند بر سر مسلمانان.شنیدهام یهودیان ایران خودمان در سال گذشته معادل پول ۲ فانتوم فرستادند. ۳۶ میلیون دلار پول از یهودیان ایران خودمان برای آنها به عنوان کمک رفت. من آن یهودیها را به عنوان اینکه یهودی هستند، ملامت نمیکنم، ما خودمان را باید ملامت کنیم، او به همکیش خود کمک کرده است، با کمال افتخار پول میفرستد، رسیدش هم از موشهدایان میآید و آن را در بازار هم نشان میدهد، میگوید بیا رسیدش را ببین. مگر همین ۲، ۳ شب پیش ننوشتند (من بریدهاش را از “اطلاعات ” دارم) که الآن فقط یهودیان مقیم امریکا روزی یک میلیون دلار به اسرائیل کمک میکنند؟!آن وقت، تلاش ما مسلمین در این زمینه چه بوده است؟ به خدا خجالت دارد ما خودمان را مسلمان بدانیم، خودمان را شیعه علی بن ابیطالب بخوانیم. اصلاً من باید بگویم بعد از این داستانی را که ما از علی بن ابیطالب نقل میکنیم، حرام است که دیگر در منابر نقل کنیم که روزی علی بن ابی طالب شنید، دشمن به کشور اسلامی حمله کرده است؛ “و هذا اخو غامد و قد وردت خیله الانبار “، بعد فرمود شنیدهام زینب یک زن مسلمان یا زنی را که در حمایت مسلمانان است، گرفتهاند. شنیدهام دشمن، سرزمین مسلمین را غارت کرده است، مردانشان را کشته است، اسیر کرده است، متعرض زنان آنها شده است، زیورها را از گوش و دست زنها جدا کرده است. بعد همین علی بن ابیطالب که ما اظهار تشیع او را میکنیم و نسبت به او حساسیتهای بیمعنی و دروغین نشان میدهیم فرمود: «فلو ان امرءا مسلما مات من بعد هذا اسفا ما کان به ملوما بل کان به عندی جدیراً»(۱). اگر یک مرد مسلمان با شنیدن این خبر دق کند و بمیرد، سزاوار است و مورد ملامت نیست.آیا ما وظیفه نداریم که کمک مالی به آنها بکنیم؟ آیا اینها مسلمان نیستند، عزیزان ندارند؟ آیا اینها برای حق مشروع بشری قیام نمیکنند؟ کیست که امروز منکر شود که فلسطینیهای آواره، حق بازگشت به وطن خود را ندارند؟ من در سفر مکه بعضی از اینها را دیدم. یک جوانهایی، فقط میگفتند: دماء الشهداء، ما امیدمان فقط به خون شهدایمان است. افرادی در میان آنها هستند که والله برای لباسشان محتاجند و برهنه میجنگند. اگر ۷۰۰ میلیون جمعیت مسلمان دنیا، هر فرد روزی یک ریال بدهد، در سال نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار میشود. اگر فقط مردم ایران که ۲۵ میلیون نفر هستیم و ۹۸ درصد ما مسلمان است، هر فرد، روزی یک ریال به فلسطینیها کمک کند، در سال حدود ۹۰ میلیون تومان میشود. اگر یک عشر مسلمانان هم هر کس روزی یک ریال کمک کند، در سال ۹ میلیون تومان میشود. «فضل الله المجاهدین باموالهم و انفسهم (۲) الذین آمنوا و هاجروا و جاهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم»(۳).به وسیله مال که میتوانیم کمک کنیم. والله این انفاق واجب است، مثل نماز خواندن و روزه گرفتن واجب است. اولین سؤالی که بعد از مردن از ما میکنند، همین است که در زمینه همبستگی اسلامی چه کردید؟ پیغمبر فرمود: «من سمع مسلماً ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم» (۴) هر کس بشنود، صدای مسلمانی را که فریاد میکند یاللمسلمین، مسلمانان به فریاد من برسید، و او را کمک نکند، دیگر مسلمان نیست، من او را مسلمان نمیدانم. چه مانعی دارد که ما برای اینها حساب باز کنیم؟ چه مانعی دارد که مقدار کمی از درآمد خودمان را اختصاص به اینها بدهیم؟ چرا یهودیان دنیا حتی یهودیان ایران کمک بکنند و ملتهای دیگر آنها را تحسین کنند، بارک الله بگویند، ملت بیدار بگویند، ولی ما نکنیم؟ مردم بیدار آن مردمی هستند که فرصت شناس باشند، دردشناس باشند، حقایق شناس باشند.من وظیفه خودم را عمل کردم. وظیفه من فقط گفتن بود و خدا میداند، جز تحت فشار وجدان و وظیفه خودم چیز دیگری نبود. این کمک مالی را وظیفه شما میدانم. و وظیفه خودم و هر خطیب و واعظی میدانم که این را بگوید، بر هر خطیب و واعظی من واجب میدانم که چنین حرفی را بزند. مراجع تقلید بزرگی مثل آیتالله حکیم و دیگران، رسماً فتوی دادهاند که کسی که در آنجا کشته میشود، اگر نماز هم نخواند، شهید در راه خداست. پس بیاییم به خودمان ارزش بدهیم، به کار و فکر خودمان ارزش بدهیم، به کتابهای خودمان ارزش بدهیم، به پولهای خودمان ارزش بدهیم، خودمان را در میان ملل دنیا آبرومند بکنیم. علت اینکه دولتهای بزرگ جهان چندان درباره سرنوشت ما نمیاندیشند، این است که معتقدند، مسلمان غیرت ندارد. امریکا را فقط همین یکی جری کرده است. میگوید مسلمان جماعت غیرت ندارد، همبستگی و همدردی ندارد.میگوید یهودی که برای پول میمیرد، جز پول چیزی نمیشناسد، خدایش پول است، زندگیش پول است، حیات و مماتش پول است، به یک چنین مسئله حساسی که میرسد، روزی یک میلیون دلار به همکیشانش کمک میکند ولی ۷۰۰ میلیون مسلمان دنیا کوچکترین کمکی به همکیش خود نمیکنند…پینوشت:
متن کامل این سخنرانی در جلد دوم “حماسه حسینی ” منتشر شده است.
۱- نهج البلاغه، خطبه ۲۷٫
۲- سوره نساء، آیه ۹۵٫
۳- سوره توبه، آیه ۲۰٫
۴- اصول کافیج ۲ ص ۱۶۴ (به جای مسلما، رجلا آمده).
۵- لهوف ص ۵۰٫
A S L A N
22nd November 2012, 03:51 PM
خواندم
دوستان عزیز خواهش من از شما این است که از روی احساسات تاپیک نزنید.این سخنرانی روی شما تاثیر گذاشته و شما و شما عزیزان نمیتوانید جلوی احساسات خود را بگیرید.
حتی دیکتاتورهایی که سالهای زیادی حکومت کرده اند در سیاست های خود تغییرات زیادی داده اند.ما نمی توانیم با افکار چند شخصیت که 30 سال پیش پستهای مهمی در کشور داشته اند ،مملکت را اداره کنیم.
دقت داشته باشیم که حتی اگر همه شرایط جهانی با 30 سال قبل برابر باشد باز شرایط اقتصادی کشور ما مانند قبل نیست.
جناب سید مرتضی من به حرفهای پیامبر گرامی استناد میکنم که بسیار قوی تر از حرفهای این آقا و بقیه است.
هرکس صدای مسلمانی را بشنود و کمک نکند از ما نیست.
چند مسلمان نزدیک تر از فلسطینی ها در شهر خودتان معرفی کنم که حداقل امکانات زندگی ندارند؟؟؟
چند خانواده بهت رعایت کنم که حمام توی خونشون ندارند؟؟؟
چند نفر بهت معرفی کنم که برای شام نخوردن زود می خوابند؟؟؟
از همه اینها گذشته کمکی که به غزه و ... می شود مگر از بیت المال نیست؟؟؟پیامبر و امام علی و ... چقدر از دقت کردن در مصرف بیت المال گفته اند.آیا این کمکها از همان بیت المالی نیست که امام علی به برادر خود نداد؟؟
من که به شخصه با کمک به مردم لبنان و فلسطین و ... موافق نیستم
از نظر تاریخی اگر بررسی کنیم در جنگ ایران و عراق اسراییل یکی از حامیان ایران بود(شاید تنها حامی ایران).تنها کشوری بود که به صورت مستقیم وارد جنگ شد و با بمباران کردن نیروگاه های عراق زمینه های ادامه جنگ را برای ایران فراهم کرد.(اگر قبول ندارید حاضرم در فضایی با شما بحث کنم.مستند)
سید عزیز وقتی در ختی در جنگل قطع می شود 3 داستان به وجود می آید.داستان درخت،داستان هیزم شکن،داستان جنگل
30 سال است داستان درخت را برای خودمون تکرار میکنیم.غافل از اینکه هیزم شکن و جنگل هم داستانهایی دارند.
یک طرفه به قاضی رفته ایم. اینقدر گفته ایم که اسراییل تجاوز گر است یادمان رفته است که فلسطینی ها خود با اسراییلی ها ساخته اند.قبل از همه این درگیریها.خود کشورشان را فروخته اند . این را جامعه جهانی میگوید.این داستان جنگل است
ریپورتر
22nd November 2012, 04:03 PM
دوست عزیز کمکی که گفته میشه اسرائیل به ایران کرده کمک نبوده در حقیقت فروش سلاح بوده نه مفتی . اونم بدلیل اینکه اسرائیل عراق رو بعد از مصر دومین دشمنش میپنداشت و هر جور بود میخواست توازن بین دو قوا ایجاد کنه که از این طریق هم سلاح فروش بره و هم عراق قدرت مطلق نباشه لازم به ذکر هست کره شمالی بیشتر از همه تو این زمینه کمک کرد چه سلاح و چه آموزش نظامیان که البته اونم در مقابل پول میگرفت .
کمک ما به غزه کمک یک کشور به کشور دیگه نیست کمک یک هم نوع به هم نوعی هست که بیشتر تحت ظلم و ستم هست پس بهتره استدلالها الکی نباشه.بحث ما بحث مبارزه با یک تشکیلات سازمان یافته هست نه فقط یک مشت اسرائیلی منفور .غزه خط مقدم ما و اسرائیل خط مقدم اون تشکیلات هست که هر کسی این خط رو از دست بده جبرانش بینهایت مشکل هست
A S L A N
22nd November 2012, 04:17 PM
دوست عزیز کمکی که گفته میشه اسرائیل به ایران کرده کمک نبوده در حقیقت فروش سلاح بوده نه مفتی . اونم بدلیل اینکه اسرائیل عراق رو بعد از مصر دومین دشمنش میپنداشت و هر جور بود میخواست توازن بین دو قوا ایجاد کنه که از این طریق هم سلاح فروش بره و هم عراق قدرت مطلق نباشه لازم به ذکر هست کره شمالی بیشتر از همه تو این زمینه کمک کرد چه سلاح و چه آموزش نظامیان که البته اونم در مقابل پول میگرفت .
کمک ما به غزه کمک یک کشور به کشور دیگه نیست کمک یک هم نوع به هم نوعی هست که بیشتر تحت ظلم و ستم هست پس بهتره استدلالها الکی نباشه.بحث ما بحث مبارزه با یک تشکیلات سازمان یافته هست نه فقط یک مشت اسرائیلی منفور .غزه خط مقدم ما و اسرائیل خط مقدم اون تشکیلات هست که هر کسی این خط رو از دست بده جبرانش بینهایت مشکل هست
عالی هست این استناد شما
این استناد شماست.یک مشت آدم به جرم اسراییلی بودن منفور هستند.
برای نقد بقیه حرفهایتان وقت نمیزارم.
ریپورتر
22nd November 2012, 04:24 PM
وقت گذاشتن یا نگذاشتن شما برای بنده هیچ اهمیتی ندارد. اسرائیل رژیمی که در فلسطین اشغالی هست منفور هست و باید نابود بشه
ab.bb
22nd November 2012, 05:00 PM
کمک به کسی که نیازمنده، خوبه ؛ چه نزدیک باشه یا دور . نکته توی اولویت بندیه ، بنظر من آدم به شکل طبیعی؛ اول به کسی کمک میکنه؛ که بیشتر از هم دوستش داره. فرضا اگر هم زمان هم مادرتون به کلیه احتیاج داشته باشه؛ هم همسایه تون ، کلیه تون رو به کدومشون میدین؟ من باشم؛ به مادرم میدم.
دلیل حساسیت مردم نسبت به مساله فلسطین؛ بنظرم سوءاستفاده یه عده از این مسئله هست .وگرنه ملت ما اونقدر بی رحم نیستن که جون دادن یه ملت دیگه براشون مهم نباشه .
Outta_Breathe1020
22nd November 2012, 05:48 PM
نمیدونم چرا بحث اینجوری پیش رفته که کسایی که میگن باید به غزه و فلسطین کمک کرد نمیخوان به کشور خودشون کمک کنن؟!!
جالبه واقعا!
من اگه بگم باید به غزه کمک کرد یعنی برام مهم نیست که تو آذربایجان چه خبره؟؟!!!!!!
بحث بحث دیگه ایه!
جریان یه مدت فقط روی غزه و فلسطین بود و واقعا یه مدت خود ایران فراموش شده بود، (البته الانم فراموش شده هست برای خیلیا نسبت به فلسطین. نمیگم نیست) اما بعد یه مدت اونقد گفتن چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه که دیگه هر کی میگه غزه همه میگن آره تو برات ایران مهم نیست!!!!
واقعا اینطور نیست...
BaAaroOoN
23rd November 2012, 12:14 AM
سلام....[golrooz]
من نمیدونم اینایی که این حرفا رو میزنن آیا تا بحال نشستن اخبار رو ببینن...؟
تا حالا دیدن که بچه های فلسطینی چطوری دارن زیر بمب و موشک دوران کودکیشونو سپری میکنن....؟
دوران کودکیتون رو یادتون میاد؟
اینکه توی کوچه با آرامش و اطمینان بازی میکردین؟
دیدین که بچه های فلسطینی موقع بازیشون تو کوچه بمب خورده بهشون و جونشونو از دست دادن؟
آدم اگه یه کوچولو انسانیت سرش بشه اینا رو نمیگه
شاید تو مملکت یه سری کم و کسری باشه......
شاید بعضیا از عملکرد بعضیا ناراضی باشن......
ولی این دلیل نمیشه که بگیم نباید به یه "انسان"کمک کنیم
انسانی که داره بی گناه کشته میشه
بدون سلاح حتی برای کوچکترین دفاع از خودش
شما میتونین تصور کنین که دشمنتون با آخرین تسهیلات نظامی روز به شما حمله کنه و شما جز پرتاب یه مشت خرده سنگ هیچ مکانیزن دفاعی در دست نداشته باشین.....؟؟؟
نمیتونین حتی درک کنین همچنین وضعیتیو....!!!!!!!!
اونم مردمی که مسلمونن.....
واقعا درک نمیکنم!!!!اینکه میگن چراغی که ....!!
واقعا انسانیت کجا رفته؟!!!
مدیر بخش علوم انسانی
23rd November 2012, 12:22 AM
با سلام خدمت تمامی عزیزان
تالار مذهبی جای بحث های سیاسی نیست
بهتره بحث هارو به حاشیه نبـــــرید......
باتشکر از همه شما [golrooz]
آسد مرتضي
23rd November 2012, 12:24 AM
با سلام خدمت تمامی عزیزان
تالار مذهبی جای بحث های سیاسی نیست
بهتره بحث هارو به حاشیه نبـــــرید......
باتشکر از همه شما [golrooz]
البته فكر كنم ((دين از سياست جدا نيست و بالعكس))
اين جمله رو شهيد مدني ميگه من نميگم!!!
ولي نظر نظر شماست...تشكر[golrooz]
BaAaroOoN
23rd November 2012, 12:25 AM
اگر به مردم آذربایچان اونطور که باید کمک نشده این مشکل مسئولینه......دلیل نمیشه که بگیم چون تو یه جا کاستی شده پس نباید به مردم فلسطین هم کمکی بشه!!!!!!!!!
نه!!!!بجای حل مسئله،صورت مسئله رو پاک نکنیم خواهشا!!!!
هم بایستی به آذربایجانیا خدمات داده بشه هم فلسطینیا....
این دو مقوله کاملا از هم جدا هستن....
اگه یه بخش از جامعه مسئولیت خودشو درست انجام نداده نباید بگیم که چرا وزارت دفاع وظیفه شو انجام میده!!!!
این وظیفه ی ماست....دفاع از یه عده بی گناه!!!
اگه کسی کوتاهی میکنه، اونه که باید توبیخ بشه...
گناه یه ارگان از جامعه رو به پای بقیه ننویسیم
همین موشکای فجر و... اگه ساخته نشن.....اگه ما الان داریم علنا تو رسانه ها میگیم که موشک ها رو "ما" به فلسطینیا دادیم....همین باعث ترس اسرائیل وآمریکا از ما میشه
که دو روز دیگه جرات حمله به ایران رو به خودشون ندن!
که بدونن ایران الان دارای سلاح های منطبق با ویژگی های روز دنیاست....
اینا رو هم در نظر بگیرید دوستان!!!
اگه تا حالا آمریکا به ما حمله نکرده به این دلیل نیست که نمیخواد!!!
نه!!!!اشتباه نکنید!!!!
اونا "نمیتونن"به ما حمله کنن...
مطمئن باشید اگه یه روز بدونن که با حمله به ایران 100%فتحش میکنن امون نمیدن به ما.....
1 روز هم بهمون مهلت نمیدن
چون امکانات نظامی ما رو دیدن هنوز جرات نکردن
roziye
23rd November 2012, 12:46 PM
غزه ی وافعی داخل کشور خودمونه تا زمانی که غزه خودمون هست به غزه دیگه کاری نداریم
A S L A N
23rd November 2012, 12:49 PM
اگر به مردم آذربایچان اونطور که باید کمک نشده این مشکل مسئولینه......دلیل نمیشه که بگیم چون تو یه جا کاستی شده پس نباید به مردم فلسطین هم کمکی بشه!!!!!!!!!
نه!!!!بجای حل مسئله،صورت مسئله رو پاک نکنیم خواهشا!!!!
هم بایستی به آذربایجانیا خدمات داده بشه هم فلسطینیا....
این دو مقوله کاملا از هم جدا هستن....
اگه یه بخش از جامعه مسئولیت خودشو درست انجام نداده نباید بگیم که چرا وزارت دفاع وظیفه شو انجام میده!!!!
این وظیفه ی ماست....دفاع از یه عده بی گناه!!!
اگه کسی کوتاهی میکنه، اونه که باید توبیخ بشه...
گناه یه ارگان از جامعه رو به پای بقیه ننویسیم
همین موشکای فجر و... اگه ساخته نشن.....اگه ما الان داریم علنا تو رسانه ها میگیم که موشک ها رو "ما" به فلسطینیا دادیم....همین باعث ترس اسرائیل وآمریکا از ما میشه
که دو روز دیگه جرات حمله به ایران رو به خودشون ندن!
که بدونن ایران الان دارای سلاح های منطبق با ویژگی های روز دنیاست....
اینا رو هم در نظر بگیرید دوستان!!!
اگه تا حالا آمریکا به ما حمله نکرده به این دلیل نیست که نمیخواد!!!
نه!!!!اشتباه نکنید!!!!
اونا "نمیتونن"به ما حمله کنن...
مطمئن باشید اگه یه روز بدونن که با حمله به ایران 100%فتحش میکنن امون نمیدن به ما.....
1 روز هم بهمون مهلت نمیدن
چون امکانات نظامی ما رو دیدن هنوز جرات نکردن
دوست عزیز یک مقایسه با ایرانی که داره حق مردم خودش را به فلسطین میده تا اسراییل را بترسونه و سوییسی که ارتش نداره داشته باشید.نتیجه برای من مهم نیست.
BaAaroOoN
23rd November 2012, 03:13 PM
و سوییسی که ارتش نداره
اولا ممنون از اینکه به بحث توجه نشون دادین
من ازتون سپاسگذارم
بعد دوست دارم بهتون یادآوری کنم که بدونین همه ی کشورهای پیشرفته ی دنیا توی بانک های سوئیس حساب های کلان دارن.....اگه بهش حمله نمیکنن بخاطر اقتدار سوئیس نیست.....نه!!!!اشتباه نکنید دوست عزیز.....اولین و مهم ترین دلیلش بخاطر خودشونه....چون سرمایه ی خودشون تو این کشوره....پس ازتون تمنا میکنم اطلاعاتتون رو در این زمینه بالا ببرید و بعد نظر نهایی تون رو بدید
بعدشم....ایران کی حق مردم خودشو به فلسطینیا داده؟!!!!!!
اگه بخش های وزارت مسکن و شهرسازی و.....کارشونو درست انجام ندن شما میخوایید بگید که وزارت دفاع هم پس نباید انجام بده؟!!!!به نظر شما این عقلانیه؟
اگه یه بخش از جامعه از مسئولیتش تخطی کنه بقیه هم باد بگن پس ما هم بی کار بشینیم و کارمون رو انجام ندیم؟
حرف شما به ضرب المثل "....به شوشتر زدند گردن مسگری"برمیگرده....
"کم کاری مسئولین"در بخش وزارت اقتصاد جامعه رو به پای بقیه ی بخش های جامعه از قبیل بخش دفاعی نندازین
به نظر من حداقل یکی از بخش های جامعه که داره مسئولیتشو به خوبی انجام میده همین بخش دفاعیه....همین که شما شاهد سرازیر شدن یه مشت آمریکایی و اسرائیلیه از خدا بی خبر به خونه هاتون نیستین باید شاکر همین جوونای نخبه که دارن واسه کشورمون سلاح میسازن باشید
شاید شما ندونید....ولی همین الان یه موشکی ساختن بچه ها....که گنبد آهنی اسرائیلیا رو ترکونده.....گنبدی که تا قبل ازین بیش از 90%موشکا رو منهدم میکرده....الان فقط تونسته یک سوم موشکای ایرانیو که اونم موشکای درجه 1 ما نیستن رو رد بگیره.....پس باید شاکر شهیدان بعد از دفاع مقدسمون باشیم....شهید تهرانی مقدم....نخبه و پدر موشکی ایران.....که ما رو از نظر داشتن تسلیحات دفاعی خودکفا کرد و بعد شهید شد
masihnabizadeh
23rd November 2012, 03:59 PM
اين فيلم هم اضافه شد (http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/122/fb4c6fa111366bcb14664dcdf72fea00363806.mp4)
من که استدلالی ندیدم!!! مثل بقیه حرفای آخوندهاس در اوایل انقلاب! وضع الان ما از غزه همچین بهتر نیست ها!!!
A S L A N
23rd November 2012, 05:37 PM
من ازتون سپاسگذارم
بعد دوست دارم بهتون یادآوری کنم که بدونین همه ی کشورهای پیشرفته ی دنیا توی بانک های سوئیس حساب های کلان دارن.....اگه بهش حمله نمیکنن بخاطر اقتدار سوئیس نیست.....نه!!!!اشتباه نکنید دوست عزیز.....اولین و مهم ترین دلیلش بخاطر خودشونه....چون سرمایه ی خودشون تو این کشوره....پس ازتون تمنا میکنم اطلاعاتتون رو در این زمینه بالا ببرید و بعد نظر نهایی تون رو بدید
اگه بخش های وزارت مسکن و شهرسازی و.....کارشونو درست انجام ندن شما میخوایید بگید که وزارت دفاع هم پس نباید انجام بده؟!!!!به نظر شما این عقلانیه؟
اگه یه بخش از جامعه از مسئولیتش تخطی کنه بقیه هم باد بگن پس ما هم بی کار بشینیم و کارمون رو انجام ندیم؟
"کم کاری مسئولین"در بخش وزارت اقتصاد جامعه رو به پای بقیه ی بخش های جامعه از قبیل بخش دفاعی نندازین
به نظر من حداقل یکی از بخش های جامعه که داره مسئولیتشو به خوبی انجام میده همین بخش دفاعیه....همین که شما شاهد سرازیر شدن یه مشت آمریکایی و اسرائیلیه از خدا بی خبر به خونه هاتون نیستین باید شاکر همین جوونای نخبه که دارن واسه کشورمون سلاح میسازن باشید
شاید شما ندونید....ولی همین الان یه موشکی ساختن بچه ها....که گنبد آهنی اسرائیلیا رو ترکونده.....گنبدی که تا قبل ازین بیش از 90%موشکا رو منهدم میکرده....الان فقط تونسته یک سوم موشکای ایرانیو که اونم موشکای درجه 1 ما نیستن رو رد بگیره.....پس باید شاکر شهیدان بعد از دفاع مقدسمون باشیم....شهید تهرانی مقدم....نخبه و پدر موشکی ایران.....که ما رو از نظر داشتن تسلیحات دفاعی خودکفا کرد و بعد شهید شد
سلام مجدد
بحث داره جالب تر میشه
در مورد سوییس وقتی گفته میشه کشور بی طرف اقتدار معنی نداره.سیاست خارجی معنی داره.همون ابر قدرتها میتونن سرمایشون را از سوییس بکشن بیرون و بدون کوچکترین لشکرکشی بزرگترین ضررها را به اون کشور بزنن.ولی چون سیاست خارجی سوییس در جهت تعامل با همه کشورها است هیچ کشوری هم شمشیر را از رو بهش نمیبنده
در مورد قسمت دوم صحبتهای شما درسته که ما 18 وزارتخونه داریم و کار اصلیشون جدا از هم هست.ولی این کارها در همه زمینه ها هم پوشانی دارد.(البته نه به صورت عملی).مثلا وزارت علوم باید با وزارت صنایع،وزارت کار و ... همکاری داشته باشد که ندارد و وضع چنین است.
در همه کشورهایی که کابینه دارند،جلسات هیئت دولت برگزار میشود.در خیلی از حالات وزارت دفاع و ارتش قسمتی از کار وزارت کشور را انجام میدهد(مثلا در امداد رسانی)
این چه منطقی است که شما از آن استفاده می کنید؟؟؟حتی اگر بودجه وزارت دفاع مستقل از سایر وزارتخانه ها باشد باز آن بودجه باید در خاک و کشور خودمان خرج شود نه کشورهای دیگر.
و ...
BaAaroOoN
23rd November 2012, 05:41 PM
ین استناد شماست.یک مشت آدم به جرم اسراییلی بودن منفور هستند.
از نظر من اون ها غاصبن...و جرمشون از رئیس جمهور اسرائیل کمتر نیست....
مگر نخوانده اید شما؟!!!
خدا میگه:هرکه ظالمی را در اجرای ظلم یاری کند از ظالمان کمتر نیست
مگر زیارت عاشورا نمیخوانید؟
...."لعنت خدا بر کسانی که سپاه ظلم را تجهیز کردند و حتی به اسب هایشان نعل زدند....."
همینایی که اومدن مفت مفت ساکنان سرزمینی شدن که پایه هاش بر روی خون فلسطینیا بنا شده و سکوت کردند بر ظلمی که به آنها رفته"عین"کشتن فلسطینیاست
A S L A N
23rd November 2012, 05:45 PM
از نظر من اون ها غاصبن...و جرمشون از رئیس جمهور اسرائیل کمتر نیست....
مگر نخوانده اید شما؟!!!
خدا میگه:هرکه ظالمی را در اجرای ظلم یاری کند از ظالمان کمتر نیست
مگر زیارت عاشورا نمیخوانید؟
...."لعنت خدا بر کسانی که سپاه ظلم را تجهیز کردند و حتی به اسب هایشان نعل زدند....."
همینایی که اومدن مفت مفت ساکنان سرزمینی شدن که پایه هاش بر روی خون فلسطینیا بنا شده و سکوت کردند بر ظلمی که به آنها رفته"عین"کشتن فلسطینیاست
شما را به مطالعه تاریخ فلسطین و اسراییل دعوت میکنم
تا جایی بخوانید که به جمله"دشمن دشمن ما،دوست ماست"برسید.باشد که رستگار شوید.
شما وقتی با من یا هر کس دیگری بحث می کنید فرض کنید من یک بی دین هستم و از دلایل منطقی،عقلانی و تاریخی استفاده کنید.
ممنون
BaAaroOoN
23rd November 2012, 05:52 PM
اگر بودجه وزارت دفاع مستقل از سایر وزارتخانه ها باشد باز آن بودجه باید در خاک و کشور خودمان خرج شود نه کشورهای دیگر.
احسنت به شما
خودتون دارید به نکته ی خوبی اشاره میکنید
میگید "بودجه ی وزارت دفاع"
پس باید سر جای خودش ینی حفظ امنیت عمومی خرج بشه
نه جای دیگه مثل مسائل اقتصادی
بعد هم اینو بگم که اگه ما به فلسطین کمک میکنیم فقز هم بخاطر اونا نیست....
اگه اسرائیل فلسطین و سوریه رو بگیره هدف بعدب ایرانه....چون تو خاورمیانه از موقعیت استراتژیکی برخورداره....از دیرباز هم مورد تجاوز بوده.ما اگه الان از اینا دفاع نکیم فردا مجبوریم تو کشور خودمون تن به تن با اسرائیل بجنگیم.پس بهتره الان بهتره به همساییه هامون کمک کنیم تا کار به اونجا نکشه.....بسه هرچی خون دادیم و جوونامون پرپر شدن.بهتره اینا رو میگی به عواقب کار هم توجه کنی.اگه ما کمک نکیم 2 روز دیگه باید جوونامون به خاک و خون کشیده بشن
در ضمن.....شما خودت میگی سوئیس!1 کشور تو کل دنیا فقط اینطوریه....همه که نمیتونن این شرایط رو داشته باشن!
بجای اینکه بمغرضانه همه چیو زیر سوال ببریم بهتره به حرفایی که بقیه ی دوستان میزنن توجه کنیم....نه اینکه با یه نقل قول و ......فقط حرف خودمونو بزنیم دوست من
BaAaroOoN
23rd November 2012, 05:59 PM
شما را به مطالعه تاریخ فلسطین و اسراییل دعوت میکنم
خوشحال میشم تیکه های مفیدشو اینجا تو یه تاپیک دیگه که ایجاد میکنید بذارید
استقبال میکنیم
ولی من معتقدم که شهروندهای اسرائیلی در غصب فلسطین نقش مستقیم دارن
اونم به این بهونه که یه روزی اونجا زندگی میکردن ینی در عهر حضرت داوود.....این منطقی نیست
در ضمن من خودم هم کتاب خوندم و هم تحقیق کردم....هیچ حقی برای اسرائیل قائل نمیشم.چون این همه مدرک دیدم برای اثبات گناه کار بودنشون
در ضمن من هیچ اصراری به مجاب کردن شما ندارم.هرکسی مسئول تفکر خودشه.ولی دلایل شما اصلا متقاعد کننده نیست
A S L A N
23rd November 2012, 05:59 PM
احسنت به شما
خودتون دارید به نکته ی خوبی اشاره میکنید
میگید "بودجه ی وزارت دفاع"
پس باید سر جای خودش ینی حفظ امنیت عمومی خرج بشه
نه جای دیگه مثل مسائل اقتصادی
بعد هم اینو بگم که اگه ما به فلسطین کمک میکنیم فقز هم بخاطر اونا نیست....
اگه اسرائیل فلسطین و سوریه رو بگیره هدف بعدب ایرانه....چون تو خاورمیانه از موقعیت استراتژیکی برخورداره....از دیرباز هم مورد تجاوز بوده.ما اگه الان از اینا دفاع نکیم فردا مجبوریم تو کشور خودمون تن به تن با اسرائیل بجنگیم.پس بهتره الان بهتره به همساییه هامون کمک کنیم تا کار به اونجا نکشه.....بسه هرچی خون دادیم و جوونامون پرپر شدن.بهتره اینا رو میگی به عواقب کار هم توجه کنی.اگه ما کمک نکیم 2 روز دیگه باید جوونامون به خاک و خون کشیده بشن
در ضمن.....شما خودت میگی سوئیس!1 کشور تو کل دنیا فقط اینطوریه....همه که نمیتونن این شرایط رو داشته باشن!
بجای اینکه بمغرضانه همه چیو زیر سوال ببریم بهتره به حرفایی که بقیه ی دوستان میزنن توجه کنیم....نه اینکه با یه نقل قول و ......فقط حرف خودمونو بزنیم دوست من
بحث کردن 2 مرحله دارد.یاد گرفتن و یاد دادن.شما نمی خواهی یاد بگیری.حرفتان متین.شما گفتید 1 کشور مثل سوییس است.از این استناد استفاده میکنم و میگم که 1 کشور هم مثل فلسطین هست.
تو کل دنیا چندتا کشور با اسراییل مشکل دارند؟؟؟قطعا انگشت شمار است.
BaAaroOoN
23rd November 2012, 06:06 PM
تو کل دنیا چندتا کشور با اسراییل مشکل دارند؟؟؟قطعا انگشت شمار است.
با این حرفتون اسلام زیر سوال میره
پس شما معتقدی چون انگشت شماره پس اسرائیل حق هستش
دفاع از مظلوم کهههه کشک!!!
من دیگه با بحث با شما ادامه نمیدم....چون معتقدم دفاع از مظلوم "واجب "است
نمیدونم!شاید چون این بیچاره ها عرب هستن شما انقد باهاشون مشکل دارید
اگه همه همین تفکر شما رو داشتن توی روز عاشورا یه نفر هم کمک امام نمیومد....جون تعداد مخالفانش بیشتر از موافقانشون بود.
کل یوم عاشورا.....کل ارض کربلا....چه فرقی میکنه؟اونا هم آدمن.....دارن به ناحق کشته میشن.تا کسایی مث شما 2 2 تا 4 تا بکنن که بودجه فلان و بهمان...همشون قتل عام میشن...
A S L A N
23rd November 2012, 06:10 PM
خوشحال میشم تیکه های مفیدشو اینجا تو یه تاپیک دیگه که ایجاد میکنید بذارید
استقبال میکنیم
ولی من معتقدم که شهروندهای اسرائیلی در غصب فلسطین نقش مستقیم دارن
اونم به این بهونه که یه روزی اونجا زندگی میکردن ینی در عهر حضرت داوود.....این منطقی نیست
در ضمن من خودم هم کتاب خوندم و هم تحقیق کردم....هیچ حقی برای اسرائیل قائل نمیشم.چون این همه مدرک دیدم برای اثبات گناه کار بودنشون
در ضمن من هیچ اصراری به مجاب کردن شما ندارم.هرکسی مسئول تفکر خودشه.ولی دلایل شما اصلا متقاعد کننده نیست
من را از این کار معاف کنید.چون میخواهم خودتون شروع به تحقیق کنید.
ببینید از یک کتاب میتوان 10 مقاله یا بیشتر استخراج کرد.
از 10 کتاب هم میشود 10 مقاله استخراج کرد.
ارزش 10 مقاله ای که از 10 کتاب گرفته شده اند بیشتر است.در حقیقت همه 10 مقاله اول 1 مقاله است.منظور من این است که همه منابعی که شما مطالعه کرده اید از یک مرجع بوده است(احتمالا)
در بالا هم گفتم.وقتی درختی در جنگلی قطع میشود 3 داستان به وجود می آید.داستان درخت،داستان هیزم شکن و داستان درخت.
ما سالهاست داستان درخت را تکرار می کنیم.اما تا زمانی که داستان هیزم شکن و داستان جنگل را نیز نشنویم هیچ درکی از ماجرا نخواهیم داشت.
شما در این جنگ به دنبال هر 3 داستان باشید.منظورم از داستانها منابعی است که طرفداران فلسطین،طرفداران اسراییل و جامعه جهانی تعریف منتشر کرده اند هست.
برای مثال در سال گذشته حدود 1200 عنوان کتاب در کشور ما در مورد فلسطین و اسراییل چاپ شده است.با این اوضاع بررسی کتابها همه آنها دارای یک درونمایه هستند.(آیا قبول دارید؟؟)
خوشبختانه تاریخ گوینده بسیار خوبی است.شما ببینید چند بار تا کنون فلسطینی ها و اسراییلیها برای تشکیل کشورهای مستقل فلسطین و اسراییل توافق کرده اند و هر بار چه کشورهایی مخالفت کرده اند؟؟؟
BaAaroOoN
23rd November 2012, 06:14 PM
اتفاقا من در این مورد که بعضی جاها مسلمونو به یهودیا ظلم کردن هم مطالعه کردم....ولی الان مهمه....نه قدیم....ما در عصر صفویه شاهدظلم مسلمونا به اسلام بودیم....ولی الان ظالم واقعی اسرائیله
A S L A N
23rd November 2012, 06:16 PM
با این حرفتون اسلام زیر سوال میره
پس شما معتقدی چون انگشت شماره پس اسرائیل حق هستش
دفاع از مظلوم کهههه کشک!!!
من دیگه با بحث با شما ادامه نمیدم....چون معتقدم دفاع از مظلوم "واجب "است
نمیدونم!شاید چون این بیچاره ها عرب هستن شما انقد باهاشون مشکل دارید
اگه همه همین تفکر شما رو داشتن توی روز عاشورا یه نفر هم کمک امام نمیومد....جون تعداد مخالفانش بیشتر از موافقانشون بود.
کل یوم عاشورا.....کل ارض کربلا....چه فرقی میکنه؟اونا هم آدمن.....دارن به ناحق کشته میشن.تا کسایی مث شما 2 2 تا 4 تا بکنن که بودجه فلان و بهمان...همشون قتل عام میشن...
حساب دو دو تا که هست.
ما حدود 1.5 میلیارد مسلمان تو کل جهان داریم.خود اسراییل از یهودیها نیز مخالفان زیادی دارد
پس دین دلیل بر دشمنی نمی شود.
BaAaroOoN
23rd November 2012, 06:17 PM
منظورتون توافق یه مشت حاکم پول دوست از خدا بی خبره؟
من هییییییییییییییچ جا نخوندم که فلسطینیا توافق کرده باشن.....این حاکمان بی کفایتن که پشت درای بسته میان با هم و واسه خودشون توافق میکنن
A S L A N
23rd November 2012, 06:19 PM
منظورتون توافق یه مشت حاکم پول دوست از خدا بی خبره؟
من هییییییییییییییچ جا نخوندم که فلسطینیا توافق کرده باشن.....این حاکمان بی کفایتن که پشت درای بسته میان با هم و واسه خودشون توافق میکنن
من دیگر با شما بحث نمی کنم.مگر تو کشور ما رهبر ما شعار دشمنی با امریکا را یر نمی دهد.با این استناد...
BaAaroOoN
23rd November 2012, 06:26 PM
اگه رهبر عزیز انقلاب اینو میگه حتما درسته
نه بخاطر اینکه ایشون میگه
بلکه من خودم با منطقم میپذیرمش
ما با اونها دشمنیم....نه بخاطر اینکه اسلام دین دشمنی ست.....نه.....اسلام دین محبت است......بلکه دلیلش اینه که اونا دشمن ما هستن
شما یه دلیل بیار که اونا برای ما دوست هستن؟!!!!
اونوقت من همه ی حرف های شما رو میپذیرم
همین که اونا نمیخان بذارن تا ما به انرژی هسته ای دست پیدا کنیم خودش نمود دشمنی آشکار اونها با ماهستش
در ضمن!!چرا از خودتون ضعف نشون میدین برادر یا خواهر من؟!!!
داریم خیلی منطقی بحث میکنیم بدون اینکه کسی از کسی برنجه و توهینی بکنه
من بازم خاطرنشان میکنم.....شما دلیل بیار که آمریکا دوست ماست....من قول میدم بی برو برگرد حرف شمارو تایید کنم
A S L A N
23rd November 2012, 08:00 PM
اگه رهبر عزیز انقلاب اینو میگه حتما درسته
نه بخاطر اینکه ایشون میگه
بلکه من خودم با منطقم میپذیرمش
ما با اونها دشمنیم....نه بخاطر اینکه اسلام دین دشمنی ست.....نه.....اسلام دین محبت است......بلکه دلیلش اینه که اونا دشمن ما هستن
شما یه دلیل بیار که اونا برای ما دوست هستن؟!!!!
اونوقت من همه ی حرف های شما رو میپذیرم
همین که اونا نمیخان بذارن تا ما به انرژی هسته ای دست پیدا کنیم خودش نمود دشمنی آشکار اونها با ماهستش
در ضمن!!چرا از خودتون ضعف نشون میدین برادر یا خواهر من؟!!!
داریم خیلی منطقی بحث میکنیم بدون اینکه کسی از کسی برنجه و توهینی بکنه
من بازم خاطرنشان میکنم.....شما دلیل بیار که آمریکا دوست ماست....من قول میدم بی برو برگرد حرف شمارو تایید کنم
اسلام گفته اصل بر برائت است
سری به پرونده هسته ای ایران بزنیم.از ابتدا تا الان.من به دلیل رشته ی تحصیلی که دارم روی این مسئله تحقیقات زیادی انجام دادم.خوشحال میشم به اشتراک بگذارم.البته خوشحال تر میشوم خودتان دنبال منابع حرفهایم بروید.
اولین نیروگاه هسته ای ایران با مشارکت آمریکایی ها در زمان شاه سابق ایران شروع به ساخته شدن میکند .هم زمان با پیشرفت تجهیزات ساختمانی و فنی 75 درصد یکی از شرکتهای انگلیسی که در زمینه اکتشاف اورانیوم فعالیت دارد به ایران واگذار میشود.ایران همچنین 12.5 درصد از یک معدن آمریکایی را نیز خریداری میکند.تا سال 57 90 درصد نیروگاه هسته ای از نظر ساختمانی پیشرفت داشته و 60 درصد تجهیزات فنی آن نیز نصب شده بوده است.
با انقلاب ایران و تغییر در نظام حکومتی کار نیروگاه هسته ای ایران می خوابد و پس از اتمام جنگ دوباره به فعالیت ادامه می دهند.اما اینبار توسط روسها.ماجرای قاچاق سوخت هسته ای ایران از روسیه به نام جیوه و بازداشت کامیون حامل در مرز بیله سوار ادامه فعالیتهای هسته ای ابیران را علنی میکند و دشمن را حساس تر که چرا با وجود نیت صلح طلبانه فعالیت به صورت نامرئی انجام میشود.
همانطور که میبینید اونها با مجهز کردن ایران به سوخت نیروگاه هسته ای مخالف نیستند(ماجرای احداث نیروگاه و شرکت و معدن و ...).با اینن نظام و سیاست اون مخالف هستند و البته تا حدودی نیز حق دارند.
قبل از این هم اشاره کردم.در جنگ ایران و عراق ،اسراییل تنها حامی ایران بوده و تنها کشوری بود که به صورت مستقیم وارد جنگ شد.
در مورد دوستی آمریکایی ها با ایرانیان همین بس که هر سال در لحظه تحویل برای ایرانیها پیام فارسی به زبان فارسی می فرستند(البته ایرانی های مقیم آمریکا).ایم ماییم که راه را گم کرده ایم
شعار ما این است:آمریکا دشمن ابدی ایران است.آیا درست است؟؟؟آیا ایران یعنی نظام جمهوری اسلامی؟؟؟
وای بر ما
ریپورتر
23rd November 2012, 08:06 PM
دوستانی که میخوان سریع از اصل این رژِیم منحوس و منفور اسرائیل با خبر بشن کافی هست پروتکل الحاقی یهود رو بخونن همون کافیه برای دونستن.کشوری که جز غارتگری و فساد و کشتار چیزی نداره این گروه از اول تقریبا بودن چه زمان حضرت سلیمان چه زمان پیامبر .همین گروه زمان حضرت سلیمان بشدت باهاشون برخورد شد و کارهاشون زیر زمینی بود تا بعد از مرگ ایشون دوباره فعالیتشون رو بیشتر کردن و حالا حرف مفت معبد سلیمان رو میزنن.اینها چیزی جز گروه شیطان پرستی و منفور چیزی نیستن که رهبران و رهروان طرفداراشون هم کاملا عیان هست که چه افراد منفور و ابلهی در تاریخ بودن.کسانی هم که در این کشور زندگی میکنن غاصب هستن چون میدونن غصب کردن و به زور و سلاح هم اونجا رو گرفتن و انشالله به زودی نابودی این رژیم و افراد وابستش رو شاهد هستیم تو این شکی نیست
ریپورتر
23rd November 2012, 08:16 PM
اسرائیل هیچ وقت حامی ما در جنگ نبوده و این کار رو برای خودش انجام داده و توی سخنانشون هم فتح و کشتار ایران به وفور هست پس الکی دوستان جانماز اب نکشن.
در مورد انرژِی هسته ای خیلی جالبه که بعضی ها بدون اطلاع حرفهایی رو میزنن که باعث شادی و خنده هست[khande]
تعلیق کلیه فعالیتهای هسته ای حتی تحقیق برای دانشمندان هم ممنوع اعلام کردن و یعنی عملا همه چی کشک.یکبار ایران تعلیق کرد نتیجه اش هم دید که بدتر شدن باید تو دهن این رژِیمهای شعار و فاسد که قصد زورگویی دارند رو زد. سر راکتور تحقیقاتی ایران هم که دیدیم چیزی ندادن بر خلاف تمامی مفاد پادمان.حرف از مذاکره میزنن ولی پیش شرط میزارن و تحریم میکنن اینها حرفی برای گفتن ندارن جز یک سری مزخرفیجات و حرفهایی ابلهانه.اینا میخوان جهان زیر بال اینا باشه به همه زور بگن که اینم اصلا با روحیه یک انسان آزاده بخصوص ایرانیان جور در نمیاد الانم که میبینین پارس میکنن چون میدونن کاری که ایران میکنه به ضرر برنامه جهانی سازی و نظم نوین و اون تئوری فاسد وابلهانشون هست.چیز زیادی نمونده اینا شکسته بشن.اسرائیل که عملا خرد شد و به زودی هم محو میشه .اینا اصلا جنگ هم نیست به قول معروف سگی که پارس میکنه پاچه نمیگیره.طبل تو خالی هست و ترسو فقط ظاهر دارن.اگر هم میبینین الان رو پا هستن بدلیل بوق و کرنا رسانه هاشون هست که اونا هم به نوبت دارن جمع میشن بدلیل نبود بودجه.کشورهاشونم که عملا شکسته شده .قدرت از غرب به شرق انتقال پیدا کرده که از جمله این قدرتها ایران هست چیزی نمونده که این اتفاق تکمیل بشه.
amirhosyn
23rd November 2012, 09:15 PM
سلام به همه ی دوستان.من هم با کمک به فلسطین و لبنان مخالفم.میدونید چقدرهزینه ی این موشکهاست؟میدونیدبا این موشکها چندتا خونه خراب میشه وانسان میمیره؟.آقا حسین درسته باید به همسایه کمک کرد.اما اگرپدر همسایه احمق باشه آن وقت باز هم باید کمک کنیم؟خودشون زمین هارا فروختند.رئیس جمهور سابق فلسطین(اسمش را فراموش کردم) این بلا را سر مردم بی گناه آورد.
یک سوال هم داشتم:چرا راحت تو رسانه ها اعلام میکنند ایران این موشکها را به فلسطین داده؟مگه میخواند جنگ جهانی راه بیوفته؟تو اخبارساعت ده دیدم بخاطر پیروزی درجنگ 8روزه فلسطینی ها جشن گرفته بودندو کف میزدند وپایین وبالا می پریدند،مگه اینا مسلمان نیستند؟،مثلا محرم است.
ریپورتر
23rd November 2012, 09:35 PM
افرین قربونت ولی ببین اون موقع 10 متر مثلا زمین فروختن که خیلی ناچیز بوده بعدش اینا با سلاح و اومدن کشتن و تخریب کردن که مکان اخرشون و هدفشون هم ایرانه شک نداشته باش الان اونجا حکم خط مقدم جبهه هست.این حرف مثل این هست که بگیم خب چرا بریم خط مقدم جبهه بمونیم توی شهر اومدن میزنیمشون نظری که بنی صدر در مورد جنگ داشت که دیدیم چه گندی زد و خرمشهر و بقیه جاها بخاطر بی کفایتی ایشون در عدم رساندن مهمات و کارشکنی سقوط کرد.
همیشه دفاع از دور بهتر از دفاع از نزدیکه .جدای از بحث انسانیت و دینی و همه این چیزا بحث اینه خط مقدم اونجاست که شل بیایم تا ته کشور نابود میشه اونوقت میشیم همین وضعیت فلسطین .اینا اولش عقل نداشتن گند زدن چون نمیدونستن ولی بعدش که خواستن نتونستن دلیلشم اینه که گاهی اوقات سخته برگشت و غیر ممکن باز ایران کمک کرد سازماندهیشون کرد اینا راه افتادن و دارن میرن جلو و پیروزی بدست میارن.همیشه هزینه پیشگیری بهتر از هزینه بعد از اتفاق افتادن مشکل هست .وقتی اومدن نزدیک دیگه کسی نباشه شک نکن فرداش تو خونمون هستن با اربابش چون ما صدامون قبلش در نیومده بعدشم صدامون در بیاد فایده ای هم نداره .
amirhosyn
23rd November 2012, 09:39 PM
من ازتون سپاسگذارم
چی میگی تو. آخه..... سرمایه ای که داخل کشور هست باید درست تقسیم بشه متاسفانه بیشترش میرسه به وزارت دفاع.خیلی ادعای عقل و منطق میکونی.توبا این هوشت تاحالا برای کشورت چه کارهایی کردی؟ما هنوز یه آی سی را نمیتونیم بسازیم.همیشه نشستیم و حرف میزنیم پس کو عمل .برای پیشرفت هم باید دستت زخم بشه هم مغزت درد بگیره،تا حالا این طوری شدی؟یا فقط چیزایی که کسای دیگه بهت یاد دادن را بلدی؟اگه میخوای بدونی من چکارهایی از دستم بر میامد و میتونستم بکنم پیغام شخصی بده تا بگم.ببخشید که اول مطالبم اون کلمه را نوشتم،عصبی شده بودم.
BaAaroOoN
23rd November 2012, 09:57 PM
متاسفم واسه شما با این ادبیات قشنگتون......پیام خصوصی هم نمیدم.....نیازی نمیبینم..... از قدیم گفتن تا دلیل داری برای آوردن،فحش نده!!!! همین اسرائیلیا اگه خیلی محق بودن با دلیل و منطق میومدن ساکن فلسطین میشدن.....اینطوری خونریزی راه نمینداختن شما هم تا ادبیات مودبانتون شکل نگیره من با شما حرفی ندارم
ناظر سایت
23rd November 2012, 10:10 PM
با سلام
دوستاني هستند تا بهشون ميگي جاي ارسالت درست نيست يا بنا به بند فلان قوانين سايت مشكل داره، شروع ميكنن با تمام تلاش منطق آوردن و حق و باطل و استدلال و ... كه شما فلاني شما دوست داري حذف كني و ...
يكم فكر نميكنند كه سايت احترام دارد، سايت براي اونا احترام قائل است.
برخي از دوستان عزيز در ابتداي ثبت نام فقط يه تيك زدن (مربوط به قوانين) كه بتونن بيان تو و بعد شروع به استدلال و ...
چه فايده شما كه قوانين رو زير پات له كردي و بي احترامي كردي به سايت و باني ساخت اون.
وقتي حرمت جايي رو نگه نداري كه ...
بخش مدير دارد و ايشون اقدامات لازم رو انجام خواهند داد. بدون رودربايستي و در نظر گرفتن شخصي خاص.
از دوستان ميخوام تا با رعايت كامل قوانين ارسال داشته باشند و شرط اول احترام هست، احترام ما شخصيت ما رو نشون ميده.
با تشكر.
Majid_GC
2nd December 2012, 10:37 PM
مگه آهنگه که با موسیقی تاثیر گذار باشه و بدون اون فقط یه تکست باشه و هیچ؟!!!
حرفای ایشون واقعا همیشه تاثیر گذار بوده و حتی من رو به شخصه خیلی وقتا به خودم آورده!
از حق که نمیشه گذشت دیگه...!
پس دقیقا چه چیزایی باید باعث جنبش بشه؟! آدمای بزرگ هستن که روشن میکنن بقیه رو!
مطلب میخونی که به خودت نیای که باید جنبش کنی، حرفای یه آدم به این بزرگی رو میشنوی هم به خودت نیای که باید یه کاری بکنی پس دیگه....!!!
دوست عزیز من دو بار در این تاپیک مطرح کردم که منظور حرفم چی بوده !
به نظرم بهتره به مفهوم سخن بپردازیم نه به حاشیه ها !
چرا مثال بی ربط آهنگ رو می زنید ؟ مثال رو اینطور بگیرید که فرق تاثیر گذاری یه فرد سخنران با لحن زیبا و بدون لحن زیبا بر احساسات افراد شنوننده !
سوالاتی از شما دارم:
1- در کجا مطرح شد که بدون موزیک پشت زمینه بدون تاثیر و خالی از فایده بوده ؟
2- در کجا گفته شد که این فرد فرد بزرگ و تاثیر گذاری نیست ؟
به نظرم بهتره به این نکته توجه کنید که بیان این مثال فقط بخاطر تذکر جو احساساتی بوود که حاکم شده بود و به علاوه اینکه ما هر کدام یک عقل برای تجزیه و تحیلیل !
سپاس[golrooz]
plarak12
3rd December 2012, 08:26 PM
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
در حقيقت كسانى كه كفر ورزيدند چه بيمشان دهى چه بيمشان ندهى بر ايشان يكسان است [آنها] نخواهند گرويد (6)
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ سَوَاءٌ عَلَيْهِمْ أَأَنذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنذِرْهُمْ لاَ يُؤْمِنُونَ ﴿6﴾
خداوند بر دلهاى آنان و بر شنوايى ايشان مهر نهاده و بر ديدگانشان پردهاى است و آنان را عذابى دردناك است (7)
خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِيمٌ ﴿7﴾
و برخى از مردم مىگويند ما به خدا و روز بازپسين ايمان آوردهايم ولى گروندگان [راستين] نيستند (8)
وَمِنَ النَّاسِ مَن يَقُولُ آمَنَّا بِاللّهِ وَبِالْيَوْمِ الآخِرِ وَمَا هُم بِمُؤْمِنِينَ ﴿8﴾
با خدا و مؤمنان نيرنگ مىبازند ولى جز بر خويشتن نيرنگ نمىزنند و نمىفهمند (9)
يُخَادِعُونَ اللّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنفُسَهُم وَمَا يَشْعُرُونَ ﴿9﴾
در دلهايشان مرضى است و خدا بر مرضشان افزود و به [سزاى] آنچه به دروغ مى گفتند عذابى دردناك [در پيش] خواهند داشت (10)
فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللّهُ مَرَضًا وَلَهُم عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ ﴿10﴾
و چون به آنان گفته شود در زمين فساد مكنيد مىگويند ما خود اصلاحگريم (11)
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لاَ تُفْسِدُواْ فِي الأَرْضِ قَالُواْ إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ ﴿11﴾
بهوش باشيد كه آنان فسادگرانند ليكن نمىفهمند (12)
أَلا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَكِن لاَّ يَشْعُرُونَ ﴿12﴾
و چون به آنان گفته شود همان گونه كه مردم ايمان آوردند شما هم ايمان بياوريد مىگويند آيا همان گونه كه كم خردان ايمان آوردهاند ايمان بياوريم هشدار كه آنان همان كمخردانند ولى نمىدانند (13)
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ آمِنُواْ كَمَا آمَنَ النَّاسُ قَالُواْ أَنُؤْمِنُ كَمَا آمَنَ السُّفَهَاء أَلا إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهَاء وَلَكِن لاَّ يَعْلَمُونَ ﴿13﴾
و چون با كسانى كه ايمان آوردهاند برخورد كنند مىگويند ايمان آورديم و چون با شيطانهاى خود خلوت كنند مىگويند در حقيقت ما با شماييم ما فقط [آنان را] ريشخند مىكنيم (14)
وَإِذَا لَقُواْ الَّذِينَ آمَنُواْ قَالُواْ آمَنَّا وَإِذَا خَلَوْاْ إِلَى شَيَاطِينِهِمْ قَالُواْ إِنَّا مَعَكْمْ إِنَّمَا نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُونَ ﴿14﴾
خدا [است كه] ريشخندشان مىكند و آنان را در طغيانشان فرو مىگذارد تا سرگردان شوند (15)
اللّهُ يَسْتَهْزِئُ بِهِمْ وَيَمُدُّهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ ﴿15﴾
همين كسانند كه گمراهى را به [بهاى] هدايتخريدند در نتيجه داد و ستدشان سود[ى به بار] نياورد و هدايتيافته نبودند (16)
أُوْلَئِكَ الَّذِينَ اشْتَرُوُاْ الضَّلاَلَةَ بِالْهُدَى فَمَا رَبِحَت تِّجَارَتُهُمْ وَمَا كَانُواْ مُهْتَدِينَ ﴿16﴾
مثل آنان همچون مثل كسانى است كه آتشى افروختند و چون پيرامون آنان را روشنايى داد خدا نورشان را برد و در ميان تاريكيهايى كه نمىبينند رهايشان كرد (17)
مَثَلُهُمْ كَمَثَلِ الَّذِي اسْتَوْقَدَ نَارًا فَلَمَّا أَضَاءتْ مَا حَوْلَهُ ذَهَبَ اللّهُ بِنُورِهِمْ وَتَرَكَهُمْ فِي ظُلُمَاتٍ لاَّ يُبْصِرُونَ ﴿17﴾
كرند لالند كورند بنابراين به راه نمىآيند (18)
صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ ﴿18﴾
يا چون [كسانى كه در معرض] رگبارى از آسمان كه در آن تاريكيها و رعد و برقى است [قرار گرفتهاند] از [نهيب] آذرخش [و] بيم مرگ سر انگشتان خود را در گوشهايشان نهند ولى خدا بر كافران احاطه دارد (19)
أَوْ كَصَيِّبٍ مِّنَ السَّمَاءِ فِيهِ ظُلُمَاتٌ وَرَعْدٌ وَبَرْقٌ يَجْعَلُونَ أَصْابِعَهُمْ فِي آذَانِهِم مِّنَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ واللّهُ مُحِيطٌ بِالْكافِرِينَ ﴿19﴾
نزديك است كه برق چشمانشان را بربايد هر گاه كه بر آنان روشنى بخشد در آن گام زنند و چون راهشان را تاريك كند [بر جاى خود] بايستند و اگر خدا مىخواستشنوايى و بينايىشان را برمىگرفت كه خدا بر همه چيز تواناست (20)
يَكَادُ الْبَرْقُ يَخْطَفُ أَبْصَارَهُمْ كُلَّمَا أَضَاء لَهُم مَّشَوْاْ فِيهِ وَإِذَا أَظْلَمَ عَلَيْهِمْ قَامُواْ وَلَوْ شَاء اللّهُ لَذَهَبَ بِسَمْعِهِمْ وَأَبْصَارِهِمْ إِنَّ اللَّه عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ﴿20﴾
سوره بقره
kadaj
11th December 2012, 12:57 PM
آفرین از این مطالب بازم گیرت آمد بزار ممنون [tashvigh]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.