PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پيکه: مسي مثل هميشه فوق‌العاده بود

Smart girl*
21st November 2012, 07:54 PM
کد خبر : 990653 زمان ارسال : چهارشنبه 1391/09/01 18:25

پيکه: مسي مثل هميشه فوق‌العاده بود
مدافع بارسلونا با تمجيد از هم‌تيمي آرژانتيني‌اش او را مثل هميشه فوق‌العاده توصيف کرد.
http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938608.jpg

جرارد پيکه به تمجيد از درخشش ليونل مسي در پيروزي 3 بر صفر بارسلونا مقابل اسپارتاک مسکو در ليگ قهرمانان اروپا پرداخت.

به گزارش فارس،ستاره آرژانتيني در بازي شب گذشته 2 گل زد و يک پاس گل داد تا کاتالان‌ها به دور بعدي اين مسابقات صعود کنند. پيکه در اين باره اظهار داشت: مسي مثل هميشه فوق‌العاده بود. من فکر مي‌کنم او بهترين بازيکن جهان است.

وي ادامه داد: وقتي چنين بازيکناني در اختيار داشته باشيد، مجبور مي‌شويد از آنها استفاده کنيد و اين کاري است که ما انجام مي‌دهيم. ما براي او بازي مي‌کنيم زيرا او مي‌داند چه طور گل بزند، چه طور بازي کند و چطور پيروز شود. امروز هم همين طور بود.

کاتالان‌ها در ديدار خانگي مقابل اسپارتاک با مشکل مواجه شدند اما شب گذشته يک پيروزي آسان به دست آوردند.

پيکه خاطرنشان کرد: فکر نمي‌کردم بازي آساني باشد اما عملکرد خوبي داشتيم. خوش‌شانس بوديم که توانستيم 3 گل در نيمه اول بزنيم و بازي را به راحتي کنترل کرديم.

وي ادامه داد: نمي‌توان انکار کرد که آنها تيم خوبي هستند زيرا در نيوکمپ براي ما مشکل ايجاد کردند.

بارسلونا يکشنبه شب در رقابت‌هاي لاليگا مقابل لوانته به ميدان خواهد رفت.
منبع: ورزش سه[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد