yas-90
16th November 2012, 07:07 PM
سلامت نیوز : پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مردم سالاری ؛ پرتقال یكی از قدیمی ترین میوه هایی است كه بشر از آن استفاده می كرده است و در حدود 500 سال قبل از میلاد مسیح كنفوسیوس از آن نام برده است.
در حال حاضر بیشتر از 200 نوع پرتقال در آمریكا كشت می شود و آمریكا نصف كل محصول پرتقال دنیا را تولید می كند .
پرتقال اولیه ، كوچك ، تلخ و پر از هسته بوده است كه در اثر تربیت مهندسی ژنتیكی و همچنین انتخاب نوع بهتر و كود كافی درشت تر و شیرین تر شده است .
پرتقال ابتدا از چین به هندوستان برده شده و سپس از آنجا به نقاط دیگردنیا راه یافت .
تركیبات شیمیایی:
پرتقال یكی از غنی ترین منابع ویتامین C است . البته باید دقت كرد كه ویتامین C در اثر سرما و گرمای زیاد از بین می رود . اسانسی كه از گلهای پرتقال گرفته می شود بنام روغن نرولی Neroli Oil معروف است كه بسیار مطبوع بوده و خیلی گران است و در عطر سازی از آن استفاده می شود.
در 100 گرم پرتقال پوست كنده مواد زیر موجود است :
آب 86 گرم
پروتئین 1 گرم
نشاسته 0/2 گرم
كلسیم 12 گرم
فسفر 40 میلی گرم
آهن 20 میلی گرم
سدیم 0/4 میلی گرم
پتاسیم 1 میلی گرم
ویتامین آ 200 میلی گرم
ویتامین ب 1 200 واحد
ویتامین ب 2 0/1 واحد
ویتامین ب 3 0/4 میلی گرم
ویتامین ث 50 میلی گرم
در صد گرم پوست پرتقال مواد زیر موجود است :
آب 70 میلی گرم
پروتیئن 1/5 میلی گرم
مواد چربی 0/2 میلی گرم
مواد نشاسته ای 25 میلی گرم
كلسیم 160 میلی گرم
فسفر 20 میلی گرم
آهن 0/8 میلی گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 210 میلی گرم
ویتامین آ 420 واحد
ویتامین ب 1 0/12 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/1 میلی گرم
ویتامین ب 3 1 میلی گرم
ویتامین ث 135 میلی گرم
خواص داروئی:
موسسه مبارزه با بیماری سرطان آمریكا چندین سال پیش در اثر مطالعات زیاد دریافت كه علت اینكه سرطان معده در آمریكا كمتر از نقاط دیگر است این است كه مردم آمریكا در تمام مدت سال پرتقال مصرف می كنند . البته شاید علت آن وجود ویتامین C در پرتقال است .
1-دانشمندان سوئدی كشف كرده اند كه خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می كند .
2-خوردن پرتقال كلسترول را پائین می آورد .
3-پوست سفید پرتقال و ورقه های نازك بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای كاهش كلسترول خون است .
4-اسانس پرتقال ضد عفونت های میكربی است .
5-پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است .
6-پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم كننده سینه و ضد استفراغ است .
7-جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و كاهش درد مفید است .
8-خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .
9-اسانس پرتقال را برای ضد عفونی كردن بكار می برند .
10-پرتقال خون را تمیز می كند .
11-برای برطرف كرده چین و چروك صورت وشادابی آن قسمت خوراكی پرتقال را روی صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه با آب بشوئید .
12-از پرتقال برای كم كردن وزن می توانید استفاده كنید . طرز استفاده بدین صورت است كه یك عدد پرتقال و 3 عدد لیموترش را پوست كنده و به قطعات كوچك تقسیم كنید بعد آنرا داخل دیگی ریخته و به آن نیم لیتر آب اضافه كنید و بمدت 10 دقیقه بجوشانید .
سپس سه قاشق عسل بان اضافه كرده و مجددا به مدت 5 دقیقه بجوشانید و آنرا صاف كنید . از این شربت 3فنجان در روز بنوشید . تا وزن شما به مقدار ایده آل در آید .
13-پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصیت قلیایی به بدن می دهد و برای كسانیكه گوشت زیاد مصرف می كنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است .
14-برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است كه پوست زرد رنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می كند .
15-خواص گفته شده فقط منحصربه پرتقال رسیده است وآب پرتقال موجود در فروشگاهها و سوپر ماركت ها این خواص را ندارند .
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مردم سالاری ؛ پرتقال یكی از قدیمی ترین میوه هایی است كه بشر از آن استفاده می كرده است و در حدود 500 سال قبل از میلاد مسیح كنفوسیوس از آن نام برده است.
در حال حاضر بیشتر از 200 نوع پرتقال در آمریكا كشت می شود و آمریكا نصف كل محصول پرتقال دنیا را تولید می كند .
پرتقال اولیه ، كوچك ، تلخ و پر از هسته بوده است كه در اثر تربیت مهندسی ژنتیكی و همچنین انتخاب نوع بهتر و كود كافی درشت تر و شیرین تر شده است .
پرتقال ابتدا از چین به هندوستان برده شده و سپس از آنجا به نقاط دیگردنیا راه یافت .
تركیبات شیمیایی:
پرتقال یكی از غنی ترین منابع ویتامین C است . البته باید دقت كرد كه ویتامین C در اثر سرما و گرمای زیاد از بین می رود . اسانسی كه از گلهای پرتقال گرفته می شود بنام روغن نرولی Neroli Oil معروف است كه بسیار مطبوع بوده و خیلی گران است و در عطر سازی از آن استفاده می شود.
در 100 گرم پرتقال پوست كنده مواد زیر موجود است :
آب 86 گرم
پروتئین 1 گرم
نشاسته 0/2 گرم
كلسیم 12 گرم
فسفر 40 میلی گرم
آهن 20 میلی گرم
سدیم 0/4 میلی گرم
پتاسیم 1 میلی گرم
ویتامین آ 200 میلی گرم
ویتامین ب 1 200 واحد
ویتامین ب 2 0/1 واحد
ویتامین ب 3 0/4 میلی گرم
ویتامین ث 50 میلی گرم
در صد گرم پوست پرتقال مواد زیر موجود است :
آب 70 میلی گرم
پروتیئن 1/5 میلی گرم
مواد چربی 0/2 میلی گرم
مواد نشاسته ای 25 میلی گرم
كلسیم 160 میلی گرم
فسفر 20 میلی گرم
آهن 0/8 میلی گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 210 میلی گرم
ویتامین آ 420 واحد
ویتامین ب 1 0/12 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/1 میلی گرم
ویتامین ب 3 1 میلی گرم
ویتامین ث 135 میلی گرم
خواص داروئی:
موسسه مبارزه با بیماری سرطان آمریكا چندین سال پیش در اثر مطالعات زیاد دریافت كه علت اینكه سرطان معده در آمریكا كمتر از نقاط دیگر است این است كه مردم آمریكا در تمام مدت سال پرتقال مصرف می كنند . البته شاید علت آن وجود ویتامین C در پرتقال است .
1-دانشمندان سوئدی كشف كرده اند كه خوردن پرتقال از سرطان لوزالمعده جلوگیری می كند .
2-خوردن پرتقال كلسترول را پائین می آورد .
3-پوست سفید پرتقال و ورقه های نازك بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای كاهش كلسترول خون است .
4-اسانس پرتقال ضد عفونت های میكربی است .
5-پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است .
6-پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم كننده سینه و ضد استفراغ است .
7-جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و كاهش درد مفید است .
8-خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .
9-اسانس پرتقال را برای ضد عفونی كردن بكار می برند .
10-پرتقال خون را تمیز می كند .
11-برای برطرف كرده چین و چروك صورت وشادابی آن قسمت خوراكی پرتقال را روی صورت بمالید و بعد از 15 دقیقه با آب بشوئید .
12-از پرتقال برای كم كردن وزن می توانید استفاده كنید . طرز استفاده بدین صورت است كه یك عدد پرتقال و 3 عدد لیموترش را پوست كنده و به قطعات كوچك تقسیم كنید بعد آنرا داخل دیگی ریخته و به آن نیم لیتر آب اضافه كنید و بمدت 10 دقیقه بجوشانید .
سپس سه قاشق عسل بان اضافه كرده و مجددا به مدت 5 دقیقه بجوشانید و آنرا صاف كنید . از این شربت 3فنجان در روز بنوشید . تا وزن شما به مقدار ایده آل در آید .
13-پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصیت قلیایی به بدن می دهد و برای كسانیكه گوشت زیاد مصرف می كنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است .
14-برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است كه پوست زرد رنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد كه اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می كند .
15-خواص گفته شده فقط منحصربه پرتقال رسیده است وآب پرتقال موجود در فروشگاهها و سوپر ماركت ها این خواص را ندارند .