PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قضاوت

reza-1369
15th November 2012, 09:52 AM
قبل از این که بخواهی در موردشخص و زندگی او قضاوت کنی

کفش های او را بپوش و در راه او قدم بردار

از خیابان ها و دشت ها و کوه هایی گذر کن که او کرده

اشکهایی را بریز که او ریخته

دردها و خوشی های اورا بکش

روی سنگهایی بلغز که او لغزیده.دوباره و دوباره به پا خیز و مجددآ در همان راه سخت قدم بردار

همان طور که او انجام داده.................

بعد ان زمان میتوانی در مورد او قضاوت کنی..........

nafise khanom
15th November 2012, 09:58 AM
من بیشتر از همه قضاوت زورهنگام رنجم میده.

نسیم بهآر
15th November 2012, 10:11 AM
کفش های او را بپوش و در راه او قدم بردار

خدایا...
کمکم کن دیرتر برنجم، زودترببخشم، کمتر قضاوت کنم وبیشتر فرصت دهم.

Ehsan Ksz
15th November 2012, 10:44 AM
Mer30 man ta hala in joori be in mozo fekr nakardam[tashvigh]

mhnz
15th November 2012, 10:50 AM
کاملا موافقم. آدمای زود قضاوت فقط ادعای خوب بودن رو دارند[tafakor]

- - - به روز رسانی شده - - -

کاملا موافقم. آدمای زود قضاوت فقط ادعای خوب بودن رو دارند[tafakor]

H37
15th November 2012, 10:54 AM
[golrooz][shaad]

h.jabbari
15th November 2012, 12:18 PM
خدایا بر محمد و خاندانش درود فرست و رویِ شهوت مرا از هر چیز حرامی بگردان،و دست طمع مرا به هیچ گناهی مرسان،ومرا از آزردن هر مرد و زن مومن و مسلمان برکنار دار

خدایا اگر ینده ای در حق من به کاری دست زده که تو او را از آن بازداشته ای،یا آبروی مرا،که تو حرمت آن را بر او لازم گردانیده ای ،به ناحق ریخته است،و در این حال از دنیا رفته ،یا زنده است و حقِ من بر گردنِ وی باقی است،او را در ستمی که بر من روا داشته بیامرز،و در حقی که از من با خود برده است ببخشای،و او را به سبب انچه که با من کرده سرزنش مفرمای،و بدیهایش را پیش چشمش میاور که آزرده خاطر شود.این عفو و بخشایش بی دریغ و بخشش رایگان من درباره آنان را پاکترین صدقه و برترین عطیّه ای قرار ده که صدقه دهندگان و تقرب جویان به دیگران میبخشند،

و در عوض این گذشت،از من درگذر،و در برابر دعایم در حق انان،بر من رحمت اور،تا هریک از ما به مدد فضل تو به سعادت رسیم و به احسان تو رهای ببینیم.

.خدایا اگر بنده ی از بندگانت از من اسیبی دیده،یا از جانب من به او ازاری رسیده،یا من به دست خود یا به وسیله ای بر او ستمی کرده ام و حقش را تباه ساخته و مانع دادخواهی اش شده ام،بر محمد و خاندانش درود فرست و با توانگری خود،رضایت او را از من فراهم ساز،و حقش را تمام و کمال ادا فرما.
-سپس مرا بری گردان از انچه عدل تو فرمان دهد،زیرا نیروی من تاب انتقام تو را ندارد،و توان من با خشم توبرابری نتواند،که اگر طبق حق، و برابر انچه کرده ام،مرا مکافات کنی،هلاکم کرده ای،و اگر مرا با رحمت خود نپوشانی،به نابودی ام افکنده ای.
-خدایا، ای معبود من،از تو بخشش چیزی را می خواهم که عطای ان از تو هیچ نمی کاهد،و برداشتن باری را خواستارم که برگرفتن ان بر تو دشوار نمی اید

سونای
15th November 2012, 12:27 PM
وای خیلی حس بدیه.....[negaran] امیدوارم واسه هیچکدومتون پیش نیاد.....منم همین چند وقت پیش یه همچین موردی برام پیش اومد....[khejalat] خیلیییییییییی شرمنده هستم...............[nadidan]
خییییییییییییلللللللللللل ییییییییییییییییییی............ .................................................. .................................................. .............[gerye]
همه چیز توو یه لحظه اتفاق افتاد..........همون یه لحظه و یه جرقه کافی بود واسه ......[gerye]
امیدوارم ببخشه منو..... تا خدا هم منو ببخشه......[dooa]

shiny7
15th November 2012, 12:41 PM
وای خیلی حس بدیه.....[negaran] امیدوارم واسه هیچکدومتون پیش نیاد.....منم همین چند وقت پیش یه همچین موردی برام پیش اومد....[khejalat] خیلیییییییییی شرمنده هستم...............[nadidan]
خییییییییییییلللللللللللل ییییییییییییییییییی............ .................................................. .................................................. .............[gerye]
همه چیز توو یه لحظه اتفاق افتاد..........همون یه لحظه و یه جرقه کافی بود واسه ......[gerye]
امیدوارم ببخشه منو..... تا خدا هم منو ببخشه......[dooa]

غصه نخور عزیزم خدا بخشنده تر از این حرفاست!!!مطوئن باش خدا بخشیده...خدا هم که ببخشه دیگه نیازی به ببخش از طرف بنده نیست.[golrooz]

Outta_Breathe1020
15th November 2012, 01:01 PM
غصه نخور عزیزم خدا بخشنده تر از این حرفاست!!!مطوئن باش خدا بخشیده...خدا هم که ببخشه دیگه نیازی به ببخش از طرف بنده نیست.[golrooz]

البته ایشالا اون فرد میبخشتون سونای عزیز! اما این حرفی که shiny7 زدن...! همیشه و همه جا شنیدیم که میگن خدا از حق خودش میگذره از حق بنده اش نمیگذره...!
ایشالا که می بخشدتون [golrooz]

SiDe
15th November 2012, 01:23 PM
ای کاش بشه همیشه قبل از قضاوت نابجا یه کمی در مورد موقعیت فرد مقابل فکر کنیم بعد .اون موقع دیگه هیچ وقت همدیگه رو ناخواسته نمیرنجونیم.

mozhgan.z.1368
15th November 2012, 03:29 PM
مرسی من جند بار چوب قضاوت نادرست خوردم خدایا چند وقت یکبار بیا با این حرفا من up date کن[golrooz]

sunnymoon
15th November 2012, 07:35 PM
ممنون نظرات همه دوستان خوبه [golrooz][golrooz]

سونای69
15th November 2012, 08:13 PM
وظیفه ما نیست که خطای دیگران را جستجو کنیم وبه قضاوت درباره دیگران بنشینیم.ما باید تمام نیروی خویش را برای قضاوت در کار خودمان صرف کنیم و تا وقتی که حتی یک خطا در خود می بینیم حق نداریم که در کار مردم دیگر دخالت کنیم .

گاندی (http://www.amoozak.com/quote/author/%DA%AF%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C)

shivana69
15th November 2012, 10:14 PM
امیدوارم هیچ وقت ، هیچ کس دربارتون قضاوت نادرست نکنه. من خیلی وقته دارم تاوان قضاوت و تفکر اشتباه بقیه رو میدم.

م.محسن
16th November 2012, 12:46 AM
قضاوت سخت ترین کار دنیاست چون هیچ وقت نمینونی جای طرف مقابل باشی

زعیم باشی
16th November 2012, 10:50 AM
آنچه ذیلا بیان می‌شود بخشی از مواعظ و نصایح امام صادق(ع) به عبدالله بن جندب است كه اختصاص به مواعظ اخلاقی حضرت عیسی(ع) دارد:
«طوبی لمن جعل بصره فی قلبه و لم یجعل بصره فی عینه. لاتنظروا فی عیوب الناس كالارباب و انظروا فی عیوبكم كهیئه العبید».‏
برخی افراد، ظاهربین و سریع القضاوه هستند؛ یعنی به محض مشاهده ظاهر كسی یا چیزی، بلافاصله در مورد خوب یا بد بودن آن قضاوت می‌كنند. این حالت سطحی نگری نه تنها در شان انسان مومن نیست، بلكه حتی در شان یك فرد عاقل نیز نمی باشد. قضاوت انسان عاقل باید مبتنی بر تحقیق و دوراندیشی باشد؛ صرف داشتن ظاهر فریبنده و یا یك رفتار خوب یا بد نباید مبنای قضاوت انسان قرار گیرد. اما متاسفانه بسیاری از مردم این گونه هستند؛ یعنی منشا قضاوت آنها را همین ادراكات سطحی و ابتدایی تشكیل می‌دهد. از این رو، در بسیاری از موارد با قضاوت‌های نادرست، در دامهای شیطان می‌افتند.
حضرت عیسی علیه السلام ضمن دادن هشدار نسبت به این آفت، می‌فرماید: خوشا به حال آن كسی كه بینش یا بینایی اش در دلش باشد نه در چشمش: «طوبی لمن جعل بصره فی قلبه و لم یجعل بصره فی عینه. » صرف دیدن با چشم، بینش نیست، یك رویت سطحی است كه حیوانات هم از آن برخوردارند. مصداق واژه «قلب » در این تعبیر، عقل می‌باشد كه جامع ادراكات درونی و عمیق است. بنابراین، ما باید سعی كنیم از قضاوت‌های منفعلانه و سطحی در مورد اشیا و اشخاص كه منشا آن، تنها ادراكات حسی ظاهری است، اجتناب ورزیم. اگر انسان از روی تحقیق و دقت قضاوت كند و عقل خود را به كار گیرد، دیگر فریب زرق و برق دنیا را نمی خورد. در دنیا چیزهایی وجود دارد كه ممكن است انسان با مشاهده آنها به قضاوت‌های عجولانه ای دست بزند و بر این اساس، فریب بخورد. اگر انسان درست بیندیشد، متوجه می‌شود كه بسیاری از چیزها كه ظاهری فریبنده دارند، باطن خوبی ندارند. چه بسا به دنبال یك نگاه، سالها گرفتاری و بدبختی باشد. همچنین با دیدن ظاهر اشخاص نمی‌توان در مورد شخصیت حقیقی آنها قضاوت كرد. ممكن است كسانی ظاهری موجه داشته باشند، اما در باطن افرادی دو رو و منافق باشند و به عكس، كسانی ظاهر خوبی نداشته باشند، اما باطن آنها بهتر از ظاهرشان باشد. بنابراین، ما نباید به دیدنی‌های ظاهری اكتفا كنیم و بر آن اساس زود قضاوت نماییم، بلكه باید به دنبال ادراكات حسی، عقل خود را نیز به كار بگیریم.
بسیاری از مردم به جای اینكه به دنبال رفع عیوب خود باشند، مدام در پی جستجوی عیوب دیگران هستند. این گونه افراد رفتار دیگران را زیر ذره بین قرار می‌دهند تا به محض مشاهده كوچك ترین لغزش و یا اشتباهی، شروع به عیب جویی نمایند. این حالت از خودخواهی انسان سرچشمه می‌گیرد؛ یعنی چون انسان حب ذات دارد، نمی خواهد باور كند كه آلوده است و دارای عیوب بسیاری است. با آنكه همه انسانها بر نقصها و ضعف‌های خود آگاهند، اما برخی از آنان به دلیل داشتن حس خودپرستی و خودخواهی، چنین وانمود می‌كنند كه هیچ گونه عیب و ایرادی ندارند. این افراد برای سرپوش گذاشتن بر عیوب خود، خودشان را با افرادی كه دارای عیوب بدتری هستند مقایسه می‌كنند تا از این طریق هم خود را بهتر از دیگران جلوه دهند و هم دلشان را به این خوش كنند كه آن قدرها هم آدم بدی نیستند!
ما اگر می‌خواهیم این انگیزه شیطانی را از خود دور كنیم، باید به جای عیب جویی از دیگران، درصدد یافتن عیوب خود و رفع آنها باشیم. اگر انسان واقعا برای رهایی از این دام شیطان عزم خود را جزم نماید، اصلافرصت پرداختن به عیوب دیگران را پیدا نمی كند. كسانی كه مغرورانه و متكبرانه به دنبال مطرح كردن عیوب دیگران هستند، گویی ارباب و صاحب اختیار مردم اند كه این گونه از دیگران بدگویی می‌كنند و رفتارشان را مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهند. حضرت می‌فرماید: نه تنها انسان نباید این روحیه را داشته باشد، بلكه باید همچون برده، متواضع باشد و سعی كند برای در امان ماندن از مواخذه ارباب، كار خلافی انجام ندهد: «لاتنظروا فی عیوب الناس كالارباب و انظروا فی عیوبكم كهیئه العبید».

بادامینا
17th November 2012, 06:24 PM
مرسی خیلی قشنگ بود ، ولی ای کاش واقعا همه این طور بودند

ماتریکس
18th November 2012, 04:07 PM
به نظر من بازهم نمیشه درموردکسی قضاوت کرد مگراینکه............

میلاد صفری
19th November 2012, 04:41 PM
من خواستم این رو بزارم امضام که دیگه دوستان گذاشتنش مطلب

moham-s
2nd December 2012, 03:12 PM
در گفتن عیب و گناه کسی شتاب مکن شاید خدایش بخشیده باشد!!
"امام علی (ع)
یه جای دیگه هم خطاب به مالک اشتر"ره":ای مالک اگر شب هنگام کسی را در حال انجام گناه دیدی صبح هنگام به چشم گناهکار به او نگاه نکن شاید توبه کرده باشد...!!!!
دوستان قدری هم تفکر..تفکر..تفکر...... .

بلدرچین
2nd December 2012, 11:23 PM
واقعا افرین خیلی خیلی قشنگ گفتی...خیلی ها توی قضاوت میلنگن طرف رو یمزارن گوشه اتاق و تا دم مرگ میبرنش...مرسی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد