PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی سنگ کثیف یا مجسمۀ ارزشمند

homeyra
14th November 2012, 06:13 PM
در یک کلبۀ مخروبه در بلندای کوهستان مردی زندگی میکرد که مجسمه ای داشت و آنرا به بیرون از کلبه درمیان خاک انداخته بود و توجهی به آن نمیکرد.
یک روز مرد خردمند و دانایی که از شهر آمده بود آن مجسمه را دید و از صاحبش پرسید:" این مجسمه را می فروشی؟"
صاحب مجسمه گفت : "مسخره میکنی؟! آیا کسی هست که این سنگ کثیف را بخرد؟"
مردگفت:" من آن را یک سکه نقره میخرم."
مرد ذوق زده شد و فورا مجسمه را فروخت.

چندماه بعد مرد فروشنده از کوهستان به طرف شهر رفت و در یکی از خیابان ها چشمش به جمعیتی افتاد که دربرابر دکانی جمع شده بود.
در وسط جمعیت مردی ایستاده بود و فریاد میزد:

"بشتابید!بشتابید! و زیباترین مجسمۀ عالم را تماشا کنید.
بشتابید!فقط با دو سکه نقره از بی نظیر ترین مجسمۀ دنیا دیدن کنید."

مرد کوهستانی دو سکه نقره داد و داخل مغازه شد تا مجسمه ای را تماشا کند که تا چندی پیش خودش آن را به یک سکه نقره فروخته بود........

گاهی اوقات ما انسان ها دارایی های ارزشمندی داریم اما آنها را فراموش میکنیم، برایمان بی اهمیت می شوند و روزی میرسد که زمان، آنها را از ما میگیرد و بعدها مجبوریم برای بدست آوردن دوبارۀ آنها بهای سنگینی را پرداخت کنیم.....
مواظب دارایی هایمان باشیم....

نسیم بهآر
14th November 2012, 06:35 PM
واقعا همین طور ما تا چیزایی رو که داریم از دست ندیم
قدرشونو نمی دونیم.مثل سلامتی، دیدن ،راه رفتن وخیلی چیزای دیگه که اصلا فکر نمیکنیم اینا هدیه ای از طرف خدا به ما هستند و خیلی از افراد دیگه از این دارایی هایی که ما داریم محرومند.

SiDe
14th November 2012, 08:19 PM
منم با نظر کاربر نسیم صبح موافقم.ممنون از پست جالبتون.

shivana69
14th November 2012, 11:31 PM
چشمها را باید شست....
جور دیگر باید دید.....
مرسی زیبا بود[golrooz]

Behzad.r
15th November 2012, 11:19 AM
شاید هم دیگر با دادن هر بهایی آن را نتوانیم بدست آوریم

reza=1001
15th November 2012, 12:49 PM
[tashvigh][golrooz]

Dorna dordone
17th November 2012, 03:09 PM
گاهی اوقات ما انسان ها دارایی های ارزشمندی داریم اما آنها را فراموش میکنیم، برایمان بی اهمیت می شوند و روزی میرسد که زمان، آنها را از ما میگیرد و بعدها مجبوریم برای بدست آوردن دوبارۀ آنها بهای سنگینی را پرداخت کنیم.....
مواظب دارایی هایمان باشیم....

این اون چیزیه که من یه مدتیه بهش فکر میکنم و میبینم چه قدر مصداق این کلام درسته...کاش من و خیلی از من ها اینو واقعا درک کنیم و ببینیمش... مرسی دوست گلم[shaad]

ماتریکس
18th November 2012, 04:28 PM
تا بوده همین بوده وتاهست همین هست

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد