PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با این جمله موافقی؟؟؟؟؟

نسیم بهآر
13th November 2012, 02:45 AM
زنها می بخشند اما فراموش نمیکنند.

مردها نمی بخشند اما فراموش میکنند.

نازخاتون
14th November 2012, 01:23 PM
با کدامین جمله ... من جمله ای ندیدم.....[tafakor]

shiny7
14th November 2012, 01:31 PM
بله منم ندیدم با کدام جمله باید موافق باشم!!

نسیم بهآر
14th November 2012, 02:24 PM
با کدامین جمله ... من جمله ای ندیدم.....[tafakor]

عزیزم تصاویری که من میذارم شکسته میشن.جمله توی یه عکس بود.
جمله رو براتون نوشتم.

نسیم بهآر
14th November 2012, 02:25 PM
بله منم ندیدم با کدام جمله باید موافق باشم!!

جمله رو براتون نوشتم دوست عزیزم

homeyra
14th November 2012, 02:26 PM
سلام...درمورد من برعکسه....
من فراموش میکنم اما نمیبخشم....
البته نه درمورد موضوعات پیش پا افتاده...چون اونارو هم میبخشم هم فراموش میکنم...

مهدی 313
14th November 2012, 02:38 PM
عموميت نداره

رضوس
14th November 2012, 02:40 PM
من هم میبخشم هم فراموش میکنم

وحید 0319
14th November 2012, 03:06 PM
من میبخشم وفراموش میکنم اما محبتش رو نه هیچ وقت ...وخودش رو [golrooz]

nafise khanom
14th November 2012, 03:44 PM
همیشه اینطوری نیست!!!

Sabo3eur
14th November 2012, 04:00 PM

مردها نمی بخشند اما فراموش میکنند.

نه موافق نیستم
تا ببینیم چکار کرده

نازخاتون
14th November 2012, 04:11 PM
عزیزم تصاویری که من میذارم شکسته میشن.جمله توی یه عکس بود.
جمله رو براتون نوشتم.

دست گلت درد نکنه عزیز ..زحمت کشیدی ...[golrooz]

shiny7
14th November 2012, 04:13 PM
بسته به شرایط می تونه این جمله صادق باشه...می تونه هم نباشه!!

homeyra
14th November 2012, 04:23 PM
از نظر من بهترین راه فراموش کردن و چشم پوشی از اشتباه دیگرانه...چون ممکنه ماهم بدون اینکه خودمونم خبر داشته باشیم دیگرانو ناراحت کرده باشیم....به حرمت دوستی باید فراموش کنیم و چه بهتر که ببخشیم...اولین کسی هم که نفع میبره خودمون هستیم...
اما یک بار برای من اتفاق افتاد که اشتباهش رو و خودشو فراموش کردم اما به دلایلی نتونستم ببخشمش...بخاطر اینکه مسیر زندگیمو بکلی تغییر داد...اما الان بااین تاپیک که دوباره یادآوریش کرد،وقتی بهش فکر میکنم حالا ازش ممنونم...گاهی اوقات آدم از حکمت یک سری از اتفاقات سر در نمیاره...

نسیم بهآر
14th November 2012, 04:30 PM
از نظر من بهترین راه فراموش کردن و چشم پوشی از اشتباه دیگرانه...چون ممکنه ماهم بدون اینکه خودمونم خبر داشته باشیم دیگرانو ناراحت کرده باشیم....به حرمت دوستی باید فراموش کنیم و چه بهتر که ببخشیم...اولین کسی هم که نفع میبره خودمون هستیم...
اما یک بار برای من اتفاق افتاد که اشتباهش رو و خودشو فراموش کردم اما به دلایلی نتونستم ببخشمش...بخاطر اینکه مسیر زندگیمو بکلی تغییر داد...اما الان بااین تاپیک که دوباره یادآوریش کرد،وقتی بهش فکر میکنم حالا ازش ممنونم...گاهی اوقات آدم از حکمت یک سری از اتفاقات سر در نمیاره...

سلام بله عزیزم انسانها وقتی می بخشند اول از هر چیز این خودشونن که به آرامش میرسن .[golrooz]

Alpha110
14th November 2012, 04:31 PM
من هم میبخشم وهم فراموش میکنم

Rez@ee
14th November 2012, 05:35 PM
من هیچ وقت نبخشیدمش و سعی میکنم فراموشش کنم.

نازخاتون
14th November 2012, 06:58 PM
ببخش تا بخشیده شوی...
به نظر من قلبی که نبخشه و فراموش هم نکنه آرام آرام تبدیل به باتلاقی می شه که جز بدیها خوبیها رو نخواهد دید و آنها را غرق خواهد کرد....

fly in the sky
28th November 2012, 11:21 PM
حرف زدن را قبول ندارم اگه بخشیدی خودش فراموش می شه [golrooz]

"golbarg"
27th November 2013, 04:41 PM
اره بسیار بسیار موافقم شخصا این رفتار دارم

MILAD KHAN
27th November 2013, 05:46 PM

مردها نمی بخشند اما فراموش میکنند.بنده از بیخ و بن با این جمله مشکل دارم.اولا که کسی که موضوعی رواز ته قلبش میبخشه قطعا اونو فراموش میکنه چون عاشق طرف مقابلشه.وقتی تونستیم کسی رو ببخشیم ولی هنوز فراموش نکردیم کارشو بدونیم که هنوز کینه داریم ازش و بخششمون فقط گول زدن خودمون بوده چرا که هنوز طرف رو نبخشیدیم. در زندگی زناشویی بخشش واقعی=فراموش.و معمولا عاشق ها ببخشش واقعی رو دارن. لازمه بخشش واقعی فراموش کردن است امکان نداردکسی ازته قلب بخشیده باشد و نتواند فراموش کند.

fati3370
27th November 2013, 06:49 PM
منم موافقم ولی اکثرآ ایطورن نه همه.ولی من شخصا اینجور آدمیم راستش[khejalat]

parnian 80
27th November 2013, 06:52 PM
نه...
یعنی بستگی به موقعیتش داره.

sevda_sj
27th November 2013, 07:02 PM
من کاملا عکسه این قضیه رو قبول دارم

محسن مهابادی زاده
27th November 2013, 07:52 PM
درباره افراد مختلف با شخصیتهای مختلف ، فرق میکنه...بر عکس هم ممکنه صدق کنه....این هم میتونه باشه : بعضی ها نه میبخشن و نه فراموش میکنن

نسیم بهآر
28th November 2013, 12:50 AM
بنده از بیخ و بن با این جمله مشکل دارم.اولا که کسی که موضوعی رواز ته قلبش میبخشه قطعا اونو فراموش میکنه چون عاشق طرف مقابلشه.وقتی تونستیم کسی رو ببخشیم ولی هنوز فراموش نکردیم کارشو بدونیم که هنوز کینه داریم ازش و بخششمون فقط گول زدن خودمون بوده چرا که هنوز طرف رو نبخشیدیم. در زندگی زناشویی بخشش واقعی=فراموش.و معمولا عاشق ها ببخشش واقعی رو دارن. لازمه بخشش واقعیفراموشکردن است امکان نداردکسی ازتهقلببخشیده باشد و نتواند فراموش کند.

[golrooz]

Ronia
28th November 2013, 01:30 PM
نه!! چون یه وقتایی دقیقا برعکسهsh_omomi86

maryam kia
30th November 2013, 04:28 PM
من نه میبخشم نه فراموش میکنم ونه چیزه دیگه ای[nishkhand]
بلکه تا اخرین نفسم باهاش لج میکنم[nishkhand]تا از پا در بیاد بگه من غلط کردم شرمنده[khande]

kamel.gholami
30th November 2013, 04:53 PM
مردا هم می بخشن!:d

farhad_jomand
30th November 2013, 05:37 PM
من نه میبخشم نه فراموش میکنم ونه چیزه دیگه ای[nishkhand]
بلکه تا اخرین نفسم باهاش لج میکنم[nishkhand]تا از پا در بیاد بگه من غلط کردم شرمنده[khande]

چرا اخه امان از دست شوهری که گیر تو بیاد سرش رو می خوری؟؟البته ممباب مزاح عرض می کنم!![khande][khande][cheshmak]به دل نگیری

maryam kia
30th November 2013, 06:52 PM
چرا اخه امان از دست شوهری که گیر تو بیاد سرش رو می خوری؟؟البته ممباب مزاح عرض می کنم!![khande][khande][cheshmak]به دل نگیری

نه بابا مگه بی جنبم[nishkhand]اره میدونم خیلی بیچاره ست[khande][nishkhand]

farhad_jomand
1st December 2013, 10:35 AM
نه بابا مگه بی جنبم[nishkhand]اره میدونم خیلی بیچاره ست[khande][nishkhand]
شوهر این روز ها گیر نمی یاد همونم که بیاد خواستگاریت می خوای دق مر گش نکی نکن بابا نگاه داره[khande][cheshmak][cheshmak][nishkhand][cheshmak]

sahar14
1st December 2013, 05:04 PM
به نظر من اينجوري نيست.بستگي به شخصيت ادم داره نه زن بودن يا مرد بودن[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد