توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا نام و نام خانوادگی(فامیل) خود را دوست دارید ؟
باستان شناس
11th November 2012, 06:16 PM
سلام به همگی دوستان مهربون و فهیم
این پرسش شاید خودتون بهش فکر کردید و و شاید هم الان نیاز هست بهش فکر کنید !
نام از نخسین ترین معانی هست که در جهان با ان برخورد میکنیم و تا اخریم لحظه عمر با ماست و باقی می ماند !
و مطمنا کسانی که نام و نام خانوادگی خودشون رو دوست داشته باشند و شاید گفته بشه یک نکته مثبت هست
ولی در مقابل اونایی که هستن عده ای اصلا علاقه ای به نام و نام خانوادگی خودشان ندارند و همش دنبال تغییرات در اونا هستن ....
و یا انتخاب نام دوم در محیط خونه و کار و درس و... میتونه یکی از علل این دوست نداشتن باشه ...
و هزاران علت دیگه ...
پیامبر فرمودند : از حقوق اولیه یک کودک در ابتدای میلاد گذاشتن یک نام نیکو بر وی می باشد و این حق فرزند بر والدین اوست ....
و شاید دوست داشتن و یا نداشتن نام خود علت های مختلفی داشته باشه ....
و حالا در بحث باشیم بهتر نتیجه میگیرم که قسمتی بزرگ از زندگی ما در لوای نام ما شکل میگیرد ....
اولين هديه و عطاي هريک از شما به فرزندتان , نام نيکو و اسم خوب و زبيايي است که به او اختصاص مي دهيد
حضرت محمد(ص) .
حق فرزند بر پدر آن است که نام نيک و زيبا براونهند ودربلوغ او را همسري دهد وبه او نوشتن بياموزد
(نهج الفصاحه جلداول ص 294)
منظور نام و فامیل واقعی شماست
نظرسنجی در بالای تاپیک !
[golrooz]
nafise khanom
11th November 2012, 06:19 PM
آره.من هم اسمم هم فامیلمو خیلی دوست دارم.با معنیم.اگه از خودمم میپرسدن همینارو میگفتم.فامیلمو خیلی دوس دارم.
Outta_Breathe1020
11th November 2012, 06:47 PM
من که فکر میکنم هیچ اسمی به اندازه اسم الانم بهم نمیاد! یعنی اصلا اسمی جز این نمیشد که اسم من باشه [cheshmak] همه هم همینه نظرشون [cheshmak]
فامیلم رو هم دوست دارم!
کلا مثکه با خودم حال میکنم [nishkhand] ( البته با خودم که هیچوقت حال نمیکنم. جز موارد خیلی خیلی نادر! .....[bihes])
shivana69
11th November 2012, 07:13 PM
بله من اسمم ودوست دارم خییییییلی[tashvigh]
فامیلم هم برگرفته از نام از شاعران بزرگ ایرانی .
نسیم بهآر
11th November 2012, 08:30 PM
بله من نام ونام خانوادگیم رو دوست دارم.
shiny7
11th November 2012, 08:47 PM
بله چون اسمم یه کوچولو هم کمه تو جامعه واسه همینه بیشتر دوستش دارم!
فامیلیمم همین طور.خوبه!
رضوس
11th November 2012, 08:50 PM
دوتا از زیبا ترین اسامی جهان رومه
فامیلمم که استاد جهانه از چی ناراضی باشم
toty
11th November 2012, 09:03 PM
منم هردوشون دوست دارم.[golrooz]
همگام
11th November 2012, 09:19 PM
[golrooz]باتشکر من از نام ونام خانوادگی خودم را دوست دارم[khanderiz]http://www.njavan.com/forum/images/icons/icon15.gif
سونای69
11th November 2012, 10:15 PM
هر دو شون رو دوست دارم .
م.محسن
11th November 2012, 10:17 PM
پسوندم رو نه
چون فقط به خاطر اینکه مسئول صدور کارت پایان خدمت تو نوشتن پسوندم دقت لازم رو نکرده بود برای اصلاحش هم یه هفته از کارم زدم، هم نزدیک 50000 تومن کرایه ماشین دادم و یه هفته هم بین تهران و کرج و ورامین در حال رفت و آمد بودم
تو برگ سبز اعزام به خدمت هم اونو اشتباه نوشته بودن که برای اصلاحش مجبور شدم تا کرج برم
یاسمین5454
12th November 2012, 04:11 PM
بله منم هر دوشون رو دوست دارمsh_dokhtar22sh_omomi70sh_omomi70
رکابدار
12th November 2012, 09:28 PM
اره منم از اسم وفامیل خودم راضی هستم!راستش پدرم می گفت که پدربزرگم میخواسته که اسم من رو روی پدرم بزاره ولی عموهام ومادربزگم راضی نبودن!!!!!
وحید 0319
12th November 2012, 09:39 PM
سلام ..بله من نام ونام خانوادگی خودمو خیلی دوست دارم
مخصوصا نام خانوادگیم[cheshmak][golrooz]
mhnz
12th November 2012, 10:08 PM
هر دو رو دوست دارم[golrooz][golrooz]
چامه
13th November 2012, 01:31 PM
اسمم رو چطور میشه دوست نداشته باشم غزل ، خیلی دوستش دارم چون همیشه همه جا یکی بودم.
فامیلم هم عالیه
Sabo3eur
13th November 2012, 02:09 PM
سلام به همگی دوستان مهربون و فهیم
این پرسش شاید خودتون بهش فکر کردید و و شاید هم الان نیاز هست بهش فکر کنید !
نام از نخسین ترین معانی هست که در جهان با ان برخورد میکنیم و تا اخریم لحظه عمر با ماست و باقی می ماند !
و مطمنا کسانی که نام و نام خانوادگی خودشون رو دوست داشته باشند و شاید گفته بشه یک نکته مثبت هست
ولی در مقابل اونایی که هستن عده ای اصلا علاقه ای به نام و نام خانوادگی خودشان ندارند و همش دنبال تغییرات در اونا هستن ....
و یا انتخاب نام دوم در محیط خونه و کار و درس و... میتونه یکی از علل این دوست نداشتن باشه ...
و هزاران علت دیگه ...
پیامبر فرمودند : از حقوق اولیه یک کودک در ابتدای میلاد گذاشتن یک نام نیکو بر وی می باشد و این حق فرزند بر والدین اوست ....
و شاید دوست داشتن و یا نداشتن نام خود علت های مختلفی داشته باشه ....
و حالا در بحث باشیم بهتر نتیجه میگیرم که قسمتی بزرگ از زندگی ما در لوای نام ما شکل میگیرد ....
اولين هديه و عطاي هريک از شما به فرزندتان , نام نيکو و اسم خوب و زبيايي است که به او اختصاص مي دهيد
حضرت محمد(ص) .
حق فرزند بر پدر آن است که نام نيک و زيبا براونهند ودربلوغ او را همسري دهد وبه او نوشتن بياموزد
(نهج الفصاحه جلداول ص 294)
منظور نام و فامیل واقعی شماست
نظرسنجی در بالای تاپیک !
[golrooz]
چرا که نه
saamaaneh
13th November 2012, 02:33 PM
جدیداً با اسمم ارتباط برقرار کردم![nishkhand]
فامیلیمم که عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیه! [esteghbal]
Alpha110
13th November 2012, 02:48 PM
عـــــــــــــالیــــــــ ـــــــه مگه میشه بد باشه
M@hdi42
13th November 2012, 05:00 PM
نام من نام مذهبی خوبیه نام فامیلی هم بر گرفته از قهرمان شاهنامس
kamanabroo
13th November 2012, 06:53 PM
من هر چی که خداوند لطف کرده و بهم داده رو دوست دارم
چه با واسطه ... مثل اسم و فامیل و ..
چه بی واسطه..
.:Neda:.
13th November 2012, 07:07 PM
من اسمم رو دوسدارم! به نظرم اسم دیگه ای بجز این بهم نمیاد !! [nishkhand]
فامیلم رو هم دوسدارم خیلی!
^*زهرا*^
15th November 2012, 03:50 PM
منم اسم خودمو خیلی دوست دارم! البته بچه بودم یسری اسم بود که من ازشون خوشم میومد و دوست داشتم که اسم من باشن اما حالا دیگه نه بنظرم این اسمم خیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــلی قشنگه!
ali.phd71
15th November 2012, 10:32 PM
من هم اسم و فامیل خودمو خیلی خیلی دوست دارم واقعا نام نیکو یه نععمته
حالا کسی ک نمیخورتمون ما هم اسمو فامیلمونو میگیم
علی کرامتی هستم [fardemohem]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.