توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام
reza-mokhtari
9th November 2012, 06:27 PM
من یه طرح ساخت یه برف خورو دارم که خودم طراحی کردم کسی هست کمکم کنه؟
hossien
9th November 2012, 06:34 PM
من یه طرح ساخت یه برف خورو دارم که خودم طراحی کردم کسی هست کمکم کنه؟
بیشتر میشه توضیح بدین
mhnz
9th November 2012, 06:45 PM
سلام.اگه یکمی در مورد موضوعتون توضیح بدین ممنون میشم.
reza-mokhtari
10th November 2012, 06:45 PM
یه برفروب به شکل خیلی ساده و قابل حمل,اما واسش یه آرمیچر یا دینام لازم دارم که بتونه تو هر نیم دورش نیم کیلو رو بلند کنه,این ارمیچر میخوام با باطری موتور کار کنه.
میشه؟[dooa]
عرفان سلیم زاده
11th November 2012, 09:05 AM
یه برفروب به شکل خیلی ساده و قابل حمل,اما واسش یه آرمیچر یا دینام لازم دارم که بتونه تو هر نیم دورش نیم کیلو رو بلند کنه,این ارمیچر میخوام با باطری موتور کار کنه. میشه؟[dooa] با سروو موتور میتونین این کارو بکنین. ولی نیم کیلو کمه بشه 3 تا 5 کیلو. یه ربات هم که بشه عالیه.
reza-mokhtari
11th November 2012, 11:14 AM
سلام
این سروو موتور چیه؟نمیخوام مستقیم با برق کار کنه,حالت سیار داره[khanderiz]
حسین متقی
11th November 2012, 11:20 AM
خب جای اینکه موتور رو مستقیم وصل کنین گیربکس بزارین خیلی راحت اینکارو میکنین و نیاز به سروموتورهای گرون قیمت هم ندارین!
سروو موتور رو برای وقتی استفاده میکنند که بخوان زاویه ی دقیق داشته باشند و معمولا برای دورهای متوالی و پشت سر هم به درد نمیخوره
تازه شما اطلاعات دقیقی نمیدین
مثلا توی نیم دورش بتونه نیم کیلو رو بلند کنه
خب این نیم دور توی نیم ساعت باشه یا 1صدم ثانیه؟
و توی چه حجمی و چه ابعادی و .................
با باتری ماشین هم میتونه کار کنه
برفروبتون میخواین چه کاربردی داشته باشه؟
صنعتی؟ شخصی برای خونه ها؟
برای شهرداری و پیاده روهای؟
البته اینی که میگین هست و چندین ساله در کشورهای مختلف تولید میشه اما توی ایران نمیاد! چون گرونه و مردم به جاش از پاروی برفروب استفاده میکنند و اگر ادمهای متمولی باشند 1کارگر رو مسئول این کار میکنند!
البته الان میشه روش فکر کرد
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.