PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر نمك زيادي سرطان مي‌آورد



سونای
6th November 2012, 12:10 AM
بنا بر گزارش صندوق جهاني تحقيقات سرطان، كاهش مصرف غذاهاي پرنمك مانند نان مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان معده را كاهش دهد. اين صندوق از افراد مي‌خواهد كمتر نمك مصرف كنند و از شركت‌هاي توليد موادغذايي درخواست دارد برچسب‌هاي مشخص‌تري با محصولات ارائه كنند. بنا به گفته اين صندوق، اگر راهنماي روزانه مصرف موادغذايي رعايت شود، 1 مورد از هر 7 مورد سرطان معده قابل‌‌پيشگيري خواهد بود. پيشنهاد مي‌شود 6 گرم نمك در روز يعني به اندازه يك قاشق چايخوري نمك مصرف شود، اما به گزارش اين صندوق، مردم روزانه 6/8 گرم نمك مصرف مي‌كنند. پاشيدن نمك روي غذا مشكل‌‌ساز نيست، نمكي كه از قبل در غذاها وجود دارد مضر است. به همين دليل صندوق جهاني تحقيقات سرطان چراغ راهنمايي ابداع كرده: قرمز براي غذاهاي پرنمك، زرد براي نمك كافي و سبز براي كم‌نمك، با اين حال بسياري از توليدات غذايي و سوپرماركت‌ها گفته‌اند ترجيح مي‌دهند جور ديگري غذاهايشان را برچسب بزنند.

پزشکی بالینی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد