PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی بخشش...

homeyra
5th November 2012, 06:54 PM
پس از 11سال زوجی صاحب فرزند پسری شدند. آن دو عاشق هم بودند و پسرشان را بسیار دوست داشتند. فرزندشان حدوداً دو ساله بود که روزی مرد بطری باز یک دارو را در وسط آشپزخانه مشاهده کرد و چون برای رسیدن به محل کار دیرش شده بود به همسرش گفت که درب بطری را ببندد و آنرا در قفسه قرار دهد.
مادر پر مشغله موضوع را به کل فراموش کرد. پسر بچه کوچک بطری را دید و رنگ آن توجهش را جلب کرد به سمتش رفت و همه آنرا خورد. او دچار مسمومیت شدید شد و به زمین افتاد. مادرش سریع او را به بیمارستان رساند ولی شدت مسمومیت به حدی بود که آن کودک جان سپرد. مادر بهت زده شد و بسیار از
اینکه با شوهرش مواجه شود وحشت داشت.وقتی شوهر پریشان حال به بیمارستان آمد و دید که فرزندش از دنیا رفته رو به همسرش کرد و فقط سه کلمه بزبان
آورد.فکر میکنید آن سه کلمه چه بودند؟ شوهر فقط گفت : عزیزم دوستت دارم ....
عکس العمل کاملاً غیر منتظره شوهر یک رفتار فراکُنشی بود. کودک مرده بود و برگشتنش به زندگی محال. هیچ نکته ای برای خطا کار دانستن مادروجود نداشت. بعلاوه اگر او وقت میگذاشت و خودش بطری را سرجایش قرار می داد، آن اتفاق نمی افتاد. هیچ دلیلی برای مقصر دانستن وجود ندارد. مادرنیز تنها فرزندش را از دست داده و تنها چیزی که در آن لحظه نیاز داشت دلداری و همدردی از طرف شوهرش بود. آن همان چیزی بود که شوهرش به وی داد.

گاهی اوقات ما وقتمان را برای یافتن مقصر و مسئول یک روخداد صرف میکنیم، چه در روابط، چه محل کار یا افرادی که می شناسیم و فراموش می کنیم کمی ملایمت و تعادل برای حمایت از روابط انسانی باید داشته باشیم. درنهایت، آیا نباید بخشیدن کسی که دوستش داریم آسان ترین کار ممکن در دنیاباشد؟
داشته هایمان را گرامی بداریم. غم ها، دردها و رنجهایمان را با نبخشیدن دوچندان نکنیم.
اگر هرکسی می توانست با این نوع طرز فکر به زندگی بنگرد، مشکلات بسیار کمتری در دنیا وجود داشت. حسادت ها، رشک ها و بی میلی ها برای بخشیدن دیگران، و همچنین خودخواهی و ترس را از خود دور کنیدو خواهید دید که مشکلات آنچنان هم که شما می پندارید حاد نیستند.

nafise khanom
5th November 2012, 07:03 PM
ما برای این منظور آفریده نشده ایم که در مقابل تاریکی دنیا کمر خم کنیم.بلکه باید اجازه دهیم تاریکی در برابر ما به زانو درآید...

91star
5th November 2012, 08:31 PM
ببخشش بهترین کار است .

محمد ایرانی
5th November 2012, 08:49 PM
نمیدونم من اگه بجای این آقا بودم(البته خدای ناکرده)چه میکردم ولی حتما واکنش این آقا رو نداشتم(یه ذره واکنشش تخیلیه)

م.محسن
5th November 2012, 10:36 PM
یه تصمیم گیری صحیح و عاقلانه تو بحرانی ترین شرایط روحی
نمیدونم تو شرایط این زمونه بشه همجین تصمیم گیری کرد یا نه ...

محمدصفایی
5th November 2012, 11:40 PM
باسلام هموطن موضوع جالبی بود . این اتفاق درواقع مدیریت درزمان بحران را نشان میدهد که ازما ایرانیها خیلی کم میشه ازآن سراغ گرفت . به وبلاگم با نام سلام ایرانی هموطن سری بزنید ممنونم

محمدامین مرادی
6th November 2012, 12:20 AM
عالی بودhttps://s-static.ak.facebook.com/images/blank.gif

غزل آشنا
6th November 2012, 08:48 AM
سلام مرسی گلم واقعا کار این آقا عالی بود امیدوارم بخشش تو وجود همه ما آدما باشه

narma
6th November 2012, 09:35 AM
خیلی عالی بود....
هرچند خیلی سخته انسان بتونه تو شرایط نامساعد خودشو کنترل کنه......واقعا باید به این خانم تبریک گفت که همچین شوهر با اراده ی داره........
"عزیزم دوستت دارم"

خوش به حالش

nasim t
6th November 2012, 11:28 AM
کاش همه ی ادما همین طور بودن اما حیف که ما ادما فقط توی خوندن مهارت داریم نه عمل

alisia
6th November 2012, 07:06 PM
فقط عشقه که همه چی با خودش میاره... حتی ببخشش

s69
6th November 2012, 10:30 PM
یه حس عجیبی بهم دست داد
بعدش
منم بهش دست دادم

mhnz
6th November 2012, 10:54 PM
اتفاق دردناکیه ولی همیشه عکس العملها یکسان نیست قلب بزرگی میخواد...

AaZaAdeh
7th November 2012, 04:22 PM
واقعا عمق یه احساسو با چی میشه اندازه گرفت؟؟؟؟؟

nik19752001
12th November 2012, 01:24 AM
با سلام و احترام
مطلب تا حدود زیادی در دوره ما غیر واقعی به نظر میرسه و در صورت آموزش و کسب مهارت های انسانی میتوان آن را به واقعیت نزدیک نمود .اگر بشود چند دقیقه قبل از واکنش در مورد مسائل حساس تفکر کرد و از تصمیم و برخورد عجولانه اجتناب کرد مطمئنا نتیجه خوبی حاصل میگردد . سرافراز باشید.

shivana69
12th November 2012, 01:47 AM
از لبانم بر زنی، ای دوست یارم
در عشق و محبت، بر کنی عشاق مالم
در مردی و مردانگی، ایزد مکرد روز
کاین حرف را شنو، ای دوست من، ای جان من، یارم
عشق من، بخشش کار حوریان نیست
بر کن این جامه، گذشت کن، پاک کن این دل، یارم
کاین شاعر عاشق، گر بیند خواب الهی
کینه را پاک کن ز دلت، ای عشق من، جانم
در دوستی و معرفت، پیوسته ره ایزد گیر
کاین عشق مروت، پاک کنت کینه ز دل، ای جان من، یارم

zibera
17th January 2013, 11:09 PM
ممنون و فقط میگم چنین مردی خیلی کمه .........................................[taajob]

- - - به روز رسانی شده - - -

ممنون و فقط میگم چنین مردی خیلی کمه .........................................[taajob]

M.H.A
18th January 2013, 12:03 AM
هر تصمیمی که میگیری تصمیمی درباره آنچه انجام میدهی نیست...
بلکه تصمیمی است در مورد آنکه چه کسی هستی؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد