PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی حتما بخونید(برادر بزرگ تو را می بیند!Big Brother’s Waching You

plarak12
4th November 2012, 06:01 PM
برادر بزرگ تو را می بیند! Big Brother’s Waching You

جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 635x320 پیکسل اینجا کلیک کنید.
http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/big-brother-watching-you-635x320.jpg
http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/google-big-brother3-250x214.png (http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/google-big-brother3.png) ” ما می دانیم شما کجا هستید، ما میدانیم شما کجا بوده اید. ما کم و بیش میدانیم شما چه فکر میکنید.” “اگر میخواهید کاری کنید که نمی خواهید کسی بداند، بهتر است از ابتدا آن کار را انجام ندهید.”
“هر جوانی ، زمانی که به سن میانسالی برسد، خود به خود نیازمند تغییر نامش خواهد بود تا حماقت ها و لودگی هایی را که در وب سایت های شبکه های اجتماعی ذخیره شده اند، انکار کند.”
“کسانی که دوست ندارند سیستم رصد خیابانی گوگل از خانه و محل کارشان عکس بگیرد، می توانند جای دیگری بروند.”
اینها همه جملات قصار منتسب به “اریک اشمیت” مدیر اجرایی گوگل است.
۶۴ سال پیش، وقتی جورج اورول نویسنده معروف، رمان ۱۹۸۴ را نوشت که از بوجود آمدن یک جامعه ی وحشت برانگیز حکایت میکرد. جامعه ای که در آن برادر بزرگ ( نماد سیستم حاکم ) بر ساحت خصوصی و عمومی افراد نظارت تام دارد و مهمترین ابزار این نظارت، تلویزیون هاییست که در همه جا ( منازل، ادارات،معابر و …) نصب شده و کسی قادر و جایز به خاموشی آنها نیست. این تلویزیون ها،جدا از ابلاغ پیام ها و تبلیغات حزب، گیرنده و ضبط کننده تصویر و صدای افراد نیز هست و از این طریق مثل یک پلیس، پیوسته به ثبت گزارش حرکات و سکنات آدم ها مشغول است. به همین دلیل هیچ کس را یارای پنهان کاری نیست، چرا که «پلیس افکار» می تواند تردید ها و افکار و ذهنیات افراد را نیز کشف کند و … . آن روز تصور بر این بود که این وضعیت در کشورهای کمونیستی ایجاد خواهد شد و بسیاری آمدن سال ۱۹۸۴ و ظهور این پدیده را منتظر بودند، اما آن سال نیز سر رسید و کسی از پیش گویی اورول بزرگ اثری ندید. امروز اما به واسطه تکنولوژی سایبری امکانی ایجاد شده است که برادری بزرگتر همه افکار و اعمال ما را تحت نظر دارد، بی آنکه ما ترسی داشته باشیم… برادر بزرگ تو را می بیند… سوال : تا به حال یک وب سایت کوچک را ایجاد یا مدیریت کرده اید؟ چقدر هزینه برایتان داشت؟ چقدر وقتتان را گرفت؟ به نظر شما چطور ممکن است سایت های عظیمی مثل فیسبوک، گوگل و یاهو را اداره کرد و آن همه خدمات گسترده را به رایگان در اختیار مردم قرار داد؟ ایجاد و توسعه ی این شبکه های بزرگ نیاز به هزاران دلار دارد. ابر سرور های متعلق به شبکه های اجتماعی آی پی و اطلاعات دسترسی کاربران را شناسایی می کنند و با توجه به آن برای هر کاربر یک پرونده اطلاعاتی تشکیل می دهند.
جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 600x207 پیکسل اینجا کلیک کنید.
http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/google_watching_listening.png (http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/google_watching_listening.png) Big brother is watching you !

اطلاعاتی مثل اسم، فیلم، عکس کاربر، دوستان، محل سکونت یا محل هایی که برای کاربر مهم است و در آن رفت و آمد می کند، علاقمندیها، غذاهایی که دوست دارد، کتابهایی که دوست دارد، نظراتش در مورد دوستان، اخبار، سیاستمداران و کشورهای دیگر، برنامه روزانه، اعضای خانواده، مذهب، رنگ مورد علاقه، کالای مورد علاقه و … اینها همه اطلاعاتی است که ما با استفاده از سرویس های رایگان اینترنتی در اختیار سایت ها قرار میدهیم. برادر های بزرگ زیادی را سراغ دارم ولی به جرات میتوانم بگویم برادر بزرگترمان گوگل دست همه ی آنها را از پشت بسته است. ( البته فیسبوک را نباید فراموش کرد). گوگل با ارایه ی سرویس های منحصر بفرد و متنوع خود، برادریش را به همه ثابت کرده است. تنوع سرویس های گوگل به قدری است که همه جور اطلاعاتی را در اختیار قرار میدهد. هر چه بخواهید گوگل در اختیارتان قرار می دهد و شما نیز هر چه گوگل بخواهد… چه بخواهید، چه نخواهید! نکته ی جالب اینجاست که به شما صراحتا می گوید که من هر چیزی بتوانم از شما ثبت میکنم. ( رجوع شود به خطی مشی حریم خصوصی گوگل ). قبل تر ها که حال بود و فراغ بال بود، تحقیقی را حول این محور آغاز کردم که به سرانجام نرسید. مصادیق زیادی یافتم که با کمی دقت چیزهای جالبی از آنها برداشت می شود. در ذیل تنها اشاره ای به برخی از آنها کرده ام : گوگل خدمات خودش را با توجه به سلیقه ها، اعتقادات و تفکرات ما تنظیم می کند، بدون اینکه از ما سوالی بپرسد. وقتی ما کلمه ای را جستجو می کنیم، اطلاعاتی که برای ما نمایش داده می شود با اطلاعاتی که برای فرد دیگری که دقیقا همان واژه را جستجو کرده است متفاوت است. در زمان جستجو، گوگل بر اساس آی پی، اطلاعات لاگین، کوکی های موجود روی سیستم و … شما را شناسایی می کند. حتی اگر به اکانت خود لاگین نکرده باشید. گوگل حدس می زند شما که هستید. چیزی که من به شخصه زمانی که در زمینه ی تبلیغات در گوگل (http://seoyek.com/%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84) فعالیت میکردم، دریافتم این بود که حضرت گوگل کمی پای خود را از کوکی فراتر میگذارد و روی سیستم کاربر در مسیری نامعلوم فایلهایی می نشاند که حالا حالا ها می ماند و شما را با آن فایل ها شناسایی میکند.گوگل ایمیل های شما را بررسی میکند. این را براحتی از سیستم تبلیغات جیمیل می توان فهمید. چندی پیش خریدی انجام داده بودم که اطلاعات آن از طریق ایمیل برایم ارسال شد. در زمان باز کردن آن ایمیل فکر میکنید چه تبلیغاتی دیدم. آیا برای شما پیش نیامده است؟ اینها قطره ای بودند از دریا. در مطالب بعدی جزیی تر خواهیم شد. تقاضایی که از دوستان دارم این است که نقد کنند تا بهتر تحلیل کنم. همچنین به عنوان سرگرمی سالم و آموزنده به شما مطالعه ی کتاب ۱۹۸۴ جرج اورول (http://en.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four)، همچنین تماشای فیلم ۱۹۸۴ ساخته ی مایکل ردفورد (http://en.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four_%28film%29) را پیشنهاد میکنم.
جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 590x389 پیکسل اینجا کلیک کنید.
http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/big-brother-is-watching-you.jpg (http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/big-brother-is-watching-you.jpg) برادر بزرگ تو را می بیند !

- - - به روز رسانی شده - - -

برادر بزرگ تو را می بیند! Big Brother’s Waching You

جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 635x320 پیکسل اینجا کلیک کنید.
http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/big-brother-watching-you-635x320.jpg
http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/google-big-brother3-250x214.png (http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/google-big-brother3.png) ” ما می دانیم شما کجا هستید، ما میدانیم شما کجا بوده اید. ما کم و بیش میدانیم شما چه فکر میکنید.” “اگر میخواهید کاری کنید که نمی خواهید کسی بداند، بهتر است از ابتدا آن کار را انجام ندهید.”
“هر جوانی ، زمانی که به سن میانسالی برسد، خود به خود نیازمند تغییر نامش خواهد بود تا حماقت ها و لودگی هایی را که در وب سایت های شبکه های اجتماعی ذخیره شده اند، انکار کند.”
“کسانی که دوست ندارند سیستم رصد خیابانی گوگل از خانه و محل کارشان عکس بگیرد، می توانند جای دیگری بروند.”
اینها همه جملات قصار منتسب به “اریک اشمیت” مدیر اجرایی گوگل است.
۶۴ سال پیش، وقتی جورج اورول نویسنده معروف، رمان ۱۹۸۴ را نوشت که از بوجود آمدن یک جامعه ی وحشت برانگیز حکایت میکرد. جامعه ای که در آن برادر بزرگ ( نماد سیستم حاکم ) بر ساحت خصوصی و عمومی افراد نظارت تام دارد و مهمترین ابزار این نظارت، تلویزیون هاییست که در همه جا ( منازل، ادارات،معابر و …) نصب شده و کسی قادر و جایز به خاموشی آنها نیست. این تلویزیون ها،جدا از ابلاغ پیام ها و تبلیغات حزب، گیرنده و ضبط کننده تصویر و صدای افراد نیز هست و از این طریق مثل یک پلیس، پیوسته به ثبت گزارش حرکات و سکنات آدم ها مشغول است. به همین دلیل هیچ کس را یارای پنهان کاری نیست، چرا که «پلیس افکار» می تواند تردید ها و افکار و ذهنیات افراد را نیز کشف کند و … . آن روز تصور بر این بود که این وضعیت در کشورهای کمونیستی ایجاد خواهد شد و بسیاری آمدن سال ۱۹۸۴ و ظهور این پدیده را منتظر بودند، اما آن سال نیز سر رسید و کسی از پیش گویی اورول بزرگ اثری ندید. امروز اما به واسطه تکنولوژی سایبری امکانی ایجاد شده است که برادری بزرگتر همه افکار و اعمال ما را تحت نظر دارد، بی آنکه ما ترسی داشته باشیم… برادر بزرگ تو را می بیند… سوال : تا به حال یک وب سایت کوچک را ایجاد یا مدیریت کرده اید؟ چقدر هزینه برایتان داشت؟ چقدر وقتتان را گرفت؟ به نظر شما چطور ممکن است سایت های عظیمی مثل فیسبوک، گوگل و یاهو را اداره کرد و آن همه خدمات گسترده را به رایگان در اختیار مردم قرار داد؟ ایجاد و توسعه ی این شبکه های بزرگ نیاز به هزاران دلار دارد. ابر سرور های متعلق به شبکه های اجتماعی آی پی و اطلاعات دسترسی کاربران را شناسایی می کنند و با توجه به آن برای هر کاربر یک پرونده اطلاعاتی تشکیل می دهند.
جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 600x207 پیکسل اینجا کلیک کنید.
http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/google_watching_listening.png (http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/google_watching_listening.png) Big brother is watching you !

اطلاعاتی مثل اسم، فیلم، عکس کاربر، دوستان، محل سکونت یا محل هایی که برای کاربر مهم است و در آن رفت و آمد می کند، علاقمندیها، غذاهایی که دوست دارد، کتابهایی که دوست دارد، نظراتش در مورد دوستان، اخبار، سیاستمداران و کشورهای دیگر، برنامه روزانه، اعضای خانواده، مذهب، رنگ مورد علاقه، کالای مورد علاقه و … اینها همه اطلاعاتی است که ما با استفاده از سرویس های رایگان اینترنتی در اختیار سایت ها قرار میدهیم. برادر های بزرگ زیادی را سراغ دارم ولی به جرات میتوانم بگویم برادر بزرگترمان گوگل دست همه ی آنها را از پشت بسته است. ( البته فیسبوک را نباید فراموش کرد). گوگل با ارایه ی سرویس های منحصر بفرد و متنوع خود، برادریش را به همه ثابت کرده است. تنوع سرویس های گوگل به قدری است که همه جور اطلاعاتی را در اختیار قرار میدهد. هر چه بخواهید گوگل در اختیارتان قرار می دهد و شما نیز هر چه گوگل بخواهد… چه بخواهید، چه نخواهید! نکته ی جالب اینجاست که به شما صراحتا می گوید که من هر چیزی بتوانم از شما ثبت میکنم. ( رجوع شود به خطی مشی حریم خصوصی گوگل ). قبل تر ها که حال بود و فراغ بال بود، تحقیقی را حول این محور آغاز کردم که به سرانجام نرسید. مصادیق زیادی یافتم که با کمی دقت چیزهای جالبی از آنها برداشت می شود. در ذیل تنها اشاره ای به برخی از آنها کرده ام : گوگل خدمات خودش را با توجه به سلیقه ها، اعتقادات و تفکرات ما تنظیم می کند، بدون اینکه از ما سوالی بپرسد. وقتی ما کلمه ای را جستجو می کنیم، اطلاعاتی که برای ما نمایش داده می شود با اطلاعاتی که برای فرد دیگری که دقیقا همان واژه را جستجو کرده است متفاوت است. در زمان جستجو، گوگل بر اساس آی پی، اطلاعات لاگین، کوکی های موجود روی سیستم و … شما را شناسایی می کند. حتی اگر به اکانت خود لاگین نکرده باشید. گوگل حدس می زند شما که هستید. چیزی که من به شخصه زمانی که در زمینه ی تبلیغات در گوگل (http://seoyek.com/%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84) فعالیت میکردم، دریافتم این بود که حضرت گوگل کمی پای خود را از کوکی فراتر میگذارد و روی سیستم کاربر در مسیری نامعلوم فایلهایی می نشاند که حالا حالا ها می ماند و شما را با آن فایل ها شناسایی میکند.گوگل ایمیل های شما را بررسی میکند. این را براحتی از سیستم تبلیغات جیمیل می توان فهمید. چندی پیش خریدی انجام داده بودم که اطلاعات آن از طریق ایمیل برایم ارسال شد. در زمان باز کردن آن ایمیل فکر میکنید چه تبلیغاتی دیدم. آیا برای شما پیش نیامده است؟ اینها قطره ای بودند از دریا. در مطالب بعدی جزیی تر خواهیم شد. تقاضایی که از دوستان دارم این است که نقد کنند تا بهتر تحلیل کنم. همچنین به عنوان سرگرمی سالم و آموزنده به شما مطالعه ی کتاب ۱۹۸۴ جرج اورول (http://en.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four)، همچنین تماشای فیلم ۱۹۸۴ ساخته ی مایکل ردفورد (http://en.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four_%28film%29) را پیشنهاد میکنم.
جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 590x389 پیکسل اینجا کلیک کنید.
http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/big-brother-is-watching-you.jpg (http://iranshell.ir/wp-content/uploads/2012/10/big-brother-is-watching-you.jpg) برادر بزرگ تو را می بیند !

saamaaneh
4th November 2012, 07:46 PM
این همه اطلاعات از این همه کاربر کجا ذخیره میشه؟

به چه دردی میخوره؟ خیلی ها زندگی معمولی دارن، من نمی فهمم واقعاً به چه دردشون میخوره!

یه جا گفتید مطلبی که من سرچ میکنم نتیجه اش با کس دیگری که این مطلب رو سرچ میکنه فرق داره، یعنی چی؟ من اولین باره اینو میشنوم.

s.e.z
4th November 2012, 07:46 PM
بله برا همین هم دیگه برا ساخت اکانت جیمیل باید حتما شمار تلفنتو بدی ، برا ردیابی و ...

plarak12
4th November 2012, 08:04 PM
اولا این موضوع برمیگرده به موتور جستجوتون.
ثانیا اینکه ای پی شما برا کدوم کشور باشه
ثالثا اینکه شما فرد فعالی تو فضای سایبری هستین یانه
و اینکه از چه جایگاه سیاسی و اجتماعی و علمی برخوردارین
و ایا میتونید خلی در برنامه های سازمان ایجاد کنید یا نه

ab.bb
4th November 2012, 10:40 PM
امان از این تئوریسین های توطئه . که به زمین زمان شک دارن، یه دفعه هم نشد یه مدرک درست حسابی واسه ادعاهاشون بیارن.

plarak12
5th November 2012, 12:39 AM
[hoshdar]
شما میتوانید به گفته های اقای اشمیت توجه کنید
اگر هم میخواید مطمعن شید ای پی تون رو بدن تا رزومه کاریتون را در بیارم
البته اگه . . . .

ab.bb
5th November 2012, 07:47 AM
ip رو به آقای اسمیت بدم؟

plarak12
7th November 2012, 11:46 PM
نخیر بمن
بفرستین برا ایمیلم یا همینجا بفرستین البته . . . . . .

ab.bb
8th November 2012, 01:01 AM
نخیر بمن
بفرستین برا ایمیلم یا همینجا بفرستین البته . . . . . .

شما بگین با ip چی کار باید کرد تا بشه سابقه اطلاعات شخصی رو توی گوگل دید. من خودم انجام میدم.

plarak12
9th November 2012, 12:09 AM
در اغاز اینکه این موضوع تنها مربوط به فعالیتهای شما در گوگل نمیشه بلکه مربوط به تمامی فعالیتهای شما در فضای اینترنت میشه
و از طریق گوگل که نمیشه رزومتون تو اینترنت رو در اوورد گوگل تنها یک موتور جستجوست . و انجام این کار هم کار ساده ای نیست
و نیاز به مهارت بالا و داشتن نرم افزارهای خاصی داره. و برای من که 1 کاربر اینتر نتی ساده ام دستیابی به اطلاعات شخصی شما کاری سخت و تاحدی با محدودیته
اما سازمانهایی که این خدمات اینترنتی(شبکه ای) رو اراعه میدن دسترسی کامل به اطلاعات شما دارند

plarak12
9th November 2012, 01:08 AM
برای روشن شدن موضوع باید بگم که برای مثال وقتی شما 1ایمیل برای دوست تون میفرستید این ایمیل به سرور ویا اراعه دهنده اصلی خدمات اینترنتی ارسال شده
و بعد از پردازش اطلاعات ورودی(سیگنال های ماهواره ای و مربوطه) و تبدیل به متن و غیره
و البته عبور از فیلتر امنیتی و جاسوسی به دوست تون میرسه. و این موضوع حتا برای یک سرج اینترنتی در صفحات وب صادقه . اگر توجه کرده باشید در سیستم مخابرات (تلفن ثابت و همراه و . . . ) همینطور عمل میشه البته
سیستم مخابرات ما ماه واره ای نیست و . . . . ..

plarak12
9th November 2012, 01:16 AM
اگر بازهم نیاز به توضیح هست درخدمتم

ab.bb
9th November 2012, 02:00 AM
برای روشن شدن موضوع باید بگم که برای مثال وقتی شما 1ایمیل برای دوست تون میفرستید این ایمیل به سرور ویا اراعه دهنده اصلی خدمات اینترنتی ارسال شده
و بعد از پردازش اطلاعات ورودی(سیگنال های ماهواره ای و مربوطه) و تبدیل به متن و غیره
و البته عبور از فیلتر امنیتی و جاسوسی به دوست تون میرسه. و این موضوع حتا برای یک سرج اینترنتی در صفحات وب صادقه . اگر توجه کرده باشید در سیستم مخابرات (تلفن ثابت و همراه و . . . ) همینطور عمل میشه البته
سیستم مخابرات ما ماه واره ای نیست و . . . . ..

اینایی که دارید میگید،فقط در حد اتهام هست. تا وقتی مدرک موثقی ارائه ندین . این صحبتها هیچ ارزشی نداره. طبق قانون تا جرم کسی اثبات نشه بی گناهه .اگر یه مدرک یا آزمایش که عملا گفتهای شما رو تایید کنه ارائه بدین، اون وقت گفتها تون ارزشمنده.

plarak12
9th November 2012, 02:47 AM
دوست عزیز این موضوعات خیلی ساده اند از هر شخصی که کمی اطلاعات در این باره داشته باشه بپرسی برات توضیح میده.
شما فکر میکنی وقتی با تلفن صحبت میکنی چطور صدات منتقل می شه . صدای شما تبدیل به 1 سیگنال الکتریکی میشه و در مسیر تقویت میشه و
بعد این سیگنال به مرکز پردازش ارسال میشه و از اونجا به مقصد ارسال میشه و در اخر این سیگنال تبدیل به صوت میشه که قابل شنیدنه .
این مساعل خیلی ساده هستند جای تعجب نداره فکر میکنید چطور سازمانهای اطلاعتی حتی در ایران شنود تلفن ویا کنترل ایمیله رو انجام میدن خیلی ساده هست.
خواهش میکنم برای روشن شدن 1 سرج اینتر نتی کوچولو کن ویا به کتاب تکنیک پالس و یا مخابرات رشته الکترونیک مراجعه کن تا اطلاعاتت کاملتر بشه . ویا از یک مهندس یا دکتر برق یا الکترونیک
بپرس. حیف که من هنوز مدرکمو نگرفتم

ab.bb
10th November 2012, 11:51 AM
دوست عزیز این موضوعات خیلی ساده اند از هر شخصی که کمی اطلاعات در این باره داشته باشه بپرسی برات توضیح میده.
شما فکر میکنی وقتی با تلفن صحبت میکنی چطور صدات منتقل می شه . صدای شما تبدیل به 1 سیگنال الکتریکی میشه و در مسیر تقویت میشه و
بعد این سیگنال به مرکز پردازش ارسال میشه و از اونجا به مقصد ارسال میشه و در اخر این سیگنال تبدیل به صوت میشه که قابل شنیدنه .
این مساعل خیلی ساده هستند جای تعجب نداره فکر میکنید چطور سازمانهای اطلاعتی حتی در ایران شنود تلفن ویا کنترل ایمیله رو انجام میدن خیلی ساده هست.
خواهش میکنم برای روشن شدن 1 سرج اینتر نتی کوچولو کن ویا به کتاب تکنیک پالس و یا مخابرات رشته الکترونیک مراجعه کن تا اطلاعاتت کاملتر بشه . ویا از یک مهندس یا دکتر برق یا الکترونیک
بپرس. حیف که من هنوز مدرکمو نگرفتم
من درباره چگونگی ارسال اطلاعات صحبت نمیکنم، گفتم اگر درباره جاسوسی گوگل و... مدرکی دارین ؛ ارائه بدین.

plarak12
10th November 2012, 10:48 PM
من درباره چگونگی ارسال اطلاعات صحبت نمیکنم، گفتم اگر درباره جاسوسی گوگل و... مدرکی دارین ؛ ارائه بدین.

ببین دوست عزیز همون اولشم گفتم ای پی تو بده بهت مدرک موثق بدم .
اصلا سوابقتو در می ارم میزارم همین جا قبول نکردی. گفتی بگو چطوره خودم انجام میدم .
اخه مدرک از این بالاتر

ab.bb
19th November 2012, 12:03 PM
ببین دوست عزیز همون اولشم گفتم ای پی تو بده بهت مدرک موثق بدم .
اصلا سوابقتو در می ارم میزارم همین جا قبول نکردی. گفتی بگو چطوره خودم انجام میدم .
اخه مدرک از این بالاتر

شما میگی آی پی رو بدم بهت؛ همه سوابق رو میتونی در بیاری. هیچ جای دنیا ادعا مدرک حساب نمیشه. شما مرد راستگو هستی؛ روش کارت رو بگو تا هرکس خودش مستقل اون رو بررسی کنه. اگر حق باشما باشه؛ حرف تون رو باور می کنیم.

plarak12
23rd November 2012, 04:29 PM
ببین دوست خوبم. من نمیخوام اذیتت کنم وگرنه میکشوندمت تو فضای چت ویا از همین طریقم ایپیت رو در ماووردم وبقش بماند.
شمام بخودت یه زحمت بده یه جستجوی اینترنتی کوچولو درباره ای پی و این موضوعات بکن همه چی دستت میاد. ممنوم از اینکه پیگیر موضوع بودی برات ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم شما هم مارو از مساعل مهم اطراف اما
بظاهر ساده مطلع کنی. خدا نگهدار

عرفان سلیم زاده
23rd November 2012, 05:37 PM
چقدر خوب میشد اگه واقعا این اطلاعات رو جمع آوری می کردند.
اون وقت بازار های مالی جهان کاملا قابل پیش بینی میشد و سیاست مدار ها با آمار های بیشتری تصمیم گیری می کردند.
اصلا یه همچین سیستمی نیازه باید ایجاد بشه
قطعا هیچ کسی از جنگ خوشش نمیاد و این اطلاعات میتونه ازادانه در اختیار تمام دولت های عضو سازمان ملل قرار بگیره.
یک شمشیر دست همه باشه نتیجه جنگ نمیشه بلکه گارد گرفتن برای دفاع میشه چون اگه یک نفر حمله کنه 10 نفر برای دفاع پا میشن.

ab.bb
23rd November 2012, 06:42 PM
ببین دوست خوبم. من نمیخوام اذیتت کنم وگرنه میکشوندمت تو فضای چت ویا از همین طریقم ایپیت رو در ماووردم وبقش بماند.
شمام بخودت یه زحمت بده یه جستجوی اینترنتی کوچولو درباره ای پی و این موضوعات بکن همه چی دستت میاد. ممنوم از اینکه پیگیر موضوع بودی برات ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم شما هم مارو از مساعل مهم اطراف اما
بظاهر ساده مطلع کنی. خدا نگهدار

ممنون که منت بر سر ما گذاشتین؛ و من از همه جا بی خبر رو هک نکردین.[negaran]
شما که بحث رو راه میندازین باید به خودتون زحمت بدین و برای ادعاتون مدرک موثق بیارین.

plarak12
23rd November 2012, 07:03 PM
2هفته پیش خبر رسوایی گوگل در خصوص درخواست انگلستان و چند کشور دیگه که یادم نیست مبنی بر اراعه اطلاعات مربوط به کاربران تبعه ان کشور ها به بیرون درز کرد که حتی خبر علمی فرهنگی شبکه4 هم
اعلامش کرد و میتونید با سرج در خبرها پیداش کنید از این دست اخبار تو سایتهای معتبر جهانی وجود داره . اگه وقت کافی داشتم سرج میکردم براتون میزاشتم.
موفق باشید

mehrab123
23rd November 2012, 07:09 PM
37.157.249.134بیا اگه راس میگی سابقه این ای پی رو درار ببینم

plarak12
23rd November 2012, 07:27 PM
سلام حتما سر فرصت این کارو میکنم ولی نمیدونم چرا این موضوع ساده برا بعضی ها عجیبه. سر فرصت در می ارم .

hossien
23rd November 2012, 09:15 PM
گوگل چند جزیره خریده که تمام سرورها و اطلاعات را در انها ذخیره می کنه.
برای همین هست می گن از گوگل استفاده نشه .
شما می تونید اطلاعات و سایت هایی که رفتین را از جیمل خودتون ببینید محل دقیق اونو می فرستم براتون.
و یک نکته اگر از وی پی ...... و سایت فیل..... استفاده می کنید سبب میشه اطلاعات سیستم را در اختیار کسانی که این امکانات را فراهم کرده اند بزارید. برای همین حتما حجم ورود اطلاعات و خروج ان را در سیستم چک کنید منظورم send و received هست همیشه باید received شما حداقل دو یا سه برابر send باشه در غیر این صورت دارن از اطلاعات شما استفاده می کنند. برای تست وقتی شما فایلی در اینترنت اپلود می کنید و یا برای کسی می فرستین حجم send بالا می ره.

و یک نکته دیگه که احتمال سرقت اطلاعات را کاهش بده بستن پورت های سیستم شماست که همیشه باز هست مثل 8080،5020 , ...

این اطلاعات که اط شما در فضای مجازی ثبت میشه در مقاصد مختلف استفاده میشه چون شخصیت و فعالیت های شما برای سازمان ها مشخص میشه و ...............

تنها گوگل نیست که این امکان را داره فیسبوک ، یاهو و ........ هستند که کاری شبیه گوگل ارائه خدمات به سازمان های مختلف می دن برای مثال در یاهو وقتی در وارد میلتان میشید در کنار ایندکس میلتان پست و تبلیغاتی که معمولا مورد علاقه شما هست زده.

البته یک قسمت در گوگل هست که به شما امکان میده که ببینید چه کشوری ، چه شهری و چه ای پی چه موضوعی را سرچ کرده و بیشتر دنبال اون هست من تا شهر اوردم اما ای پی را نتوستم ببینم.

emer62304
23rd November 2012, 09:45 PM
سلام حتما سر فرصت این کارو میکنم ولی نمیدونم چرا این موضوع ساده برا بعضی ها عجیبه. سر فرصت در می ارم .

برای من که Backtrack رو فوت آبم IP Tracking یه موضوع کاملا غیر عملیه! به خصوص تو ایران که ما آی پی های متغیر داریم و هر روز آی پی کاربر ها تغییر میکنه!

ردیابی دقیق کاربرها بر اساس آی پی فقط توسط دولتها و با کمک شرکت های بزرگ امکان پذیره. اونم نگرانی برای من و شما نداره. مگه منو شما قراره چیکار کنیم؟ ساختمان پنتاگون رو با هواپیما ربایی نابود کنیم؟! فکر نکنم ایمیل های من دوستام برای سازمان های جاسوسی جذابیتی داشته باشه!

از روی آی پی فقط میشه محل تقریبی کاربر رو تشخیص داد. اگر بعضی پورتهای کامپیوتر مثل پورت 445 باز باشند میشه کنترل کامپیوتر رو بدست گرفت.

آی پی من 2.185.103.124 هست. نمیخواد سوابق سایتهایی که رفتم رو بگی! فقط رمز مودم وایرلس منو بهم بگو واسم کافیه!!

ab.bb
23rd November 2012, 11:49 PM
دوستان این پورت هایی که گفتین برای امنیت ببندیم؛ چطور باید بست؟اگر ببندیمشون مشکلی برای خودمون پیش نمیاد؟

^*زهرا*^
24th November 2012, 12:07 AM
اون دکه اونا از این کارا میکننو من قبول دارم!اما یه سؤال دارم! چند سال پیش از یه نفر شنیدم که میشه با انجام یکارایی تصویر شخصو محیطی که داخلشو دید! حتی وقتی رایانه خاموش باشه!!!!!!! من اون موقع اطلاعات دقیقی نداشتم! این واقعیه؟؟؟؟ من پیش خودم فکر کردم اگه رایانه دوربین داشته باشه میشه! ممنون میشم در این باره هم اطلاعاتی بدین!

emer62304
24th November 2012, 12:56 AM
دوستان این پورت هایی که گفتین برای امنیت ببندیم؛ چطور باید بست؟اگر ببندیمشون مشکلی برای خودمون پیش نمیاد؟

الان یه مقدار خسته ام. فردا یه توضیح کوچیک و یه آموزش مختصر در همین رابطه توی همین تاپیک میزارم

emer62304
24th November 2012, 01:06 AM
اون دکه اونا از این کارا میکننو من قبول دارم!اما یه سؤال دارم! چند سال پیش از یه نفر شنیدم که میشه با انجام یکارایی تصویر شخصو محیطی که داخلشو دید! حتی وقتی رایانه خاموش باشه!!!!!!! من اون موقع اطلاعات دقیقی نداشتم! این واقعیه؟؟؟؟ من پیش خودم فکر کردم اگه رایانه دوربین داشته باشه میشه! ممنون میشم در این باره هم اطلاعاتی بدین!

اون شخصی که این حرفو زده فیلم های تخیلی رو خیلی دوس داشته!!!
اگه یه پورت به درد بخور باز باشه و هیچ مانعی سر راه نباشه
اگه کامپیوتر قربانی روشن باشه
اگه کامپیوتر قربانی وبکم داشته باشه و درایورش نصب باشه
اگه سرعت اینترنت قربانی کند نباشه
بله میشه تصویر وبکم رو دید.
اگر کامپیوتر خاموش باشه اصلا سیستم عامل بوت نشده که بخواد به شبکه وصل بشه!! وقتی شما آی پی در شبکه نداری پس ...

^*زهرا*^
24th November 2012, 11:59 AM
اون شخصی که این حرفو زده فیلم های تخیلی رو خیلی دوس داشته!!!اگه یه پورت به درد بخور باز باشه و هیچ مانعی سر راه نباشهاگه کامپیوتر قربانی روشن باشهاگه کامپیوتر قربانی وبکم داشته باشه و درایورش نصب باشهاگه سرعت اینترنت قربانی کند نباشهبله میشه تصویر وبکم رو دید.اگر کامپیوتر خاموش باشه اصلا سیستم عامل بوت نشده که بخواد به شبکه وصل بشه!! وقتی شما آی پی در شبکه نداری پس ...خیلی خیلی ممنون! منم اون زمان باور نمیکردم! اصرار های طرف منو به شک انداخت! میگفت استادش بهش گفته!!!!!

saeede e
24th November 2012, 01:52 PM
یه جا گفتید مطلبی که من سرچ میکنم نتیجه اش با کس دیگری که این مطلب رو سرچ میکنه فرق داره، یعنی چی؟ من اولین باره اینو میشنوم

bitaroos
24th November 2012, 06:19 PM
یه جا گفتید مطلبی که من سرچ میکنم نتیجه اش با کس دیگری که این مطلب رو سرچ میکنه فرق داره، یعنی چی؟ من اولین باره اینو میشنوم
شما وقتی بخوای تبلیغاتت رو بدی به گوگل، که مثلا گوگل سایت تو رو به کاربرها معرفی کنه، می تونی محدودیت بزاری، که مثلا این تبلیغات فقط به کسایی نشون داده بشه که از ایران کلمه مورد نظر رو سرچ کردن.
چند بار برا خودم پیش اومده که توی دانشگاه یه کلمه رو سرچ کردم و بعد رفتم خونه و همون کلمه رو سرچ کردم، ولی نتایج متفاوت بوده.
بسته به نوع شهر، کشور، محله پولدار و فقیر و ... میتونه نتایج سرچ گوگل متفاوت باشه

m.g.s.t.r
24th November 2012, 06:36 PM
گوگل چند سال قبل تصمیم گرفته بود تا از طریق میکروفن کامپیوترها مردم.صدایی که از منازل شنیده میشه را شنود کنه و فیلمی که در حال پخش هست را تشخیص داده و متناسب باهاش تبلیغ بفرسته ولی با اعتراض عمومی منصرف شد
حالا از کجا میشه فهمید که واقعا از این طرح منصرف شدن؟؟

mehrab123
24th November 2012, 06:38 PM
گوگل چند سال قبل تصمیم گرفته بود تا از طریق میکروفن کامپیوترها مردم.صدایی که از منازل شنیده میشه را شنود کنه و فیلمی که در حال پخش هست را تشخیص داده و متناسب باهاش تبلیغ بفرسته ولی با اعتراض عمومی منصرف شد
حالا از کجا میشه فهمید که واقعا از این طرح منصرف شدن؟؟
منظورت همون ویروس فلیمه؟

m.g.s.t.r
24th November 2012, 06:48 PM
منظورت همون ویروس فلیمه؟
در مورد فلیم زیاد مطالعه ندارم
اما گوگل این طرح را میخواست در قالب 1 تکنولوژی قانونی اجرا کنه نه ویروس
تا انجایی هم که میدونم هدف فلیم ایران بوده نه کل دنیا

اینم یه خبر مرتبط:

شكايت از گوگل براي شنود واي فايhttp://www.mobile724.com/imgs/SHONUD.jpgيك شركت فراهم‌كننده خدمات اينترنتي در ماساچوست آمريكا به دليل اذعان گوگل به جمع‌آوري و ذخيره اطلاعات شخصي از شبكه‌هاي واي فاي، عليه اين موتور جست‌وجو، شكايت گروهي تنظيم كرد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شركت گالكسي اينترنت سرويس از طريق نماينده حقوقي خود اعلام كرد كه گوگل با به‌دست‌ آوردن اطلاعات فعاليت اينترنتي كاربران خانگي و اداري، قوانين حريم خصوصي فدرال آمريكا و ماساچوست را نقض كرده است اما گوگل حاضر به اظهار نظر در مورد اين شكايت نشده است.
اين غول اينترنتي اوايل ماه جاري فاش كرد كه خودروهاي ويژه مورد استفاده براي تهيه تصاوير ديد خياباني نقشه گوگل از سال 2006 به اشتباه اطلاعات شبكه‌هاي واي فاي بدون حفاظت را جمع‌آوري و ذخيره كرده‌اند.
گالكسي اين شكايت را از طرف خود و مشتريانش و افراد ديگري كه از اين بابت در ماساچوست لطمه ديده‌اند، تنظيم كرده است.
اين شركت هم‌چنين درخواست كرده گوگل از نابود كردن اطلاعات واي فاي كه جمع‌آوري كرده منع و ملزم به پرداخت خسارت تعيين شده از سوي قاضي به همراه هزينه‌هاي دادرسي شود.
گوگل پس از اقرار به جاسوسي تصادفي از استفاده مردم از اينترنت به مدت بيش از سه سال، براي اين اشتباه رسما عذرخواهي و اعلام كرد به جمع‌آوري اطلاعات از شبكه‌هاي واي فاي توسط خودروهاي ديد خياباني كه در 30 كشور مورد استفاده قرار گرفته‌اند، پايان مي‌دهد. هم‌چنين اقداماتي را براي از بين بردن اين اطلاعات كه با گردش اين خودروها به‌منظور گرفتن عكس از مكان‌هاي عمومي جمع شده‌اند را در پيش مي‌گيرد.

http://www.mobile724.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5457:pc358&catid=7:itarchive&Itemid=30

emer62304
24th November 2012, 07:27 PM
دوستان بیخود شایعه پراکنی نکنید. من گوگل رو خیلی دوس دارم چون یکی از بهترین دوستانمه که خیلی از اطلاعات و پیشرفت های خودم رو بهش مدیونم!!

emer62304
24th November 2012, 07:41 PM
قصد داشتم تا یه آموزش در مورد بستن پورتها بدون نصب نرم افزار توی این تاپیک قرار بدم، اما چون مبحث زیاد مختصری نیست و همچنین ممکنه به جای اینکه مفید باشه، دردسر آفرین بشه!! تصمیم گرفتن یه سایت رو بهتون معرفی کنم که پورتهای کامپیوتر شما رو آزمایش میکنه و اگر راه نفوذی به سیستم شما وجود داره، شما رو مطلع میکنه!

به این لینک (http://www.pcflank.com/)برید و گزینه پنجم یعنی Advanced Port Scanner رو انتخاب کنید.

بعد از چنتا Continue زدن نتایج آزمایش رو بهتون نشون میده. نباید در نتایج وضعیت پورتی OPEN باشه.

برای بستن پورتها راه حل های زیادی هست که فکر کنم کمتر کسی بهش نیاز پیدا میکنه چون خود مودم های ADSL که ما استفاده میکنیم فایروالهای نسبتا خوبی دارن که اکثر پورتهای نا امن رو بلوک میکنن.

به هر حال اگه کسی مشکلی داشت، به من پیام بده تا راهنماییش کنم.

m.g.s.t.r
24th November 2012, 10:02 PM
دوستان بیخود شایعه پراکنی نکنید. من گوگل رو خیلی دوس دارم چون یکی از بهترین دوستانمه که خیلی از اطلاعات و پیشرفت های خودم رو بهش مدیونم!!

خب گوگل هم همینو یخاد
همه به گوگل معتاد شدن!!!!!!
ب

m.g.s.t.r
24th November 2012, 10:23 PM
به این لینک برید و گزینه پنجم یعنی Advanced Port Scanner رو انتخاب کنید.

من رفتم به این لینک و اکثر تستهاش را انجام دادم که همه چیز اوکی بود آخه از فایروال کومودو استفاده میکنم
اینم لینک نتیجه
http://www.pcflank.com/trojans_test_results.htm?session_id=2c5b91830d6025 ffc96e29d392d23355&test_page=report

اما فکر نکنم این به معنی غیر قابل نفوذ بودن کامپیوترم باشه
چون استاکس نت ثابت کرد که همه این حرفها میتونه کشک باشه[khabalood]
اگه هکر کامپیوترم همکار کومودو باشه کی میتونه جلوش را بگیره؟؟[tafakor]

plarak12
25th November 2012, 02:34 AM
. روش برای پیدا کردن ip ی کامپیوتر
روش اول: دعوت به گپ ای سی کیو شما از دوستتان دعوت میکنید که با شما در ICQ به گپ زدن بپردازد شما در همین لحظه در منوی start به گزینه run رفته و مینویسید command وبعد فرمان netstat -t را اجرا می کنید شما در لحظه ای که این کار را انجام می دهید اگر صفحه ای به غیر از ICQ باز نباشد فقط یک ای پی به شما نشان می دهد که اون ای پی شخص مورد نظر است روش دوم پیدا کردن آدرس ip ی کامپیوتر: ....

روش دوم پیدا کردن آدرس ip ی کامپیوتر: فرستادن یک فایل یا گپ زنی صوتی (voice chat ) از طریق یک پیام رسان (yahoo)است.بر خلاف نرم افزارICQ که تنها با شروع به گپ زنی و اجرای فرمانnetstat -t می توان به آدرس ipی طرف مقابل دست پیدا کرد,در messenger های فعلی که در ایران بیشترین کاربر را دارند مثل (yahoo , msn) شما به راحتی ICQ نمی توانید ipطرف مورد نظر خود را در بیاورید شما ابتدا باید فایلی برای طرف بفرستید یا با او به گفت و گو بپردازید بعد از آن شما فرمان netstat -tرا زده و به دنبال آدرس ipیی می کردید که دو ویژگی زیر را داشته باشد 1.وضعیت اتصال آن ESTABLISHED باشد 2.در همان سطر در ستونLocal Address, آدرس ipی شما بهمراه پورت باز شده 80 آمده باشد بعد از اینکه این دو را چک کردید در همان سطر به ستونForeign Adress توجه کنید ipی شخص مورد نظر شما این می باشد امید وارم این براتون مفید بوده باشد .

روش سوم برای پیدا کردن ip ی کامپیوتر: از دوست خود بخواهید که صفحه وبی را ببیند شما باید صفحه وبی رو برای خود داشته باشید مراکز زیادی هستن که این امکان رو به شما می دهند من 2تا از آن ها رو به شما معرفی می کنم تا شما برای گرفتن فضای خالی برای صفحه وبتان از آن ها استفاده کنید www.geocities.com (http://www.geocities.com/) , www.freewebs.com (http://www.freewebs.com/) شما می توانید از این 2سایت فضای مورد نظرتان رو بگیرید حالا کاری که شما باید بکنید اینه که بر روی صفحه وبتان یک شمارشگر نصب کنید که باز هم یک سری از سایت ها هستن که این امکان رو به شما می دهند شما در طی ثبت نام در این سایت ها طوری آن ها رو تنظیم می کنید که ipهایی که با سایت شما در تماس هستند رو به ادرس ایمیل شما بفرستد من معروفترین های آن رو برای شما معرفی می کنم 1.www.webstat.com (http://www.webstat.com/) 2. www.gostats.com (http://www.gostats.com/)حالا وقتی کار تموم شد از دوست خود بخواهید که صفحه وب شما رو ببیند .

روش چهارم برای پیدا کردن ip ی کامپیوتر: دریافت نامه پست الکترونیک از طرف مقابل شما با گرفتن یک ایمیل از طرف مقابل در یاهو می توانید آدرس آی پی او را بدست آورید برای این کار باید در تنظیمات یاهو دست ببرید شما اول به ایمیلتات میروید و در آنجا گزینه mail options می زنید و در صفجه بعد به فسمت Mail Accounts می روید و در آنجا گزینه ادیت رو می زنید و در آنجا گزینه Show all headers on incomingmessages رو که در Headers: هست فعال کنید از این پس هر کس یه شما ایمیلی بزند شما آدرس ای پی او را در بالای صفحه میل می بینید حال شما باید از دوستتان در خواست یک میل کنید.

روش پنجم برای پیدا کردن ip ی کامپیوتر: استفاده از یک برنامه ip sinffer اسنیفر ها برنامه هایی هستند که با نظاره کردن بسته های اطلاعات موجود در یک شبکه اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار می دهد. برای مثال sinfferها می توانند کلمات عبور (password) اشتراک های کاربری (account) اعداد کارنهای اعتباری (credit account) اطلاعات بانک های و غیره را با کشف رمز و فاش کنند.یکی از انواع ساده این برنامه ip sniffer است که آدرس ip را پیدا می کند.همچنین برنامه aim blackout این کار را با قابلیت ها ی بالا برای شما انجام می دهد.
به دوستان عرض کردم این مساعل عادیه حیف که وقت و تخصص کافی برا تشریحشون ندارم
اینم لینک دانلود یه فایلاموزشی حک امیدوارم که مفید باشه.
http://uplod.ir/xvcgef8nsx12/other_information.docx.htm

emer62304
25th November 2012, 12:59 PM
. روش برای پیدا کردن ip ی کامپیوتر

روش اول: دعوت به گپ ای سی کیو شما از دوستتان دعوت میکنید که با شما در ICQ به گپ زدن بپردازد شما در همین لحظه در منوی start به گزینه run رفته و مینویسید command وبعد فرمان netstat -t را اجرا می کنید شما در لحظه ای که این کار را انجام می دهید اگر صفحه ای به غیر از ICQ باز نباشد فقط یک ای پی به شما نشان می دهد که اون ای پی شخص مورد نظر است روش دوم پیدا کردن آدرس ip ی کامپیوتر: ....

روش دوم پیدا کردن آدرس ip ی کامپیوتر: فرستادن یک فایل یا گپ زنی صوتی (voice chat ) از طریق یک پیام رسان (yahoo)است.بر خلاف نرم افزارICQ که تنها با شروع به گپ زنی و اجرای فرمانnetstat -t می توان به آدرس ipی طرف مقابل دست پیدا کرد,در messenger های فعلی که در ایران بیشترین کاربر را دارند مثل (yahoo , msn) شما به راحتی ICQ نمی توانید ipطرف مورد نظر خود را در بیاورید شما ابتدا باید فایلی برای طرف بفرستید یا با او به گفت و گو بپردازید بعد از آن شما فرمان netstat -tرا زده و به دنبال آدرس ipیی می کردید که دو ویژگی زیر را داشته باشد 1.وضعیت اتصال آن ESTABLISHED باشد 2.در همان سطر در ستونLocalAddress, آدرس ipی شما بهمراه پورت باز شده 80 آمده باشد بعد از اینکه این دو را چک کردید در همان سطر به ستونForeign Adress توجه کنید ipی شخص مورد نظر شما این می باشد امید وارم این براتون مفید بوده باشد .

روش سوم برای پیدا کردن ip ی کامپیوتر: از دوست خود بخواهید که صفحه وبی را ببیند شما باید صفحه وبی رو برای خود داشته باشید مراکز زیادی هستن که این امکان رو به شما می دهند من 2تا از آن ها رو به شما معرفی می کنم تا شما برای گرفتن فضای خالی برای صفحه وبتان از آن ها استفاده کنید www.geocities.com (http://www.geocities.com/) , www.freewebs.com (http://www.freewebs.com/) شما می توانید از این 2سایت فضای مورد نظرتان رو بگیرید حالا کاری که شما باید بکنید اینه که بر روی صفحه وبتان یک شمارشگر نصب کنید که باز هم یک سری از سایت ها هستن که این امکان رو به شما می دهند شما در طی ثبت نام در این سایت ها طوری آن ها رو تنظیم می کنید که ipهایی که با سایت شما در تماس هستند رو به ادرس ایمیل شما بفرستد من معروفترین های آن رو برای شما معرفی می کنم 1.www.webstat.com (http://www.webstat.com/) 2. www.gostats.com (http://www.gostats.com/)حالا وقتی کار تموم شد از دوست خود بخواهید که صفحه وب شما رو ببیند .

روش چهارم برای پیدا کردن ip ی کامپیوتر: دریافت نامه پست الکترونیک از طرف مقابل شما با گرفتن یک ایمیل از طرف مقابل در یاهو می توانید آدرس آی پی او را بدست آورید برای این کار باید در تنظیمات یاهو دست ببرید شما اول به ایمیلتات میروید و در آنجا گزینه mail options می زنید و در صفجه بعد به فسمت MailAccounts می روید و در آنجا گزینه ادیت رو می زنید و در آنجا گزینه Showall headers on incomingmessages رو که در Headers: هست فعال کنید از این پس هر کس یه شما ایمیلی بزند شما آدرس ای پی او را در بالای صفحه میل می بینید حال شما باید از دوستتان در خواست یک میل کنید.

روش پنجم برای پیدا کردن ip ی کامپیوتر: استفاده از یک برنامه ip sinffer اسنیفر ها برنامه هایی هستند که با نظاره کردن بسته های اطلاعات موجود در یک شبکه اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار می دهد. برای مثال sinfferها می توانند کلمات عبور (password) اشتراک های کاربری (account) اعداد کارنهای اعتباری (credit account) اطلاعات بانک های و غیره را با کشف رمز و فاش کنند.یکی از انواع ساده این برنامه ip sniffer است که آدرس ip را پیدا می کند.همچنین برنامه aim blackout این کار را با قابلیت ها ی بالا برای شما انجام می دهد.
به دوستان عرض کردم این مساعل عادیه حیف که وقت و تخصص کافی برا تشریحشون ندارم
اینم لینک دانلود یه فایلاموزشی حک امیدوارم که مفید باشه.
http://uplod.ir/xvcgef8nsx12/other_information.docx.htm

آخه عزیز من پیدا کردن آی پی شخصی که میتونی به نحوی باهاش ارتباط داشته باشی چه ربطی به Ip Tracking داره؟!

plarak12
25th November 2012, 02:15 PM
[QUOTE=emer62304;400044]آخه عزیز من پیدا کردن آی پی شخصی که میتونی به نحوی باهاش ارتباط داشته باشی چه ربطی به Ip Tracking داره؟![/Q

ربطی به اون نداره فقط در ادامه این تاپیک گذاشتم تا این تاپیک کاملتر شه
فقط همین شما اگه اطلاعاتی دارید بزارید تا ما و بقیه استفاده کنیم

باتشکر

موازنه
26th November 2012, 01:29 AM
وااااای...
با این حساب آدم جرأت یه جستجوی عادی رو هم نداره....[negaran]
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد