PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعتراض معلمان به یک کتاب ششم ابتدایی

آسد مرتضي
30th October 2012, 04:15 PM
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش از اعتراض معلمان پایه ششم ابتدایی نسبت به حجم کتاب ریاضی این پایه خبر داد و گفت: پس از بررسی بیشتر از سوی کارشناسان بازنگری در حجم کتاب ریاضی ششم ابتدایی برای سال آینده صورت می گیرد.
محی‌الدین بهرام محمدیان با حضور در غرفه خبرگزاری مهر در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها با بیان این مطلب درباره اعتراض معلمان نسبت به محتوای کتاب ریاضی گفت: ریاضی پایه ششم با روشهای جدید آموزشی تدوین شده است و معلمان این پایه باید همزمان با گذراندن دوره های تخصصی، سی دی های آموزشی را نیز برای فراگیری نحوه تدریس تماشا کنند.

وی ادامه داد: البته اعتراضاتی از سوی معلمان روی حجم کتاب ریاضی ششم شده است که در صورت سراسری شدن این اعتراضات تغییراتی در حجم کتابها خواهیم داد.

محمدیان همچنین درباره اعتراض معلمان به محتوای کتاب کار و فناوری، گفت: کار و فناوری درس جدیدی است و معلمان با دانش جدیدی مواجه شده و باید آموزشهای لازم را برای داشتن مهارت کافی در تدریس بکار گیرند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش با اشاره به اعتباربخشی و نظرسنجی کتابهای جدیدالتألیف افزود: هر ساله با تغییر محتوای کتابها نظرسنجی از معلمان و کارشناسان و دانش آموزان صورت می گیرد. امسال هم پژوهشگاه سازمان به فراخور تغییر محتوای کتابهای دوم و کتابهای جدیدالتألیف ششم ابتدایی اعتبارسنجی و نظرسنجی لازم را از معلمان، خانواده ها، دانش آموزان و صاحبنظران تا پایان اسفند ماه امسال انجام می دهد و در صورت ضرورت تغییرات لازم و محتوای کتابها برای سال آینده انجام می شود.

کد خبر:141749

منبع (http://www.rajanews.com/detail.asp?id=141749)

s.e.z
30th October 2012, 05:09 PM
حسنی آیکیوش کم بود نمیتونست بره مکتب مریض بودن خرشا بهونه میکرد[khande]

*معلمای ما و بیشتر اساتید کارشون شد بخور وبخواب و بجای اینکه دروس رو بصورت صحیح آموزش بدهند تا ایران پیشرفت کنه فقط به فکر راحتی هستند ، اگر واقعا به فکر کشور و رزق حلال هستید بروید علمتونا در باب تکنولوژی های جدید آموزشی زیاد کنید نه اینکه به کتابها و سیستم آموزشی نوین ایراد بگیرید

باستان شناس
30th October 2012, 05:40 PM

*معلمای ما و بیشتر اساتید کارشون شد بخور وبخواب و بجای اینکه دروس رو بصورت صحیح آموزش بدهند تا ایران پیشرفت کنه فقط به فکر راحتی هستند ، اگر واقعا به فکر کشور و رزق حلال هستید بروید علمتونا در باب تکنولوژی های جدید آموزشی زیاد کنید نه اینکه به کتابها و سیستم آموزشی نوین ایراد بگیرید

سلام

لطفا گرامی بهتر هست توهین نکنید ...

هر وقت به کسانی توهین کردی مطمن باش اول خودت رو کوچک کردی

چون خودت هم اگر با این اوصافی که می فرمایید چون زیر دست همان معلمانی بخور و خوابی که گفتید تحصیل کردید پس شما هم نیاز به بازنگری در علم خودتون دارید !

نیاز هست شما هم کمی در لحن صحبتاتون و طرز بیان خودتون کمی به مطالعه کنید ...

شما چقدر از کلاس ششم ابتدایی که امسال برای اولین بار اومده خبر دارید ؟

اصلا میدونید چقدر پدر و مادرانی که درگیر این سبک جدید آموزش و پروش شدند چقدر در رنج هستند ؟

حتی امسال انبارهای مدارس شد کلاس ! میدونید چرا ؟ پون اموزش و پرورش فقط و فقط قانون تصویب میکنه و اصلا فکر این نیست که هر قانون جدید نیاز به امکانات جدید داره ...

لطفا پیش داوری نکنید از چیزی که نمیدونید ....

Joseph Goebbels
30th October 2012, 07:01 PM
اگه برای تصویب هر چیز به امکانات پایه اش توجه می کردند ، این گونه افتضاحات به وجود نمی یومد .

مسوولان هی تصویب کن مجلسی و ... توجه خاصی به کمبود امکانات ندارند .

بعد برای خوشی خودشون تصویب می کنند ، حالا این تصویب چی باشه این از وضع فعلیش هست .

باستان شناس
30th October 2012, 07:09 PM
پسر من توی یک مدرسه دولتی درس میخونه امسال چون کلاس ششم هم اضافه شده ...

مسولین مدرسه تمامی انبارهای مدارس رو که شده بود محل اشیای گمشده دانش آموزان بود و بسیار کوچک ...تبدیل به کلاس کردن ......

و به مدیر مدرسه میگم اخه اینطوری نمیشه ....باورتون نمیشه میز معلم تو کلاس جا نمیشه ...

بچه های کلاس میگن ....احساس خفگی میکنیم چون محیط کوچکه و تعداد دانش اموزان بالاست و باورتون نمیشه این بار که رفتم تو کلاس پسرم یکی از بچه ها صندلی فایر کلاس براش اورده بودن چون جا نمیشه تو نیمکت سه نفره !

همه نیکمت های کلاس سه نفره هست ....یعنی جای هیچ تکون خوردنی هم نیست ....و اینکه پسر من دست چپ هست دیگه خودتون تصور کنید ....چه اوضاع هست تو کلاس !

قوانین و پایه های جدید در مقاطع تحصیلی نیاز به امکانات جدید هست ....ولی خب کو !

Joseph Goebbels
30th October 2012, 07:16 PM

مسولین مدرسه تمامی انبارهای مدارس رو که شده بود محل اشیای گمشده دانش آموزان بود و بسیار کوچک ...تبدیل به کلاس کردن ......

و به مدیر مدرسه میگم اخه اینطوری نمیشه ....باورتون نمیشه میز معلم تو کلاس جا نمیشه ...

بچه های کلاس میگن ....احساس خفگی میکنیم چون محیط کوچکه و تعداد دانش اموزان بالاست و باورتون نمیشه این بار که رفتم تو کلاس پسرم یکی از بچه ها صندلی فایر کلاس براش اورده بودن چون جا نمیشه تو نیمکت سه نفره !

همه نیکمت های کلاس سه نفره هست ....یعنی جای هیچ تکون خوردنی هم نیست ....و اینکه پسر من دست چپ هست دیگه خودتون تصور کنید ....چه اوضاع هست تو کلاس !

یعنی چی ؟ این که نشد وضعیت !

اقا هر وقت امکانات مدرسه رو بالا بردی اون موقع تصویب کن تصویب کن راه بنداز .

یعنی چی ؟ ملت توی بهار و زمستان چی کار کنند ؟

توی گرما و سرما چه کار کنند ؟

s.e.z
31st October 2012, 05:07 AM
چون مدرسه پسر شما اینطوری بوده پس کل مدارس ایران این مشکلا دارن پس این قانون که تصویب شده اشتباه بوده ، پس اصلا مسئولا ن بی کفایت هستند پس اصلا این ایران بدرد نمیخوره ، اینکه نشد حرف

مدرسه پسر شما استاندار نیست میذاری پای همه چی ، واقعا که ، یکم پول خرج کن پسرتا یه مدرسه بهتر بذار

تکنولوژی که الا میخواد تو سیستم آموزش پرورش بیاد 30 سال پیش توی ژاپن اومده واین باعث تاسفه ، چرا ما به فکر کیفیت نیستیم و فقط به فکر یه مدرک یه تیکه کاغذ برای استخدم در شرکت و پول بیشتر هستیم

یادت بخیر آلمان نازی، یادت بخیر هیتلر ....

s.e.z
31st October 2012, 05:11 AM
به عنوان یک نخبه از کل سیستم ایران دیگر خسته شدم ما روزی بهترین در علم ، قویترین در قدرت بودیم وحال جز افسوس ....ولی هنوز به یک نفر دیگه امید هست

Joseph Goebbels
31st October 2012, 10:27 AM
چون مدرسه پسر شما اینطوری بوده پس کل مدارس ایران این مشکلا دارن پس این قانون که تصویب شده اشتباه بوده ، پس اصلا مسئولا ن بی کفایت هستند پس اصلا این ایران بدرد نمیخوره ، اینکه نشد حرف

مدرسه پسر شما استاندار نیست میذاری پای همه چی ، واقعا که ، یکم پول خرج کن پسرتا یه مدرسه بهتر بذار

تکنولوژی که الا میخواد تو سیستم آموزش پرورش بیاد 30 سال پیش توی ژاپن اومده واین باعث تاسفه ، چرا ما به فکر کیفیت نیستیم و فقط به فکر یه مدرک یه تیکه کاغذ برای استخدم در شرکت و پول بیشتر هستیم

دوست عزیز ، این مشکل در تمام مدارس ایران هستش نه یکی و نه دوتا .

بیهوده ایراد الکی نگیر . این حرفهای مسوولان همشون غیرکارشناسی است و بی هوده .....

و اما....

هیتلر اگه مخ نظامی داشت هیچ وقت در 50 کیلومتری اسمولنسک به مسکو دستور رفتن به کیف را نمی داد و از همونجا کار روسیه را تمام می کرد . و تمام روسیه فلج میشد . و دیگه لازم نبود که بعدها به خاطر این اشتباه مهلک مجبور باشند در سرمای زیر منفی 30 برند توی استالینگراد و بدون اب و غذا اسلحه بدست بگیریند ، سوخت تانکها یخ بزنه و نتوند راه برند و سربازان المانی به علت نداشتن لباسهای گرما ، مجبورند با همون لباس خودشون زیر سرما از بین بروند . این بود از هیتلری که گفتید .....

جوان ایرانی
31st October 2012, 10:57 AM

سلام خانوم دکتر عزیز خوبید؟
با حرفتون کاملا موافقم که جمعیت مدارس ایتدایی با اومدن کلاس ششم ترکیده
اما با روش جدید تا حدی موافقم من کتاب های کلاس ششم رو دیدم مخصوصا کتاب ریاضی رو شاید معلمان سطح ابتدایی حق داشته باشن اعتراض کنند چون باز هم به صورت ریخته پاشی سر فصل گذاشتن برای این بچه ها ولی اگه علم معلم ابتدایی به سطح بالاتری بره فکر نکنم این مشکلات پیش بیاد من به این دلیل میگم که معلم ها هم مقصرن چون بعضی ها (نمیشه گفت همه) واقعا با عشق درس نمیدن و دانش آموز عزیزی که فردا قراره با یه مسئله ایی به نام کنکور آشنا شه هیچ آمادگی نداره ما خودمون وقتی میرسیدیم دبیرستان تازه میفهمیدیم درس چیه انکار این 8 سال راهنمایی و ابتدایی بازی میکردیم تا الان (چون روش درس خوندن از پایه اشتباه گفتن) فقط واسه خاطر نمره بیست میخوندیم
اما با بی تدبیری مسئولین هم موافقم من نمیدونم مدارسی که قبلا راهنمایی بودن الان چی شده ولی اگه این مدارس رو بین مدارس اول تا ششم و ششم تا دوازدهم(فکر کنم [tafakor]) تقسیم میکردن این وضع پیش نمیومد
واقعا بچه های دوره اول این نظام جدید در حقشون ظلم هست چون خطا ها و اشتباهات تو این دوره امتحان میشه [nadidan]

باستان شناس
31st October 2012, 01:16 PM

دقیقا حق با شماست ....چون شما به علت اینکه در مدارس سطح بالای جامعه درس خوندی ماشا ...نحوه کلامت اینطوری شده درسته ؟ میدونید ادما با رفتن با مدرسه خوب و بد درست و یا نادرست نمیشن ! بلکه این محیط خانواده اون فرد هست که بهش نحوه برخورد اجتماعی و همچنین نحوه برخورد و لحن کلام رو یاد میده ...

مدرسه در مقام دوم هست و اینکه خانواده میگه تو نحوه و لحن کلامت چطوری باشه !

اگر تو خانواده بهت توهین کردن ..فردا خودت میای تو جامعه میخوای اون توهین رو جور دیگه ای به کس دیگه ای بگی ...و خب نحوه کلام که دیگه مشخص هست ...

راستی ی سوال ....چرا شما نرفتی مدرسه خوب که حداقل نحوه و لحن برخورد و کلام درست اجتماعی رو یاد نگرفتید ؟

راستی ی سوال دیگه : چرا بلد نشدید شما که لحن کلام هر کس نشانه شخصیت اوست ....نیاز هست عزیز بزرگوار از طریق لحن کلام و برخوردتون ...شخصیت خود رو رونمایی نفرمایید !

باستان شناس
31st October 2012, 01:22 PM
به عنوان یک نخبه از کل سیستم ایران دیگر خسته شدم ما روزی بهترین در علم ، قویترین در قدرت بودیم وحال جز افسوس ....ولی هنوز به یک نفر دیگه امید هست

نخبه گرامی !!لطفا خسته شدید می تونید برید همون کشورهایی داد از علم و دانش دارند و اینکه شما هم مثل بقیه فرار مغزها رو تکرار کنید

هر چند در پست های قبلی با توجه به نحوه بیان و کلام و طرز برخورد شما نخبه بودن خودتون رو زیر سوال بردید ...نخبه و این طرز و نحوه بیان !! ؟؟

ما هنوزم برترین در علم هستیم و خواهیم بود ....با تکیه بر برترین جوانان ایرانی در این تاپیک با مدرک مستند ارایه شده ....

معرفی نخبگان برتر سایت نخبگان جوان (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?145008-معرفی-نخبگان-برتر-سایت-نخبگان-جوان/page4) هر چند نحوه تبریک در تاپیک مطرح شده هم با توجه به نحوه برخورد شما نامناسب بوده و نشان حسادت شما محسوب خواهد شد #20 (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?145008-معرفی-نخبگان-برتر-سایت-نخبگان-جوان&p=389690&viewfull=1#post389690)

نیاز هست افسوس خودتون رو تنها برای نحوه برخورد خودتون اعمال کنید ....به هر کس امیدی هست پیشنهاد میدم زودتر متوسل بشید تا زودتر نحوه برخورد درست و صحیح اجتماعی رو بهتون یاد بده

یا حق
[golrooz]

s.e.z
31st October 2012, 05:02 PM
رفتار شما دقیقا مثل رفتار اکثر مسئولین کشور میباشد
وقتی در خواست سنگینی ازشان میشود یا وقتی باید یه کار سختی انجام دهند یا در میدان کم می آورند شروع استفاده از اشعار های مختلف و کاغذ بازی و زیر سوال بردن همه چیز حتی بی ربط ترین چیز ها میکنند ، واقعا متاسفم

من دارم برای کشور و پیشرفت آن دلسوزی میکنم واز آنجایی که این منافع شخصی شما را زیر سوال میبرد شما مانند برخی مسئولین همه چیز (نخبه بودن، آموزش پرورش ، قانون اساسی و....) را زیر سوال میبرید

آیا تمام این کارها ی شما برای این است که بگویید من هم آره ؟؟
باشه شما هم آره ، شما بهترین ، شما برترین

من کاری به تفکر محدود شما ندارم من نظر خودم رو درمورد ضعف های کشورم گفتم وبس

درضمن اگه پیشرفت کشورم برام مهم نبود برای ارتقا علم خودم در جهت افزایش بازدهی علمی کشورم تلاش نمیکردم و همان روز اول از میدان شانه خالی میکردم .

مشخص است با یروبچ حزب الله آشنایی کامل ندارید و اگر دارید که این حرفهای شما پس بی معنی است

هایل هیتلر...

right.kimber
31st October 2012, 05:18 PM
وقتی در خواست سنگینی ازشان میشود یا وقتی باید یه کار سختی انجام دهند یا در میدان کم می آورند شروع استفاده از اشعار های مختلف و کاغذ بازی و زیر سوال بردن همه چیز حتی بی ربط ترین چیز ها میکنند ، واقعا متاسفم

من دارم برای کشور و پیشرفت آن دلسوزی میکنم واز آنجایی که این منافع شخصی شما را زیر سوال میبرد شما مانند برخی مسئولین همه چیز (نخبه بودن، آموزش پرورش ، قانون اساسی و....) را زیر سوال میبرید

درضمن اگه پیشرفت کشورم برام مهم نبود برای ارتقا علم خودم در جهت افزایش بازدهی علمی کشورم تلاش نمیکردم و همان روز اول از میدان شانه خالی میکردم .

مشخص است با یروبچ حزب الله آشنایی کامل ندارید و اگر دارید که این حرفهای شما پس بی معنی است

هایل هیتلر...

جای شما بودم بیشتر روی نحوه استفاده از کلمات کار میکردم

باستان شناس
31st October 2012, 09:40 PM

هایل هیتلر...

میدونی دوست عزیز

حداقل این پست شما برای چی بود ....

اگر دقت کنید نحوه استفاده از کلمات شما و همچین نحوه صحبتت ناخوداگاه کمی تغییر یافته همین یعنی حرفا و پست های قبلی من رو شما بی اثر نبوده .[cheshmak]..

شما در پست قبلی گفتید معلمان بخور و بخواب هستند و بس ...

به نظرتون همه از نگاه شما یکی هستند چرا برای خودتون منفی بافی میکنید ! این پیش داوری خودش از اوصل اولیه اخلاق هست ...

بازم خدا رو شکر دوست عزیز ...تفکر شما عزیز بار هست و بیدار ...

مگر امثال ما همگی باید همون سبک بخور و بخواب معلمان رو دنبال میکردیم چی پیش میامد...

شما اگر دلسوز بودید در تاپیک #20 (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?145008-معرفی-نخبگان-برتر-سایت-نخبگان-جوان&p=389690&viewfull=1#post389690) اینطوری موفقیت یک نخبه رو زیر سوال نمیبردی ...

,قتی شما دلسوز هستید وای به حال دشمن .[nadidan]

..گاهی گفته میشه دشمن دانا به از دوست نادان مصداق دلسوزی شما گرامی هست ....

راستش تلاش شما متاسفانه با تحقیر روبرو هست و این ارتقا محسوب نمیشه بلکه کوچک کردن اول خودت بعدا مابقی افراد جامعه هست و بس !

بعد گرامی برای خیلی تشکر برای کمک به افزایش بازدهی کشور و سطح دانش کشور ..

خب کو مدرک مستند دارید خیلی هم خوب ارایه بدید

در تاپیک معرفی نخبگان برتر سایت نخبگان جوان (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?145008-معرفی-نخبگان-برتر-سایت-نخبگان-جوان/page4) می بنید مدارک مستند اختراعات دوستان و تصویر انها هست ...
اینا دلسوز اینده کشور هستند و هیچ ادعایی هم ندارند

ولی شما گرامی علاوه بر توهین به همه اقشار جامعه از معلم بگیر تا تبریک به نخبگان گرامی در سایت سعی کردید با الفاظ نامناسب ادامه دهید... غیر اینه رفتار کردید ؟

میدونید یک توصیه براتون دارم ....

وقتی می بینی این سایت برای سر زدن وقت تلف کردن هست و هیچ بازدهی خوبی براتون نداره من جای شما بودم اصلا قید این سایت رو میزدم

آخه ادم مجبور که نیست بیات تو سایت توهین کنه و همه رو هم زیر سوال ببره ....بهتر میدونم سایت های تفریحی رو انتخاب کنید تا فضای ذهنی بهتری بهتون بده

[golrooz]

یا حق

زنده باید ایران و ایرانی

s.e.z
31st October 2012, 10:58 PM
والا در اون تایپیکی که شما میگید من به ایشون توهین نکردم
عنوان تایپیک :معرفی نخبگان برتر سایت نخبگان جوان
ولی فقط یه نفر معرفی شده بود، در حالی که این سایت نخبگان بیشتری داره (خودما نمیگم) ، حال منظورم این بود که چرا بقیه را نگفتید و فقط رو یک نفر زوم کردید

ایا این حرف توهین کردن به اون شخصه ؟؟؟!!!!!

درضمن من تابع حرف های شما نیستم و دیگه تو این تایپیک وقتمو از بین نمیبرم

ما به فکر پیشرفت کشور و آزاد سازی فلسطینیم اونوقت ایشون به فکر کم نیاوردن جلوی منه [khande] واقعا که.

Joseph Goebbels
31st October 2012, 11:02 PM
ولی فقط یه نفر معرفی شده بود، در حالی که این سایت نخبگان بیشتری داره (خودما نمیگم) ، حال منظورم این بود که چرا بقیه را نگفتید و فقط رو یک نفر زوم کردید

ما به فکر پیشرفت کشور و آزاد سازی فلسطینیم اونوقت ایشون به فکر کم نیاوردن جلوی منه [khande] واقعا که.

این چه جور حرف زدنه .

آسد مرتضي
31st October 2012, 11:04 PM

دوست عزيز خواهش ميكنم ديگه ادامه نديد....ممنون
از بقيه بزرگواران هم ميخوام بحث رو ادامه ندن...ممنون
فكر كنم همه چي معلومه!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد