توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر تصوير تاسف بار از فاصله فقير و غني در تهران/متاسفم واسه هم چیز
M@hdi42
30th October 2012, 02:43 PM
تصوير تاسف بار از فاصله فقير و غني در تهران
http://farhangnews.ir/sites/default/files/imagecache/singlepic/content/images/story/12-10/06/8400-28143.jpg (http://farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/12-10/06/8400-28143.jpg) http://farhangnews.ir/sites/default/files/imagecache/singlepic/content/images/story/12-10/06/8400-28144.jpg (http://farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/12-10/06/8400-28144.jpg) (http://farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/12-10/06/8400-28144.jpg)
منبع:http://farhangnews.ir/content/8400
natanaeal
30th October 2012, 03:02 PM
از این عکس متاثر شدم دختر بچه ای از مدرسه تعطیل شده و ........sh_omomi37
http://farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/12-10/06/8400-28144.jpg
nafise khanom
30th October 2012, 03:21 PM
متاسفم...
ایده تا پدیده
30th October 2012, 03:34 PM
دسن مبین اسلام فقط برای یک رنگی یا برابری تلاش کرده
ولی در ایران فقط اسم اسلام بر شناسنامه ملت حک شده
من به این دختر بچه افتخار میکنم که غیرتی داره که گدایی نمیکنه
افرین فرشته پاک دامن [tashvigh]
.:Neda:.
30th October 2012, 03:42 PM
بچه ها نه ولی به نظر من بزرگتراشون مقصرن...
خانومی که میتونی کار کنی (هرچند با حقوق کم ) واسه چی سر خیابون با بچت گدایی میکنی؟؟؟
آقایی که خونواده تشکیل دادی واسه چی میری معتاد میشی تا بچت پشت چراغ قرمز گل بفروشه؟؟؟
هیچی که به شانس مربوط نیست...
... خیلی از آدمایی که الان موفقن ارث پدری که نداشتن، شب و روز هم درس خوندن هم کار کردن
نه اینکه مث بعضی از شما ها بی سواد مونده باشن و الان از حقوق کارگری راضی نباشن .
هرکس به اندازه ی تلاش خودش نون درمیاره...
البته مورد استثنا زیاد داریم الان
بیچاره دختر بچه یا پسر بچه ای که داره جور پدرمادرش رو میکشه....
رضوس
30th October 2012, 04:25 PM
زندگی صحنهی یکتای هنرمندی ماست
ما باید ببینیم برا اینا چیکار میکنیم
s.e.z
30th October 2012, 04:33 PM
مسلمه که با تاسف خوردن کاری پیش نمیره
باید نخبگان فکر اساسی در این باب بکنند
*کمیته امداد و سیاست های اون میتونه این مشکلو تا حد قابل توجهی برطرف کنه ولی مشکل اینجاست که افرادی که مسئول کمیته امداد هستند وظیفه شناس و متعهد نیستند لذا سیاست های کمیته امداد رو اصلا به درستی اجرا نمیکنند
*به نظرم فعلا بهترین کار در ایران موازی کردن کارهاست ، بدین شکل که به جای اینکه به یک کارمند دولتی رده پایین 900 هزار تومن بدهیم، 3 فقیر استخدام کرده و به آنها 300 بدهیم وبدین شکل حجم زیادی از فقر کاسته میشود (البته باید بیشتر از اینها روی این جور روش ها کار کرد)
*متاسفانه: در ایران تعداد نفراتی که به فکر فقرا هستند نسبت به جمعیت کل ایران مثل سوزن در انبار کاه میمونه و اکثریت به فکر ثروت اندوزی و قدرت هستند نه رضایت خدا.
*انشاء الله آن که همگان در آرزوی اویند خواهد آمد و فقر ریشه کن خواهد شد
ایده تا پدیده
30th October 2012, 05:01 PM
دوستان عزیز این ماشین که در تصویر اول نگاشته شده کا از شماره اربیل عراقه فقط قیمت ش 23 میلیون ه
جوان ایرانی
30th October 2012, 05:06 PM
مسلمه که با تاسف خوردن کاری پیش نمیره
باید نخبگان فکر اساسی در این باب بکنند
*کمیته امداد و سیاست های اون میتونه این مشکلو تا حد قابل توجهی برطرف کنه ولی مشکل اینجاست که افرادی که مسئول کمیته امداد هستند وظیفه شناس و متعهد نیستند لذا سیاست های کمیته امداد رو اصلا به درستی اجرا نمیکنند
*به نظرم فعلا بهترین کار در ایران موازی کردن کارهاست ، بدین شکل که به جای اینکه به یک کارمند دولتی رده پایین 900 هزار تومن بدهیم، 3 فقیر استخدام کرده و به آنها 300 بدهیم وبدین شکل حجم زیادی از فقر کاسته میشود (البته باید بیشتر از اینها روی این جور روش ها کار کرد)
*متاسفانه: در ایران تعداد نفراتی که به فکر فقرا هستند نسبت به جمعیت کل ایران مثل سوزن در انبار کاه میمونه و اکثریت به فکر ثروت اندوزی و قدرت هستند نه رضایت خدا.
*انشاء الله آن که همگان در آرزوی اویند خواهد آمد و فقر ریشه کن خواهد شد
سلام با حرفتون موافقم اما تا جایی
به نظر من اتفاقا کمیته امداد خیلی کارشو خوب انجام میده
نمونه های زیادی از سرپرستی کمیته امداد رو دیدم و اینکه این بچه ها که میبینید مطمئن باشید خودشون (یعنی دستشون نیست ) نمی خوان زیر پوشش کمیته امداد باشن
اصولا از این بچه ها سو استفاده میشه متاسفانه خانوده هایی که یکی از والدین درگیر اعتیاد هستن باعث میشه این بچه ها این طوری کار کنند
s.e.z
30th October 2012, 05:14 PM
سلام با حرفتون موافقم اما تا جایی
به نظر من اتفاقا کمیته امداد خیلی کارشو خوب انجام میده
نمونه های زیادی از سرپرستی کمیته امداد رو دیدم و اینکه این بچه ها که میبینید مطمئن باشید خودشون (یعنی دستشون نیست ) نمی خوان زیر پوشش کمیته امداد باشن
اصولا از این بچه ها سو استفاده میشه متاسفانه خانوده هایی که یکی از والدین درگیر اعتیاد هستن باعث میشه این بچه ها این طوری کار کنند
فکر کنم با سیاست های حکومتی ایران زیاد آشنا نیستید
Sa.n
30th October 2012, 05:23 PM
واقعا چی می شه گفت !
ایده تا پدیده
30th October 2012, 06:41 PM
بچه ها نه ولی به نظر من بزرگتراشون مقصرن...
خانومی که میتونی کار کنی (هرچند با حقوق کم ) واسه چی سر خیابون با بچت گدایی میکنی؟؟؟
آقایی که خونواده تشکیل دادی واسه چی میری معتاد میشی تا بچت پشت چراغ قرمز گل بفروشه؟؟؟
هیچی که به شانس مربوط نیست...
... خیلی از آدمایی که الان موفقن ارث پدری که نداشتن، شب و روز هم درس خوندن هم کار کردن
نه اینکه مث بعضی از شما ها بی سواد مونده باشن و الان از حقوق کارگری راضی نباشن .
هرکس به اندازه ی تلاش خودش نون درمیاره...
البته مورد استثنا زیاد داریم الان
بیچاره دختر بچه یا پسر بچه ای که داره جور پدرمادرش رو میکشه....
با قسمتی حرفات موافقم
ولی شما دوست گرامی از رو احساسات دوره جوانی دستور میگیریی
( دوم دبیرستانی هنوز - من سال 82 به سن شما بودم )
Joseph Goebbels
30th October 2012, 07:11 PM
با قسمتی حرفات موافقم
ولی شما دوست گرامی از رو احساسات دوره جوانی دستور میگیریی
( دوم دبیرستانی هنوز - من سال 82 به سن شما بودم )
مگه توی دنیا عدالت هست که بخوایم از عدالت اینجا صحبت کنیم ؟
دولت خیلی تکنولوژیش بالا باشه پیرامون همون تکنولوژی کابینه خط قرمز و پاک و عدالت پرور و .... هست .
کسی به ما توجه نمی کنه جز خودمون .
محمد ایرانی
30th October 2012, 07:15 PM
darbareye gheirate 2khtar bache nemishe nazar dad, chon tefle masum ro majburesh kardan ke in kar ro bekone.komiteye emdad ham karesh ro 2rost anjam nemide, chon budje nadare.amma bayad khedmate un duste azizi ke gofte budan 900 ro be 3 nafar bedan arz konam ke , kasi ke 900 migire khodesh zire khate faghre.pishnahade shoma aslan dorost nist.be nazaram bayad be in fekr bud ke daramadhaye mamlekat chetory milyard milyard napadid mishe
elinaaa
30th October 2012, 07:22 PM
تصوير تاسف بار از فاصله فقير و غني در تهران
http://farhangnews.ir/sites/default/files/imagecache/singlepic/content/images/story/12-10/06/8400-28143.jpg (http://farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/12-10/06/8400-28143.jpg) http://farhangnews.ir/sites/default/files/imagecache/singlepic/content/images/story/12-10/06/8400-28144.jpg (http://farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/12-10/06/8400-28144.jpg) (http://farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/12-10/06/8400-28144.jpg)
منبع:http://farhangnews.ir/content/8400
چه فرقی با من داری؟
تو که ثروتمندی و من فقیر!!!
تو همیشه پر از دلهره ای
که مبادا آرامش امروزت را از دست بدهی
و من نیز آسوده ام از اینکه
فردا هم آرامش نخواهم داشت!!!
آسد مرتضي
30th October 2012, 07:29 PM
و من نیز آسوده ام از اینکه
فردا هم آرامش نخواهم داشت!!!
تقريبا اين تيكه از حرفتون رو اصلا قبول ندارم!!البته با عرض شرمندگي[negaran]
فرداي هركسي تو دستاي خودشه...ميتونه يه پروتمند گند بزنه به زندگي خودش و يه فقير برا خودش بهشت بسازه!!!
يه مثال واقعيش رو ميگم كه نگيد اينا همش حرفه...بريد دوران كودكي شهيد رجائي رو بخونيد بعد دوباره به اين جمله نگاه كنيد....كسي باورش ميشه يه دستفروش بشه رئيس جمهور ايران؟؟اگه بخونيد ميبينيد ميشه!!!
ولي قبول دارم سخت تر هست!!!
Dorna dordone
30th October 2012, 07:29 PM
تاسف باره...نه تنها تو تهران بلکه تمام ایران این وضعیتیه ... وما فقط دلامون غمگین میشه و ... میدونم که سودی درش نیست ... ای کاش [narahat]
AaZaAdeh
30th October 2012, 07:41 PM
دیگه عادت کردیم به این که به مشکلات فقط نگاه کنیم و یا در موردشون حرف بزنیم ولی نمیدونم کی وقت اون میرسه که یکی پیدا بشه و جوابگو باشه... ...
saamaaneh
30th October 2012, 07:46 PM
فاصله ای که بین فقیر و غنی هست فقط مال ایران نیس کل دنیا اینجوریه، چرا فقط بده ایران رو میگید، همه ی پولدارام که اینجوری نیستن، خیلی هاشونم کمک میکنند، دست مستمندی رو میگیرن، چرا به همه چی اینقد سیاه نگاه می کنید؟ نمیگم فقیر نداریم، کارتن خواب نداریم، بچه های بی سرپرست نداریم، همه ی اینها حقایق تلخی هس که وجود داره، ولی اگه هر کس به نوبه خودش کمک کنه خیلی بحث فرق میکنه.
یه زمان پدرم بهم میگفت به بچه هایی که برای پول ازت گدایی می کنند پول نده، پرسیدم چرا؟ گفت چون اولاً این پول تو جیب خودشون نمیره هم اینکه عادت میکنند به گدایی، اینو گفتم که بگم لازم نیس کمک فقط نقدی باشه، میتونه یه کتاب باشه، میتونه یه عروسک باشه برا یه دختر کوچولو و هزار تا چیزه دیگه.
elinaaa
30th October 2012, 09:11 PM
تقريبا اين تيكه از حرفتون رو اصلا قبول ندارم!!البته با عرض شرمندگي[negaran]
فرداي هركسي تو دستاي خودشه...ميتونه يه پروتمند گند بزنه به زندگي خودش و يه فقير برا خودش بهشت بسازه!!!
يه مثال واقعيش رو ميگم كه نگيد اينا همش حرفه...بريد دوران كودكي شهيد رجائي رو بخونيد بعد دوباره به اين جمله نگاه كنيد....كسي باورش ميشه يه دستفروش بشه رئيس جمهور ايران؟؟اگه بخونيد ميبينيد ميشه!!!
ولي قبول دارم سخت تر هست!!!
من حرفتونو قبول دارم با تمام احترام!
آره فردای هرکسی دست خودشه...اما عده ای همیشه هستن که عدالتو بهم میزنن و آینده و فرصتهای بقیه رو از بین میبرن...مگه چند نفر میتونن شهید رجائی بشن؟!نمیگم نمیشه،میشه!ولی چند نفر؟! امید به آینده ای روشن همیشه وجود داره کسی هم نمیتونه اینو از آدم بگیره ولی قبول کنید که یه عده خیلی چیزارو به راحتی و با زیر پا گذاشتن حقوق بقیه بدست آوردن و حالا اونی که میخواد از صفر شروع کنه حالا حالاها باید سختی بکشه البته اگه تو این دور و زمونه بشه از صفر شروع کرد و شد شهید رجایی!
م.محسن
30th October 2012, 09:16 PM
. . .
312
31st October 2012, 12:48 AM
سمپادیها بعنوان یک بخش تثبیت شده نخبگان(باوجودسن کمترازمیانگین کاربرانnj )هرچندبطورمحدودولی بصورتی مداوم وفعال به یک موسسه ngo (که به ارتقای تحصیل دانش آموزان فقیرکشورمون رسیدگی میکنه=بنیادکودکchildf.com )پول میدهند.
اگر نخبگان این تالار هم میتونند برای ریا هم که شده کمکهای خودشون به اینجور فقرا رو توی فروم نمایش بدهند تا شاید دیگران هم به انجام کارهای گروهی خیر تشویق بشوند.
دوصدگفته چو نیم کردار...
دلیل ویرایش:میشه بجای تاسف, به سمت شادی ناشی از اصلاح رفت[movafaghiyat]
mozhgan.z.1368
31st October 2012, 09:41 AM
فقط بگم متاسفم
ایده تا پدیده
31st October 2012, 09:56 AM
زندگی پر از پیچ تنده شاید روزی برگ زندگی بچرخه به سمت من و تو از این پایین ویا برعکس صعود و نزول کنیم
پس لطفا ساده نباشید به فکر زندگیتون باشید از قدیم گفتن برو دنبال کاری و پیشه ی که مردم پیان پیشت برای انجام نیاز هاشون
s1364
31st October 2012, 04:33 PM
[nadidan]
Amaterasu
1st November 2012, 01:23 AM
من حرفتونو قبول دارم با تمام احترام!
آره فردای هرکسی دست خودشه...اما عده ای همیشه هستن که عدالتو بهم میزنن و آینده و فرصتهای بقیه رو از بین میبرن...مگه چند نفر میتونن شهید رجائی بشن؟!نمیگم نمیشه،میشه!ولی چند نفر؟! امید به آینده ای روشن همیشه وجود داره کسی هم نمیتونه اینو از آدم بگیره ولی قبول کنید که یه عده خیلی چیزارو به راحتی و با زیر پا گذاشتن حقوق بقیه بدست آوردن و حالا اونی که میخواد از صفر شروع کنه حالا حالاها باید سختی بکشه البته اگه تو این دور و زمونه بشه از صفر شروع کرد و شد شهید رجایی!
سلام
من دوست دارم عدالت و صداقت رو رعایت کنم حتی اگر باعث عذاب خودم باشه، چون اعتقاد دارن کسایی که خودشون رو خوب نگه میدارن و به بقیه خوبی میکنن خیلی بهتر از کسایی زندگی میکنن که در انتظار اینن که بقیه در حق اونها ظلم نکنن. به بقیه هم پیشنهاد میکنم که حداقل برای یه مدت کوتاه هم که شده این کار رو انجام بدن و به بقیه هم کاری نداشته باشن. ببینن که چقدر براشون تاثیر داره!!
hadi21
1st November 2012, 04:09 AM
متاسفم برا این دولت که اینقدر فاصله ایجاد کرده
ولی چاره اینه که ما خودمون روزنه ها رو پیدا کنیم
که اگه فردا رفتیم اون بالا جای آقای x نشستیم مثل اون تصمیم نگیریم که با یک تصمیم اشتباه خیلیها فقیر می شن و عده ای پروتمند
اسلام دک دین همه جانبه است اگه واقعا دین اسلام اصولی تو کشور پیاده سازی بشه هیچ فقیر و گرسنه ای تو کشور نداریم و همه از این وضیعت راضی اندمن نمی دونم چرا این مدیران ما درست انتخاب نمی شن هر چی آدم حریص و کلاه بردار هست که به صغیر و کبیر رحم نمی کنه برا ریاست یه مجموعه حساس انتخاب میشه. چرا این قدر می شینن تا کار به جای باریک بکشه اون وقت معرفی شون میکنن په فایدع داره.چرا این آدمها اینقدر حریصن که میلیاردی حق این ملت رو میخورن و کسی نیست جلوشونو بگیره آیا واقعا اون اسلا محمدی همون چیزی هست که الان ما تو ایران داریم. کی میشه این شهار اسلام که میگه عدالت مساوات تو ایران اجرا شه تا این مردم بیچاره یه نفس راحت بکشن
از خدا میخوام اگه در فاصله نه چندان دور بر یکی از این کرسیها نشستم دچار وسوسه های شیطانی نشم واز حقوق اامثال این دختر کوچولو دفاع کنم و این کار رو خواهم کرد به هر قیمتی که شده باشه و هیپ ترسی هم نچاهم داشت.
به امید روزی که همه همینجوری فکر کنن و تو کشورمون فرهنگسازی بشه.
sallarmelli
1st November 2012, 07:21 AM
نقل به مضمون می کنم
حضرت علی علیه السلام می فرماید:
دیوار هیچ ثروتمندی در شهر بالا نمی ره مگر اینکه دیوار ضعیفی فرو بریزه
میلاد صفری
1st November 2012, 07:27 PM
متاسفانه تو وطن ما اگر یکم از حرص و طمع کم میشد این صحنه های تاسف بار رو شاهد نبودیم
sahar72
4th November 2012, 12:16 AM
[negaran][negaran][negaran]
نازخاتون
4th November 2012, 01:25 AM
هر روز شاهد این صحنه ها تو اتوبوس ها ..مترو و ... هستیم .... خیلی متاسف می شم وقتی این صحنه ها رو می بینم ...
یک روز با یکی از پسربچه هایی که تو مترو فال حافظ می فروخت و حدودا 8 ساله بنظر می رسید صحبت کردم ...و مشخص بود که بچه فوق العاده باهوشیه ..اما فقر بر او چربیده بود و باعث شده بود برای تامین مخارج خانواده رو به این کار بیاره ... متاسفم ....
نابغه
5th November 2012, 01:46 AM
گاهی نگاهم از خدا دور می شود و به نگاههای حسرت آلود مردم به داشته های دنیاییم گره می خورد
گویی اگر مرا نبینند ...
سونیتا
6th November 2012, 02:58 PM
خدایا میدانم که می بینی و می دانم که میشنوی بی صبرانه منتظر پاسخت هستم.
زهرا صبری
5th December 2012, 11:50 PM
[khejalat]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.