PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر قهوه و سودا خطر بروز نقرس را تشديد مي‌كنند



poune
28th October 2012, 08:04 PM
افزايش نرخ ابتلا به نقرس در آمريكا
قهوه و سودا خطر بروز نقرس را تشديد مي‌كنند


آمار جديد نشان مي‌دهد: شمار مبتلايان به بيماري دردناك «نقرس» در آمريكا رو به افزايش است.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» ايسنا، تعداد آمريكايي‌هايي كه به اين بيماري دردناك و ناتوان كننده آرتريتي مبتلا شده‌اند، طي چند دهه گذشته افزايش يافته است.

اين آمار كه تا سال 2008 تهيه شده حاكيست: در دهه اخير هشت ميليون و 300 هزار آمريكايي مورد حملات نقرس قرار گرفته‌اند كه اين رقم معادل 3.9 درصد جمعيت كل بزرگسالان آمريكايي است.

به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، اين در حالي است كه در دهه‌هاي 1980 و 1990 نرخ ابتلا به اين بيماري 7/2 درصد بوده است.

طبق مطالعات ارائه شده در نشست سالانه كالج روماتولوژي آمريكا كه هفته جاري در آتلانتا برگزار شد، نوشيدني‌هاي مورد علاقه آمريكايي‌ها مثل قهوه و نوشيدني‌هاي شيرين مثل سودا در افزايش خطر نقرس نقش دارند.

به گزارش ايسنا، نقرس شكل فوق‌العاده دردناك بيماري آرتريت است كه در اثر تشكيل اسيداوريك بروز مي‌كند. در اين بيماري، بلورهاي اسيداوريك به غضروف مفاصل، تاندون‌ها و ساير بافت‌هاي اطراف به ويژه‌ در پاها نفوذ مي‌كند كه حاصل آن بروز واكنش التهابي است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد