PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث شما از تالار اخبار چه انتظاري داريد؟(حتما شركت كنيد)

آسد مرتضي
28th October 2012, 12:13 AM
سلام به همه دوستان عزيز[golrooz][golrooz]
با اجازه از آقا سهند مسئول بخش ساير موضاعات سايت خواستم يه نظر سنجي بذارم ببينم چقدر از تالار اخبار راضي هستيد؟
به نظر شما چه كمبود هايي داره؟كدوم قسمت هاش خوبه؟كدوم قسمت هاش نياز به تقويت داره؟
اصلا به نظر شما يه تالار خبري بايد چه بخش ها و زير شاخه هايي داشته باشه؟؟
از بخش بندي هاي اخير راضي هستيد؟كامل هست؟اگه نه نقص هاش كجاست؟
اگه طرح و نظر خاصي در مورد تالار خبري داريد حتما تو اين تاپيك مطرح كنيد تا بتونيم به بهتر شدن اين تالار كمك كنيم
ممنون از اين كه نظر ميديد[golrooz][golrooz]

saamaaneh
28th October 2012, 02:45 PM
سلام آقا سید از تاپیک تون ممنون، و از فعالیت هایی که در تالار خبر دارید خسته نباشید و خدا قوت، من که راضی ام، تقسیم بندیهاتون خوبه، فقط اینکه مثلاً تو تالار هنر دوباره یه بخشی به اسم اخبار هنری داریم، یا اخبار روانشناسی، خوب به نظرم اگه همه یه جا جمع بشه و بچه ها خبر در هر موردی که میخوان به بخش خبر بیان خیلی بهتره.
بخش خبر علمی داریم ولی بهتره یه بخش هم به اسم خبر پزشکی داشته باشیم.
اخبار ورزش فقط برا فوتبال یه جای جدا داره، اگه بشه یه دسته بندی کلی کرد مثل بازی هایی که با توپ انجام میشه، ورزش های آبی و ... بهتره.
فعلاً همین ها به نظرم اومد، اگر بازم چیزی یادم اومد حتماً میگم. بازم ممنون.

ماری مریم
28th October 2012, 03:44 PM
سلام ممنون از دعوت
به نظر من چون بیشتر مراجعین سایت دانشجو میباشن بهتره بخش جدیدی به نام اخبار دانشگاه ایجاد بشه
تا کاربرا از اخرین اخبار مربوط به دانشگاه اطلاع یابند[golrooz]

312
28th October 2012, 04:15 PM
متاسفانه فعالیت این قسمت بعنوان یک منبع خبری درحد صفره.این قسمت بعنوان یک خبر گذاری که قدرت ارائه اخبار ابتدایی رو داشته باشه نیست.متعاقبا وبه احتمال خیلی زیاد اخبار این قسمت قبلا در جاهای دیگه به عطش کاربران خاص خودش جواب داده وفقط در این بخش بعنوان یک انعکاس ثانویه وفقط برای خالی نبودن عریضه کاربرد داره.
با توجه به این شرایط ,نحوه کالکشن وتنظیم وارائه همین اخباردست دوم هم قابلیت ارتقای شدید رو داره.اگه از خبرسیاسی فاکتور بگیریم(به دیده اغماض البته)در بقیه بخشها هم توجه به اخباری که درارتباط بیشتری با کاربران این تالار باشه اهمیت بالایی داره.هر تالار یا مجموعه ای درنهایت یک سیاست مشخص درباره ابرازوجوددربین بقیه تالارهاو سایتها در زمینه انعکاس اخبار داره.بالاخره معلوم شدن اینکه سیاست رسمی این تالار در زمینه انعکاس مطالب خبری شبیه به کدوم بخش جامعه(مشخصاازلحاظ سیاسی)هست خیلی مهمه.
اگه قراره اخباری در تالار به اطلاع بقیه کاربران برسه که باعث تقویت روحیه این افرادبشه نباید اخبار مخالف این جریان درتالار بعنوان اخبار موردتاییدتالاروجودداشته باشند.درصورتی که بعضی(یا خیلی)از اخبارو مطالب موئد این هدف نیست وبیشتر باعث ناامیدی نخبگان از شرایط فعلی میشوند
.....
تا÷یک مفیدیه.به امید حسن نتیجه[cheshmak]

آسد مرتضي
28th October 2012, 06:45 PM
سلام آقا سید از تاپیک تون ممنون، و از فعالیت هایی که در تالار خبر دارید خسته نباشید و خدا قوت، من که راضی ام، تقسیم بندیهاتون خوبه، فقط اینکه مثلاً تو تالار هنر دوباره یه بخشی به اسم اخبار هنری داریم، یا اخبار روانشناسی، خوب به نظرم اگه همه یه جا جمع بشه و بچه ها خبر در هر موردی که میخوان به بخش خبر بیان خیلی بهتره.
بخش خبر علمی داریم ولی بهتره یه بخش هم به اسم خبر پزشکی داشته باشیم.
اخبار ورزش فقط برا فوتبال یه جای جدا داره، اگه بشه یه دسته بندی کلی کرد مثل بازی هایی که با توپ انجام میشه، ورزش های آبی و ... بهتره.
فعلاً همین ها به نظرم اومد، اگر بازم چیزی یادم اومد حتماً میگم. بازم ممنون.

ممنون از نظاراتتون...خيلي مفيد بود
تشكر[golrooz]

BaAaroOoN
28th October 2012, 10:52 PM
به نظر من تالار اخبار خیلی تو این مدت فعالیتش خوب بوده......ولی من با نظر ماری مریم عزیز موافقم.....جای بخش اخبار دانشگاه خالیه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد