توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث ازدواج
میلاد صفری
25th October 2012, 10:17 PM
سلام عزیزان ازدواج درست رو میشه تعریف کنید
✿elnaz✿
26th October 2012, 12:59 AM
سلام دوستم
آخه اینجور سوالا رو نمیشه همینجوری گفت که
(ooomiiid)
26th October 2012, 06:26 PM
خیلی تو فکری ها.........
باید به یچه ها بگم کم کم آستینا رو برات بالا بزنن......[cheshmak]
میلاد صفری
26th October 2012, 10:23 PM
خیلی ممنون ساری ناز خانم لطف دارین شما ممنونم سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن به نظر من ازدواجی درسته که با مشورت صورت بگیره به عبارتی ازدواج عاقلانه باشه نه عاشقانه
saamaaneh
26th October 2012, 10:33 PM
ازدواجی درسته که تو بعد از 30 سال زندگی هنوز همون حسه روز اولو نسبت به طرف مقابلت داشته باشی.
اینکه کنارش احساس آرامش کنی
اینکه حرف همو بفهمید، اینکه از همه جا بریدی یکی باشه که حرفتو بفهمه.
ایده آلی نیس، دیدم که میگم.
(ooomiiid)
27th October 2012, 12:51 AM
دوست عزیزفکر نمیکنی یذره تناقص داره حرفات؟[nishkhand]
تاباشه ازین دردسرا[cheshmak]
چرا عاشقانه نباشه؟عاشقی مردونگی شجاعت ایستادگی وفاداری و.......میخواد هر کسی نمیتونه عاشق باشه
این عشق که به زندگی معنا میده
ما سرشتمون از احساسه البته زندگی رو باید عاقلانه و عاشقانه پیش برد وهر کدوم به تنهایی زندگی رو با مشکل روبرو میکنه
میلاد صفری
27th October 2012, 02:19 PM
دوست عزیز شما بد منظور من رو گرفتید اینجا منظورم از عاشقانه این که شما وقت ازدواج فقط علاقه رو در نظر بگیری و باقی ملاک ها مثل اینکه خونوادتون به هم بوخوره نوع فرهنگاتون بوخوره و... رو در نظر نمیگیرن دو طرف فقط علاقه ی خالی رو در نظر میگیرن قبوله
- - - به روز رسانی شده - - -
دوست عزیز شما بد منظور من رو گرفتید اینجا منظورم از عاشقانه این که شما وقت ازدواج فقط علاقه رو در نظر بگیری و باقی ملاک ها مثل اینکه خونوادتون به هم بوخوره نوع فرهنگاتون بوخوره و... رو در نظر نمیگیرن دو طرف فقط علاقه ی خالی رو در نظر میگیرن قبوله
(ooomiiid)
27th October 2012, 02:51 PM
ببینید ما برای بدست آودرن هر چیزی یا هر شیئ نیاز به گذروندن یسری مقدمات وشرایط داریم
این اصل واساس هر کاریه ok؟
اینا مقدمات کاره که شما گفتید ومورد قبوله [labkhand]
اما حرف شما غیر از این بود مگه نه[tafakor]
مهدی 313
27th October 2012, 03:31 PM
ازدواج بايد شما رو به ارامش برسونه . جسمي و روحي .تو خود حديث مفصل بخوان ...
میلاد صفری
27th October 2012, 09:27 PM
کاکو شما بد برداشت کردی جیگر منظور من اونی که نوشتم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.