PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر دست نوشته قاتل روح الله داداشی پیش از مرگ + عكس

m.g.s.t.r
24th October 2012, 11:53 PM
این تصویری از دست نوشته قاتل روح الله داداشی پیش از اجرای حکم اوست که در آن از کرده خود ابراز پشیمانی می کند.

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1391/8/2/203845_493.jpg

علیرضا ملا سلطانی قاتل روح الله داداشی پیش از مرگ برای خبرنگارانی که جهت مصاحبه با او به زندان رفته بودند ابراز ندامت کرد و با خط خود نوشت: «از همه مردم، ورزشکاران و دوستان مرحوم روح الله داداشی عذرخواهی می کنم.»

منبع:تابناك

maha rezaei
25th October 2012, 12:32 AM
این تصویری از دست نوشته قاتل روح الله داداشی پیش از اجرای حکم اوست که در آن از کرده خود ابراز پشیمانی می کند.

http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1391/8/2/203845_493.jpg

علیرضا ملا سلطانی قاتل روح الله داداشی پیش از مرگ برای خبرنگارانی که جهت مصاحبه با او به زندان رفته بودند ابراز ندامت کرد و با خط خود نوشت: «از همه مردم، ورزشکاران و دوستان مرحوم روح الله داداشی عذرخواهی می کنم.»

منبع:تابناك
ببخشید یه سوال :اون تاریخی که بالای برگه هست چیه[tafakor]72/10/4 .......

A S L A N
25th October 2012, 12:41 AM

هر چند این نامه مشکوک است ولی تاریخ در پایین نوشته شده و مربوط به 90.5.1 می شود.احتمالا اعداد بالا مربوط به کد طبقه بندی باشد

M@hdi42
25th October 2012, 12:51 AM
قاتله سال 72 به دنیا اومده واون تاریخ تولدشه.

m.g.s.t.r
25th October 2012, 11:04 AM

احتمال زياد تاريخ تولدشه!!
انقدر تو بازجوييها تاريخ تولدش را بالا نوشته عادت كرده

مه دوست
25th October 2012, 01:13 PM
یه بار تو یه جایی خوندم که این پسره داشته تعریف میکرده :که وقتی هیکل آقای داداشی رو دیدم ،ازشون ترسیدم...و همین باعث شد که این اتفاق بیافته....
این درصورتیه که آقای داداشی قهرمان پرورش اندام هم بوده....

یعنی چیزی که باعث افتخار آقای داداشی شده دقیقا همون چیز، باعث مرگشون هم شده................

(من اصلا قصد توهین ندارم ...یه وقت سوءتفاهم نشه...آقای داداشی شخص قابل احترامی بودن..)

Rez@ee
25th October 2012, 01:20 PM
به نظر منم اون تاریخ تولدشه.ینی 18 سالش بوده!
کی قصاصش کردن؟
نباید 18 سال تموم بشه بعد قصاص کنن؟

m.g.s.t.r
25th October 2012, 01:39 PM
یعنی چیزی که باعث افتخار آقای داداشی شده دقیقا همون چیز، باعث مرگشون هم شده

خب خيلي ها به بهانه چيزي كه بهش افتخار ميكنن به دردسر ميفتن يا كشته ميشن
اون پسرقاتله هم يه روزي به داشتن چاقو افتخار ميكرده كه همون باعث بدبختي در دو دنيا شد براش
البته مرحوم داداشي تو 1 مصاحبه ميگفت كه اگر تو پياده رو يكي اتفتقي بهم تنه بزنه من زودتر عذرخواهي ميكنم تا سوء تفاهم نشه

m.g.s.t.r
25th October 2012, 01:41 PM
به نظر منم اون تاریخ تولدشه.ینی 18 سالش بوده!
کی قصاصش کردن؟
نباید 18 سال تموم بشه بعد قصاص کنن؟

بنابر قانون ايران و اسلام سن تكليف پسر 15 سال هست ودر اين سن بايد مسءوليت كرده هاش را بعهده بگيره
البته اجراي اعدام بعد 18 سالگي انجام ميشه

مه دوست
25th October 2012, 04:43 PM
خب خيلي ها به بهانه چيزي كه بهش افتخار ميكنن به دردسر ميفتن يا كشته ميشن
اون پسرقاتله هم يه روزي به داشتن چاقو افتخار ميكرده كه همون باعث بدبختي در دو دنيا شد براش
البته مرحوم داداشي تو 1 مصاحبه ميگفت كه اگر تو پياده رو يكي اتفتقي بهم تنه بزنه من زودتر عذرخواهي ميكنم تا سوء تفاهم نشه
بله شما درست میفرماین....[shaad]
من تاحالا به این نکته توجه نکرده بودم ،بخاطر همین برام جالب بود...
بخاطر همین هم هست که باید به چیزای که واقعا ارزش دارن.... افتخار کنیم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد