PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر این هم صحبتهای فرگوسن بعد از قرعه کشی

FIREBOY
21st March 2009, 12:19 PM
فرگوسن پس از قرعه کشی از قرعه ابراز خوشنودی کرد و شانس منچستر را برای رسیدن به فینال وتکرار قهرمانی بسیار زیاد میداند.
فرگوسن در این باره به سایت اختصاصی منچستر میگوید:این قرعه خوبی برای ماست .شما گاهی اوقات تعجب میکنید که اولین بازی را باید داخل خانه انجام دهید خوبه یا بد؟ اما من معتقدم در فوتبال حرفه ای چیزی به نام بهتر وجود ندارد.تنها چیزیکه شما باید امیدوار باشید این است که در خانه گلی دریافت نکنید.این مساله مهترین چیز در بازی خانگی است.
اما درباره ی تیم پورتو امپراطور گفت: ما قبل از این با پورتو بازی کرده بودیم و برای همه باشگاههای پرتغالی احترام قائل هستیم ، ما بازیکنان زیادی در منچستر داشتیم ابتدا کارلوس کراش و الان هم رونالدو و نانی رو در اختیار داریم پس ما با فوتبال پرتغال اشنایی داریم
در پایان هم گفت:
در هر صورت از قرعه راضی هستم و از حالا نگاه ویژه ای به ادامه راه و قهرمانی دارم.
Posted via Mobile Device

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد