PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک !ترانزیستو ولتاژ و جریان بالا ؟!؟ ؟

s.e.z
22nd October 2012, 04:25 AM
سلام دوستان
من میخوام یه منبع ولتاژ 30000 ولت (30KV) با آمپر 5 آمپر به یک کلید بفرستم و سپس به یک المان بفرستم ، میخواهم به جای کلید از ترانزیستور استفاده کنم ، به نظر شما چه ترانزیستوری برای اینکار خوب هست ؟

بگزارین یک جور دیگر سوالمو مطرح کنم
آیا ترانزیستوری که ولتاژ و جریان Ic =30000 volt,5A رو تحمل کنه (برای سوئیچ زنی ) هست ؟

بالا ترین ترانزیستور از لحاظ تحمل ولتاژ و جریان چی هست ؟

بسیار ممنون[golrooz]

hadi elec
22nd October 2012, 09:48 AM
سلام دوستان
من میخوام یه منبع ولتاژ 30000 ولت (30KV) با آمپر 5 آمپر به یک کلید بفرستم و سپس به یک المان بفرستم ، میخواهم به جای کلید از ترانزیستور استفاده کنم ، به نظر شما چه ترانزیستوری برای اینکار خوب هست ؟

بگزارین یک جور دیگر سوالمو مطرح کنم
آیا ترانزیستوری که ولتاژ و جریان Ic =30000 volt,5A رو تحمل کنه (برای سوئیچ زنی ) هست ؟

بالا ترین ترانزیستور از لحاظ تحمل ولتاژ و جریان چی هست ؟

بسیار ممنون[golrooz]

سلام
اینی که شما میگی میشه 60 کیلو وات که ترانزیستوری نمیشه کاری کرد باید بری سمت رله کنتاکتور و اینا
فکر نکنم ترانزیستور برای ولتاژ بالاتر از 600 700 ولت داشته باشیم
اگرم باشه قیمتی خیلی گرون میشه

shahryar52
21st November 2012, 04:33 AM
سلام
اینی که شما میگی میشه 60 کیلو وات که ترانزیستوری نمیشه کاری کرد باید بری سمت رله کنتاکتور و اینا
فکر نکنم ترانزیستور برای ولتاژ بالاتر از 600 700 ولت داشته باشیم
اگرم باشه قیمتی خیلی گرون میشه

با سلام
ببخشين فضولي ميكنم كنجكاو شدم اومدم تو ببينم چه خبر مبره اينجا

درست خوندم 30 هزار ولت عزيز من هاي ولتاژ تلويزيون هم اينقده برق نداشت مي خواي با اين ولتاژ چيكار كني مگه.... يه وقت جنگ جهاني سوم رو راه نندازي قربون شكلت برم...

داش هادي درست مي فرمايند...گرچه نميدونم ايبن ولتاژ رو چطور ساختي يا مي خواي بسازي و مي خواي باهاش چيكار كني...
رله تنها چيزيه كه ميتوني ازش استفاده كني ولي باز قربونت برم 30 هزار ولت اصلا بدون اتصال كنتاكتهاي رله هم جريان برقرار ميشه
اصلا ميدوني چي گفتي راستي....30 هزار ولت رو چطور مي خواي عايق بندي كني ميدوني از چه فاصله اي بين سيمها جرقه پديد مياد هاي ولتاژ تلويزيون ديدي كه از ده سانتي متري فازمتر رو روشن ميكنه اون حدود 20 كيبو ولته تو مي خواي ده هزار ولت از اون بالاتر بري

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد