PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر پیدا شدن انگشت دست انسان در بسته همبرگردر قم !

باستان شناس
20th October 2012, 11:46 PM
گزارش تصویری/ پیدا شدن انگشت دست انسان در بسته همبرگر

قم - خبرگزاری مهر: یکی از شهروندان قمی در هنگام برش دادن همبرگر با بند انگشت انسان در آن مواجه شده است.

کارخانه تولیدکننده همبرگر که انگشت انسان در محصول آن بود پلمب شد (http://www.njavan.com/forum/NewsDetail.aspx?NewsID=1723984)

http://www.njavan.com/forum/image/RelatedArrow.gif گزارش تصویری/ پیدا شدن انگشت دست انسان در بسته همبرگر (http://www.njavan.com/forum/NewsDetail.aspx?NewsID=1723802)

برای دیدن تصاویر اصلی و بند انگشت وارد لینک و ادرس زیر بشید با لینک مستقیم خبرگزاری مهر !

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1723802

kamanabroo
21st October 2012, 12:02 AM
خوب الان اون بند انگشت توی همبرگر بود ..پس باید دنبال یه آدم گشت که یه بند انگشت نداره (البته توی کارخونه یا همون حوالی!)

یا همبرگر گوشت آدم بود که بند انگشتش خوب چرخ نشده بود!!!!

فک کنم با این اوصاف دیگه همبرگر نخورم...

نازخاتون
21st October 2012, 12:06 AM
یعنی چه واقعا؟
حالا این بنده خدا که سر انگشتش چرخ شده یا بریده شده یا حالا هر چیز دیگه .......
یعنی واقعا تلاش نکردن که این قطعه بریده رو پیدا کنن که آبروی خودشون و کارخونشون به خطر نیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای وای حالم بد شد....[tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]

mamadshumakher
21st October 2012, 12:15 AM
فکر کردید واقعا توی کارخونه ها چه خبره؟
فکر کردید نظارتی هست؟
ما برای کارخونه ی گریس سازی کار کردیم که سر مهندسش یه افغانی بود میگفت اینقد ازین بریز اینقد ازون اها حالا شعله رو روشن کن

yas-90
21st October 2012, 12:16 AM
یعنی چه واقعا؟
حالا این بنده خدا که سر انگشتش چرخ شده یا بریده شده یا حالا هر چیز دیگه .......
یعنی واقعا تلاش نکردن که این قطعه بریده رو پیدا کنن که آبروی خودشون و کارخونشون به خطر نیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای وای حالم بد شد....[tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]

از کجا معلوم همش گوشت آدم نبوده[nadanestan][nadidan].............. شاید خوب چرخش نکردن[sootzadan]

آسد مرتضي
21st October 2012, 12:17 AM
از کجا معلوم همش گوشت آدم نبوده[nadanestan][nadidan].............. شاید خوب چرخش نکردن[sootzadan]
پس خوب چرخ نشده احتمالا.....[nishkhand][nishkhand]
سر انگشتاي سفتي داشته[sootzadan]

م.محسن
21st October 2012, 12:17 AM
تو کیسه های آرد یکی از نونوایی ها یه دندون کنده شده پیدا شده بود( ظاهراً طرف با دندون کیسه های آرد رو جابجا می کرد) ولی این یکی که دیگه واقعاً نوبره
خدا رو شکر چند ماهی میشه لب به این جور چیزا نزدم

SUB-Z3RO
21st October 2012, 12:31 AM
بيخيال همبرگر . . .
همبرگر يه مدت گوشت گربه بود . . . حالا هم شده گوشت آدم . . .

حالا يعني با اثر انگوشت نوك انگشت اين آقا يا خانومي كه پيدا شده . . . ميتونن dna رو پيدا كنن و بفهمن اين انگشت مال كيه ؟؟؟
(يا اينكه اين پليس بازيا فقط مال فيلم هاي آمريكاييه ؟؟؟)

ولي من خودم جاخوردم ، نه بهخاطر اينكه صحنه ي وحشتناكي بود
به خاطر اينكه انتظار نداشتم تو همبرگ گوشت انسان بزنن !!!

SUB-Z3RO
21st October 2012, 12:37 AM
اين رو هم بد نيست بگم . . .
ما يه رفيق داريم ، اين تو مترو كار ميكنه ، بخش تعمير و خدمات پله برقيه . . .

ايران ،‌ پله برقي هاش رو بيشتر از چين ميخره ، ولي پله برقيه غير چيني هم داره ها . . . بگذريم
(اين دوست ما ، خودش شاهد اين قضيه بوده)
پله برقي كه از چين فرستاده ميشه ، مثل خونه سازي ، تيكه تيكه ميشه و ميزارن تو كارتون و ميفرستن ايران
ايران كه ميرسه ، اين متخصص هاي پله برقي ، اين تكه ها رو روي هم نصب ميكنن تا پله برقي درست بشه . . .
يه بار كه از چين ، كارتون پله برقي ميفرستن ، اينا بازش ميكنن ، ميبينن يه جسد توشه !!![nadidan]
يه جنازه ي يه مرد چيني . . . (تقريا هم بوش درومده بود)
كه بعد پليس مترو وارد قضيه ميشه و پله برقي رو با خودش ميبره و ديگه دوست ما از بقيه اخبار اطلاعاتي نداره
ولي اينطور كه ميگفتن ، پله برقي رو همونجوري فرستادن چين !!!

م.محسن
21st October 2012, 12:45 AM
توجه توجه

صاحب انگشت موجود در همبرگر پیدا شد (http://www.tabnak.ir/fa/news/239735/%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%87%D9%85%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D8%AF)!

نازخاتون
21st October 2012, 12:47 AM
خوب خدا رو شکر هنوز همبرگر با گوشت انسان ساخته نشده .....[nishkhand]

narma
21st October 2012, 09:56 AM
فکر کردید واقعا توی کارخونه ها چه خبره؟
فکر کردید نظارتی هست؟
ما برای کارخونه ی گریس سازی کار کردیم که سر مهندسش یه افغانی بود میگفت اینقد ازین بریز اینقد ازون اها حالا شعله رو روشن کن

اینا رو نگید خوب.............نفهمیم تو کارخونه ها چه خبره بهتره.............دیگه حالم داره بهم میخوره

fr.chemi3t
21st October 2012, 11:16 AM
[taajob]

SiDe
21st October 2012, 12:37 PM
حالم از هرچی همبرگره بهم خورد خوبه حالا چند وقته نخوردم . خدا میدونه از اون 60٪ گوشتی که روش نوشته چقدرش مال انگشت کارگر بیچاره بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:-& :-& :-&:-&

پت
21st October 2012, 12:38 PM
این چی بوووووووووووود..خدا وکیلی حالموونو بد کردید....

بادامینا
21st October 2012, 12:59 PM
فقط فقط غذای خونه ،اصلا دیگه غذای بیرون نمیخورم

بلدرچین
21st October 2012, 01:56 PM
حالم بد شد اه

بلدرچین
21st October 2012, 01:58 PM

اجی من حالم بد سشده این صحنه بدو دیدم...حالم داره بهم میخوره[negaran]

بلدرچین
21st October 2012, 02:00 PM
خوب خدا رو شکر هنوز همبرگر با گوشت انسان ساخته نشده .....[nishkhand]

اجی نازخاتون شاید ساخته شده و ما خبردارنشدیم!!؟
اجی نمیدونی توی این فست فودا چه وضعیه من کارکردم یه مدتی اونجا ببینی حالت بد میشه موش و سوسک رو مواد و...

M@hdi42
21st October 2012, 03:19 PM
اصلا چاشنی فست فود به ایناشه

ستاره کویر
21st October 2012, 04:55 PM
60%
(!)

هرچیزیو میشه گذشت جز تکیه ای از بدن یک انسان

مسلما از ایمنی پایین دستگاه ها بوده

وحید 0319
21st October 2012, 05:02 PM
خدا به خیر کنه .............سوسیس کالباس- همبرگر- کباب-.................[tafakor]

واقعا دست همه درد نکنه

kahrupay
21st October 2012, 09:40 PM
خدای من!!!!!!!!!!!!!
چه فاجعه ای !!!
چه انگشت رو هم شستن که یه وقت کثیف نباشه خدای نکرده!!!!

تندر90
22nd October 2012, 12:37 PM
باسلام باتوجه به این که در حل حاضر وبا توجه به گرانی های اخیر چیزی ارزونتر از جون آدمیزاد د ر کشور گیر نمی آد
بنابر این دیگه توجیه اقتصادی نداره که از چیزهایی مثل تاج خروس و آت و آشغال کشتارگاههای مرغ و...که گرون شدند همبر گر درست کنند[cheshmak]

میلاد صفری
22nd October 2012, 04:45 PM
من که خدارو شکر معدم با غذای بیرون سازگار نیست عزیزان و اهل فست فود نیستم خدارو شکر مادرم همه جور غذایی بلده درست کنه و آشپز حرفه ای

سمانه بیات
23rd October 2012, 02:24 PM
من الان دقیقا داشتم همبر میخوردم:(((.اخه یکی نی بگه چراجلو pc ناهار میخوری!!!؟؟؟؟
دیگه دلم نمیاد بخورمش.اخه گشنمه!!!!
:(

m.g.s.t.r
23rd October 2012, 03:57 PM
خوب الان اون بند انگشت توی همبرگر بود ..پس باید دنبال یه آدم گشت که یه بند انگشت نداره (البته توی کارخونه یا همون حوالی!)

یا همبرگر گوشت آدم بود که بند انگشتش خوب چرخ نشده بود!!!!

فک کنم با این اوصاف دیگه همبرگر نخورم...

به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر احمد زاده افزود : یکی از کارگران خط تولید کارخانه همبرگر 24 مهر در حین کار با چرخ گوشتی دچار حادثه و انگشت سبّابه وی قطع شد و لای چرخ می ماند.

وی افزود: این کارگر پس از حادثه به بیمارستان شهید بهشتی قم منتقل و تحت مداوا قرار گرفته است.

دکتر احمد زاده افزود : به گفته مسئولان کارخانه ، پس از این اتفاق و به علت پیدانشدن انگشت قطع شده ، تعداد 5 تغار (پاتیل )معادل 130 کیلوگرم همبرگر آماده دور ریخته شد تا از سالم بودن محصول اطمینان حاصل شود .

mozhgan.z.1368
24th October 2012, 09:48 AM
بدون شرح!

Alireza7161
5th November 2012, 05:19 PM
اگه انگشت مال من بود من که میگم انگشتم رفت تو دستگاه[khande]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد