وحید 0319
14th October 2012, 09:25 PM
گلچینی از خواص انگور
http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2012/10/Angoor-afghani-300x223.jpgتبیان: فرقی نمیکند انگور سفید باشد یا قرمز، این میوه منبع مواد مغذی فوقالعاده مفید برای بدن است.
انگور با سرطان کولون مقابله میکند
در سال ۲۰۰۵ محققان دانشگاه ایلی نویز آمریکا ۱۰ نوع فلاوون جدید در انگور کشف کردند. به عقیدهی محققان این فلاونها قادر به خنثی کردن فعالیت آنزیمی هستند که در ابتلا به سرطان نقش دارد. این فلاونهای مفید به ویژه باعث پیشگیری از سرطانهای مربوط به دستگاه گوارش مانند سرطان کولون میشود. برای این که از آنتی اکسیدان های این میوه بیشترین بهره را ببرید بهتر است که انگور قرمز یا سیاه را بیشتر مصرف کنید. در این نوع انگورها آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به انگور سفید وجود دارد.
انگور آن قدرها هم پرکالری نیست
بر خلاف آن چه رایج است انگور چندان هم پرکالری نیست. در واقع هر ۱۰۰ گرم انگور حاوی ۷۰ کیلوکالری میباشد که بین کالری سیب و موز قرار دارد. علاوه بر این قند موجود در انگور شاخص گلیسمی متوسطی دارد، به خوبی جذب و باعث تولید انرژی میشود البته بدون این که قند خون را خیلی بالا ببرد. این میوه برای احیای قدرت عضلات بعد از ورزش فوقالعاده است.
چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟
اگر روزانه ده حبه انگور درشت میل کنید هیچ مشکلی به وجود نمیآید و بدون این که چاق شوید از خواص این میوهی خوشمزه بهرهمند میشوید. میزان قند موجود در انگور نسبت به نوع آن متفاوت است.
مصرف انگور میتواند میزان فشار خون بالا و آسیبهای عضلات قلب را کاهش دهد
انگور ضد احتباس آب است
انگور سرشار از آب و پتاسیم است و برای همین با حالت احتباس آب مقابله میکند. اگر دچار این مشکل هستید به طور مرتب انگور میل کنید. علاوه بر این انگور حاوی فیبرهای غذایی بوده و ادرار آور است. در واقع این میوهی پرخاصیت میتواند میزان دفع توکسینها یا همان سموم بدن را از طریق ادرار افزایش دهد.
انگور کلسترول بد خون را کاهش میدهد
انگور سرشار از فیبرهای محلول در آب است. در واقع هر ۱۰۰ گرم انگور حاوی ۱ گرم فیبر میباشد. توجه داشته باشید که تمام فیبرهای غذایی با کلسترول بد خون مقابله میکنند. از این گذشته انگور حاوی پولی فنولهای آنتی اکسیدانی نیز میباشد که باعث کاهش جذب کلسترول میشود. نتایج یک پژوهش اسپانیایی که در سال ۲۰۰۸ به چاپ رسیده است نشان میدهد مصرف روزانهی انگور میتواند برای کاهش میزان کلسترول بد خون کافی باشد.
فیبرهای محلول در آب به ویژه در پوست نازک و دانه های انگور قرار دارد. اما توجه داشته باشید بعضیها در هضم و گوارش دانههای انگور مشکل دارند. بهتر است این میوه را روزانه یک مرتبه میل کنید. در مصرف هیچ مادهی غذایی زیادهروی نکنید.
انگور مفید برای قلب شما
انگور سرشار از پولی فنولهای آنتی اکسیدانی (آنتوسیانین ها، فلاوونوئیدها و غیره) میباشد که به سلامت قلب کمک زیادی میکنند. نتایج پژوهشی که در دانشگاه میشیگان ایالات متحدهی آمریکا انجام شده نشان میدهد مصرف انگور میتواند میزان فشار خون بالا و آسیبهای عضلات قلب را کاهش دهد.
این میوهی پرطرفدار همچنین باعث بهبود عملکرد قلب موشهای آزمایشگاهی شده است. باید بدانید که بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها در پوست و دانههای انگور قرار دارد و بهتر است این دانه ها را ببلعید.
انگور برای دندانها نیز خوب است
نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۰۹ در دانشگاه ایلی نویز انجام و در Journal of Nutrition به چاپ رسیده است نشان میدهد که انگور جلوی انتشار باکتریهای دهان که مسئول پوسیدگی دندان هستند را میگیرند. این خاصیت ضدباکتریایی انگور مدیون وجود دو ماده به نامهای اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک است که در پوست این میوه قرار دارد. البته به عقیده برخی از متخصصان باید روی این خاصیت انگور مطالعات بیشتری انجام شود اما شکی وجود ندارد که قندهای موجود در انگور مانند قندهای صنعتی باعث انتشار باکتری و پوسیدگی دندان نمیشود.
http://www.apam.ir/wp-content/uploads/2012/10/Angoor-afghani-300x223.jpgتبیان: فرقی نمیکند انگور سفید باشد یا قرمز، این میوه منبع مواد مغذی فوقالعاده مفید برای بدن است.
انگور با سرطان کولون مقابله میکند
در سال ۲۰۰۵ محققان دانشگاه ایلی نویز آمریکا ۱۰ نوع فلاوون جدید در انگور کشف کردند. به عقیدهی محققان این فلاونها قادر به خنثی کردن فعالیت آنزیمی هستند که در ابتلا به سرطان نقش دارد. این فلاونهای مفید به ویژه باعث پیشگیری از سرطانهای مربوط به دستگاه گوارش مانند سرطان کولون میشود. برای این که از آنتی اکسیدان های این میوه بیشترین بهره را ببرید بهتر است که انگور قرمز یا سیاه را بیشتر مصرف کنید. در این نوع انگورها آنتی اکسیدان های بیشتری نسبت به انگور سفید وجود دارد.
انگور آن قدرها هم پرکالری نیست
بر خلاف آن چه رایج است انگور چندان هم پرکالری نیست. در واقع هر ۱۰۰ گرم انگور حاوی ۷۰ کیلوکالری میباشد که بین کالری سیب و موز قرار دارد. علاوه بر این قند موجود در انگور شاخص گلیسمی متوسطی دارد، به خوبی جذب و باعث تولید انرژی میشود البته بدون این که قند خون را خیلی بالا ببرد. این میوه برای احیای قدرت عضلات بعد از ورزش فوقالعاده است.
چگونه انگور بخوریم که چاق نشویم؟
اگر روزانه ده حبه انگور درشت میل کنید هیچ مشکلی به وجود نمیآید و بدون این که چاق شوید از خواص این میوهی خوشمزه بهرهمند میشوید. میزان قند موجود در انگور نسبت به نوع آن متفاوت است.
مصرف انگور میتواند میزان فشار خون بالا و آسیبهای عضلات قلب را کاهش دهد
انگور ضد احتباس آب است
انگور سرشار از آب و پتاسیم است و برای همین با حالت احتباس آب مقابله میکند. اگر دچار این مشکل هستید به طور مرتب انگور میل کنید. علاوه بر این انگور حاوی فیبرهای غذایی بوده و ادرار آور است. در واقع این میوهی پرخاصیت میتواند میزان دفع توکسینها یا همان سموم بدن را از طریق ادرار افزایش دهد.
انگور کلسترول بد خون را کاهش میدهد
انگور سرشار از فیبرهای محلول در آب است. در واقع هر ۱۰۰ گرم انگور حاوی ۱ گرم فیبر میباشد. توجه داشته باشید که تمام فیبرهای غذایی با کلسترول بد خون مقابله میکنند. از این گذشته انگور حاوی پولی فنولهای آنتی اکسیدانی نیز میباشد که باعث کاهش جذب کلسترول میشود. نتایج یک پژوهش اسپانیایی که در سال ۲۰۰۸ به چاپ رسیده است نشان میدهد مصرف روزانهی انگور میتواند برای کاهش میزان کلسترول بد خون کافی باشد.
فیبرهای محلول در آب به ویژه در پوست نازک و دانه های انگور قرار دارد. اما توجه داشته باشید بعضیها در هضم و گوارش دانههای انگور مشکل دارند. بهتر است این میوه را روزانه یک مرتبه میل کنید. در مصرف هیچ مادهی غذایی زیادهروی نکنید.
انگور مفید برای قلب شما
انگور سرشار از پولی فنولهای آنتی اکسیدانی (آنتوسیانین ها، فلاوونوئیدها و غیره) میباشد که به سلامت قلب کمک زیادی میکنند. نتایج پژوهشی که در دانشگاه میشیگان ایالات متحدهی آمریکا انجام شده نشان میدهد مصرف انگور میتواند میزان فشار خون بالا و آسیبهای عضلات قلب را کاهش دهد.
این میوهی پرطرفدار همچنین باعث بهبود عملکرد قلب موشهای آزمایشگاهی شده است. باید بدانید که بیشترین میزان آنتی اکسیدان ها در پوست و دانههای انگور قرار دارد و بهتر است این دانه ها را ببلعید.
انگور برای دندانها نیز خوب است
نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۰۹ در دانشگاه ایلی نویز انجام و در Journal of Nutrition به چاپ رسیده است نشان میدهد که انگور جلوی انتشار باکتریهای دهان که مسئول پوسیدگی دندان هستند را میگیرند. این خاصیت ضدباکتریایی انگور مدیون وجود دو ماده به نامهای اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک است که در پوست این میوه قرار دارد. البته به عقیده برخی از متخصصان باید روی این خاصیت انگور مطالعات بیشتری انجام شود اما شکی وجود ندارد که قندهای موجود در انگور مانند قندهای صنعتی باعث انتشار باکتری و پوسیدگی دندان نمیشود.