توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزشی تهیه پنه (غذای بسیار لذیذ ایتالیایی)
نازخاتون
13th October 2012, 04:37 PM
http://www.momtaznews.com/wp-content/plugins/wprobotf/images/17d0e__100770_856.jpg
پنه (penne) نام یکی از انواع پاستاهاست که فرمی لولهای با 2 سر اریب دارد
نام این غذا نیز به جهت استفاده از همین نوع پاستا گذاشته شده که یک خوراک ایتالیایی خوشمزه را تشکیل میدهند.
مواد لازم:
[*=right] پنه: به میزان لازم
[*=right] روغن زیتون: ۲۰ گرم
[*=right] جعفری خردشده: ۲۰ گرم
[*=right] خامه: ۴۰ گرم
[*=right] شیر: ۲۰ گرم
[*=right] پنیر رندهشده: ۱۰ گرم
[*=right] جعفری تازه: ۲۰ گرم
[*=right] پنیر پارمزان: به میزان لازم
[*=right] نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
جعفری را در روغن زیتون تفت داده و وقتی که به اندازه کافی تفت داده شد، خامه، شیر و پنیر رندهشده را به آن میافزاییم، سپس پنه، فلفل و نمک را اضافه کرده و پس از کشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزئین میکنیم.
نازخاتون
13th October 2012, 04:39 PM
پنه با مرغ و قارچ
مواد لازم برای 4 نفر:
- 30 گرم کره یا مارگارین
- یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز (خرد شده)
- یک حبه سیر (ریز خرد شده)
- 250 گرم فیله مرغ (خلالی خرد شده)
- 125 گرم قارچ (خرد شده)
- یک عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده)
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
- یکچهارم پیمانه سرکه سفید یا بالزامیک
- 250 میلیلیتر یا یک پیمانه خامه
- 500 گرم پنه (penne)
- 2 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان (رنده شده)
طرز تهیه:
1. کره و روغن زیتون را داخل تابهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید؛ سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا سرخ شوند.
2. تکههای مرغ را نیز به این مخلوط افزوده و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت 10 تا 15دقیقه حرارت دهید تا همزمان با پخت، تفت داده شود.
سپس قارچ را در تابه بریزید و به مدت 3 دقیقه دیگر نیز حرارت دهید. پس از آن، گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
سرکهسفید را هم به این مخلوط بیفزایید و حرارت را زیادتر کنید تا مایع بهجوش آید. سپس زیر شعله را کم کنید تا آب غذا به نصف کاهش پیدا کند.
3. خامه را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بهجوش آید. سپس دوباره شعله اجاق گاز را کم کنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
در مدت زمانی که سس در حال پخت است، قابلمه بزرگی آماده کنید و در آن آب بریزید و بگذارید همراه کمی نمک و مقداری روغن مایع به جوش آید.
سپس پنه را به آب در حال جوش اضافه کنید و مدت 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد.پس از این مدت، پاستا را آبکشی کنید و در ظرف گود مورد نظر برای سرو بریزید.
در پایان سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنه کاملا به سس آغشته شود. حالا غذا برای سرو آماده است.
BaAaroOoN
13th October 2012, 10:18 PM
ممممممممممممممم!!!!خیلی خوشمزه به نظر میااااااااااااد!!!!!!!خب واسمون درست کن تا تکمیل شه دیگه نازخاتون جون!!!قول میدم اگه اینو درست کنی از هرجایی خودمو برای خوردنش برسونم[nishkhand]
بلدرچین
13th October 2012, 11:23 PM
مرسی.من عاشق غذاها و کشور ایتالیا هستم.چنتا غذای ابتکاری ایتالیایی هم دارم.این خیلی خوشمزس من خوردم فکر کنم.وای نازخاتون ممنونم[tashvigh]
نسیم بهآر
14th October 2012, 08:35 AM
مرسی[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.