PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث به نظرتون دبیر اگه جنس مخالف یه محصل باشه اینطوری محصل درسو بهتر نمیگیره؟

yegane-3000
11th October 2012, 03:39 PM
من به شخصه اگه معلمم مرد باشه توی کلاسش بیشتر حواسمو جمع میکنم که سوتی ندم و همیشه رقابت بین منو دوستام بیشتر میشه.....
حالا نمیدونم به خاطر فن بیان خوب آقایونه یا به خاطر چیز دیگس....؟!؟!؟
نظر شما چیه؟؟؟ آیا پسرا هم اگه معلمشون خانم باشه بهتر درسو میفهمن؟؟؟؟[tafakor]

arezoo.r
11th October 2012, 05:44 PM
بنظر من خیلی فرق نمیکنه.همش بسته به خود ادمه[tafakor]

رضوس
11th October 2012, 06:26 PM
به نظر من اگه کلاس مختلط باشه بهتر میشه چون رقابتو کلکل باعث پیشرفت چه ها میشه
والا از آخرینباری که دبیرم یه زن بوده 9سال میگزره نمیدونم ولی اون موقع اوضاع درسیم فوق العاده بود

BEE
11th October 2012, 06:51 PM
به نظر من که مایه ی پیشرفته.رشد در کنار قانون پایستگی مغناطیسی نتیجه ی مستقیمی داره.دلتا بتا=0 یعنی تک قطب مغناطیسی وجود ندارد.مثله ترانسفورماتوره.پس چه بهتر که اول مغز به کار افتد قبل از آنکه قلب بتپد.
اجرام که ساکنان این ایوانند [sootzadan] اسباب تردد خردمندانند
هان تا سر رشته ی خرد گم نکنی [hoshdar]کانانکه مدبرند سر گردانند

رضوس
11th October 2012, 06:53 PM
به نظر من که مایه ی پیشرفته.رشد در کنار قانون پایستگی مغناطیسی نتیجه ی مستقیمی داره.دلتا بتا=0 یعنی تک قطب مغناطیسی وجود ندارد.مثله ترانسفورماتوره.پس چه بهتر که اول مغز به کار افتد قبل از آنکه قلب بتپد.
اجرام که ساکنان این ایوانند [sootzadan] اسباب تردد خردمندانند
هان تا سر رشته ی خرد گم نکنی [hoshdar]کانانکه مدبرند سر گردانند
به نکات ظریفی اشاره کردی

BaAaroOoN
11th October 2012, 07:12 PM
اگه معلمم مرد باشه توی کلاسش بیشتر حواسمو جمع میکنم که سوتی ندم
ببین خانومی
خودت جواب سوالتو دادی به این قشنگی!!!!
تو چون معلمت مرد باشه نسبت بهش احساس رو در بایستی داری.....پس سعی میکنی جلوش ضایع نشی....پس درساتو میخونی
مثلا توچه کردی تو دانشگاه برای یه پسر یا دختر خیلی افت داره جلوی جنس مخالفش ضایع شه؟
اینم همین قضیه س.....ما با جنس مخالف خودمون اونقد راحت نیستیم پس درس رو سفت تر میگیریم....و این قضیه هیچ ربطی به قدرت بیان آقایون نداره...البته بعضی مسایل دیگه هم هست که نمیخام بهش بپردازم....چون اون دیگه حاشیه ی قضیه س...

نازخاتون
11th October 2012, 07:57 PM
یاد گرفتن درس و نحوه یاد گرفتن و .... زیاد به اینکه دبیر از جنس موافق یا مخالف باشد بستگی ندارد ...بلکه به میزان اقتدار معلم، میزان دانش او و شناخت و آگاهی او نسبت به نیازهای دانش آموزان چه دختر و چه پسر بستگی دارد ...
دبیر، استاد، آموزگار، و ...که علم آموزان خود را بیشتر درک کند و بفهمد موفق تر است...

ایده تا پدیده
11th October 2012, 08:22 PM
این قضیه در ایران فرق داره چون قضیه چند مجهولی هستش

[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]

yegane-3000
11th October 2012, 10:09 PM
موافقم[tashvigh]

سمیه نجفی
12th October 2012, 09:43 AM
benazaram
moaleme
zan
ya
mard
farghi
nadare
baste
be
jazabyat
va
eghtedare
moalem
dare
albate
tahododi
ham
nemishe
in
masalaro
nadide
gerft

درس معلم ار بود زمزمه محبتي

جمعه به مکتب اورد طفل گريز پاي ر ا

بهنام صباغی
13th January 2013, 02:25 PM
[hoshdar]موافق نیستم

sara.shz
20th January 2013, 11:38 PM
به نظر من ربطی به آقا یا خانم بودن استاد نداره.بستگی به فن بیان استاد داره...

بلدرچین
23rd January 2013, 10:51 AM
ما دهه ی 70هیها که بچه بودیم معلممون زن بودش چون نظر براین بوده که زن میتونه بهتر کمک کنه احساس رو میشناسه اگر یه مشکل پیش بیاد میتونه عین مادر یا خواهر کمک کنه و مشکل و رفع کنه...
تا رسیدیم به اینجا.معلمو دبیر زن خیلی بهتره چون بیشتر حوصله و عشق درس دادنو سوال جواب دادن داره دستشون درد نکنه.اما دبیر مرد خیلی جدی نمیگیره البته ما هم دبیرای مرد خوب داشتیم هم زن...
ولی زن باشه بهتره...
مرسی

vahid5835
23rd January 2013, 10:55 AM
اصلا باید یه فرهنگی تو جامعه باشه که ما به این مسائل فکر نکنیم

yasii199
23rd January 2013, 11:01 AM
به نام خدا
سلام
به نظر من هم فرق نمیکنه زن باشه یا مرد باید کاربلد باشه
به قول سارا جون فن بیان داشته باشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد