PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث دوستيه واقعي يا مجازي؟؟؟؟؟

آسد مرتضي
11th October 2012, 12:23 PM
سلام به همه دوستان
بعد از ديدن نظرات دوستان تو تاپيك ترين هاي سايت يه سوالي برام پيش اومد كه لازم ديدم سوالمو بپرسم
سوال من اينه كه واقعا دوستي هاي ما واقعيه يا نه مثل خود اين فضا مجازيه!!!يعني اگه يه نفر يه هفته پيداش نشه ميپرسيم كجاست؟چرا نمياد؟اصلا به يادش هستيم؟؟؟
براتون يه مثال واقعي ميزنم تا متوجه منظورم بشيد....مثلا من خودم فكر ميكردم تو همين تاپيك اسم آقا محسن آزماينده از طرف قديمياي سايت بيشتر برده بشه...دليل دارم براش كه ميگم
چون قبلا هر موقع به پروفايل ايشون سر ميزدم پيام هاي مختلف دوستان رو ميديدم و ميگفتم خوشبحالشون چقد دوستاي صميمي دارن....
يعني اين شعر درسته كه ميگه ((از دل برود هر آنكه از ديده رود))!!!!
البته دوستاني هم بودن كه از افرادي كه زياد نيستن ، ياد كردن ولي تعدادشون كم بود!!!

حالا جدا دوستي هاي ما واقعيه يا مجازي؟؟؟
(راستي به خاطر اين سوال از دست من ناراحت نشيد آخه موضوع مهميه!!!حداقل برا من)

mamadshumakher
11th October 2012, 12:46 PM
سلام سید جون.چطوری؟[nishkhand]

خب ببین سید جون به نظرم باید یه مسائلی رو در نظر بگیری.

ببین درسته که این فضا مجازی هست.اما بعضی از ارتباطات بین اعضا بیشتر میشه.مثل ارتباط از طریق یاهو مسنجر.بعضی ها تو هر قسمت انجمن هستند.بعضی ها در فضای بیرون هم با هم در ارتباطند.و کلا بعضیا فقط برای موضوعی خاص تو سایت میان و زیاد با دوروبریهاشون ارتباط ندارن.

خب همین انواع مختلف ارتباطات باعث میشه یکی زیاد میاد تو ذهن ادم یکی کمتر.

ببین مثلا من هر سوالی داشته باشم از حسین مت و sasamc2 و hossien میپرسم.چون تو تالاری که فعالیت میکنم این 3عزیز فعال هستند.در این ارتباطات روابطمون نزدیکتر میشه.و ممکنه از فضای مجازی به فضای واقعی برسه (ایشالا ) [nishkhand]

آسد مرتضي
11th October 2012, 12:56 PM
سلام سید جون.چطوری؟[nishkhand]

خب ببین سید جون به نظرم باید یه مسائلی رو در نظر بگیری.

ببین درسته که این فضا مجازی هست.اما بعضی از ارتباطات بین اعضا بیشتر میشه.مثل ارتباط از طریق یاهو مسنجر.بعضی ها تو هر قسمت انجمن هستند.بعضی ها در فضای بیرون هم با هم در ارتباطند.و کلا بعضیا فقط برای موضوعی خاص تو سایت میان و زیاد با دوروبریهاشون ارتباط ندارن.

خب همین انواع مختلف ارتباطات باعث میشه یکی زیاد میاد تو ذهن ادم یکی کمتر.

ببین مثلا من هر سوالی داشته باشم از حسین مت و sasamc2 و hossien میپرسم.چون تو تالاری که فعالیت میکنم این 3عزیز فعال هستند.در این ارتباطات روابطمون نزدیکتر میشه.و ممکنه از فضای مجازی به فضای واقعی برسه (ایشالا ) [nishkhand]
سلام به آقا محمد گل
حرف شما درست و قبول...ولي نكته اي كه اينجا هست اينه كه يه روز اگه اين عزيزان نباشن شما سراغشون رو ميگري؟
يا نه فقط براي سوال و جواب نياز بهشون داشتي؟

Sa.n
11th October 2012, 01:00 PM
نهاتفاقا من يه مدت نبودم همه سراغمو مي گرفتن من هم سعي مي كنم مثل بقيه هيچ كس رو از ياد نبرم

hassanpour60
11th October 2012, 01:14 PM
سلام به همه دوستان
بعد از ديدن نظرات دوستان تو تاپيك ترين هاي سايت يه سوالي برام پيش اومد كه لازم ديدم سوالمو بپرسم
سوال من اينه كه واقعا دوستي هاي ما واقعيه يا نه مثل خود اين فضا مجازيه!!!يعني اگه يه نفر يه هفته پيداش نشه ميپرسيم كجاست؟چرا نمياد؟اصلا به يادش هستيم؟؟؟
براتون يه مثال واقعي ميزنم تا متوجه منظورم بشيد....مثلا من خودم فكر ميكردم تو همين تاپيك اسم آقا محسن آزماينده از طرف قديمياي سايت بيشتر برده بشه...دليل دارم براش كه ميگم
چون قبلا هر موقع به پروفايل ايشون سر ميزدم پيام هاي مختلف دوستان رو ميديدم و ميگفتم خوشبحالشون چقد دوستاي صميمي دارن....
يعني اين شعر درسته كه ميگه ((از دل برود هر آنكه از ديده رود))!!!!
البته دوستاني هم بودن كه از افرادي كه زياد نيستن ، ياد كردن ولي تعدادشون كم بود!!!

حالا جدا دوستي هاي ما واقعيه يا مجازي؟؟؟
(راستي به خاطر اين سوال از دست من ناراحت نشيد آخه موضوع مهميه!!!حداقل برا من)

داستان خوبی بود ولی متاسفانه تا آخرش نتونستم بخونم

آسد مرتضي
11th October 2012, 01:14 PM
دوستان سوئ تعبيير نشه ها!!!من نميگم كه دوستي هاي ما مجازيه!!!نـــــــه...
من سوال پرسيدم فقط....ميخوام بدونم اينجوريه يا نه؟اگه هست مثال بزنيد اگر هم نيست بازم مثال بزنيد

BaAaroOoN
11th October 2012, 01:17 PM
ممنون سید....سوالت قشنگ بود
من خودم از دوستانم اگه یه مدت نباشن سراغ میگیرم....البته در حد توانم....
ولی فک نکنم حقیقت قضیه این باشه
چه بسا به نظر من دوستیای این فضا موقتیه....و وقتی دغدغه ی دوستان زیاد بشه،همو از یاد میبرن متاسفانه....حتی وقتی سن و سال بالا میبره و افراد مشغول کار و شغل و زندگی خانوادگیشون میشن فکر نکنم بیان به این سایت دوباره....البته این نظر منه.در ضمن آدما اکثرا به دوستای غیر مجازیشون بیشتر اهمیت میدن تا دوستای مجازی و خواسته های اونا واسشون بیشتر اهمیت داره....چون در حالت عادی دوستای مجازی واسه هم کار زیادی نمیتونن انجام بدن....همین ارتباط به اصطلاح آی کانتکت باعث میشه تا ما آدما روحیات همو بهتر بشناسیم و کارایی واسه هم بکنیم و واسه هم بیشتر قدم برداریم

سونای
11th October 2012, 02:01 PM
سلام

اینجا خب واقعی![nishkhand] آخه مثلا دوستایی رو که میشناسیمشون هم الان دیگه در دنیای مجازی فقط میبینیمشون! مخصوصا دانشگاه که شروع میشه هر کسی به یه نقطه تبعید میشه....

خب با یسریشون خیلی دوست شدیم! بله اگه یکی نباشه (از دوستایی که داشتمو همیشه با هم در ارتباط بودیم ) میپرسم که چرا نیست...

اینجا فرقش با بیرون اینه که فقط همو ندیدیم! آواتارامون شدن ...[cheshmak] اینجا فکرامون دلیل دوستیه فکر میکنم!
اینجا هم نگران دوستت میشی ، نوشتش یکم غمگین میشه ... دلت واسه دعا پر میکشه و خبرشو به خدا میدی که خدا دوستم دلش گرفته ها! ( هر چند خود خدا پیشش بوده ....)
حالشون خوبم که باشه باز توی دعاهاتون سهم دارن....
همین دیشب وحید- الهام خداحافظی کردن همه چقــــــدر ناراحت شدیم!!!!

ولی اینکه از دل برود هر آنكه از ديده رود

واسه همه این اتفاق نمیفته، که اگه یکی از دیدشون بره از دلشوم هم میره ! ولی واسه کسایی که اتفاق میفته در دنیای حقیقی هم خب همینطوره... یکی از دیدشون بره از دلشون هم میره
پس واسه این دسته از آدما حقیقی و مجازی نداره
البته لازم به ذکر است[nishkhand]
در دنیای مجازی آدم یکم باید حواسش جمع تر باشه.... ولی اینجا رو همچین مجازی هم نمیشه دونست! مثلا واسه خودم بارها یسری سوال هایی پیش میاد .... اما خب چون شرایط ثبت نام این سایت خیلی سخت و محکم بود و خیلی از اطلاعات رسمی! رو گرفته بودن واسه همین خیالم جمع تره....رزومه ها بررسی شده و سمت ها داده شده!!.... همیشه آقای ناظم و دوستان هستن واسه اینکه اخلاق رعایت شه که این خیلی مهمه... و اولین سایت اجتماعی هست که توش فعالیت میکنم
پس اینجا رو نمیشه با یجایی مث یاهو و... مقایسه کرد، به قولی اینجا بزرگتر داره[nishkhand] یجایی مث یاهو رو نمیری همینجوری با یکی دوست شی!!!!! از قبل دوستی داری آیدیت رو میدی واسه حال و احوال و کار و...
و هم اینکه هر سال توی نمایشگاه هم خیلی ها همو میبینن... به مسئولین دسترسی داری و...
نتیجه گیری: اینجا مجازی به معنای تمام مجازی نیست برام!و چون هر کدوممون واسه یجایی هستیم و امکان حضور حقیقی در یه مکانی نیست ، اینجا واسه گرد هم اومدنه! میدونم میتونم به مسئولین و دوستان دسترسی داشته باشم پس حقیقی اند......[golrooz][golrooz][golrooz]

*alien*
11th October 2012, 02:16 PM
سلام
ممنون که این بحث روگذاشتید
راستش رو بخواید من تا اونجا که میتونم ازدوستان خبرمیگیرم
ولی نه بهتون حق میدم همه این جوری نیستندویادشون میره اصلا اون طرف کی بوده.که بخوان نگرانشم بشند!
ومیشه قضیه از دل برود هرآنکه ازدیده برفت!

BEE
11th October 2012, 02:17 PM
سلام.موضوع کاملا احساساتی و تواما با منطق فازی را دوستی مینامند مثل باریدن باران که هیچ منطقی ندارد جز وفا

BaAaroOoN
11th October 2012, 02:39 PM
راستش رو بخواید من تا اونجا که میتونم ازدوستان خبرمیگیرم
من باهات موافق نیستم عزیزم
در حال حاضر تنها دوست من تو سایت که ازش خبر میگیرم و اون هم همینطور ،فقط یاس90 و چند تای دیگه هستن....
شما کی از من خبر گرفتی؟؟[tafakor]مثلا ما با هم دوستیم!!![nishkhand]اما چی...

*alien*
11th October 2012, 03:09 PM
من باهات موافق نیستم عزیزمدر حال حاضر تنها دوست من تو سایت که ازش خبر میگیرم و اون هم همینطور ،فقط یاس90 و چند تای دیگه هستن....شما کی از من خبر گرفتی؟؟[tafakor]مثلا ما با هم دوستیم!!![nishkhand]اما چی...ببینید گفتم .تااونجاکه .بتونم.ومنظورم.دوستانی.بود. ه.بیشترباهاشون درارتباطم

رضوس
11th October 2012, 03:09 PM
ممنون آقا سید موضوع جالبیه[golrooz][tashvigh]

بیشتر ارتباطات ما در اینجا مجازیه
حتی دوستی های ما
عده ی محدودی از میایم اینجا تا دوست پیدا کنیم بیشتر برای تبادل نظر و گزروندن وقت میایم تا برای دوست یابی
شما اگر یه نگاه به لیست دوستانت بندازی متوجه حرف میشید
چنتا از اون افراد واقعا دوست شمان
چندتاشون رو واقعا میشناسی
چنتاشون واقعا تو رو میشناسن
چنتاشون وقتی نیستی نگرانت میشن
وقتی هستی احوالی ازت ازت میگیرن
[soal]
و
و
و
.
.
.
تعداد اینا واقعا انگشت شماره
میای یه چیزی میگی همه میفهمن مشکلی داری ،ناراحتی اون موقع دلداری میدن دعا میکننن
اما چندتاشون بعدش ارت میپرسن مشکلت چی شد؟؟؟؟؟
همه ی اینارو که بزاری کنار هم میبینی واقعا دوستی هامون مجازیه و لحظه ای[negaran]

بابا [tashvigh]واسه خودم چی گفتم[khande]

SaSaMc2
11th October 2012, 03:32 PM
سلام...[golrooz]

همه چي بستگي به نوع دوستي ها...

خلق و خوي افراد...

محل سكونت...

وجود نيازها...

جنسيت...

و نوع فعاليت دوستان...

بله حقيقت داره از دل برود هر آنكه از ديده رود...

ولي چو از دل برآيد به دل هم نشيند...[golrooz]

mamadshumakher
11th October 2012, 03:53 PM
سلام به آقا محمد گل
حرف شما درست و قبول...ولي نكته اي كه اينجا هست اينه كه يه روز اگه اين عزيزان نباشن شما سراغشون رو ميگري؟
يا نه فقط براي سوال و جواب نياز بهشون داشتي؟

خب سید همونطور که دوستان گفتن اصل محیط مجازی هست.مثلا تعداد دوستای من حدود 50تاست.اما کلا با 10تا ارتباط دارم.

و اینم در نظر بگیر که اگه من با x در ارتباطم و با y هم همینطور در ارتباطم اما دیگه x با y در ارتباط نیست.و این باعث میشه اگه چند روز x نباشه ممکنه با y در ارتباط باشم چه بسا یادم بره x هم وجود داشت.چون که y که دوستش نیست که یادم بندازه.کلا اینجا هر کی که باشه هست.
اما هستن دوستانی که واقعا همیشه حالمو میپرسن.

arezoo.r
11th October 2012, 05:48 PM
راستش من اینجا خیلی زیاد بقیه رو نمیشناسم.اما زمانی که وبلاگ مینوشتم و تو فضای وبلاگ نویسی بودم،دوستی ها واقعی بود.همه بفکر هم.منظورم از همه اون دوستایی بود که بیشتر باهم ارتباط داشتیم.ولی بهرحال سراغ همو میگرفتیم.نگران هم میشدیم و ....همه جوره دوست بودیم[nishkhand]

- - - به روز رسانی شده - - -

راستش من اینجا خیلی زیاد بقیه رو نمیشناسم.اما زمانی که وبلاگ مینوشتم و تو فضای وبلاگ نویسی بودم،دوستی ها واقعی بود.همه بفکر هم.منظورم از همه اون دوستایی بود که بیشتر باهم ارتباط داشتیم.ولی بهرحال سراغ همو میگرفتیم.نگران هم میشدیم و ....همه جوره دوست بودیم[nishkhand]

Outta_Breathe1020
11th October 2012, 06:48 PM
خوب منم نظرم رو بدم دیگه!![nishkhand]
واقعیت اینه که خب سایت نخبگان به نظر اینجانب جوش با بقیه جاها خیـــــــلی فرق داره اما بازم محیط مجازی هست. ولی اینکه محیط مجازی باشه دلیل نمیشه که اگه کسی نیاد خبری ازش نگیرم.
تا جایی که بتونم و اگه درست و حسابی بیام سایت و بفهمم یه نفر که معمولا بیشتر میومده چند روزیه که نمیاد یه احوالاتی ازش میپرسم. بعضیا رو هم شاید نپرسم ولی فقط به خاطر اینکه شاید احساس کنم دیگه خیلی دخالت میشه(چون زیاد صمیمی نیست البته)

سایت نخبگان برای من دوستانی رو آورده که بعضی وقتا که ناراحتم به دوستایی که میبینمشون هر روز نمیتونم بگم ولی به اینا میگم.

کسایی که واقعا براشون احترام قائلم و خـــــــــیلی چیزا ازشون یاد گرفتم.

به قول اون دوستمون آقا وحید که دیشب خداحافظی کردم واقعا من یکی که ناراحت شدم. اصلا حال نمیده! سایت خالی شده بدون ایشون! خصوصا که خیلی هم فعال هستن.

یا مثلا از دوستان قدیمی وقتی یه نفر بعد از مدتها میاد سایت من که واقعــا خوشحال میشم.
یا اقای آزماینده که خودتون گفتین آقا سید! با اینکه شاید هیچ دوستی آنچنانی هم نبوده ولی خبر گرفتم ازشون!

خیلی بستگی داره به اینکه تو سایت چه جوری هستی! بعضی از دوستان خب فقط میان که از مطالب استفاده کنن و مطالبشون رو در اختیار بقیه قرار بدن. با کاربرا خیلی کار ندارن! معلومه که یکی بیاد و بره براشون فرقی نداره!
ولی خود من که خیلی یاد دوستانی میکنم که نیستن و حتی دیگه سایت نمیان، چه برسه به کسایی که یه مدت کوتاه ناپدید شن!

گاها اگه کسی ازم ناراحت بشه که دیگه هیچی [nishkhand] خود کشی [nishkhand]

دوستان در کل مخلص همتونم هستم!
کسی نره از سایت که طاقت دوری نداریمااا، گفته باشم![cheshmak]

راستی آقا سید به نظر من تاپیک ترین ها ربطی به این قضیه نداره! خب برای هر کسی یه آدمایی ترین شدن بین بقیه! ولی دلیل نمیشه که بقیه هیچ جایی نداشته باشن.

somayehfaridi
12th October 2012, 03:34 AM
دوستان سوئ تعبيير نشه ها!!!من نميگم كه دوستي هاي ما مجازيه!!!نـــــــه...
من سوال پرسيدم فقط....ميخوام بدونم اينجوريه يا نه؟اگه هست مثال بزنيد اگر هم نيست بازم مثال بزنيد

ممنون
سوال بسیار خوبیه، و جوابش نیاز به بحث طولانی و کارشناسی و روانشناسی داره

plarak12
10th November 2012, 01:51 AM
با نظر قبلی موافقم
واین میتونه شروعی برای روابط نزدیکتر باشه

plarak12
10th November 2012, 02:36 AM
ممنون
سوال بسیار خوبیه، و جوابش نیاز به بحث طولانی و کارشناسی و روانشناسی داره

من هم موافقم

somayehfaridi
10th November 2012, 05:07 PM
من هم موافقم

بله همینطوره
من در یک سایت دیگه هم عضوم (بیشتر میرم اونجا) واقعا بچه ها خیلی خوب و بامعرفتنو احترام همدیگه رو در هر شرایطی نگه میدارن، و اینجور روابط محترمانه میتونه مفید باشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد