PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنج نکته در استفاده از روغن‌های دست دوم



وحید 0319
8th October 2012, 03:17 PM
اگر به دلیل صرفه جویی یا هر دلیل دیگری، نمی خواهیم با یک بار مصرف کردن روغن آن را دور بریزیم، در این صورت چه کار باید بکنیم؟ به نکته های زیر دقت كنید:1 - به محض اتمام سرخ کردن، حرارت را خاموش کنید.2 - اجازه بدهید تا روغن سرد بشود.3 - وقتی روغن سرد شد، آن را از صافی ریز عبور دهید و تصفیه کنید. سپس در ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود. از مخلوط کردن این روغن با روغن تازه خودداری کنید.4 - این ظرف را در جای تاریک، ترجیحا در یخچال نگه داری کنید.این روغن در یخچال ممکن است ظاهر ابرمانند پیدا کند که این حالت باید با خارج کردن آن از یخچال برطرف شود.5 - با بروز نشانه های زیر روغن را دور بریزید: دیدن کف روی سطح روغن، تیره شدن روغن، بوی نامطبوع، عدم تشکیل حباب روی روغن، هنگامی که ماده غذایی را به داخل آن می اندازید و آخرین مورد این که، غیر روان بودن روغن، هنگام ریختن آن در ظرف.البته با رعایت این نكته ها می توانید غذاهای سرخ کرده سالم تری تهیه کنید، اما همیشه به یاد داشته باشید که «سرخ نکردن از سرخ کردن بهتر است.»راهنما: روغن های مختلف و نقطه دودشانروغن گلرنگ: 265 درجه سانتی گرادروغن آفتاب گردان: 246 درجه سانتی گرادروغن سویا: 241 درجه سانتیگرادروغن کانولا یا کلزا: 238 درجه سانتی گرادروغن ذرت: 236 درجه سانتی گرادروغن بادام زمینی: 231 درجه سانتی گرادروغن زیتون: 190درجه سانتی گراد (که در مقایسه با روغن های بالا نقطه دود پایین تری دارد، به این دلیل برای سرخ کردن هایی که به زمان کمتری نیاز دارند، مناسب تر است.)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد