وحید 0319
8th October 2012, 02:58 PM
نظافت شیشه هابرای تمیزكردن شیشه ها كمی نشاسته ذرت و در صورت امكان آمونیاك به آب اضافه كنید . پنجره ها را با محلول آب و صابون بشویید و سپس با یك روزنامه خشك پاك كنید . همجنین می توانید شیشه ها را با محلولی از آب گرم و سركه تمیز كنید .برگ های خارجی سبزیجاتخارجی ترین برگ های سبزیجات را جدا نكنید . مگر آن كه برگ ها واقعاً فاسد و غیرقابل استفاده باشند ، زیرا این برگ ها سرشار از مواد مغذی هستند .زرده خاكستری رنگاگر می بینید زرده تخم مرغ پس از پختن رنگی متمایل به خاكستری یا سیاه پیدا می كند ، نگران سلامت آن نباشید، این رنگ مربوط به سولفور آهن بوده و مصرفش زیانی ندارد .پوست تخم مرغ را دور نریزیدپس از مصرف تخم مرغ ، پوست آن را داخل ظرف دهان باریكی كه حاوی آب سرد است بیندازید و در ظرف را ببندید ،پس از گذشت یك شبانه روز از آن برای آبیاری گلدان های آپارتمانی استفاده كنید .مصرف شیر پاستوریزهاگر شیر پاستوریزه بیش از 48 ساعت در یخچال باقی بماند و علائم فساد در آن ظاهر نشود ، می توانید از آن برای تهیه غذا یا مصرف روزانه استفاده كنید ، به شرطی كه قبل از مصرف شیر را برای مدت حداقل 10 دقیقه بجوشانید .گوشت سوختهاگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت ، ابتدا حوله تمیزی را در آب گرم خیس كنیدو آب آن را بگیرید ، سپس گوشت را در آن بپیچید و بگذارید مدت پنج دقیقه در آن حالت بماند . سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید .از بین بردن بوی رنگبرای از بین بردن بوی رنگ هنگام نقاشی داخل ساختمان ، مقداری پیاز را داخل یك ظرف آب سرد خرد كنید و ظرف را وسط اتاق بگذارید ، با این كار بوی رنگ برطرف می شود