PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلم بخورید تا سرطان نگیرید



وحید 0319
8th October 2012, 12:43 PM
ایسنا: خوردن حداقل یک بار سبزیجات چلیپایی (کلمی) مانند بروکلی، گل کلم و کلم در هفته می‌تواند خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها را کاهش دهد. تحقیقات پیشین نشان داده است که مواد مغذی موجود در سبزیجات چلیپایی از خانواده براسیکا که شامل بروکلی، گل کلم، کلم، شاهی و تربچه است، می‌تواند سلول‌های سرطانی را بکشد و نوید تولید داروهای جدید را به ارمغان بیاورد.
علاوه بر این، طی پژوهش‌های پیشین ثابت شده است، “سولفورافن” که به خصوص در گیاه بروکلی به میزان بسیار بالایی وجود دارد، تومورهای پروستات را بدون آسیب‌رسانی به سایر سلول‌های سالم از بین می‌برد.
بر اساس این که توسط محققان ایتالیایی صورت گرفته، افرادی که سبزیجات چلیپایی مصرف می‌کنند در مقایسه با مردان و زنانی که حداقل یک بار در هفته سبزیجات مصرف نمی‌کنند، خطر سرطان دهان را تقریبا ۱۷ درصد کاهش می‌دهد.
این درصدها برای سرطان مری ۲۸، مثانه و سینه ۱۷، کلیه ۳۲، معده و پانکراس ۱۰ و حنجره ۱۶ درصد گزارش شده است.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد