وحید 0319
8th October 2012, 12:43 PM
ایسنا: خوردن حداقل یک بار سبزیجات چلیپایی (کلمی) مانند بروکلی، گل کلم و کلم در هفته میتواند خطر ابتلا به انواع سرطانها را کاهش دهد. تحقیقات پیشین نشان داده است که مواد مغذی موجود در سبزیجات چلیپایی از خانواده براسیکا که شامل بروکلی، گل کلم، کلم، شاهی و تربچه است، میتواند سلولهای سرطانی را بکشد و نوید تولید داروهای جدید را به ارمغان بیاورد.
علاوه بر این، طی پژوهشهای پیشین ثابت شده است، “سولفورافن” که به خصوص در گیاه بروکلی به میزان بسیار بالایی وجود دارد، تومورهای پروستات را بدون آسیبرسانی به سایر سلولهای سالم از بین میبرد.
بر اساس این که توسط محققان ایتالیایی صورت گرفته، افرادی که سبزیجات چلیپایی مصرف میکنند در مقایسه با مردان و زنانی که حداقل یک بار در هفته سبزیجات مصرف نمیکنند، خطر سرطان دهان را تقریبا ۱۷ درصد کاهش میدهد.
این درصدها برای سرطان مری ۲۸، مثانه و سینه ۱۷، کلیه ۳۲، معده و پانکراس ۱۰ و حنجره ۱۶ درصد گزارش شده است.
علاوه بر این، طی پژوهشهای پیشین ثابت شده است، “سولفورافن” که به خصوص در گیاه بروکلی به میزان بسیار بالایی وجود دارد، تومورهای پروستات را بدون آسیبرسانی به سایر سلولهای سالم از بین میبرد.
بر اساس این که توسط محققان ایتالیایی صورت گرفته، افرادی که سبزیجات چلیپایی مصرف میکنند در مقایسه با مردان و زنانی که حداقل یک بار در هفته سبزیجات مصرف نمیکنند، خطر سرطان دهان را تقریبا ۱۷ درصد کاهش میدهد.
این درصدها برای سرطان مری ۲۸، مثانه و سینه ۱۷، کلیه ۳۲، معده و پانکراس ۱۰ و حنجره ۱۶ درصد گزارش شده است.