PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر کریس رونالدو: میدونستم 4-1 شکست میخوریم

FIREBOY
17th March 2009, 07:04 PM
کریس گفت: پيش از رويارويي با تيم ليورپول مي دانستم كه 4 بر يك شكست مي خوريم زيرا مادرم خواب اين باخت را ديده بود.
به نقل از روزنامه اكسپرس، كريستانو رونالدو اظهار داشت: هيچ وقت نتايج بازي ها را پيش بيني نمي كنم اما قبل از بازي روز شنبه با ليورپول نتيجه بازي را مي دانستم.
وي افزود: البته من نتيجه اين بازي پيش بيني نكردم. حتي خواب آن را هم نديدم، بلكه مادرم خواب آن را شب قبل از بازي ديده بود.
رونالدو ادامه داد: مادرم هميشه قبل از مسابقات مهم با صحبت با من‌ سعي مي كند از لحاظ روحي مرا مورد حمايت قرار دهد اما اين مرتبه اين كار را نكرد. او به من گفت با نتيجه 4 بر يك از ليورپول شكست مي خوريم.
رونالدو عنوان كرد: دفعات قبل من و مادرم هميشه تلفني با هم حرف مي زديم اما اين مرتبه او چنين نكرد. مادرم براي سفر به انگليس‌ آمد و ميهمان من در منچستر بود. او به ورزشگاه اولدترافورد آمد تا شاهد تحقق خواب و روياي اش شود.

جالبه مگه نه؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد