PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال لطفا كمك!!!

آسد مرتضي
6th October 2012, 10:57 AM
سلام به همه دوستان عزيز
من يه مشكل دارم كه ازتون ميخوام كمك كنيد
من ميخوام بدونم كه تو يك تيم بازي سازي چه افرادي كمك ميكنند؟يعني چه افرادي نياز هست...
خودم يه چيزايي در آوردم ولي خيلي كليه مثل game designer ,game art design.....وغيره!!![negaran][negaran]
اگه كسي ميتونه كمك كنه خواهشا دريغ نكنه كه خيلي واجبه[gerye][gerye]
ممنون[golrooz]

مرضیه پرهیزکار
6th October 2012, 11:15 AM
با سلام
به افراد با تخصص های زیر برای تکمیل تیم نیاز هست :

گرافیک : 2 الی 3 نفر برای طراحی شخصیت ها و محیط بازی.
برنامه نویس : 3 الی 4 نفر مسلط به زبانهای C , Java,Python و آشنایی کلی با موتورهای گرافیکی (موتور گرافیکی خاصی مد نظر نیست و بعدا انتخاب میشه).
طراح داستان و مراحل بازی : 2-3 نفر برای طراحی داستان بازی ، سبک بازی و به طور کلی هسته اولیه بازی.

آسد مرتضي
6th October 2012, 01:01 PM
با سلام
به افراد با تخصص های زیر برای تکمیل تیم نیاز هست :

گرافیک : 2 الی 3 نفر برای طراحی شخصیت ها و محیط بازی.
برنامه نویس : 3 الی 4 نفر مسلط به زبانهای C , Java,Python و آشنایی کلی با موتورهای گرافیکی (موتور گرافیکی خاصی مد نظر نیست و بعدا انتخاب میشه).
طراح داستان و مراحل بازی : 2-3 نفر برای طراحی داستان بازی ، سبک بازی و به طور کلی هسته اولیه بازی.

سلام
ممنون از نظر خوبتون
ببخشيد جزي تر هم ميتونيد توضيح بديد؟؟(يا سايتي هست كه توضيح داده باشه)مپلا برنامه نويس ها دقيقا چي كار ميكنن؟

SUB-Z3RO
15th October 2012, 02:00 AM
من خيلي تو اين زمينه اطلاعات ندارم
ولي يه پيشنهاد دارم
يه بازيه پر گرافيك كه معلومه عده ي زيادي توي ساختش دست داشتن
بعد بورو به قسمت نوشته ها يا تيتراژ بازي و كل تيتر ها رو بخون
حداقلش اينه كه با اسم و كار سازنده ها آشنا ميشي و ميتوني توي نت Search كني
[shaad]

rayarasool
15th October 2012, 08:19 PM
تا اونجایی که من میدونم
موتور های سازنده بازی بعضی مواقع نیاز به کد نویسی دارند .....و برنامه نویس راحت میتونه به اونها دسترسی داشته باشه......

مثلا فکر میکنم unity از c# استفاده میکنه.....

اگه اشتباهه لطفا به من بگید.....مر30

آسد مرتضي
15th October 2012, 08:26 PM
تا اونجایی که من میدونم
موتور های سازنده بازی بعضی مواقع نیاز به کد نویسی دارند .....و برنامه نویس راحت میتونه به اونها دسترسی داشته باشه......

مثلا فکر میکنم unity از c# استفاده میکنه.....

اگه اشتباهه لطفا به من بگید.....مر30
درسته...unity هم ميشه توش با سي شارپ زد هم با جاوا اسكريپت هم پايتون

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد