PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عصرانه‌ای مقوی برای ورزشكاران



yas-90
5th October 2012, 03:56 PM
سلامت نیوز: خرما دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم،‌ روی،‌ منگنز و ویتامین a، b، e و مقدار قابل توجهی فیبر است كه برای پیشگیری از سرطان‌هایی مانند سرطان كولون و معده مفید و موثر است.

مواد لازم برای 2 نفر

خرما: 200 گرم

كره: 50 گرم

دارچین: یك قاشق سوپخوری

پودر زنجبیل: یك‌دوم قاشق غذاخوری

روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه: هسته خرماها را جدا كرده و همراه با روغن مایع در چرخ گوشت بریزید. بعد از آن كه خرماها چرخ شد كره و دارچین را به آن بیفزایید و روی حرارت قرار دهید. آرد را الك كرده و روی حرارت قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه كنید تا رنگ آن طلایی شود.


خرما را روی ورقه فویل قرار داده و مخلوط آرد و روغن را روی آن بریزید و صاف كنید. مواد را رل كنید و فویل را دور آن بپیچید و به مدت 4 ـ 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس آن را برش داده و صرف كنید.

انرژی این غذا 1850 كیلوكالری است.


اهمیت غذایی خرما
خرما دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم،‌ روی،‌ منگنز و ویتامین a، b، e و مقدار قابل توجهی فیبر است كه برای پیشگیری از سرطان‌هایی مانند سرطان كولون و معده مفید و موثر است.


از آنجا كه زیادی اسید معده باعث ترش كردن و دل درد می‌شود، خرما در خنثی كردن اسید معده موثر است.


خرما برای اشخاصی كه دچار فشار خون بالا هستند و باید رژیم كم سدیم داشته باشند مفید است. خرما برای جلوگیری از رشد میكروب ـ كه عامل پوسیدگی دندان است ـ مفید است.


خرما باعث كاهش چربی خون و بهبود عملكرد سیستم گوارش و هضم و دفع مواد غذایی می‌شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد