PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شدت جراحات مصدومان حمله تروریستی زائران ایرانی اعلام شد / 12 مصدوم و 2 شهید

داداشی
1st October 2012, 05:11 PM
کد خبر: ۴۱۰۸۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۸

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اسامی زائران حمله تروریستی دیروز را اعلام کرد.
علی حیدری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران (http://www.yjc.ir/fa/services/5)، عنوان کرد: طی آخرین اخبار از حادثه تروریستی عصر دیروز 12 نفر از هموطنانمان مجروح و 2 نفر نیز شهید شدند.
همچنین وی اسامی مجروحان را اعلام کرد: در این حمله تروریستی مدیر کاروان محمدرضا فتحی، حسین علی ملک 57 ساله که از ناحیه پای راست مجروح شده، علی قوچانی 58 ساله از ناحیه پا و جمجمه دچار مجروحیت شدید می باشد، علیرضا کاظمی 30 ساله از ناحیه مچ دست و پا، حسین زاده 27 ساله از ناحیه سینه و پشت کمر، علی علیرضایی 33 ساله از ناحیه ساعد چپ، محمدعلی خوانساری از ناحیه مچ دست و پا، رمضان عظیمی از ناحیه دست چپ دچار آسیب دیدگی شدید شده، سید محسن هاشمیان 55 ساله از ناحیه کتف و دست چپ، یاسر ابوطالبی 30 ساله از ناحیه ران و مچ پا، علی عظیمی و خانم نصرت گرامی مجروح شدند و خانم طوبی نجفیان و حیدر علی نیکزاد نیز شهید شدند.
حیدری خاطر نشان کرد: مجروحان این حادثه را به بیمارستان های بغداد منتقل کرده اند.
این حمله تروریستی در مدائن جنوب غربی بغداد حوالی مرقد سلمان فارسی صورت گرفته است.

right.kimber
1st October 2012, 05:37 PM
آقا من قصد توهین ندارم اما این تیتری که گذاشتین یخورده مشکل داره. من یه لحظه فکر کردم زائران ایرانی یه حمله تروریستی کردن. (از کلمه ربطی " به " بین تروریستی و زائران اضافه کنید درست میشه)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد