PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیری در کتاب شیطان

hyper neo
29th September 2012, 10:51 PM
دیکته ی اول این کتاب در تاریخ 8و9و10 اوریل سال 1904میلادی توسط جنی ابی رنگ به نام (ایواس)aywas) بوده است که به توسط آقای الیستر کرولی نوشته شده است. که به گفته ی الیستر شیطان وحی خود را به این جن داده تا او به الیستر دیکته کند(ادای کسیو به نظرتون در نمیاورده ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ http://www.mt.net/%7Ewatcher/lam.gif http://ketabnak.com/images/covers/18777_6_Aleister_Crowley_-_Liber_AL_vel_Legis.jpg
تواریخ چاپ این کتاب :

چاپ اول:
نه ماه قبل از وقوع جنگ بالکان که خاور نزديک را در هم کوبيد، ١٩١٢
چاپ دوم:
نه ماه قبل از وقوع جنگ جهانی اول، که غرب را در هم کوبيد.
چاپ سوم:
نه ماه قبل از وقوع جنگ چين و ژاپن که خاور دور را در هم کوبيد.
چاپ چهارم:
نه ماه قبل از وقوع جنگ جهانی دوم که تمدن را در هم کوبيد.

حال به قسمت هایی از این کتاب نگاهی میندازیم

11. I see thee hate the hand and the pen; but I am stronger.
11 . مي دانم تو از دست و قلم متنفري؛ ولي من قوي ترم
(اینجا چی شمارو یاده چیزی نمیندازه)

جالب:
52. There is a veil: that veil is black. It is the veil of the modest woman; it is the veil of
sorrow & the pall of death: this is none of me. Tear down that lying spectre of the
centuries: veil not your vices in virtuous words: these vices are my service; ye do well, &
I will reward you here and hereafter.
?2 . >>حجابيست: آن حجاب سياه است. اين حجاب زن باحيا است؛ اين حجاب غم و پارچه تابوت مرگ است: اين از
من نيست. وهم دروغ قرون را بگسل: گناهانت را در کلمات عفيف مپوشان: اين گناهان لوازم منند؛ تو بدرستي
عمل کن، و من در اين دنيا و آن دنيا پاداشت خواهم داد<<

50. Curse them! Curse them! Curse them!
?0 . لعنت بر آنان! لعنت بر آنان! لعنت بر آنان!

51. With my Hawk's head I peck at the eyes of Jesus as he hangs upon the cross.
?1 . با سر قوش 3 مانندم به چشم هاي عيسي که بر صليب آويخته است نوک مي زنم. 4

52. I flap my wings in the face of Mohammed & blind him.
?2 . بالهايم را به صورت محمد مي زنم و کورش مي کنم. 5

53. With my claws I tear out the flesh of the Indian and the Buddhist, Mongol and Din.
?3 . با چنگالهايم گوشت هندي و بودايي، مغول و دين 6 را پاره پاره مي کنم.

54. Bahlasti! Ompehda! I spit on your crapulous creeds.
?? . بهلستي! امفدا! بر کيشهاي ناخوش شما تف مي اندازم.

55. Let Mary inviolate be torn upon wheels: for her sake let all chaste women be utterly
despised among you!
?? . بگذارمصون- مريم روي چرخها تکه تکه شود: بگذار به خاطر وي همه زنان عفيف در ميان شما کاملا
حقير شوند.
(احتمالا خیلیاتون تو فیلمای مختلف دید که با دختران باکره چجوری رفتار میشه انگار که عقب افتاده اند)

71. Hail! ye twin warriors about the pillars of the world! for your time is nigh at hand.
71 . درود! شما جنگاوران دوقلوي اطراف ارکان جهان! چرا که زمان شما نزديک، در دسترس است.
منظورش کجاست؟؟

72. I am the Lord of the Double Wand of Power; the wand of the force of Coph Nia - but
my left hand is empty, for I have crushed an Universe & nought remains.
72 . من سرور عصاي مضاعف قدرتم؛ عصاي قدرتِ کُف نيا – ولي دست چپ من خالي است، چرا که من گيتي
اي را خرد کرده ام و هيچ باقي مانده است
منظور از عصا چیه؟؟ کدوم عصا

نکاتی جالب::

60. My number is 11, as all their numbers who are of us. The Five Pointed Star,
with a Circle in the Middle, & the circle is Red. My colour is black to the blind, but the
blue & gold are seen of the seeing. Also I have a secret glory for them that love me.
۵٩ . عدد من ١١ است، همانند عدد همه آنانی که از ما هستند. ستاره پنج پر، با دايره ای در ميان، و دايره
قرمز است. رنگ من در نظر کوران سياه است، ولی آبی و طلايی توسط بينايان ديده می شود. همچنين من برای
آنانی که به من عشق می ورزند جلالی سری دارم.

اینجا میگه عدد من یازده است جالب اینجاست که بدانید :
کلمه شیطان در قران 11 بار امده پناه بردن از شیطان 11 بار امده و همچنین در نهج البلاغه کلمه شیطان 11 بار امده است

76. 4 6 3 8 A B K 2 4 A L G M O R 3 Y X 24 89 R P S T O V A L. What meaneth this, o
prophet? Thou knowest not; nor shalt thou know ever. There cometh one to follow thee:
he shall expound it. But remember, o chosen one, to be me; to follow the Love of Nu in
the star-lit heaven; to look forth upon men, to tell them this glad word

A B K 2 4 A L G M O R 3 Y X 24 89 R P S T O V A L این چه معنی میدهد؟
ای پيغامبر؟ تو نمی دانی؛ هرگز نخواهی دانست. يکی می آيد که دنبال راه توست ٢: او اين را تفسير خواهد کرد.
ولی به ياد داشته باش، ای برگزيده، که از من باشی؛ که عشق نو را در بهشت اختر افروز دنبال کنی؛ که بر
مردمان نظر داشته باشی، که به آنان اين کلمه سرور را بگويی.
اینجا چی ادا چیو داره در میاره.؟؟

این تاپیک صرفا جهت اطلاع اون دسته از دوستانیه که فراماسونریو جدای از شیطان پرستی میدانند در جایی که نمادها دقیقا همان نمادهاست و فقط تفاوت در اینه که انجمن شیطان پرستان هیچ موجوده ماورایی غیر انسان رو قبول ندارن ولی فراماسونرها دقیقا همین طور که دیدید از شیطان پیروی میکنن

شه پری
30th September 2012, 12:04 AM
کتاب خدا رو نمیخونیم....حالا میایم کتاب شیطان رو میخونیم.....متاسفم برای خودمون

الهم صلی علی محمد و آل محمد

بیایم قران رو بخونیم اونم با معنی.....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد