PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر فردين معصومي: آيا شكست در جام جهاني تنها تقصير من بود؟

سردار
15th March 2009, 01:04 PM
فردين معصومي در جام تختي بار ديگر ثابت كرد كه همچنان بهترين سنگين وزن ايران است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قهرمان وزن 120 كيلوگرم جام تختي، به فاصله چند روز پس از جام جهاني به روي تشك آمد تا ثابت كند هنوز از ساير 120 كيلويي‌ها برتر است.
معصومي پس از شكست آذرشكيب در مسابقه فينال جام تختي گفت: پس از جام جهاني طوري با من رفتار مي‌شد كه انگار همه تقصيرات گردن من است اما، آيا تنها من مقصر شكست در فينال جام جهاني بودم؟
وي ادامه داد: در اين مدت فشار زيادي روي من بود. در ليگ سرنوشت چند كشتي به مسابقه من بستگي داشت كه پيروز شدم. در كشتي با روسيه هم اين چنين شد اما، آيا اگر من حريف روس را نمي‌بردم، فيناليست مي‌شديم؟
معصومي همچنين گفت: به هر حال كشتي همين است. متاسفانه پس از جام جهاني انتقاداتي از من شد و آن قدر فشار رويم بود كه تصميم داشتم از كشتي خداحافظي كنم. من چند وقت پيش برادرم را از دست دادم و بايد كمي هم انصاف داشت و شرايطم را در نظر گرفت. خدا را شكر مي‌كنم كه در جام تختي باز هم حقانيتم را ثابت كردم. :-??

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد