توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کمککککککککککککک
maha rezaei
23rd September 2012, 06:47 PM
دوستان عزیز سلام.من یه مشکل دارم ازتون می خوام که با راهنمایی هاتون کمکم کنید.من می خوام ارشد مدیریت بازرگانی امتحان بدم ولی متاسفانه به دلیل اینکه شاغل هستم و وقت محدودی دارم به قول معروف شل کن و سفت کن درس می خونم.نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد با یه رتبه ی خوب قبول بشم ولی متاسفانه تلاشم خیلی کمه.
ab.bb
23rd September 2012, 06:59 PM
بنظر نمیاد به راهنمایی احتیاج داشته باشی
Gileva
23rd September 2012, 07:06 PM
به نظرم یه برنامه ریزی داشته باشی که طبق اون عمل کنی با وقت محدود هم خیلی ها بهترین رتبه رو کسب میکنن باید خودت بخوای تلاش کنی بستگی داره هدفت چقد برات مهمه هرچی مهم تره باشه بهتر تلاش میکنی انگیزه رو درخودت ایجاد کن یه بار کم ویه بار زیاد نخون اینجوری خسته کنندست همیشه به طور مستمر درس بخون
امیدوارم موفق شی [golrooz][golrooz]
Outta_Breathe1020
23rd September 2012, 07:29 PM
به نظر من باید ارزش هدف براتون بره بالا!
وقتی ارزش اون بره بالا، شما دیگه عمرااااااااا اگه به خاطر چیز دیگه ای حاضر باشین ازش بگذرین!
انگیزه رسیدن به هدف، نمیزاره هیچ وقت کوتاه بیاین از تلاش کردن!
به قول یکی ، باید هدف رو توی هر بار تپش قلبت حس کنی، توی خونت حس کنی، نفس میکشی اونو حس کنی... اگه اینجوری باشی حتما بهش میرسی!
موفق باشید[golrooz]
Dirya_Del
25th September 2012, 01:40 PM
به نظر منم
باید یه برنامه ریزی دقیق انجام بدی و تو این شرایطی که شما دارین از جون باید مایه بذاری تا به هدفت برسی
کوچکترین فرصت رو از دست نده و کار امروز رو به فردا نسپار
اول همه ی منابع مطالعاتت رو گیر بیار بعدشم دل از نت بکن و سعی کن وقت آزادی که داری هر چن کم ولی مفید بخونی
شب رو زود نخواب و یکم دیرتر سعی کن بخوابی
خلاصه اگه میتونی از سر کار هم یه مروری کن رو مطالبت
به هر حال راه سختی رو که بخوای بری مطمئنا تلاش بیشتری میخواد تا به نتیجه برسی
امیدوارم موفق باشی دوست عزیز
anael
26th September 2012, 11:07 PM
الان با توجه به time کمی که داری درست استفاده کردن از وقت خیلی مهمه که این نیاز به یک برنامه ریزی داره که در عین حال به اون برنامه عمل کنی
بعد باید درست درس بخونی یعنی اینکه بتونی حداکثر بازده رو داشته باشی.
در کنارش باید از یک سری کارها و تفریحاتت هم بگذری. که برای رسیدن به هدفت ارزشش رو داره.
روی هدفت تمرکز کن چون رسیدن بهش سخت نیست فقط یکم اراده و پشتکار میخواد.
نا امید نشو، فکر منفی هم نکن. خیلی های دیگه هستن که ممکن شرایطی مثل تو و یا حتی بدتر داشته باشن.
برات آرزوی موفقیت میکنم[nishkhand]
elektronic2012
1st October 2012, 03:41 PM
دوست عزیز یه چیز خیلی مهمی که دوستان هم به اون اشاره کردن همون امید و اعتماد به نفس هستش اگر خودتو قبول داشته باشی به هر چیزی که بخوای می رسی به شرطی که این امید باعث بشه که بیشتر تلاش کنی راههای زیادی هم هست که اعتماد به نفس تو بالا ببری که فکر کنم هر کسی این قدرتو توی خودش داره ولی یه کم وقت هم میبره ولی جواب میده برای این که بتونی بیشتر تلاش کنی همیشه فکر کن یکی ازت جلو تره و تو باید ازش جلو بزنی موفق باشی......
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.