توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پهپاد رادار گريز با قابليت حمل 100 كيلوگرم بار در كشور ساخته شد
yasaman hedayati
23rd September 2012, 04:36 PM
محققان يكي از شركتهاي فناور موفق به طراحي و ساخت پهپاد رادارگريزي شدند كه به گفته آنها صد در صد قطعات آن توليد داخل بوده و ميتواند ضمن حمل يكصد كيلوگرم بار با برد كنترلي يكصد كيلومتر به مدت سه ساعت در آسمان پرواز كند.
مهندس عباس جم، مديرعامل شركت سازنده پهپاد ليكو در گفتوگو با خبرنگار «فناوري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: اين هواپيماي بدون سرنشين، ضمن بهرهمندي از ويژگيهاي منحصر به فرد داراي وزن حدود 53 كيلوگرم بوده و قابليت حمل يكصد كيلوگرم بار را دارد كه در نوع خود بي نظير به شمار ميرود.
وي در خصوص ديگر ويژگيهاي اين پهپاد ايراني عنوان كرد: سوخت این هواپیما بنزین معمولی و ظرفیت سوختگيري آن 30 لیتر است كه با این میزان بنزين، توانایی پرواز سه ساعته در سقف پروازي 16 هزار پايي از سطح زمين را دارد. همچنين برد کنترلی آن يكصد کیلومتر است. يكي ديگر از توانمنديهاي پهپاد «ليكو» اين است كه سیستم پیشرانش آن توسط دو موتور با مجموع توان 35 اسب بخار تامین می شود و این توانایی را ایجاد می کند که پهپاد بتواند در طول مسیری کمتر از 70 متر از زمین به پرواز درآید.
مديرعامل اين شركت فناور در ادامه خاطرنشان كرد: این هواپیما به گونهای طراحی شده که قابلیت نصب انواع سیستمهای الکترونیکی و مخابراتی را داراست. از جمله این تجهیزات می توان به دوربینهای این پهپاد اشاره کرد که تصاویر را به صورت پخش زنده به ایستگاه ارسال می کند. برخورداري از سیستم خلبان خودکار يكي ديگر از ويژگيهاي «ليكو» است تا اين هواپیما در مسافتهای طولانی براساس برنامه مسیر، حركت كرده و مجددا به پایگاه باز گردد.
http://media.isna.ir/content/untitled-40.bmp/6
وي در خصوص مشخصات فني اين هواپيما به ايسنا گفت: پهپاد «ليكو» كه به صورت صد در صد در داخل و توسط محققان كشور طراحي و ساخته شده است داراي مشخصات و ويژگيهاي فني مانند طول بال 5.9 متر، طول بدنه چهار متر، حداكثر سرعت 220 کیلومتر بر ساعت، طول باند پرواز 200 فوت، وزن خالی 53 کیلوگرم، حداكثر وزن بلند شدن 200 کیلوگرم، سقف پروازی 16 هزار پا، توان 35 اسب بخار براي هر موتور، ظرفيت سوخت گيري(بنزين معمولي) 30 لیتر، مداومت پروازی سه ساعت، ایستگاه کنترلی، خلبان خودکار يكصد نقطه مختصات جغرافیایی، تصویر برداری آنلاین و آفلاین توسط دو دوربین، سیستم پردازش تصویربه صورت هوش مصنوعی، نشانگر موقعیت یاب بر روی نقشه جغرافیایی توسط دو جی پی اس 10 هرتز، سیستم رادار گریز، ایستگاه کنترلی استیشن 12 متری قابل حمل، سیستم ترمز از نوع دیسکی ضد قفل شونده، توان پرواز با از دست رفتن یک موتور و سیستم تعلیق و جاذب ارتعاشات است.
جم، فرود پهپاد در کمترین طول از مسیر باند را يكي ديگر از ويژگيهاي «ليكو» برشمرد و افزود : از این هواپیما می توان در مقاصد امداد و نجات، شناسایی، گشت زنی، حمل بارهای سبک، مقاصد نظامی و فیلمبرداری و غیره استفاده كرد. همچنين هزینه قطعات یدکی و تعمیر و نگهداری این هواپیما بسیار کم بوده و در صورت تجاري سازي صرفه جویی ارزی زیادی را برای کشور در پي خواهد داشت.
عرفان سلیم زاده
23rd September 2012, 06:41 PM
بنرینی؟[negaran] بعد بنزین یارانه ای هم میگیرن؟[nishkhand]
در ضمن اینا بیشتر مونتاژ کردند.
قطعات اماده خریدند.
ولی بازم خوبه خوشم اومد.
ولی ای کاش با سوخت متانول هم تولید می کردند.
ولی سوخت گیریش هم یه مکافاته.
به هر حال برای بارگیری معرکه است.
حسین متقی
24th September 2012, 02:09 AM
دروغ که .............. نی
دروغگو که شاخ و دم نداره!
مگه اینکه برای ساخت 1عدد از این پهپاد - پرنده ی هدایت پذیر از راه دور -
بیش از 10 میلیارد تومن خرج کرده باشند
که این غیر ممکن و غیر اقتصادیست
و اگر هم اینکارو کردند فقط در صورت ضمانت تولید در تعداد بالای 50 عدد میتونه هزینه هارو جبران کنه
(اگه هرکدومو 500 میلیون تومن بخرند)
[sootzadan]
من مشابهشو با 60درصد وزنی قطعات ایرانی میسازم نصف قیمت کلی هم سود میکنم
کسی میخره؟
hossien
24th September 2012, 06:47 AM
حسین جان ایران از خیلی زمان دور می تونست این پرنده ها را بسازه از دوران جنگ تحمیلی تا کنون پس زیاد سخت نبوده و همانطور که هواپیمای امریکایی رو گرفت یعنی به مکانیزم ها کاملا اشنا بود و در ضمن کی میگه این قیمت در میاد.
توان ایران را دست کم گرفتیاااااااااااااااا
maytiii
24th September 2012, 09:41 AM
دروغ که .............. نی
دروغگو که شاخ و دم نداره!
مگه اینکه برای ساخت 1عدد از این پهپاد - پرنده ی هدایت پذیر از راه دور -
بیش از 10 میلیارد تومن خرج کرده باشند
که این غیر ممکن و غیر اقتصادیست
و اگر هم اینکارو کردند فقط در صورت ضمانت تولید در تعداد بالای 50 عدد میتونه هزینه هارو جبران کنه
(اگه هرکدومو 500 میلیون تومن بخرند)
[sootzadan]
من مشابهشو با 60درصد وزنی قطعات ایرانی میسازم نصف قیمت کلی هم سود میکنم
کسی میخره؟
10 میلیارد تومن؟؟؟؟[taajob]
داداش لامبورگینی که نساختن! یه هواپیمای 50 کیلویی با 2تا موتور پیستونی (بنزینی دوزمانه با جمعا 70 اسب توان ) بدنه اش هم که کامپوزیته که روی هم شاید 100 میلیون تومن هم تا اینجاش خرج برنداره.
میمونه بخش الکترونیکیش که بستگی داره از چه سیستمایی استفاده کرده باشن... تا اونجایی که من میدونم ارسال تصویر زنده اونم تا برد 100 کیلومتر کار شاقیه! اگه هزینه ای هم کرده باشن باید تو قطعات الکترونیکی این هواپیما کرده باشن که اونم فوقش شده باشه 200 میلیون! (تهش) که کلا شد 300 میلیون.
ولی اگه هزینه هاش بخواد به میلیارد برسه که دیگه صرفه نداره ساختن چنین پهپادی...
Joseph Goebbels
24th September 2012, 09:46 AM
با تشکر از این دستاورد [golrooz]
ولی به نظرم ان چنان هم رادار گریز نیست . حداقل RCS اش اینو میگه . سامانه موتوریش بیرون از بدنه هست که اون هم دارای انحناهای زیادی هست . همین انحناها باعث میشه تا ویژگی RCS ( سطح مقطع راداری ) به شدت افت کنه و به گونه ای اصلا رادار گریز هم نشه .
دم عمودیش هم T مانند هست . برای جلوگیری از اشکارسازی بیشتر به حالت V مانند میسازند .
برای اشنایی بیشتر با ویژگی رادار گریزی به این لینک مراجعه شود :
اصول و مبانی تکنولوژی استیلت (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?111895-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84-%D9%88-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84%D8%AA)
حسین متقی
24th September 2012, 07:47 PM
حسین جان ایران از خیلی زمان دور می تونست این پرنده ها را بسازه از دوران جنگ تحمیلی تا کنون پس زیاد سخت نبوده و همانطور که هواپیمای امریکایی رو گرفت یعنی به مکانیزم ها کاملا اشنا بود و در ضمن کی میگه این قیمت در میاد.
توان ایران را دست کم گرفتیاااااااااااااااا
10 میلیارد تومن؟؟؟؟[taajob]
داداش لامبورگینی که نساختن! یه هواپیمای 50 کیلویی با 2تا موتور پیستونی (بنزینی دوزمانه با جمعا 70 اسب توان ) بدنه اش هم که کامپوزیته که روی هم شاید 100 میلیون تومن هم تا اینجاش خرج برنداره.
میمونه بخش الکترونیکیش که بستگی داره از چه سیستمایی استفاده کرده باشن... تا اونجایی که من میدونم ارسال تصویر زنده اونم تا برد 100 کیلومتر کار شاقیه! اگه هزینه ای هم کرده باشن باید تو قطعات الکترونیکی این هواپیما کرده باشن که اونم فوقش شده باشه 200 میلیون! (تهش) که کلا شد 300 میلیون.
ولی اگه هزینه هاش بخواد به میلیارد برسه که دیگه صرفه نداره ساختن چنین پهپادی...
اقایون
اقایون
لطفا توجه کنید
نوشته 100درصد ایرانی
نوشته 100درصد قطعات آن تولید داخل است
موتور - ملخ - سوخترسانی - کاربراتور یا انژکتور - باتری - بورد - آی سی ها - پردازنده ها - کریستالهای کنترل -موتور الکتریکی و اسپید کنترل برای ساخت سروو-
مواد اولیه ی بدنه
روکش صیغلی بدنه که جادب امواج الکترومغناطیس باشه(چون ویژگیهای هندسیه استیلت رو نداره باید در این زمینه خیلی قوی باشه)
و.......
سرمایه گذاری روی همه ی اینها بیشتر از 10میلیارد تومن هزینه داره
و تکنولوژی بالایی رو به ایران هدیه میده
برای همین میگم دروغه چون ایرانی نیست همش!
نکته داشت حرفم[sootzadan]
maytiii
25th September 2012, 01:05 AM
اقایون
اقایون
لطفا توجه کنید
نوشته 100درصد ایرانی
نوشته 100درصد قطعات آن تولید داخل است
موتور - ملخ - سوخترسانی - کاربراتور یا انژکتور - باتری - بورد - آی سی ها - پردازنده ها - کریستالهای کنترل -موتور الکتریکی و اسپید کنترل برای ساخت سروو-
مواد اولیه ی بدنه
روکش صیغلی بدنه که جادب امواج الکترومغناطیس باشه(چون ویژگیهای هندسیه استیلت رو نداره باید در این زمینه خیلی قوی باشه)
و.......
سرمایه گذاری روی همه ی اینها بیشتر از 10میلیارد تومن هزینه داره
و تکنولوژی بالایی رو به ایران هدیه میده
برای همین میگم دروغه چون ایرانی نیست همش!
نکته داشت حرفم[sootzadan]
آره نکته ظریفی بود [tashvigh] ولی خدایی 10 میلیارد خیلیه دیگه!!! 2-3 میلیارد بگو مشتری شیم[nishkhand]
حسین متقی
25th September 2012, 01:16 AM
آره نکته ظریفی بود [tashvigh] ولی خدایی 10 میلیارد خیلیه دیگه!!! 2-3 میلیارد بگو مشتری شیم[nishkhand]
من10 میلیارد تومن میدم
شما 1 پردازنده ی تک هسته 1گیگاهرتزی بساز با وزن 1کیلو!!!!!!!!!!!
بقیه ی هواپیما پیشکشت
اگه میتونی بسازی من همه ی سرمایشو جور میکنم
مشکل اینه که نمیتونی(با این هزینه)
SaSaMc2
25th September 2012, 09:52 AM
رادار گريز ملخي؟!!!
فكر كنم نويسنده مقاله 100% ايراني بوده...
با 10 ميلياد دلار هم نميشه از اين چيزا كاملا ايراني ساخت...
و احمقانه هم هست اگر هزينه رو روي 100% ايراني بودن بكنيم...
همه چيش رو ميفروشن ديگه...
مگه كل كل هست...
با عملكرد بهتر بسازيم خياي مهمتر هست تا ملخش كجايي باشه...
حسین متقی
26th September 2012, 02:44 AM
رادار گريز ملخي؟!!!
فكر كنم نويسنده مقاله 100% ايراني بوده...
با 10 ميلياد دلار هم نميشه از اين چيزا كاملا ايراني ساخت...
و احمقانه هم هست اگر هزينه رو روي 100% ايراني بودن بكنيم...
همه چيش رو ميفروشن ديگه...
مگه كل كل هست...
با عملكرد بهتر بسازيم خياي مهمتر هست تا ملخش كجايي باشه...
خداروشکر یکی اومد که با من هم نظره
من بخوام عدد بالا بگم باید روش کلی توجیه بیارم-شما میگی همه سریع قبول میکنن خداروشکر!![golrooz]
واقعا به غیر از مواقع صلح(با کلی تخفیف) این هواپیما به درد دیگه ای نمیخوره
میدونی چرا نوشته موجگیر داره؟
چون موتورهاشون فرکانس میندازن روی بدنه و لرزش زیادی دارن
و به جای راهکار مناسب
موتورهارو گذاشتن روی 2بالک طرفین دماغه ی پهپادشون!
خب اینطوری فرکانس به حد تشدید نزدیک میشه!
و لرزش چند برابر میشه به حدی که در سرعت بالا حتی روی اغتشاشات هوای اطراف بال هم تاثیر میزاره
hossien
26th September 2012, 04:29 PM
سلام
مجدد شما فک کنم اشتباه متوجه شدین چون این تصویر اصلا مربوط این توضیحات نیست چون عکس نداشتن اینو گذاشتن هیچ شباهتی با توضیحات نداره طول بال 5.9 متر و بدنه 4 متر.
دوما هواپیمای بئون سرنشین بسازن تو بیرون عکس بگیرن اونم تو محیط و زمین خاکی؟؟؟؟ حتی سوله بغلی پیداست.
درضمن حسین اقا هیچ کجای دنیا نمی یاد برای مدارات الکترونیک خودش از کریستال و ای سی های تولید خودش استفاده کنه چون تکنولوژی تولید ان را هیچ کشوری نداره مهم این هست که طراحی ، ساخت و ... را انجام داده ایران توانست بدنه کامپوزیتی طراحی کنه که با برخورد گلوله با اون منفجر نشه و دوباره خودشو ترمیم کنه الان در تمام باک های پرنده خودش نصب می کنه.
شما توان دفاعی را دست کم گرفتیااااااااااااا
hossien
26th September 2012, 04:32 PM
یک مورد دیگه هم یادم امد این که اگر ایران پهپاد امریکایی رو نگرفت یعنی ما توان مهندسی معکوس را به نظر شما نداریم از روش بسازیم. پس تکنولوژی رادار گریزی هم بدست میاریم
Joseph Goebbels
26th September 2012, 08:25 PM
مطالب و پستها رو خوندم ، ولی به نظر من این عکس با نوشتار و توضیحات جناب مستر عباس جم تناقص داره :
ميتواند ضمن حمل يكصد كيلوگرم بار
این تصویر نشون میده که حتی توانایی بلند کردن 30 کیلوگرم هم نداره چه برسه 100 کیلوگرم !
تناقص دوم در رابطه با وزن که در بالا اشاره شد :
اين هواپيماي بدون سرنشين، ضمن بهرهمندي از ويژگيهاي منحصر به فرد داراي وزن حدود 53 كيلوگرم بوده و قابليت حمل يكصد كيلوگرم بار را دارد كه در نوع خود بي نظير به شمار ميرود.
به نظر شما یه پهپاد ملخی با وزن 53 کیلوگرم چگون می تواند وزن تقریبا 2 برابر خود را حمل کند ؟ یک تناقض دیگر هم دارد :
حداكثر وزن بلند شدن 200 کیلوگرم
پهپادی با وزن 53 کیلوگرم ، می تواند باری به وزن 100 کیلوگرم را حمل کند و این در حالیست که باز هم می تواند حداکثر وزنی به معادل 200 کیلوگرم را حمل کند .
به نظرم این پهپاد باید یه ابر پهپاد باشه که می تواند 4 برابر وزن خود را حمل کند ؛ اون هم با دو موتور ملخی هر کدوم به قدرت 35 اسب بخار ! چاخان هم چاخان های قدیمی .
سوخت این هواپیما بنزین معمولی و ظرفیت سوختگيري آن 30 لیتر است
این پهپاد چه طور می خواد 30 لیتر بنزین رو حمل کند ؟ این مقدار بنزین باید در کدوم قسمتهای پهپاد باشه تا مرکز ثقلش در تعادل باشه ؟ بسته های الکترونیکی و ... در کجا هستند ؟ وزن اونها چه قدر هست ؟ دوربین تصویر برداریش در کجا هست تا با قسمت های بنزینی تداخل نداشته باشه ؟ و از همه مهمتر ، من غلافی نمی بینم تا بتونه حداکثر 200 کیلوگرم را حمل کند ! زیر پهپاد هم نمیشه غلاف رو نصب کرد ، چون تعادلش موقع پرواز به هم می خوره .
برخورداري از سیستم خلبان خودکار يكي ديگر از ويژگيهاي «ليكو» است تا اين هواپیما در مسافتهای طولانی براساس برنامه مسیر، حركت كرده و مجددا به پایگاه باز گردد.
این یکی دیگر از چاخان های مخوف هست . سیستم خلبان خودکار اون قدر پیچیده هست که در یک پهپاد فسقلی مثل این نمی گنجد ، چه برسه به حمل سیستم های تصویر برداری و مخابراتی و ...
حداكثر سرعت 220 کیلومتر بر ساعت
این پهپاد 220 کیلومتر سرعت داره اون هم با دو موتور ملخی هر کدوم به قدرت 35 اسب بخار ؟! اون هم با این همه تجهیزات !؟ حال بگذریم از سیستم ترمز ضد قفل دیسکیش . خدا رحمت کنه شرکت نورث روپ گرومن را ! بنده خداها باید به فکر جایگزینی برای b-2 هاشون باشند!
یا حق
hossien
27th September 2012, 12:18 AM
به نظر شما یه پهپاد ملخی با وزن 53 کیلوگرم چگون می تواند وزن تقریبا 2 برابر خود را حمل کند ؟ یک تناقض دیگر هم دارد :
پهپادی با وزن 53 کیلوگرم ، می تواند باری به وزن 100 کیلوگرم را حمل کند و این در حالیست که باز هم می تواند حداکثر وزنی به معادل 200 کیلوگرم را حمل کند .
به نظرم این پهپاد باید یه ابر پهپاد باشه که می تواند 4 برابر وزن خود را حمل کند ؛ اون هم با دو موتور ملخی هر کدوم به قدرت 35 اسب بخار ! چاخان هم چاخان های قدیمی .
این پهپاد چه طور می خواد 30 لیتر بنزین رو حمل کند ؟ این مقدار بنزین باید در کدوم قسمتهای پهپاد باشه تا مرکز ثقلش در تعادل باشه ؟ بسته های الکترونیکی و ... در کجا هستند ؟ وزن اونها چه قدر هست ؟ دوربین تصویر برداریش در کجا هست تا با قسمت های بنزینی تداخل نداشته باشه ؟ و از همه مهمتر ، من غلافی نمی بینم تا بتونه حداکثر 200 کیلوگرم را حمل کند ! زیر پهپاد هم نمیشه غلاف رو نصب کرد ، چون تعادلش موقع پرواز به هم می خوره .
این یکی دیگر از چاخان های مخوف هست . سیستم خلبان خودکار اون قدر پیچیده هست که در یک پهپاد فسقلی مثل این نمی گنجد ، چه برسه به حمل سیستم های تصویر برداری و مخابراتی و ...
یا حق
اقا کاری نداره اگر می خواهی بررسی کنین درست هست خبر یا نه می تونید دیاگرام تطبیق و نقطه طراحی را محاسبه کنیم با توجه به اطلاعاتی که داده مساحت سطح مقطع بال بدست میاد بعد می تونیم نتیجه گیری کنیم.
اما فک کنم این پهپاد کل (وزن بلند شدن) 100 کیلو هست که 30 کیلو وزن سوخت و 23 کیلو وزن خالی(با تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی) 47 کیلو وزن حمل بار داره.
دوست عزیز تکنولوژی زیاد پیشرفت کرده و ایران هم نسبتا عقب نمونده.
دوربین با قابلیت ارسال انلاین اطلاعات فقط 2 گرم وزن داره حالا بگیم مولتی سنسور و مولتی دوربین داشته باشه نهایت 1 کیلو می شه.
در مورد موتور هم می تونیم یک سرچ کنیم که ایا موتور بنزینی با این قدرت هست یا خیر و همچنین وزن ان چه قدر هست.
این را هم مطمئن باشین این عکس اصلا مربوط به این پهپاد نیست.
- - - به روز رسانی شده - - -
یا حق
اقا کاری نداره اگر می خواهی بررسی کنین درست هست خبر یا نه می تونید دیاگرام تطبیق و نقطه طراحی را محاسبه کنیم با توجه به اطلاعاتی که داده مساحت سطح مقطع بال بدست میاد بعد می تونیم نتیجه گیری کنیم.
اما فک کنم این پهپاد کل (وزن بلند شدن) 100 کیلو هست که 30 کیلو وزن سوخت و 23 کیلو وزن خالی(با تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی) 47 کیلو وزن حمل بار داره.
دوست عزیز تکنولوژی زیاد پیشرفت کرده و ایران هم نسبتا عقب نمونده.
دوربین با قابلیت ارسال انلاین اطلاعات فقط 2 گرم وزن داره حالا بگیم مولتی سنسور و مولتی دوربین داشته باشه نهایت 1 کیلو می شه.
در مورد موتور هم می تونیم یک سرچ کنیم که ایا موتور بنزینی با این قدرت هست یا خیر و همچنین وزن ان چه قدر هست.
Joseph Goebbels
27th September 2012, 12:25 AM
سلام [golrooz]
اتفاقا همین عکس منو به شک انداخته .
حسین متقی
27th September 2012, 03:42 AM
سلام
مجدد شما فک کنم اشتباه متوجه شدین چون این تصویر اصلا مربوط این توضیحات نیست چون عکس نداشتن اینو گذاشتن هیچ شباهتی با توضیحات نداره طول بال 5.9 متر و بدنه 4 متر.
دوما هواپیمای بئون سرنشین بسازن تو بیرون عکس بگیرن اونم تو محیط و زمین خاکی؟؟؟؟ حتی سوله بغلی پیداست.
درضمن حسین اقا هیچ کجای دنیا نمی یاد برای مدارات الکترونیک خودش از کریستال و ای سی های تولید خودش استفاده کنه چون تکنولوژی تولید ان را هیچ کشوری نداره مهم این هست که طراحی ، ساخت و ... را انجام داده ایران توانست بدنه کامپوزیتی طراحی کنه که با برخورد گلوله با اون منفجر نشه و دوباره خودشو ترمیم کنه الان در تمام باک های پرنده خودش نصب می کنه.
شما توان دفاعی را دست کم گرفتیااااااااااااا
من کی باشم با شما مخالفت کنم
من هم همینو میگم!!!
توان دفاعی رو دست کم نمیگیرم
میدونم میتونن بسازن
ولی میدونم که 100 درصد ایرانی نیست
اینو شما هم میدونین و میگین! و خب باید هم همینطور باشه وکلا این اصل که میگن باید قطع نیاز بشه در هر محصول دفاعی امکانپذیر نیست!
مگر با سرمایه گذاریهای بسیار منظم و حساب شده و بزرگ!!!
که نیاز به پایه های اقتصادی امنیتی و البته قوانین درست داره که خودتون بهتر از من میدونین این چیزارو حداقل فعلا نداریم
گرچه پیشرفت بیشتر از انتظار عمومی دنیا بوده
حسین متقی
27th September 2012, 03:47 AM
یک مورد دیگه هم یادم امد این که اگر ایران پهپاد امریکایی رو نگرفت یعنی ما توان مهندسی معکوس را به نظر شما نداریم از روش بسازیم. پس تکنولوژی رادار گریزی هم بدست میاریم
راجع به تکنولوژیه رادارگریز که حداقل من کاملا به تواناییهای داخلی مطمئن هستم
و در سطح کشورهایی مثل امریکا میدونم تکنولوژیه موجود در ایران رو در این زمینه ی خاص
البته به شرطی که استفاده کنند!
و...
جدیدا هم خبری در همین سایت دیدم که توضیح هک 1هواپیمای جاسوسی توسط دانشجویان 1دانشگاه بود که اینکارو با هزینه ی بسیار پایینی هم انجام داده بودند!(البته تحت کنترل مسئولانشون!) در امریکا
ما توی ایران مغز زیاد داریم ولی خب این مغزها انگار که دست و پا و سخت افزار مورد نیاز رو پیدا نمیکنن!
SaSaMc2
27th September 2012, 06:02 AM
مشكل از همين تصويره...
اگر اين شكلش هست...
كلا بايد عذرخواهي كنن از سخته خودشون...
اگر نيست و مشكل طبقه بندي نظامي در انتشار نداره يه وقت...
بهتر تصوير اصل بهپاد رو پيدا كنيم تا بشه نظر دقيقتر داد...
اين بهپاد مدل نداره؟
نام خاص كه روش گذاشته باشن...؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.