PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث مشوق

میلاد صفری
21st September 2012, 04:01 PM
سلام به نظر شما ویژگی یه مشوق خوب چیه

نارون1
21st September 2012, 06:13 PM
مشوق میتونه به عنوان یک نیروی راه انداز در کنار رسیدن به هدف عمل کنه......

مشوق و تشویق کردن ، باعث انگیزه دادن میشه و فرد رو به جلو حرکت میکنه.......

مشوق حتما نمیخاد فرد باشه ، نتیجه کاری که فرد داره انجام میده یا تاثیر مثبتی که روی فرد میذاره ، میتونه به عنوان یک مشوق عمل کنه ........

elinaaa
21st September 2012, 06:33 PM
من فکر میکنم مشوق باید خیرخواه فرد باشه در واقع پیشرفت اون فرد براش اهمیت داشته باشه نه اینکه به فکر منفعت خودش باشه و از طرفی با توجه به تواناییهایی که اون فرد داره اونو مورد تشویق و راهنمایی قرار بده و اون فرد رو برای مواجهه با مشکلات پیش رو هم آماده کنه...

Gileva
21st September 2012, 08:21 PM
به نظرمن مشوق درواقع یه منبع انگیزست یعنی میتونه به ادم انگیزه بده اراده ادم قوی ترمیشه وبیشتر فرد راغب به انجام هدفش میشه وکلا داشتن مشوق خیلی تاثیرخوبی داره یعنی ادم حتما موفق میشه

میلاد صفری
21st September 2012, 08:24 PM
خوب عالی دوستان ممنون از جواب های قشنگتون مشوق کلا مهم نیست چیه مهم این که به عنوان یک محرک عالی عمل کنه خوب خودتون چقدر قبول دارید نقش مشوق رو یعنی روش حساب میکنید

وحید 0319
21st September 2012, 10:21 PM
سلام ..ممنون

مشوق کسی که همیشه پشتیبان باشه...باتجربه باشه....ازشکست نترسه....ارپیروزی غرور برنداره.....

mozhgan.z.1368
21st September 2012, 11:06 PM
فقط بهت بگم اگه یک مشوق خوب تو زندگی داشته باشی به همه جا میرسی سعی کن همه رو به کارای خوب تشویق کنی تا خوبی برات همیشه بمونه

narma
23rd September 2012, 12:58 AM
شنیدین میگن پشت هر مرد موفق یه زن موفق هست.....بنظر من قضیه همون مشوقه.....یه زن میتونه مشوق شوهرش باشه و در همه زمینهای زندگی کمکش کنه.....من روی یه مشوق خوب برای پیشرفتم در زندگی خیلی حساب باز کردم......ادم واقعا با داشتن یه مشوق خوب موفقتر میشه....

همین سایت علمی نخبگان جوان خیلی مشوق خوبی برای من هستش

میلاد صفری
24th September 2012, 06:21 PM
ممنون از دوستان قشنگ بود آره نقش محرک واقعا حیاتی تو زندگی

mozhgan.z.1368
4th October 2012, 06:39 PM
اگه تو زندگیت یه مشوف خوب و دلسوز داشته باشی ها به همه جا میرسی تو زندگیت

میلاد صفری
5th October 2012, 06:20 PM
حق با تو مژگان جان

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد