PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با این بالش همه جا چرت بزنید! +عکس

golden3
19th September 2012, 10:12 PM
مبتکران بالش جدیدی را به بازار ارائه کرده اند که امکان چرت زدن در هر مکانی را برای فرد فراهم می کند.

http://www.1pars.com/images/2012/jaleb/Balesh.1.jpg

به گزارش"یک پارس" به نقل از خبرگزاری مهر, این بالش که "Ostrich" نام دارد، برای چرت زدن در مکانهایی طراحی شده است که به طور معمول امکان چرت زدن راحت وجود ندارد و شلوغ است.
مثلا ممکن است فردی بخواهد سرش را روی میز بگذارد و بخوابد. به طور معمول این کار شدنی است اما راحت و جذاب نیست.

با بالش اوستریخ می توان سر و دستان را درون بالش گذاشت و یک فضای تاریک، ساکت و خصوصی را برای خواب ایجاد کرد.

طراحان برای تنفس راحت طی خواب و پیشگیری از خفگی، حفره ای را برای دهان و بینی در این بالش تعبیه کرده اند.

http://www.1pars.com/images/2012/jaleb/Balesh.2.jpg

http://www.1pars.com/images/2012/jaleb/Balesh.3.jpg
قیمت این بالش جدید فعلا برای 300 بالش اولی که به فروش برسد 60 دلار است اما قرار است قیمت آن به 75 دلار افزایش یابد.

Rez@ee
19th September 2012, 10:19 PM
به نظر نمیرسه خیلی راحت باشه.
یکی بخره به ما هم خبر بده.
ولی اگه قراره اول واخرش کله مون آویزون باشه ،دیگه چرا 75دلار خرج کنیم؟

golden3
19th September 2012, 10:24 PM
به نظر نمیرسه خیلی راحت باشه.
یکی بخره به ما هم خبر بده.
ولی اگه قراره اول واخرش کله مون آویزون باشه ،دیگه چرا 75دلار خرج کنیم؟

ایرانی ها بابت این جور چیزا پول نمیدن[cheshmak]
اگه میخوای کله ت آویزون نباشه بابید تخت حمل کنی[nishkhand]

بلدرچین
19th September 2012, 10:55 PM
اجی گلدون اول تو خودت اینو امتحان کن ممکنه ادم خفه شه ها

golden3
19th September 2012, 11:12 PM
اجی گلدون اول تو خودت اینو امتحان کن ممکنه ادم خفه شه ها

گلدون خودتی هلو[nishkhand]
باشه تو بخر بده من امتحان میکنم[bamazegi]

بلدرچین
19th September 2012, 11:16 PM
باش فکر خوبیه خودت بخر امتحان کن چیزیت شد من گربه هاتو میکشم خودمم جاتو تو بخش حقوق میگیرم و کل امتیازاتو تصاحب میکنم خوبه؟گلللدوون[tafakor]

golden3
19th September 2012, 11:19 PM
باش فکر خوبیه خودت بخر امتحان کن چیزیت شد من گربه هاتو میکشم خودمم جاتو تو بخش حقوق میگیرم و کل امتیازاتو تصاحب میکنم خوبه؟گلللدوون[tafakor]

زرشک میدونی چیه؟همون[nishkhand]

shiny7
19th September 2012, 11:26 PM
باباااااااا!!!!!!سر بالشت دعوا نکنید خب!!!!![khande]

BaAaroOoN
19th September 2012, 11:33 PM
بالش خوبیه ولی یه کم گرم نییییییییییییییست؟؟؟؟؟
این بالش به درد زمستون میخوره
که سر آدم رو گرم نگه میداره علاوه بر بالش بودن[khanderiz]

golden3
19th September 2012, 11:37 PM
بالش خوبیه ولی یه کم گرم نییییییییییییییست؟؟؟؟؟
این بالش به درد زمستون میخوره
که سر آدم رو گرم نگه میداره علاوه بر بالش بودن[khanderiz]

قراره بذاریم سر بلدرچین خبرشو بهمون بده[nishkhand]

BaAaroOoN
19th September 2012, 11:44 PM
آرهههههههههههههه!!!!!!!!!!فکر خوبیه[khande]

سونای
19th September 2012, 11:58 PM
75 دلار!!!!!!!!!
از اونجایی که از 5/30 صبح میرم دانشگاهو 8-9 شب خونه ام
تجربه ی رو میز خوابیدن توو کتابخونه رو خیلی دارم....[sootzadan]

همینکه سرت رو میزه به اندازه ی کافی نفس گیر هست! بارها از کم اوردن هوا بیدار شدم با اینکه خیلی بیشتر از اون دایره جای هوا داشتم

اما نرم بودنش چیز خوبیه
75 دلار! فکر کردم داخلش سیستم تهویه و کنترل دما و نسبت گیری o2 , co2 و زنگ هوشمند !! و... داره[nishkhand]

واسه صدا و نورش خوب فکریه و اینکه نرمه
اما راه هوا و قیمتش.....[nishkhand]

[golrooz]

بلدرچین
20th September 2012, 12:20 AM
برو بابا اجیه بد،میزاریم تو سر خرگوشت بمیره بپزیم بخوریم من گناه دارم بالشته خوبیه فقط به درد کوبیدن تو سرت میخوره هههه[labkhand]

ایده تا پدیده
20th September 2012, 09:43 AM
مبتکران بالش جدیدی را به بازار ارائه کرده اند که امکان چرت زدن در هر مکانی را برای فرد فراهم می کند.

http://www.1pars.com/images/2012/jaleb/Balesh.1.jpg

به گزارش"یک پارس" به نقل از خبرگزاری مهر, این بالش که "Ostrich" نام دارد، برای چرت زدن در مکانهایی طراحی شده است که به طور معمول امکان چرت زدن راحت وجود ندارد و شلوغ است.
مثلا ممکن است فردی بخواهد سرش را روی میز بگذارد و بخوابد. به طور معمول این کار شدنی است اما راحت و جذاب نیست.

با بالش اوستریخ می توان سر و دستان را درون بالش گذاشت و یک فضای تاریک، ساکت و خصوصی را برای خواب ایجاد کرد.

طراحان برای تنفس راحت طی خواب و پیشگیری از خفگی، حفره ای را برای دهان و بینی در این بالش تعبیه کرده اند.

http://www.1pars.com/images/2012/jaleb/Balesh.2.jpg

http://www.1pars.com/images/2012/jaleb/Balesh.3.jpg
قیمت این بالش جدید فعلا برای 300 بالش اولی که به فروش برسد 60 دلار است اما قرار است قیمت آن به 75 دلار افزایش یابد.

وسیله جالبی هست ولی ایران ار این کلاه خواب آ بذاری سرت بازیچه دسا مردم میشیم برا تمسخر و خنده مردم [taajob]

آخه خودمونیم آ فرهنگ چند ده هزار ساله داریم ( از بی فرهنگی و تمدن چند ده هزار یال عقبیم )[tafakor]

golden3
20th September 2012, 11:38 AM
برو بابا اجیه بد،میزاریم تو سر خرگوشت بمیره بپزیم بخوریم من گناه دارم بالشته خوبیه فقط به درد کوبیدن تو سرت میخوره هههه[labkhand]

هرکاری کنم این ادب رو یاد نمیگیری همکار تالار ادبیات[nishkhand]

بلدرچین
21st September 2012, 12:22 AM
من باادبم...[bamazegi]ببین دیگه حالا بالشت میخوای بزاری رو سرم این ینی متهم به انجام دادن جرم میشی اجیه بد.ماده688 رو نگاه بنداز میفهمی همکار تالار فیوغ

golden3
21st September 2012, 03:13 PM
من باادبم...[bamazegi]ببین دیگه حالا بالشت میخوای بزاری رو سرم این ینی متهم به انجام دادن جرم میشی اجیه بد.ماده688 رو نگاه بنداز میفهمی همکار تالار فیوغ

متهم به چی میشم؟1ذره برامون توضیح بده من بلد نیستم[nishkhand]

بلدرچین
21st September 2012, 03:20 PM
دندونت معلومه ههه.برو ق م ا رو بازکن میبینی من نیمیگم. ماده 732 ق م ا رو هم بیار حالا زورت به من رسیده اره برو ببین ببین چه مجازاتی دنباله همکار تالار فیوغ،هه[golrooz]
افرین به خودم[tashvigh]

golden3
21st September 2012, 03:29 PM
دندونت معلومه ههه.برو ق م ا رو بازکن میبینی من نیمیگم. ماده 732 ق م ا رو هم بیار حالا زورت به من رسیده اره برو ببین ببین چه مجازاتی دنباله همکار تالار فیوغ،هه[golrooz]
افرین به خودم[tashvigh]

من میخوام داداشم که تازه قبول شده توضیح بده
اگه توضیح ندی یعنی بلدنیستی[sootzadan]

بلدرچین
21st September 2012, 03:34 PM
کم اوردی وکیل فروغ؟هان؟بگو بلد نیستم.
باش میگم.کتاب و بردار ورق بزن میفهمی.من نمیگم تنبل مادش سنگینه جا نمیشه اینجا بنویسم[labkhand]

golden3
21st September 2012, 03:38 PM
کم اوردی وکیل فروغ؟هان؟بگو بلد نیستم.
باش میگم.کتاب و بردار ورق بزن میفهمی.من نمیگم تنبل مادش سنگینه جا نمیشه اینجا بنویسم[labkhand]

من کم نیاوردم تو کم آوردی باید برامون توضیح بدی تا اونایی که نمیدونن یاد بگیرن

بلدرچین
21st September 2012, 03:43 PM
تو کم اوردی وکیل فیوغ.میخوام بالشتو بکنم تو سرت خفه شی حق نداری سر مامور قانون وکیل که من باشم بالشت کنی بگو تنبلم نیمیرم.نیمیگم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد