PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آشپزی خلاق – خوراک مرغ پردلان



negary
19th September 2012, 03:02 PM
http://rangirangi.com/wp-content/themes/rangi-v1.1/inc/scripts/timthumb.php?src=http://rangirangi.com/wp-content/uploads/2012/09/%D8%B4%D8%AC%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D8%B9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D9%87%DB%8C%D8%AF..jpg&w=465خوراک مرغی که بعدها به پردلان معروف شد، جز اولین غذاهایی بود که به خودم شجاعت ابداع‌ش رو دادم. این شهامت از اونجایی می‌اومد که دوستی که این غذا رو بارها براش پختم هیچ مرز و خط کشی با هیچ چیزی تو دنیا نداشت و تو خونه‌ش نه تنها من که همه جَوگیر می‌شدن که پاشون رو روی یکی از مرزهایی که دورشون بود بذارن. بعدها کلی اسم می‌شنوید که معروف و موفق شدن و از این زن تاثیرش تو زندگی‌شون یاد می‌کنن.
این خوراک فقط به یه خواهر مهربون نیاز داره که فریزر رو پر کرده باشه. بقیه‌ش فقط غریزه است و توانایی تشخیص و ترکیب طعم‌ها. این دستور تا دلتون بخواد جا داره واسه کم و زیاد کردن مواد، اما من با خاطره اون دوستم دستور ثابت اولیه غذا رو می‌دم، دیگه بقیه خلاقیت‌ها با خودتون.
یه تیکه مرغ بردارید و آب‌پز کنید. سینه مرغ گوشت بیشتری داره و برای این‌کار خوبه. مرغ که پخت با چاقو خردش کنید و چند دقیقه تو کمی فلفل و زردچوبه و کاری تفت بدید.
زمانی که مرغ مشغول پختن خودشه، شما یه پیاز بزرگ بردارید و عمودی نصف‌ش کنید. نیم‌دایره‌های نازکی با این پیاز درست کنید و سرخش کنید. پیاز قرار نیست زیاد سرخ شه. اگر اندازه و شکل پیاز رو دوست ندارید، رنده‌اش کنید ولی این مدل پیاز نیم سرخ شده و نیم دایره تو همه خوراک‌ها جواب می‌ده.
در فریزر رو باز کنید. شاید امیدی به داشتن بامیه باشه. بامیه یکی از خوشمزه‌ترین خوراکی‌های دنیاست. از تو نایلون ریزترین بامیه‌ها رو انتخاب کنید و بذارید ۲۰ دقیقه با کمی نمک بپزه. اگر لوبیا سبز هم دارید بذارید همراه با بامیه بپزه.
حالا که مرغ و بامیه پختن بریزیدش کنار پیازها تا با هم سرخ بشن. حالا یه گوجه‌فرنگی متوسط و سفت رو مثل پیازها خرد کنید و بریزید تو تابه. ببینید توی فریزش چه جور سبزی‌ای پیدا می‌شه هر چی که بود، خورشتی، پلویی، کوکویی، جعفری، شوید، گشنیز، اندازه یک مشت از هر کدوم که دوست دارید بریزید تو این ترکیبی که خیلی آروم تو تابه داره برای خودش می‌پزه.
اگر سس سویا دارید خیلی خوبه که توش بریزید. بدی سس سویا اینه که رنگ غذا رو تیره می‌کنه، اما خب گل بی‌خار خداست. مهم‌ترین سبزی این غذا اسفناج خام و نپخته است. فریزر دوستم همیشه پر بود از کیسه‌های اسفناج خرد شده. لحظه آخر اندازه سه چهار مشت اسفناج بریزید و یک بار کل غذا رو هم بزنید و شعله رو خاموش کنید. نذارید اسفناج‌ها بپزن، همینکه یه بخاری به سر و روشون بخوره کافیه. سبزی این اسفناج رنگ تیره غذا رو می‌پوشونه. یکی دو بار رشته‌های نازک فلفل دلمه شیرین و سبز و یکبار هم کلم برگ و بروکلی تو این غذا ریختم و باز خوشمزه بود. اما اینا همیشه تو فریزر نبودن و یخچال دوستم معمولا خالی بود. حالا اگر دوست دارید شما با این چیزا هم امتحان کنید.
مطمئن باشید این خوراک انقدر خوشمزه است که هر کاری هم باهاش بکنید خم به ابرو نمی‌آره. اگر فکر می‌کنید ذرت شیرین، کنسرو لوبیا، قارچ، زیتون و نخودفرنگی به این ترکیب میاد؟ آفرین شک نکنید. شما یه آشپز خلاق هستید

منبع (http://rangirangi.com/%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D9%84%D8%A7%D9%86/)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد