PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : """رابطه انگشتر و شخصیت شما"""

saamaaneh
19th September 2012, 01:40 PM
شما ترجیح می دهید که انگشترتان را در کدام انگشتتان قرار دهید؟

انگشت شست
انگشت اشاره
انگشت وسط
انگشت انگشتری
انگشت کوچک
انگشتر به دست نمی کنم .

جواب تست

انگشت شست : شما مجذوب کالاهای مدرن و روز هستید از مورد توجه قرار گرفتن لذت می برید شما تفریح کردن را دوست دارید از زندگی لذت می برید و همشه آماده هستید تا با چیزهای جدید رو به رو شوید .

انگشت اشاره : شما دارای اعتماد به نفس و مسئولیت پذیر هستید رهبری و هدایت ر ا دوست دارید و می توانید در ظاهر بسیار جدی و خشن باشید اما در باطن ملایم و حساس هستید .

انگشت وسط: بیشتر افرادی که در این گروه قرار دارند از رشد و بالندگی سر باز می زنند و بیشتر خودمحور هستند با و جود این همشه بی ریا هستند بخصوص نسبت به خانواده و دوستانشان .

انگشت انگشتری : شما فردی حساس و رومانتیک هستید عمیقا امید دارید تا عشقی بیابید که گرما بخش دل و ابدی باشد .

انگشت کوچک : شما فردی مهربان و متواضع هستید به جزئیات توجه می کنید و دوست ندارید در کارهایتان کوچکترین اشتباهی از شما سر بزند شما بیش از حد خود را به کار مشغول می کنید .

در چند انگشت : آن عده از افراد که در دو انگشت یا بیشتر انگشتر دارند اعتماد به نفس ندارند و همیشه مراقب هستند تا عشق واقعی شان را بیابند عاشق تجملات هستند اما آن را جایگزین ناقابلی برای دوستان و عاشق خود می دانند.

انگشتر به دست نمی کنید : شما خواستار زندگی ساده و بدون تجملات هستید فردی بی ریا ، قابل اطمینان ، آرام ، باهوش و سختکوش هستید و همیشه دوستدار آموختن چیزهای تازه اید . به دلیل احساس خجالتی که دارید از جمع دوری کرده و تا جایی که بتوانید از مشاجره پرهیز می کنید.

مهدی 313
19th September 2012, 02:06 PM
انگشت شست : یعنی من با پدر و مادرم زندگی میکنم [negaran]
---------------------------------------------------
انگشت اشاره : یعنی من خواهر و برادرام زندگی میکنم [afsoorde]---------------------------------------------------------
انگشت وسط : یعنی من به تنهایی زندگی میکنم [golrooz]----------------------------------------------
انگشت انگشتری : یعنی من با همسرم زندگی میکنم [B]-------------------------------------------
انگشت کوچک : یعنی من با بچه هام زندگی میکنم [khejalat]

shiny7
19th September 2012, 02:07 PM
انگشت اشاره : شما دارای اعتماد به نفس و مسئولیت پذیر هستید رهبری و هدایت ر ا دوست دارید و می توانید در ظاهر بسیار جدی و خشن باشید اما در باطن ملایم و حساس هستید .
[nishkhand]
انگشت انگشتری : شما فردی حساس و رومانتیک هستید عمیقا امید دارید تا عشقی بیابید که گرما بخش دل و ابدی باشد .[nishkhand]

نسیم بهآر
22nd September 2012, 07:32 AM

parichehr
22nd September 2012, 10:37 AM
انگشتر به دست نمی کنم . !

بلدرچین
22nd September 2012, 04:38 PM
من جفت انگشت انگشتریمو انگشت کوچکم.مرسی

BaAaroOoN
22nd September 2012, 04:53 PM
انگشت شست : یعنی من با پدر و مادرم زندگی میکنم
---------------------------------------------------
انگشت اشاره : یعنی من خواهر و برادرام زندگی میکنم ---------------------------------------------------------
انگشت وسط : یعنی من به تنهایی زندگی میکنم ----------------------------------------------
انگشت انگشتری : یعنی من با همسرم زندگی میکنم -------------------------------------------
انگشت کوچک : یعنی من با بچه هام زندگی میکنم
[nishkhand]ما که نفهمیدیم چی شد!!!!تست جدیده؟یا محض شوخی؟[sootzadan]

BaAaroOoN
22nd September 2012, 04:56 PM
من انگشتر به دست نمیکنم
ولی اگه بخوام انگشتر داشته باشم یا انگشت وسط میندازم یا انگشت انگشتریم
کلا اهل جواهرات نیستم[khanderiz]برعکس همه ی خانوما که عاااااشقشن...زیاد دوست ندارم

وحید 0319
22nd September 2012, 05:08 PM
انگشت انگشتری : شما فردی حساس و رومانتیک هستید عمیقا امید دارید تا عشقی بیابید که گرما بخش دل و ابدی باشد .
انگشت کوچک : شما فردی مهربان و متواضع هستید به جزئیات توجه می کنید و دوست ندارید در کارهایتان کوچکترین اشتباهی از شما سر بزند شما بیش از حد خود را به کار مشغول می کنید .[golrooz]

1=1+1
22nd September 2012, 05:23 PM
انگشتر به دست نمی کنید : شما خواستار زندگی ساده و بدون تجملات هستید فردی بی ریا ، قابل اطمینان ، آرام ، باهوش و سختکوش هستید و همیشه دوستدار آموختن چیزهای تازه اید . به دلیل احساس خجالتی که دارید از جمع دوری کرده و تا جایی که بتوانید از مشاجره پرهیز می کنید.[khabalood]

چامه
22nd September 2012, 06:28 PM
من همیشه انگشترم به انگشت شستمه اما باید برم سراغ اشاره آخه خیلی بیشتر از شست به من میخوره[cheshmak]

مهدی 313
23rd September 2012, 09:50 AM
[nishkhand]ما که نفهمیدیم چی شد!!!!تست جدیده؟یا محض شوخی؟[sootzadan]
نه باور کن شوخی نیس . اتفاقا خیلیم جدیه .اما تو ایران چون ما به یه سری مسایل توجه نداریم مثلا گل دادن میدونید که هر گلی با هر رنگی یه معنای بخصوصی داره اما ما معمولا به اون توجه نمیکنیم . در ارتباط با انگشتر تو ایران معمولا مجردها انگشتر به انگشت وسط میندازن تا به نوعی مجرد بودنشونو نشون بدن اینو من زیاد دیدم و درست استفاده میکنن .غالبا . میتونی اینو ببینی و واقعیتشو برام بگی ؟ تو اطرافیانتون .

BaAaroOoN
23rd September 2012, 09:52 PM
میتونی اینو ببینی و واقعیتشو برام بگی ؟ تو اطرافیانتون .
چه بگویم والا!!!!
من که از زیورآلات استفاده نمیکنم به اون صورت
در این مورد تجربه ی زیادی ندارم
اما اگه از مارک گرون ترین ساعت های توی بازار اطلاعات میخای،من هستم
هم عاشق ساعت های گرون قیمتم...و هم اهل خریدنشونم اساسی[khanderiz]خلاصه جیبم خالی میشه تو مغازه های ساعت فروشی[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد