PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی بیاد کمک

mehrab123
19th September 2012, 11:04 AM
سلام
بچه ها دیشب چندتا عکس اداره ی برادرم تو رمم بود که حذف شد چطوری نپرسید.حالا چطور میتونم اطلاعات رمم رو برگردونم.

ترخدا زود بگین اطلاعات حذف شده و عکسام ازش میخان[gerye]

m.g.s.t.r
19th September 2012, 11:12 AM
سلام
بچه ها دیشب چندتا عکس اداره ی برادرم تو رمم بود که حذف شد چطوری نپرسید.حالا چطور میتونم اطلاعات رمم رو برگردونم.

ترخدا زود بگین اطلاعات حذف شده و عکسام ازش میخان[gerye]

اگه رو رم چيزي كپي نكرديد برنامه recovery my files را روي رايانه تون نصب كنيد و بعد رم را به رايانه متصل نموده با استفاده از نرم افزار ريكاوري كنيد

mehrab123
19th September 2012, 11:16 AM
اگه رو رم چيزي كپي نكرديد برنامه recovery my files را روي رايانه تون نصب كنيد و بعد رم را به رايانه متصل نموده با استفاده از نرم افزار ريكاوري كنيد
نکته اینجاست دقت کن ببین میشه اینکار و دوباره انجام داد
اول عکسا توحافظه گوشیمن انتقالشون میدم رم بعدش کاتشون میکنم میبرمشون توسی دی که....

narma
19th September 2012, 11:25 AM
سلام عزیز.....اگه روی رم اطلاعات دوباره کپی نکرده باشی احتمالا بتونی ریکاوری کنیش.....

mehrab123
19th September 2012, 11:25 AM
و بعد رم را به رايانه متصل نموده با استفاده از نرم افزار ريكاوري كنيد
نگفتی میشه یا نه؟

m.g.s.t.r
19th September 2012, 11:29 AM
نگفتی میشه یا نه؟

گفتم كه اگه بعد از از دست رفتن اطلاعات چيزي رو رم كپي نكرده باشي به احتمال بسيار زياد ميشه ريكاوري كرد

mehrab123
19th September 2012, 11:31 AM

میشه طریقشو بگی الان تو دانلوده نرم افزار من باهاش کارنکردم!

emer62304
19th September 2012, 11:38 AM
روی حافظه نباید چیزی بریزی. اگه مال موبایل هست بهتره که درش بیاری و با CARD READER به کامپیوتر وصلش کنی.

من بارها و بارها اطاعات پاک شده رو از انواع حافظه ها بازیابی کردم و با اطمینان کامل میگم که R-Studio بهترین نرم افزاره در این مورد. (ابته در محیط محدود ویندوز)
این نرم افزار حتی به نوع پارتیشن هم کاری نداره و با آنالیز قدرتمندی که انجام میده میتونه حتی فایلها رو بعد از فرمت کردن حافظه با فایل سیستم جدید هم برگردونه.
توی نت بگرد لینک دانلودش رو راحت پیدا میکنی. (اگه میخوای بگو تا خودم لینک بزارم.)
کار باهاش هم راحته ولی اگه سوالی داشتی من در خدمتم.

mehrab123
19th September 2012, 11:46 AM
سلام ممنونم
ولی من اخرشب یک فیل موسیقی رو تو رم کپی کردم بازم میشه برگردوندش

emer62304
19th September 2012, 11:51 AM
سلام ممنونم
ولی من اخرشب یک فیل موسیقی رو تو رم کپی کردم بازم میشه برگردوندش

بستگی به Defregment کارت حافظه و نوع فایل سیستمی داره. امتحان کن ضرر نمیکنی. نگران نباش من فکر میکنم 70% برگرده.

m.g.s.t.r
19th September 2012, 11:53 AM
میشه طریقشو بگی الان تو دانلوده نرم افزار من باهاش کارنکردم!
آموزش را از اين لينك كش رفتم!!!

http://teenager2.blogfa.com/post-101.aspx

آموزش کار با برنامه : (http://teenager2.blogfa.com/post-101.aspx)
برای کار با این نرم افزار پس از نصب ورجیستر کردن آن از طریقCD یا دانلود نرم افزار برنامه را اجرا کنید تا نجره اصلی برنامه که حاوی ۴ دکمه است ظاهر می شود . با کلیک کردن روی هر دکمه در کادر سمت راست توضیحاتی راجع به نحوه عملکرد آن درج می شود
دکمه های Fast File Search و Complete File Search برای بازیابی فایل هایی که به صورت عادی اک شده اند کاربرد دارند .همچنین گزینه های Fast Format Recovery و Complete Format Recoveryمخصوص بازیابی اطلاعات درایو هایی است که فرمت شده اند. دکمه Manually Set Options هم ویژه تنظيمات برنامه و فرایند بازیابی فعلی است.
س از فعال کردن هر یک از دکمه های ۴ گانه و کلیک کردن روی دکمه Next برنامه از شما می خواهد تا درایو مورد نظر برای جستجو را تععین کنید . با تیک زدن هر یک از درایو ها یا دو بار کلیک کردن روی گزینه آخر و انتخاب پوشه دلخواه دکمه Next فعال خواهد شد.
روی دکمه Next کلیک کنید تا پنجره انتخاب نوع فایل نمایان شود . فایل پاک شده شما به احتمال زیاد یکی از انواع شش گانه موجود در این پنجره بوده که با تیک زدن عنوان کلی مثل Graphic یا تعیین فرمتی خاص مثل JPG می توانید سرعت و دقت عملیات بازیابی را افزایش دهید.
با تیک زدن گزینه دلخواه و کلیک کردن روی دکمه Start عملیات بازیابی شروع شده و بسته به حجم درایو چندین دقیقه به طول انجامد.در پنجره جستجو تعداد کل فایل هایی که قابل بازیابی هستند شمارش می شود ودر ستون سمت چپ پنجره اصلی برنامه لیست فایل هی بازیابی شده با فرمت مورد نظر لیست می شوند.
پس از اتمام جستجو فهرست فایل های قابل بازیابی دز پنجره سمت راست نشان داده می شود همچنین در ستون Recovery آن دسته از فایلهایی که بازیابی شان کاملا موفق بوده کلمه Very Good درج می شود. چنان چه فایل های بازیابی شده از نوع تصویری باشند می توان پیش نمایش (Preview ) هر یک را با کلیک کردن روی آن مشاهده نمود. اگر بخش هایی از فایل قابل بازیابی نباشد در پنجره پیش نمایش پیغام Corrupt File ظاهر خواهد شد.
برای بازیابی نهایی فایل های مورد نظر مربع کنار نام یا فرمت آن ها را تیک زده و سپس روی دکمه
Save File کلیک کنید. به این ترتیب پنجره ای ظاهر شده و پس از تعیین محل ذخیره سازی فایل های بازیابی شده درون پوشه ای با نام هایی که قبلا در سیستم وجود داشته قرار می گیرند همچنین با تیک زدن هر یک از فرمت های موجود در ستون سمت چپ و کلیک کردن روی دکمه Save File تمام فایل ها درون پوشه هایی با نام های قبلی قرار خواهند گرفت .

mehrab123
19th September 2012, 12:02 PM
بستگی به Defregment کارت حافظه و نوع فایل سیستمی داره. امتحان کن ضرر نمیکنی. نگران نباش من فکر میکنم 70% برگرده.
بانرم افزار ریکاوری مای فایل گذاشتمش ریکاوری فکر کنم داره از 3سال پیش ریکاوری میکنه[khande]
عکسا تو ریکاوری بود ولی بلد نبودم چجوری فقط اونا رو برگردونم[soal]

mehrab123
19th September 2012, 12:06 PM
تاحالا چیزی حدود300فایلو بازیابی کرده کل عکسا 40تاست[khande]

mehrab123
19th September 2012, 12:19 PM
آموزش را از اين لينك كش رفتم!!!

http://teenager2.blogfa.com/post-101.aspx

آموزش کار با برنامه : (http://teenager2.blogfa.com/post-101.aspx)
برای کار با این نرم افزار پس از نصب ورجیستر کردن آن از طریقCD یا دانلود نرم افزار برنامه را اجرا کنید تا نجره اصلی برنامه که حاوی ۴ دکمه است ظاهر می شود . با کلیک کردن روی هر دکمه در کادر سمت راست توضیحاتی راجع به نحوه عملکرد آن درج می شود
دکمه های Fast File Search و Complete File Search برای بازیابی فایل هایی که به صورت عادی اک شده اند کاربرد دارند .همچنین گزینه های Fast Format Recovery و Complete Format Recoveryمخصوص بازیابی اطلاعات درایو هایی است که فرمت شده اند. دکمه Manually Set Options هم ویژه تنظيمات برنامه و فرایند بازیابی فعلی است.
س از فعال کردن هر یک از دکمه های ۴ گانه و کلیک کردن روی دکمه Next برنامه از شما می خواهد تا درایو مورد نظر برای جستجو را تععین کنید . با تیک زدن هر یک از درایو ها یا دو بار کلیک کردن روی گزینه آخر و انتخاب پوشه دلخواه دکمه Next فعال خواهد شد.
روی دکمه Next کلیک کنید تا پنجره انتخاب نوع فایل نمایان شود . فایل پاک شده شما به احتمال زیاد یکی از انواع شش گانه موجود در این پنجره بوده که با تیک زدن عنوان کلی مثل Graphic یا تعیین فرمتی خاص مثل JPG می توانید سرعت و دقت عملیات بازیابی را افزایش دهید.
با تیک زدن گزینه دلخواه و کلیک کردن روی دکمه Start عملیات بازیابی شروع شده و بسته به حجم درایو چندین دقیقه به طول انجامد.در پنجره جستجو تعداد کل فایل هایی که قابل بازیابی هستند شمارش می شود ودر ستون سمت چپ پنجره اصلی برنامه لیست فایل هی بازیابی شده با فرمت مورد نظر لیست می شوند.
پس از اتمام جستجو فهرست فایل های قابل بازیابی دز پنجره سمت راست نشان داده می شود همچنین در ستون Recovery آن دسته از فایلهایی که بازیابی شان کاملا موفق بوده کلمه Very Good درج می شود. چنان چه فایل های بازیابی شده از نوع تصویری باشند می توان پیش نمایش (Preview ) هر یک را با کلیک کردن روی آن مشاهده نمود. اگر بخش هایی از فایل قابل بازیابی نباشد در پنجره پیش نمایش پیغام Corrupt File ظاهر خواهد شد.
برای بازیابی نهایی فایل های مورد نظر مربع کنار نام یا فرمت آن ها را تیک زده و سپس روی دکمه
Save File کلیک کنید. به این ترتیب پنجره ای ظاهر شده و پس از تعیین محل ذخیره سازی فایل های بازیابی شده درون پوشه ای با نام هایی که قبلا در سیستم وجود داشته قرار می گیرند همچنین با تیک زدن هر یک از فرمت های موجود در ستون سمت چپ و کلیک کردن روی دکمه Save File تمام فایل ها درون پوشه هایی با نام های قبلی قرار خواهند گرفت .

این دکمه ایی که گفتیهیچ کدوم تو نرم افزار نبودند. بعد عکسا تو نرم افزاره هستن ولی ریکاوری نشدند

mehrab123
19th September 2012, 12:43 PM
هیچ کدوم ریکاوری نشد!

emer62304
19th September 2012, 12:53 PM
صبر کن... [golrooz]
من با این نرم افزار کار نکردم. صبر کن دارم تو آرشیو نرم افزارهام میگردم تا ببینم دارمش یا نه.

mehrab123
19th September 2012, 12:55 PM
صبر کن... [golrooz]
من با این نرم افزار کار نکردم. صبر کن دارم تو آرشیو نرم افزارهام میگردم تا ببینم دارمش یا نه.
باشه پس من برم یه خورده استرسمو خالی کنم

emer62304
19th September 2012, 01:35 PM
شرکت سازندش توی این لینک (http://www.recovermyfiles.com/data-recovery-videos.php) ویدئوهای آموزشی خوبی گذاشته که طریقه کار با نرم افزار رو کامل توضیح داده ولی باید چیزشکن یا پراکسی داشته باشی.

mehrab123
19th September 2012, 01:48 PM
شرکت سازندش توی این لینک (http://www.recovermyfiles.com/data-recovery-videos.php) ویدئوهای آموزشی خوبی گذاشته که طریقه کار با نرم افزار رو کامل توضیح داده ولی باید چیزشکن یا پراکسی داشته باشی.

وقتشو ندارم نرم افزاری که خودت گفتی دارم نصب میکنم بهم میگی چطوری باهاش کار کنم

mehrab123
19th September 2012, 01:49 PM
الان تو برنامم

mehrab123
19th September 2012, 01:52 PM
نرم افزارهام میگردم تا ببینم دارمش یا نه.
الان تو برنامه ازم لایسنس میخاد چیکار کنم

m.g.s.t.r
19th September 2012, 02:15 PM
بعد عکسا تو نرم افزاره هستن ولی ریکاوری نشدند

يعني عكسها را يافت ولي save نكرد؟؟؟

emer62304
19th September 2012, 02:18 PM
من ورژن 6.1 رو دارم که کرک داره.
ورژن 5.4 هم دارم که سریال داره.

کدوم ورژن رو نصب کردی؟ و از کجا دانلود کردی؟

mehrab123
19th September 2012, 02:48 PM
من ورژن 6.1 رو دارم که کرک داره.
ورژن 5.4 هم دارم که سریال داره.

کدوم ورژن رو نصب کردی؟ و از کجا دانلود کردی؟
ببخش دیر شد یه ذره خابم برد پای کامپیوتر
دیگه واقعا خستم
5.4 از دانلودها

emer62304
19th September 2012, 03:15 PM
باید تو خودش کرک یا سریال باشه.

به هر حال ببین این سریال ها کارتو راه میندازه یا نه

Name:Lord Of Softwares
Company:Lord
Serial:Do1z6USGB+sPvR7JD+zAKwU9hlBQE/8MTYGbKXdFvuou+7k8egArDY+EsRigGExVhdx/pRoAgwrumwtOLEu7Gg5+AG4adwdwJ3Pnhg5qOXJlZ6HbHv8Eka 3iAOn4

Serial:DgA4RUB8+dCnbIybD0zAFUqlZNQm4rGH5IEhXMpeNiA u+7nPHQAmDS2EkQE49EU6vISPVhoA27g27QsAvUa7Ew5+AG4LX gcXCnOkhg5UHMpjZ5nhkz49g9zWAJAT

mehrab123
19th September 2012, 03:24 PM
باید تو خودش کرک یا سریال باشه.

به هر حال ببین این سریال ها کارتو راه میندازه یا نه

Serial:Do1z6USGB+sPvR7JD+zAKwU9hlBQE/8MTYGbKXdFvuou+7k8egArDY+EsRigGExVhdx/pRoAgwrumwtOLEu7Gg5+AG4adwdwJ3Pnhg5qOXJlZ6HbHv8Eka 3iAOn4

Serial:DgA4RUB8+dCnbIybD0zAFUqlZNQm4rGH5IEhXMpeNiA u+7nPHQAmDS2EkQE49EU6vISPVhoA27g27QsAvUa7Ew5+AG4LX gcXCnOkhg5UHMpjZ5nhkz49g9zWAJAT

بازم ممنون ولی هیچ کدومش عمل نکرد!

mehrab123
19th September 2012, 03:26 PM
هورا هورا

mehrab123
19th September 2012, 03:28 PM
یه دفترچه تو کیف بود که کد اونو برداشتم بجای کد تو زدم
عمل کرد. عکسام اومدن ولی نه کامل بازم خوبه.
دست گلت دردنکنه داداش اییییییییییشلا جبران کنیم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد