توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رشته ای که اگه رشته در حال حاضر رو نداشتید میرفتید.
کلاه سفید
18th September 2012, 08:22 PM
ما هممون توی بچهگی شغلای زیادی دوس داشتیم داشته باشیم ولی من هیچوقت دلم نمی خواست که مهندسی بخونم.حالا هم زیاد پشیمون نیستم ولی برای ارشد می رم دانشگاه هنر .شاید اگه وقتی داشتم کنکور سراسری میدادم ومیگفتم میخوام برم هنر سایرین باهام مخالف نبودن الان دانشجوی هنر بودم.
golden3
18th September 2012, 08:34 PM
من اصولا علاقه م به درسای خوندنیه برای همین رفتم حقوق ولی چون توکنکور سراسری اولویت دومم روانشناسی بالینی بود شاید روانشناسی انتخاب میکردم ولی از انتخابم پشیمون نیستم چون هم به رشته م علاقه دارم هم بازار کار خوبی داره.
نارون1
18th September 2012, 08:43 PM
من که اول روانشناسی ---دوم روانشناسی و........ ،
بعدش به کارای باستان شناسی هم علاقه دارم
mehrab123
18th September 2012, 08:51 PM
من اصولا از هر چیز خوبی خوشم میاد [nishkhand]
اولا خیلی پزشکی
این روزا وقتی کتابا و عکساشو دیدم حالت تهوع بهم دست میده[tahavoo]
البته بماند که من قبلا چند حیون ازمایشگاهی رو عمل کردم[khande]
ولی هیچکدومشون نحس تر از عکسا نبود[tahavoo]
عکس که هیچی فیلماشون که[tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]
باستان شناس
18th September 2012, 09:06 PM
راستش من همیشه از هر چی یادم هست همون 6-7 سالگی میخواستم باستان شناسی بخونم و با همیت افکار هم بزرگ شدم و در زمان انتخاب رشته دبیرستان رفتم علوم انسانی تا بتونم به باستان شناسی که علاقه همیشگی لم بود برسم و در دانشگاه هم همینطور از همون ابتدا فقط باستان شناسی تو نظرم بود و خانواده ام هم خدا رو شکر منو ازاد گذاشتن و منم رفتم باستان شناسی ...
از گذشته تا اینده هرگز و هرگز از رشته ای که انتخاب کردم پشیمون نخواهم بود هر چند رشته باستان شناسی رشته ای بسیار سخت و تاقت فرسا و در دواقع اعصاب خردکن محسوب میشه و نیاز به علاقه زیادی میخوات تا درش دوام بیاری مخصوصا برا خانما .....
و الانم ی باستان شناسم رویای همه کودکی من ....و بزرگسالی من ....ایام پیری من ....
باستان شناسی اونم تو ایران ...[golrooz]
وحید 0319
18th September 2012, 09:11 PM
سلام به دوستان خوبم...
من اول نجوم رو خیلی دوست داشتم وبعد کامپیوتر...منتهی به سمت معماری کشیده شدم ولی الان لحظه ای نمیتونم ازش دورباشم...روانشناسی رو هم خیلییییی دوست دارم
1=1+1
18th September 2012, 09:21 PM
من همیشه شیمی دوس داشتم و دوست دارم
ولی از دانشگام متنفرم [negaran]
- - - به روز رسانی شده - - -
ولی اصلا توش موفق نشدم [negaran]
Ehsan M
18th September 2012, 09:48 PM
هزار بارم اگه دوباره کنـــــکـــــور بدم بــاز هم میام مهندسی نرم افزار [cheshmak]
discover
18th September 2012, 10:55 PM
من فیزیک دوست دارم اگه قرار باشه کامپیوتر نخونم فیزیک می خونم.
در واقع کل دبیرستان فقط به فیزیک فک می کردم ولی موقع انتخاب رشته نظرم عوض شد نمی دونم چم شده بود ولی کامپیوتر انتخاب کردم و الانم خیلی دوسش دارم[labkhand]ولی علاقه ام به فیزیک سر جاشه
البته خیلی دوست دارم از همه رشته ها سر در بیارم ولی اینا اولویت دارن.
Gileva
18th September 2012, 10:56 PM
یادمه
یه مدت به شدت به فلسفه علاقمندشده بودم دوست داشتم برم دانشگاه فلسفه بخونم
شاید میرفتم فلسفه میخوندم
ولی خوب رشته خودمو خیلی بیشتر دوس دارمsh_omomi76
shiny7
18th September 2012, 11:04 PM
من خیلی هنرو دوست دارم.شاید مسخره و یا حتی ناپسند به نظر بیاد ولی از وقتی خیلی کوچیک بودم عاشق این بودم که خواننده بشم!!!!!!!!![nishkhand]
البته امکانش نیست و حالا که خانوم شدم(!!!!![entezar2])می فهمم که اصلا درست نیست.ولی خیلی هم به موسیقی و آهنگ سازی علاقه دارم و نقاشی و صد البته تئاتر!!!احتمال اینکه بعد از پایان درسم تو رشته برق کنکور هنر بدم خیلی خیلی زیاده!!!!!
elinaaa
18th September 2012, 11:11 PM
ما هممون توی بچهگی شغلای زیادی دوس داشتیم داشته باشیم ولی من هیچوقت دلم نمی خواست که مهندسی بخونم.حالا هم زیاد پشیمون نیستم ولی برای ارشد می رم دانشگاه هنر .شاید اگه وقتی داشتم کنکور سراسری میدادم ومیگفتم میخوام برم هنر سایرین باهام مخالف نبودن الان دانشجوی هنر بودم.
چه جالب!منم مثل شما،هیچوقت به مهندسی فکر نمیکردم و همیشه عاشق هنر بودم مخصوصا نقاشی ولی خوب فعلا که همه چی برعکس شده...البته الان پشیمون نیستم چون خودم اینجوری خواستم ولی در آینده شاید منم برم سراغ هنر...هر چی خدا بخواد.
mozhgan.z.1368
18th September 2012, 11:25 PM
اگه یه بار دیگه به دنیا بیام معماری روانتخاب میکنم حیف که الان دیر شده
yas-90
18th September 2012, 11:48 PM
من کلا از اینام که دوست دارم از همه چی سر در بیارم....................در حالیکه از هیچی هم سر در نمیارم....................
همیشه پزشکی رو دوست داشتم.....................اگه به خاطر پزشکی نبود نمیومدم تجربی چون استعداد هنر رو داشتم و البته بعضی رشته های مهندسی رو دوست داشتم(گفتم که من خیلی چیزا دوست دارم اما عمرم محدوده)
الان هم از رشتم راضیم اما هنوز هم میخوام پزشکی بخونم ...............ان شالله دوباره کنکور میدم چون یادمه دقیقا از پنجم دبستان تصمیم گرفتم پزشک شم الان هم همین تصمیمو دارم و چون هنوز رو تصمیمم هستم و نظرم عوض نشده
البته عاشق کارهای تحقیقاتی هم هستم که تو هر رشته ای که برم میتونم این روندو در پیش بگیرم
reyhane.R
19th September 2012, 12:37 AM
من بعد رشته ی خودم معماریو دوس دارم [labkhand]
shiny7
19th September 2012, 02:19 PM
من خیلی هنرو دوست دارم.شاید مسخره و یا حتی ناپسند به نظر بیاد ولی از وقتی خیلی کوچیک بودم عاشق این بودم که خواننده بشم!!!!!!!!![nishkhand]
البته امکانش نیست و حالا که خانوم شدم(!!!!![entezar2])می فهمم که اصلا درست نیست.ولی خیلی هم به موسیقی و آهنگ سازی علاقه دارم و نقاشی و صد البته تئاتر!!!احتمال اینکه بعد از پایان درسم تو رشته برق کنکور هنر بدم خیلی خیلی زیاده!!!!!
البته یادم رفت بگم من خیلی دوست داشتم جنگلبان هم بشم!!!![nishkhand]
و.....جهانگرد!!!!
کلا شغل های توهمی دوست دارم!!!!
همه می گن خلبان...پلیس....دکتر....مهندس... .منم که اصلا تو ی عالم دیگه بودم!!!!![nishkhand]
بلدرچین
19th September 2012, 09:48 PM
من اگر هزار بار دیگه به دنیا بیام بازهم حقوق حقوق حقوق رو انتخاب میکنم حتی اگربه قیمت جونم باشه بازهم حقوق رو انتخاب میکنم...
golden3
20th September 2012, 12:12 AM
من اگر هزار بار دیگه به دنیا بیام بازهم حقوق حقوق حقوق رو انتخاب میکنم حتی اگربه قیمت جونم باشه بازهم حقوق رو انتخاب میکنم...
آره فقط منو دق دادی تا قبول شدی[nishkhand]
بلدرچین
20th September 2012, 12:27 AM
مهم اینه که قبول شدم اجی گلدون اجی جونم3سال که چیزی نیست ببینیم اولگوم میتونه ایشالا ارشد وکالت قبول شه شیرینی خامه یی بده بهمون.اجی تروخدا بخون. منو تو اگه هزار بار دیگه متولد شیم بازم حقوق میخونیم ما برای حقوق ساخته شدیم.
کلاه سفید
28th March 2014, 05:01 PM
من دلم می خواد یه تصویربردار موفق بشم فعلا در حال آنچه باید دانستم[khejalat]
ولی راستش رشتمو زیاد دوست نداشتم الان دارم منظورم زمین شناسیه[shaad]
اسپوتنیک
30th March 2014, 12:52 AM
من از بچگی عشق آسمون بودم. وقتی 5-6 سالم بود رو در کمدم هلکوپتر میکشیدم. وقتی هواپیما رد میشد حتما نگاش میکردم فرقی نداشت وسط خیابون باشم یا جای دیگه!!! کلا آسمون برام یه دنیای دیگه ای بود و هست . تا حدودی هم به آرزوم رسیدم اگه خدا بخواد برا ارشد میرم هوافضا .....
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.