PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دختری که در فیلم موهن نقش داشت +عکس

ماری مریم
17th September 2012, 01:30 PM
Anna Gurji در اولین مصاحبه ای که با او انجام شد بسیار وحشت زده بود او گفت: توسط مدیر 55 ساله اش فریب خورده است.

روزگار نو: (http://www.bartarinha.ir) Anna Gurji در اولین مصاحبه ای که با او انجام شد بسیار وحشت زده بود او گفت: توسط مدیر 55 ساله اش فریب خورده است.

این بازیگر جوان 21 ساله اضافه می کند:من کاتولیک هستم و مدت چند روز است که قرص خواب استفاده می کنم، همه اش گریه می کنم مردم بخاطر این فیلم افتضاحی که بازی کرده ام از من متنفر هستند.

فیلم مذکور از سوی تری جونز، کشیش ضد اسلام اهل فلوریدای آمریکا، منتشر شده که اعلام کرده‌ است انتشار این فیلم به مناسبت سالگرد حملات یازده سپتامبر صورت گرفته است.

در این فیلم دوساعته، شخصیت ارزشمند پیامبر اکرم (ص) به طنز گرفته شده و این چهره پاک، فردی ترسیم شده‌ است که گناهان بسیاری مرتکب می‌شود.

«سَم باسیل»، نویسنده و کارگردان این فیلم، که «برائت از مسلمانان» نام دارد یک یهودی آمریکایی اهل کالیفرنیا و شاغل در بخش مستغلات است، اما پخش و توزیع فیلم را تری جونز برعهده دارد.

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/6/26/110261_259.jpg (http://bartarinha.ir)

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/6/26/110263_915.jpg (http://bartarinha.ir)

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/6/26/110262_361.jpg (http://bartarinha.ir)

شه پری
17th September 2012, 01:39 PM
اینا همش لافه

شه پری
8th November 2012, 11:47 PM
امشب همین عکسا رو گذاشتن و گفتن مرده بازداشت شده...

plarak12
9th November 2012, 04:04 AM
امشب همین عکسا رو گذاشتن و گفتن مرده بازداشت شده...

احتمالا برای حفاظت ازش دستگیرش کردن تا جانشو تضمین کنند

درجات معنوی
9th November 2012, 01:33 PM
دروغگو دشمن خداست . اگر آمریکا تروریست نیست بمب هسته ای جنگ آمریکا و ژاپن که منجر به ترور زن و بچه ی ژاپنی شد بخاطر ضعف و شکست نیروی دریایی آمریکا از نیروی ناوگان دریایی ژاپن بود پس چیست ؟این نشان دهنده تروریست اول آمریکاست . این فیلم ها برای برای پوشاندن گناهان خود و سرگرم کردن مردم و گناه خود را از سر باز کردن و انداختن به افراد بی گناه است . و سندی برای ترور در اسلام نیست . آیه و حدیث برای ترور نداریم . اینا همه بازی شیطانی آمریکا و دسیسه تروریست مشهور صهیونیست است .
از مسلمان بدور است ترور این دختر بازیگر .همچین آیه ای در مورد ترور کافران سیاسی نداریم . آنها میتواند اخلاق پیامبر را در ما مسلمونا مشاهده کنند .

plarak12
9th November 2012, 05:29 PM
دروغگو دشمن خداست . اگر آمریکا تروریست نیست بمب هسته ای جنگ آمریکا و ژاپن که منجر به ترور زن و بچه ی ژاپنی شد بخاطر ضعف و شکست نیروی دریایی آمریکا از نیروی ناوگان دریایی ژاپن بود پس چیست ؟این نشان دهنده تروریست اول آمریکاست . این فیلم ها برای برای پوشاندن گناهان خود و سرگرم کردن مردم و گناه خود را از سر باز کردن و انداختن به افراد بی گناه است . و سندی برای ترور در اسلام نیست . آیه و حدیث برای ترور نداریم . اینا همه بازی شیطانی آمریکا و دسیسه تروریست مشهور صهیونیست است .
از مسلمان بدور است ترور این دختر بازیگر .همچین آیه ای در مورد ترور کافران سیاسی نداریم . آنها میتواند اخلاق پیامبر را در ما مسلمونا مشاهده کنند .

خیلی تند رفتید . منظورم از دستگیری برای حفاظت راجع به سازنده این فیلمه.
البته من کارشناس دینی نیستم ولی وظیفه خودم میدونم که در این باره حرفهایی رو داشته باشم
هیچ انسان روشنفکر و ازادیخواه توهین .جسارت و مبارزه علنی و . . . رو قبول نمیکنه زیرا این مساعل خلاف عدالت اجتماعی و ازادیه
حال اگر این توهینها به ساحت والاترین خلق بشر باشه که نوعی جنگ (روانی و . . . ) با خداوند بشمر میاد.
و انسان حقیقی درهمه حال سعی در جلوگیری از چنین رفتارهایی داشته است و قوانین بسیاری در این باره حکم فرماست.
و طبق ایات قران و کتب اسمانی دیگر و فطرت انسانی هیچ کس حق توهین به شخص و قوم وگروه دیگری را ندارد وافرادی که بچنین
اعمالی دست میزنند محارب شناخته میشوند.
حكم محاربه با پيامبر

محاربه و نبرد با رسول خدا به صور گوناگون امكان پذير است . يك شكل آن سب و ناسزاگويي پيامبر است كه نبرد لفظي و جنگ رواني است . حتي ساختن مسجد نيز مي تواند براي محاربه با خدا و رسول باشد و قرآن از ساختن مسجد به عنوان پايگاه براي جنگ با خدا و رسول و مركز ضرر و زيان رساندن به مكتب پيامبر توسط منافقان خبر داده است و از پيامبر خواسته است در آن مسجد هرگز به نماز نايستد12.
حكم محاربه با رسول الله صلي الله عليه و آله و سلم در قرآن به روشني در سوره مائده آيه 33 تبيين گرديده است . خداوند مي فرمايد : انما جزاالذين يحاربون الله و رسوله و يسعون في الارض فسادا ان يقتلوا اويصلبوا او تقطع ايديهم و ارجلهم من خلاف او ينفوا من الارض ذلك لهم خزي في الدنيا و لهم في الاخره عذاب عظيم . جز اين نيست مجازات كساني كه با خدا و پيامبر او به جنگ برمي خيزند و در زمين به فساد مي كوشند اين است كه كشته شوند يا آنان را به دار بزنند يا دست و پايشان به خلاف يكديگر بريده شوند يا از آن سرزمين تبعيد گردند. اين در دنيا براي آنان مايه رسوايي است و در آخرت عذابي بزرگ خواهند داشت . بي ترديد ساب الرسول در طبقه محاربان رسول الله و ساعيان در گسترش فساد در زمين قرار دارد. مگر سب و شتم نبي محاربه با پيامبر و دشمني و عداوت با ايشان نيست و مگر وي با ناسزاگويي واهانت به پيامبر مانع پيشرفت دعوت الهي پيامبر نيست و مگر او با اهانت به پيامبر عامل توسعه فساد و تباهي در زمين نيست اگر ساب النبي محارب و مفسد باشد بايد حد الهي محاربه و افساد بر وي جاري گردد. ابن تيميه به اين آيه بر لزوم اقامه حد بر ساب النبي استدلال كرده است 13. شيخ حر عاملي نيز در وسائل الشيعه مباحث و روايات پيرامون اين آيه را در عنوان باب حد نفي المحارب و حكم الناصب آورده است 14.

نمونه های از این دست کتاب ایات شیطانی سلمان رشدی ملعون و قران سوزی ها و کاریکاتورهای اخیر بوده است

plarak12
9th November 2012, 05:33 PM
چند بيتي عليه قرآن سوزي و تسکين دل دوستان..... (http://hurt-for-usa.blogfa.com/post-7.aspx) ...

آه امشب بردلم داغي فراوان کرده اند
جسم و جان و هستي ام را درب و داغان کرده اند
آتشي افتاده برجانم که داغش ماندني است
کوره اي سوزنده را درجان بريان کرده اند
نامسلمانان، که نَه، کفّارِ از حق بي خبر
از خدا برگشته و شمشير عريان کرده اند
آن توابيّون و شيطان مغزهاي دون صفت
هتک حرمت از کلام وحي، قرآن کرده اند
بر کتاب قدسي و قرآن کتاب رهنماي
آتش افکندند و کسب ثروت و نان کرده اند
آن کشيش تندرو، آنان که با او هم رَهند
ريشه ي خود را زدند و ترک ايمان کرده اند
آتش خشم همه اديان چنين افروختند
نِي فقط توهين به اقشار مسلمان کرده اند
دير نبوَد لحظه ي برچيدن طومارشان
با همين توفان که برپا آن لعينان کرده اند
مردم دنيا عليه اين عمل شوريده اند
بامسلمانان همه اعلام پيمان کرده اند
آن سرانِ مشرک بي مايه ي کاخ سيَه
از چه ساکت مانده اند و چهره پنهان کرده اند
سربه زير برف مثل کبکِ حيوان مي کنند
ديد خود را کور و خود را گوي ميدان کرده اند
گرچه با ظاهرفريبي زاين عمل ناراضي اند
ليک درباطن حمايت هم فراوان کرده اند
مردمِ دنيا بدانند و بفهمند اين خبر
مسلمين حفظ متانت با دل و جان کرده اند
ليک اين اتمام حجّت برتمام دشمنان
برهمان هايي که دنيا را پريشان کرده اند
منتظر باشند، خيلي زود نادم مي شوند
مسلمين اين بار عزم محو آنان کرده اند
گوش بر حکم ولي امرشان هستند و نيز
بادل و جان گوش بر احکام ايشان کرده اند
بلکه با حکم جهاد مقتداي مسلمين
خويش را آماده بر اين عهد و پيمان کرده اند
اي ولي امر، مولا اي مراد مسلمين
اهل دنيا درکِ ايمان مريدان کرده اند
پس بفرما حکم را آماده ي جان دادنيم
پيروانت ترک جان بر خويش آسان کرده اند
دردِ اين قرآن در آتش سوختن را مسلمين
با قصاص جان آن اشرار درمان کرده اند..

حسن لازمی

درجات معنوی
10th November 2012, 01:12 PM
خیلی تند رفتید . منظورم از دستگیری برای حفاظت راجع به سازنده این فیلمه.
البته من کارشناس دینی نیستم ولی وظیفه خودم میدونم که در این باره حرفهایی رو داشته باشم
هیچ انسان روشنفکر و ازادیخواه توهین .جسارت و مبارزه علنی و . . . رو قبول نمیکنه زیرا این مساعل خلاف عدالت اجتماعی و ازادیه
حال اگر این توهینها به ساحت والاترین خلق بشر باشه که نوعی جنگ (روانی و . . . ) با خداوند بشمر میاد.
و انسان حقیقی درهمه حال سعی در جلوگیری از چنین رفتارهایی داشته است و قوانین بسیاری در این باره حکم فرماست.
و طبق ایات قران و کتب اسمانی دیگر و فطرت انسانی هیچ کس حق توهین به شخص و قوم وگروه دیگری را ندارد وافرادی که بچنین
اعمالی دست میزنند محارب شناخته میشوند.
حكم محاربه با پيامبر

محاربه و نبرد با رسول خدا به صور گوناگون امكان پذير است . يك شكل آن سب و ناسزاگويي پيامبر است كه نبرد لفظي و جنگ رواني است . حتي ساختن مسجد نيز مي تواند براي محاربه با خدا و رسول باشد و قرآن از ساختن مسجد به عنوان پايگاه براي جنگ با خدا و رسول و مركز ضرر و زيان رساندن به مكتب پيامبر توسط منافقان خبر داده است و از پيامبر خواسته است در آن مسجد هرگز به نماز نايستد12.
حكم محاربه با رسول الله صلي الله عليه و آله و سلم در قرآن به روشني در سوره مائده آيه 33 تبيين گرديده است . خداوند مي فرمايد : انما جزاالذين يحاربون الله و رسوله و يسعون في الارض فسادا ان يقتلوا اويصلبوا او تقطع ايديهم و ارجلهم من خلاف او ينفوا من الارض ذلك لهم خزي في الدنيا و لهم في الاخره عذاب عظيم . جز اين نيست مجازات كساني كه با خدا و پيامبر او به جنگ برمي خيزند و در زمين به فساد مي كوشند اين است كه كشته شوند يا آنان را به دار بزنند يا دست و پايشان به خلاف يكديگر بريده شوند يا از آن سرزمين تبعيد گردند. اين در دنيا براي آنان مايه رسوايي است و در آخرت عذابي بزرگ خواهند داشت . بي ترديد ساب الرسول در طبقه محاربان رسول الله و ساعيان در گسترش فساد در زمين قرار دارد. مگر سب و شتم نبي محاربه با پيامبر و دشمني و عداوت با ايشان نيست و مگر وي با ناسزاگويي واهانت به پيامبر مانع پيشرفت دعوت الهي پيامبر نيست و مگر او با اهانت به پيامبر عامل توسعه فساد و تباهي در زمين نيست اگر ساب النبي محارب و مفسد باشد بايد حد الهي محاربه و افساد بر وي جاري گردد. ابن تيميه به اين آيه بر لزوم اقامه حد بر ساب النبي استدلال كرده است 13. شيخ حر عاملي نيز در وسائل الشيعه مباحث و روايات پيرامون اين آيه را در عنوان باب حد نفي المحارب و حكم الناصب آورده است 14.

نمونه های از این دست کتاب ایات شیطانی سلمان رشدی ملعون و قران سوزی ها و کاریکاتورهای اخیر بوده است
داداش پس عمر عثمان و ابوبکر چون ولایت امام علی (ع) را قبول نداشتن و مردم را به ولایت خود میخواندن کافرند پس باید ترور شوند/////////////////////////////////
در این صورت علی (ع) هم مانند آنهاست ؟؟؟؟؟//////////////
کافر با مومن برابر است؟/////////////////////////[taajob]
"ما آیات را بیان کردیم هر کس ایمان آورد به نفع او هر کس کافر شد بضرر او"
آیاتی که شما بیان فرمودید در مورد محارب با صلاح گرم و سرد بود نه کافر سیاسی چون عمر و ابوبکر و عثمان کافر سیاسی بودن و حکم قتل آنها در قرآن و احادیث و عمل امام علی(ع) نیامده .
"از کافرانی که در مقابل شمایند بکشید تا از هیبت شما ترس پیدا کنند و خدا با پرهیز کاران است "123( التوبه)
این در مورد کافر محارب که در مقابل شمایند نه کافر سیاسی که محارب نیست .
و کافری که نزد ماست تا جرم او در دادگاه اثبات نشود "حد" و قصاص ندارد .
قصاص قتل هم فقط در مورد محارب با صلاح و زنا کار و لواط کاران و قاتل است نه زندانی سیاسی .
چیزی به نام ترور سیاسی در قرآن و حدیث نداریم .
ترور سیاسی فتنه عمر و ابوبکر و عثمان بود برای بیعت خلیفه غصب خلافت . و الله اعلم .

plarak12
10th November 2012, 11:12 PM
داداش پس عمر عثمان و ابوبکر چون ولایت امام علی (ع) را قبول نداشتن و مردم را به ولایت خود میخواندن کافرند پس باید ترور شوند/////////////////////////////////
در این صورت علی (ع) هم مانند آنهاست ؟؟؟؟؟//////////////
کافر با مومن برابر است؟/////////////////////////[taajob]
"ما آیات را بیان کردیم هر کس ایمان آورد به نفع او هر کس کافر شد بضرر او"
آیاتی که شما بیان فرمودید در مورد محارب با صلاح گرم و سرد بود نه کافر سیاسی چون عمر و ابوبکر و عثمان کافر سیاسی بودن و حکم قتل آنها در قرآن و احادیث و عمل امام علی(ع) نیامده .
"از کافرانی که در مقابل شمایند بکشید تا از هیبت شما ترس پیدا کنند و خدا با پرهیز کاران است "123( التوبه)
این در مورد کافر محارب که در مقابل شمایند نه کافر سیاسی که محارب نیست .
و کافری که نزد ماست تا جرم او در دادگاه اثبات نشود "حد" و قصاص ندارد .
قصاص قتل هم فقط در مورد محارب با صلاح و زنا کار و لواط کاران و قاتل است نه زندانی سیاسی .
چیزی به نام ترور سیاسی در قرآن و حدیث نداریم .
ترور سیاسی فتنه عمر و ابوبکر و عثمان بود برای بیعت خلیفه غصب خلافت . و الله اعلم .

خواهش میکنم مساعل رو باهم قاطی نکنید اون بحث جداست.
نمیدونم شما علت قتل و عام مردان و زنان وکودکان بیگناه در میانمار . چین. بحرین.فلسطین .جنوب لبنان. پاکستان .افغانستان.هند. و بسیاری از کشورهایی دیگر رو از چی میدونید بخش اعظم این دلایل
مربوط به پروژه اسلام هراسی که این دست مساعل شاملش میشه. جای بحث فراوانه و زمان همچون همیشه محدود .
فقط نکته اخر اینکه امام خمینی (ره) بعد از پخش کتاب ایات شیطانی سلمان رشدی ملعون فتوای قصاص اون رو صادر کرد. شما برو 25سال درس حوضه بخون بعد بیا فتوای جدید بده
در ضمن تاکید میکنم که حرفهای من اگر اشتباهی درش هست بخاطر منه نه چیزهای دیگر چون تو این محدودیت زمان و عدم دانش لازم از
سوی بنده ممکنه مطلب جور دیگه برای شما و دوستان منعکس بشه و ضمینه سوءاستفاده گرها ایجاد بشه.
لذا خواهشمندم به کتب مربوطه نظیر جهاد اثر شهید مطهری و . . . مراجعه ویا به سخنرانی هایی نظیر سخنرانی های دکتر پورازغدی مراجعه کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد