AvAstiN
11th March 2009, 04:22 PM
شيوه طبخ ماهي فاكتور مهمي در جلوگيري از ابتلا به سكته مغزي است.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/08/04/100952631696.jpg
تحقيقات نشان دادهاند كه ماهي در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت بخش دارد اما يك گروه تحقيقاتي از دانشگاه هاروارد اظهار ميدارند روش طبخ ماهي نيز در اين امر دخالت دارد.
اين گروه با بررسي رژيم غذايي تقريبا 5 هزار فرد 65 سال به بالا دريافتند كساني كه ماهي آبپز يا كباب شده مصرف ميكردند احتمال ابتلاشان به سكته مغزي كمتر بود.
خوردن اين گونه غذاها 5 بار يا بيشتر در هفته احتمال سكته ايسكميك (كه توسط لخته خون ايجاد ميشود) را تا 32 درصد كاهش ميدهد حتي يك تا 3 وعده ماهي كبابشده يا پخته در ماه اين احتمال را تا 15 درصد كاهش ميدهد.
اما ماهي سرخ كرده و ساندويچ ماهي احتمال سكته را افزايش ميدهد. هر وعده اضافي به ميزان 13 درصد بر اين احتمال ميافزايد.
پيام اين تحقيق روشن است؛ ماهي بخوريد اما اگر ميخواهيد مصرف آن در جلوگيري از سكته مغزي به شما كمك كند، با سرخ كردن به آن چربي و روغن اضافه نكنيد.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/08/04/100952631696.jpg
تحقيقات نشان دادهاند كه ماهي در برابر انسداد عروق مغز اثر حفاظت بخش دارد اما يك گروه تحقيقاتي از دانشگاه هاروارد اظهار ميدارند روش طبخ ماهي نيز در اين امر دخالت دارد.
اين گروه با بررسي رژيم غذايي تقريبا 5 هزار فرد 65 سال به بالا دريافتند كساني كه ماهي آبپز يا كباب شده مصرف ميكردند احتمال ابتلاشان به سكته مغزي كمتر بود.
خوردن اين گونه غذاها 5 بار يا بيشتر در هفته احتمال سكته ايسكميك (كه توسط لخته خون ايجاد ميشود) را تا 32 درصد كاهش ميدهد حتي يك تا 3 وعده ماهي كبابشده يا پخته در ماه اين احتمال را تا 15 درصد كاهش ميدهد.
اما ماهي سرخ كرده و ساندويچ ماهي احتمال سكته را افزايش ميدهد. هر وعده اضافي به ميزان 13 درصد بر اين احتمال ميافزايد.
پيام اين تحقيق روشن است؛ ماهي بخوريد اما اگر ميخواهيد مصرف آن در جلوگيري از سكته مغزي به شما كمك كند، با سرخ كردن به آن چربي و روغن اضافه نكنيد.