PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر خليلى: وينگادا گفت اولين بازى ات بماند براى ورزشگاه آزادى

ØÑтRдŁ§
2nd March 2009, 02:18 PM
محسن خليلى مهاجم پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت:بازيكنانى كه در ابتداى فصل از پرسپوليس جدا شدند تا حدودى خرافاتى بودند و اعتقاد داشتند چون تيم سال گذشته قهرمان شده حتماً در اين فصل با بحران مواجه خواهد شد، در صورتى كه در اين فصل به هيچ عنوان بحران نداشت فقط يك سرى مشكلات وجود داشت كه تا حدود بسيار زيادى حل شده است.خليلى ادامه داد: ۴ هفته است كه در آمادگى كامل به سر مى برم اما به خواست مربيان هنوز به تركيب بازنگشته ام، هر موقع كه آنها تشخيص دهند براى پرسپوليس به ميدان مى روم، در بازى با سپاهان نيز قرار بود به ميدان بروم اما وينگادا از من خواست كه اولين بازى ام را در ورزشگاه آزادى انجام دهم تا فشار زيادى به پايم وارد نشود.خليلى با اشاره به توره افزود: به نظر من توره بازيكن بسيارخوبى است فقط يك سرى حساسيت ها روى تيم ما زياد است كه باعث مى شود صحبت هايى مبنى بر ضعف او مطرح شود، در صورتى كه او به هيچ وجه ضعيف نشده و خيلى خوب بازى مى كند تيم ما در ماههاى اخير دچار تغييرات زيادى شده كه اين امر نيز بى تأثير نبوده است.خليلى در پايان گفت: در مورد هزينه هاى درمانم تاج وكفاشيان به من قول دادند كه مشكلم را حل كنند وفكر مى كنم طى چند روز آينده اين امر اتفاق مى افتد، در هر صورت من سرباز تيم ملى هستم و دوست ندارم با حرف زدن در اين باره وارد حاشيه شوم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد