PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاگاوا: مصدومیت‌ برای دیگران تلخ است اما برای من آموزنده!

mehrab123
13th September 2012, 04:54 PM
با آمادگی بهتر جایگاه اصلی‌ام را در منچستریونایتد بدست می‌آورم
کاگاوا: مصدومیت‌ برای دیگران تلخ است اما برای من آموزنده!
خبرگزاری فارس: بازیکن ژاپنی منچستریونایتد باور دارد آسیب‌دیدگی اتفاقی تلخ در زندگی ورزشکاران است اما او از همین رویداد ناخوشایند درس گرفته است.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/05/22/13910522000057_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آساهی، شینجی کاگاوا در تمام دورانی که برای تیم بورسیادورتموند بازی کرد، نشان داد بازیکنی است که پیوسته سعی می‌کند رموز موفقیت در فوتبال را فرا بگیرد.وی پس از آنکه تابستان سال جاری به پیشنهاد همکاری و بازی برای «شیاطین سرخ اولدترافورد» پاسخ مثبت داد و از «بوندس‌لیگا آلمان»‌ به «لیگ برتر انگلیس»‌ مهاجرت کرد، به دنبال ادامه دادن رویه و پیشرفت گذشته خود بود.بر همین اساس، وی اکنون باور دارد مصدومیتش از ناحیه کمر در تمرین ابتدای هفته جاری تیم ژاپن در شهر سایتاما، سودبخش بوده است.کاگاوا گفت: آسیب‌دیدگی برای ورزشکاران اتفاقی خوشایند نیست. اما به این باور رسید‌ه‌ام که از چنین اتفاق تلخی، نکاتی را یاد گرفتم و این مصدومیت کلا برایم پندآموز بوده است. مطابق همین اطلاعات تازه می‌توانم وضعیت بدنی‌ام را بهتر حفظ کنم و احتمالا کمتر گرفتار آسیب دیدگی شوم.ستاره شماره 26 یونایتد‌ها ادامه داد: از موقعی که در تمرینات پیش از شروع فصل من‌یونایتد شرکت کردم، با خودم قرار گذاشتم بیشتر روی قوای جسمانی‌ و فیزیکی کار کنم. بازی‌ها در لیگ برتر قدرتی‌تر از بوندس‌لیگا است. بازیکنان پیوسته در معرض آسیب‌دیدگی هستند. لازم است که بازیکن خود در این زمینه بیشتر دقت کند که مشکلاتش افزایش نیابد.کاگاوا در مورد شدت آسیب‌دیدگی‌اش نیز گفت: خوشبختانه مشکل حادی از این بابت مرا تهدید نمی‌کند. با اندکی مراقبت و رعایت توصیه پزشکان، می‌توانم سریع به تمرینات بازگشته و جایگاه اصلی‌ام را در ترکیب من‌یونایتد کسب کنم.انتهای پیام/آ

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد